Ken7 írta:
valaki be tud adni egy olyan oldalt ahol olcsón vannak proccesszorok memóriák stb-ik !Smiley
processzor:
[LINK]
memória:
[LINK]
én itt szoktam keresgélni mert itt megtalálhatod mind1ik fajtából a legolcsóbbat valamint ár szerint is sorba tudod őket rendezni de amugy ha beírod a googlbe hogy "processzor/videókártya/memória árukereső" akkor rögtön kihozza az oldalt
TripplaXXX írta:
Azt szeretném kérdezni hogy a MÉDIABOX az mire való?
benne van a nevében: Média doboz. Olyan mint egy DVD lejátszó, de annál sokkal többet tud, inkább egy számítógéphez vagy leginkább HTPC-hez lehetne hasonlítani. Rá lehet kötni a TV-re és egyéb szolgáltatásokat nyújt pl.: műsorokat lehet vele felvenni USB-re vagy ha van akkor a beépített merevlemezére, akkor lehet vele internetezni is akár. DVD-t tud lejátszani stb... szóval elég sok mindenre való, de csak a TV keretein belül!
az lenne a kérdésem hogy van 2 gb ramom a gépben ,és szeretném bővíteni még kettővel.mit kezdjek vele:😂?beleteszem az alaplapba és utána újrakell telepíteni a windowst vagy mit kell simán menni fog??csak beleteszem és ennyi??
profik írjanak
Ha van fenn neked,az x64-es OS,akkor csak simán belerakod.Ha viszont nincs fenn,akkor fel kell rakni mert akkor fogja csak,felismerni azt a 4GB ramot!
az lenne a kérdésem hogy van 2 gb ramom a gépben ,és szeretném bővíteni még kettővel.mit kezdjek vele:😂?beleteszem az alaplapba és utána újrakell telepíteni a windowst vagy mit kell simán menni fog??csak beleteszem és ennyi??
profik írjanak
NEm kell újra telepíteni a gépet, csak belerakod és már mehet is!
Arra ügyelj, hogy hasonlót vegyél az előzőhöz, mind márkában, mind tipusban is!
ken7 írta:
azt szeretném tudni hogy az én processzorom kétmagosnak felel-e meg ?.
mert az ismerősöm azt mondta azé felel meg kétmagosnak mert AM3-as és a kétmagosok pedig AM2-ek.
tehát most az én gépemben 1 mag van de van olyan jó mint a 2 mag mert ugye AM3 , azért írom 2 magosnak 😕
Ajánlanám hogy nehalgass informatika terén arra az ismerősödre többet mert oltári nagy hülyeséget mondott! Nem, nincs olyan jó hisz csak egy magja van, ha lenne benne HT (AMD-nél nincs) akkor sem felelne meg egy fizikai 2 magosnak.
elég szemét egy ember akkor
akkor most olyan a procim mint egy sima 1 magos 2700mhz .
és semmit se jelent a AM3 ?😕
Nem biztos hogy szemét, csak félre van informálva vagy magától hadoválta ezt össze, kitudja.
Igen is s nem is, a modern 1 magosok azért jóval jobbak mint a régi 1 magosok, hisz tele vannak új technológiákkal.
De, az alaplapod s a procid tokozását.
ken7 írta:
mert az ismerősöm azt mondta azé felel meg kétmagosnak mert AM3-as és a kétmagosok pedig AM2-ek.
tehát most az én gépemben 1 mag van de van olyan jó mint a 2 mag mert ugye AM3 , azért írom 2 magosnak 😕
Ajánlanám hogy nehalgass informatika terén arra az ismerősödre többet mert oltári nagy hülyeséget mondott! Nem, nincs olyan jó hisz csak egy magja van, ha lenne benne HT (AMD-nél nincs) akkor sem felelne meg egy fizikai 2 magosnak.
Help!tudom hogy nem pont idevaló de fontos!
Letöltöttem a CoD:WaW-hoz az összes patchet amik ,,elvileg" tartalmazzák a map packeket.
Meg is van az összes mults map, csak a zombisok nincsenek.
és azt akarom kérdezni,hol lehet őket betölteni, vagy honann lehet letölteni a map packeket, mert sehol nem találom
ken7 írta:
[quote][b]sanisti írta:[/b]
[quote][b]kakas írta:[/b]
[quote][b]laci503 írta:[/b]
az érdekelne hogy az én alaplapom támogatja az SLI-t? szal lehetne bele tenni 2 Nvidia kártyát??? tudom h csak x8 + x8 ba mennének de lehet?[/quote]
sajna nem mért akarsz sli be kötni ha hd 5850 van az CF[/quote]
ő lehet hozzájutok 2 darab 8800GTS hez és amiatt gondoltam de akkor nem fogom 1ütt használni őket csak kíváncsi lettem volna de ha nem megy akkor nem megy... amúgy physxnek lesz az 1ik lehet
az érdekelne hogy az én alaplapom támogatja az SLI-t? szal lehetne bele tenni 2 Nvidia kártyát??? tudom h csak x8 + x8 ba mennének de lehet?[/quote]
sajna nem mért akarsz sli be kötni ha hd 5850 van az CF
psychosocial írta:
üdv! nemtudnátok mondani 1progit amivel lehetne az asztalt venni? pl.: levideozni h megnyitok 1 mappát, persze nem ezt akarom hanem a puruttya kockazonának csinálni 1 vicces vidit😃
camstudio, az egy jó kis progi! Feltéve, hogy csak az asztalt akarod, de ha játék ill. film akkor a fraps!
laci503 írta:
az érdekelne hogy az én alaplapom támogatja az SLI-t? szal lehetne bele tenni 2 Nvidia kártyát??? tudom h csak x8 + x8 ba mennének de lehet?
SLI-t nem,de CFX-et támogatja!
Csak az X58 támogatja,mind a kettőt!
Feki1991 írta:
A gépednél XP-van megadva miközben a Vantage nem fut XP alatt amúgy a beállítást nézted? Milyen módban futtatod? Mert ha növeled a "nehézséget" csökken a pontszám. 😀
az a régi gépem még
egyébként windows 7 van fenn és performance módba futtatom
A gépednél XP-van megadva miközben a Vantage nem fut XP alatt amúgy a beállítást nézted? Milyen módban futtatod? Mert ha növeled a "nehézséget" csökken a pontszám. 😀
sziasztok
az lenne a problémám hogy eddig 3dmarkvantageba kaptam 5000 pontot most meg ahányszor lefutatom mindig csak 3000 körüli pontokat kapok
felraktam a legujjab drivert a videokártyának akoris ugyan annyit kapok az órajeleit is megnéztem az is alapon volt
valaki tudja mi lehet a hiba?
Sziasztok.
Azvan hogy elméletileg lesz egy ilyen vidikarim: ATI Radeon HD 4650 1GB DDR2
Ehhez alaplapot, processzort és ramot akarok keresni de mivel egyáltalán nemértek az alaplapokhoz tudna valaki segíteni?
psychosocial írta:
üdv! nemtudnátok mondani 1progit amivel lehetne az asztalt venni? pl.: levideozni h megnyitok 1 mappát, persze nem ezt akarom hanem a puruttya kockazonának csinálni 1 vicces vidit😃
camstudio, az egy jó kis progi! Feltéve, hogy csak az asztalt akarod, de ha játék ill. film akkor a fraps!
valaki elküldené azt a linket ami jó az én videó kártyámhoz (driver-t) mert már 1x letöltöttem egyet ami én azt hittem hogy jó és nem volt az ... 😕
és a régi drivert az le kell törölni és ha igen hogyan ? 😕
sziszifiu írta:
bocsi lehet h kicsit off...de megszeretnélek titeket kérni h keressetek nekem magyarországi boltot ahol ezt a gyönyörű fülhallgatót meg tudnám venni [LINK] sehol nem találtam magyar oldalon hátha valaki rutinosabb😀 ha valki találna vmi használhatót legyen szíves küldje el nekem pmbe😀 előre is köszönöm
szerintem ez csak egy átszínezett CX 300-as, de ezt az Adidas-ost én se láttam sehol
itt a CX 300 2 verziója:
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=Sennheiser+CX+300&x=25&y=9[/url]
bocsi lehet h kicsit off...de megszeretnélek titeket kérni h keressetek nekem magyarországi boltot ahol ezt a gyönyörű fülhallgatót meg tudnám venni [LINK] sehol nem találtam magyar oldalon hátha valaki rutinosabb😀 ha valki találna vmi használhatót legyen szíves küldje el nekem pmbe😀 előre is köszönöm
tibor560sec írta:
Az volna a kérdésem , hogy ha Windows 7 ultimate-t telepítek erre a konfigurációra játék közben milyen eredményt érek el Windows XP professionalhoz képest ?
Másképp ezt a konfigot gyorsítani vagy lassítani fogja az új op.rendszer ?
Láttam 3dmark06 eredményeket ahol az xp jobban teljesít a win7 hez képest ilyesmi gyenge konfigokon !?
Az volna a kérdésem , hogy ha Windows 7 ultimate-t telepítek erre a konfigurációra játék közben milyen eredményt érek el Windows XP professionalhoz képest ?
Láttam 3dmark06 eredményeket ahol az xp jobban teljesít a win7 hez képest ilyesmi gyenge konfigokon !?
Tesla GoD írta:
solid state drive(magyarul szilárdtest-meghajtó, juj), mozgó alkatrészek nélküli adattároló, jó gyors, gondolom ebből lejött h ugyan úgy adattárolásra való mint a HDD
hát igen csak árához képest gyors viszont kicsi mlretű 😃
va 300 gigás is ha épp mindent azon akarsz tárolni, de pl ha egy 64es SSD-re telepíted a rendszert+gyakran használt cuccokat, játékokat, HDD-re meg a többit, eléggé jó kombinációt kapsz
Nem akarok én semmit se húzni 😀 A lényeg, hogy ne fogyasszon sokat a konfig...Eredetileg HKC-t akartam bele, de az fos minőségű-már bocsánat-, szóval...
valaki be tud adni egy olyan oldalt ahol olcsón vannak proccesszorok memóriák stb-ik !Smiley
processzor:
[LINK]
memória:
[LINK]
én itt szoktam keresgélni mert itt megtalálhatod mind1ik fajtából a legolcsóbbat valamint ár szerint is sorba tudod őket rendezni de amugy ha beírod a googlbe hogy "processzor/videókártya/memória árukereső" akkor rögtön kihozza az oldalt
Azt szeretném kérdezni hogy a MÉDIABOX az mire való?
benne van a nevében: Média doboz. Olyan mint egy DVD lejátszó, de annál sokkal többet tud, inkább egy számítógéphez vagy leginkább HTPC-hez lehetne hasonlítani. Rá lehet kötni a TV-re és egyéb szolgáltatásokat nyújt pl.: műsorokat lehet vele felvenni USB-re vagy ha van akkor a beépített merevlemezére, akkor lehet vele internetezni is akár. DVD-t tud lejátszani stb... szóval elég sok mindenre való, de csak a TV keretein belül!
Sziasztok!
profik írjanak
Ha van fenn neked,az x64-es OS,akkor csak simán belerakod.Ha viszont nincs fenn,akkor fel kell rakni mert akkor fogja csak,felismerni azt a 4GB ramot!
Sziasztok!
profik írjanak
NEm kell újra telepíteni a gépet, csak belerakod és már mehet is!
Arra ügyelj, hogy hasonlót vegyél az előzőhöz, mind márkában, mind tipusban is!
profik írjanak
Nem biztos hogy szemét, csak félre van informálva vagy magától hadoválta ezt össze, kitudja.
Igen is s nem is, a modern 1 magosok azért jóval jobbak mint a régi 1 magosok, hisz tele vannak új technológiákkal.
De, az alaplapod s a procid tokozását.
Letöltöttem a CoD:WaW-hoz az összes patchet amik ,,elvileg" tartalmazzák a map packeket.
Meg is van az összes mults map, csak a zombisok nincsenek.
és azt akarom kérdezni,hol lehet őket betölteni, vagy honann lehet letölteni a map packeket, mert sehol nem találom
LEírnátok h ez KB mennyibe kerülne
sajna nem mért akarsz sli be kötni ha hd 5850 van az CF[/quote]
ő lehet hozzájutok 2 darab 8800GTS hez és amiatt gondoltam de akkor nem fogom 1ütt használni őket csak kíváncsi lettem volna de ha nem megy akkor nem megy... amúgy physxnek lesz az 1ik lehet
sajna nem mért akarsz sli be kötni ha hd 5850 van az CF
azt akkor most ha beteszek 2 darab 8800GTS-t akkor nem fognak menni együtt?
Próbáld ki!
az érdekelne hogy az én alaplapom támogatja az SLI-t? szal lehetne bele tenni 2 Nvidia kártyát??? tudom h csak x8 + x8 ba mennének de lehet?
SLI-t nem,de CFX-et támogatja!
Csak az X58 támogatja,mind a kettőt!
az a régi gépem még
egyébként windows 7 van fenn és performance módba futtatom
az lenne a problémám hogy eddig 3dmarkvantageba kaptam 5000 pontot most meg ahányszor lefutatom mindig csak 3000 körüli pontokat kapok
felraktam a legujjab drivert a videokártyának akoris ugyan annyit kapok az órajeleit is megnéztem az is alapon volt
valaki tudja mi lehet a hiba?
hát max 80-90k
még nincs meg, egy ilyen pontgyüjtős oldalről szedem de nemakarok nevet írni.
pm be légyszi mond el az ötleteid!
még nincs meg, egy ilyen pontgyüjtős oldalről szedem de nemakarok nevet írni.
pm be légyszi mond el az ötleteid!
Azvan hogy elméletileg lesz egy ilyen vidikarim: ATI Radeon HD 4650 1GB DDR2
Ehhez alaplapot, processzort és ramot akarok keresni de mivel egyáltalán nemértek az alaplapokhoz tudna valaki segíteni?
Link:
http://www.nvidia.com/object/winxp-260.99-whql-driver.html
és a régi drivert az le kell törölni és ha igen hogyan ? 😕
itt a CX 300 2 verziója:
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=Sennheiser+CX+300&x=25&y=9[/url]
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek
Konfigom : https://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=27921
Ha valaki tud segítsen !
Győzzön meg valaki miért jobb , ha Windows XP Pro. marad az operációs rendszerem !
Ezekkel a tápokkal, ha szénné húzod ezt a konfigot, akkor is simán menni fog.
Kösz a választ! csak,mert azt mondták nekem,hogy ez a videókari másik tápot eszik, azért kellene bele egy 580-as...hogy ebből mi igaz...?
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek
Konfigom : https://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=27921
solid state drive(magyarul szilárdtest-meghajtó, juj), mozgó alkatrészek nélküli adattároló, jó gyors, gondolom ebből lejött h ugyan úgy adattárolásra való mint a HDD
hát igen csak árához képest gyors viszont kicsi mlretű 😃
FSP 400-60APN 400W 80+
vagy
Corsair 400CX 400W
Ezt például?Nem lenne kevés ehhez a konfighoz?