Evil21: Keret rá? Illetve színes kell legyen vagy jó ha csak fekete fehér nyomtatásra képes.Na meg ha jól olvasom a kérdésedet, neked multifunkciós gép kell.
Sziasztok eljött az idő nálunk is amikor rászorultam arra hogy vásárolnom kelljen egy Nyomtatót.Mivel tapasztalatom a nyomtatóknál 0 léci segítsetek nekem a döntésben.Amire használnám.
1. Letöltött könyvek kinyomtatása ! ( ritka )
2. Interneten vásárolt repülőjegy vonalkód kinyomtatása
3.legyen szkennelési lehetőség ha okmányokat kell fénymásolni.
Ne kelljen patronokkal vagy mivel foglalkoznom csak maximum papírt kelljen vennnem
GamerLaci: töröld az nvidia összes driver-ét és aztán tedd fel újra, ha húzva van a kártya akkor állítsd vissza teljesen alapértékekre mert az is csinálhatja!
Más játékoknál nem csinált ilyet még. Eddig semmilyen probléma nem volt a youtube-os is nagyon ritkán de nem zavaróan. Csak most a Witcher-el van gond. Az op. rendszer meg tetszik szóval nem nagyon akarok váltani 😞
GamerLaci:Egy tipp, ami lehet bejön, de lehet nem.Én leszedném a legújabb drivert és felteném az az előttit.Már ha az jó ugyanúgy Win 10 hez is.Előző operációs rendszernél nem csinálta ezeket a hibákat? Ha nem akkor újratelepítés és Win 7.Azért írtam a Win 7-et mert az 550 TI nem mai darab és lehet a Win 10 nem szereti.
Sziasztok!
Probléma adódott a GPU-mmal vagy a driverrel, nem tudom. Az a lényeg hogy szoktam kapni olyan hibaüzenetet hogy "Az nVidia driver nem válaszolt de helyreállt" vagy ilyesmi. Na ezt eddig csak néha youtube videók alatt tapasztaltam de akkor kicsit megállt a videó aztán ment tovább. Most Witcher 3-mal játszadozom és pár percenként (változó időközönként) bedobja ezt az üzenetet és ilyenkor a játék ugye lefagy és csak egy Alt+Tab-bal tudom bezárni a hibaüzenetet. Ezután a játék felkerül a bal felső sarokba. Hangokat hallom hogy megy a játék de nem látom. Mi lehet a baj? Valami ötlet? (GTX 550Ti, legfrissebb driver, Win 10 Pro 64 bit)
A Tesla GPU-gyorsító, professzionális felhasználásra (tudományos, grafikai, nagy számításigényű folyamatokra. Nem azt a célt szolgálja, hogy mindenki pakolja bele otthon a PC-jébe, egyébként is 1,5 millió Ft környékén van az ára.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy a Tesla gyorsítókártyák mire valóak?
Pl: ha fogok egyet, belerakom a gépembe, akkor nekem a processzorom mellé társulva lesz erősebb a gépem, vagy a grafikus erő növekszik?
ddkk22:"A teljesen hivatalos adatok szerint az Intel két opciót ajánl a partnereknek. Az egyik a DDR4 DIMM, míg a másik a DDR3L SO-DIMM csatolók használata. Előbbi esetben a maximális feszültség 1,2 V, míg utóbbiban 1,35 V. Ezek a paraméterek garantáltan nem károsítják a processzor memóriavezérlőjét, így érdemes ilyen opciók után kutatni.
Bizonyos alaplapgyártók azonban a specifikációkban 1,5 vagy akár 1,65 V-os feszültséget is feltüntetnek, mint elfogadott érték, de a Tom's Hardware számára az Intel elmondta, hogy ezek a feszültségek károsítják a Skylake-et, és idővel a termék tönkremehet."
Sziasztok.
Itt az oldalon olvastam valamelyik topikban, hogy a 1,35V ramok, csak a 2011-v3 foglalatú procikhoz ideális, mert a 1155 és a 1151 prociknak rövidítik az élettartalmát, 1151 és 1150 procikhoz a 1,2V ramok valók. Ezt esetleg megtudná-e valaki erősíteni hogy tényleg így van-e 😀
Arnybiro Tisztázzuk a dolgot:
Bekapcsolod a gépet és nem történik semmi -> baj van a táppal/alaplappal/processzorral
Bekapcsolod és el kezd pittyegni -> a pittyegés megmondja hogy mi a baja
Bekapcsolod 1 pity de még a biost se látod -> gond lehet a videókártyával/kábellel/monitorral/alaplappal
melyik fázisnál akadtál meg? Spoiler!
a régi kártyával illetve egy másik kártyával próbáltad a rendszert?
HakuDragon procit nem cseréltem, csak újrapasztáztam, így azon nem tudok cserélni. Amúgy meg visszaraktam a régi HDD-t és RAM-ot is (amiket még cseréltem) és úgy se jó 😞
Piero kipróbáltam a bios Resetet, nem jó 😞 Eladásra szántam a gépet, amiről szó van, és mivel nem mostanában volt hűtőpasztázva a proci így gondoltam újrapasztázom. Minden jól ment, de miután visszaraktam nem adott képet. Sérülést nem igazán látok rajta. Remélem nem a proci ment valahogy tönkre, mert akkor nem mostanában lesz eladva a gép :\
Vásárláshoz kellene segitség, de mivel a topic ja inaktiv ezért itt kérnék segitséget. Behalt az egerem, és szeretnék a helyére vásárolni valami multisat legalább 4-5 gombos legyen. Nyilván játékra kellene. Árban oylan 5-6 ezer környékén gondolkodom.
Sziasztok!
Nem mondanám magam kezdőnek, de ennél jobb topicot nem találtam a problémám leírására.
A probléma a következő:
adott egy gép, amiben videókártyát, HDD-t és RAM-ot cseréltem. Ezek után ha a monitort rádugom a videókátyára, akár HDMI-vel akár DVI kábellel nem ad képet. A monitort természetesen átállítottam a megfelelő bemenetre.
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Nekem semmi sem megy és nem is indul a Windows-al az Advanced SystemCare-ből kivéve a teljesítmény monitorja.(Biztos mert folyamatoknál sem látni.)Általában havonta futtatom le egyszer, de mivel fent van a CCleaner is van amikor csak azt futtatom.
W10 és W7 bemutatü és W8 am van 😆
am meg ja ez a driver van fent 😆
am meg a PPPoE jól van beálíltva mert ha nem így lenne nem is menen a net meg a router lekéri az adatokat és beállítja magát 😃
Nekem cicicleaner fent van évek óta szte mhasznos kis program 😃
#ALT GR+X
Véleményem szerint, a Digi-nek a szerverei lehetnek túlterhelve néha, azért dobja vissza a böngésző a hibaüzeneteket.
De, lehetséges lehet Atis által említett LAN Driver, amit itt megtalálsz:
[LINK]
Esetleg:
Digi útmutatók a beállításhoz:
Win10 ([LINK])
Win7([LINK])
Re CCleanner:
Hátsz az nagyon igaz, hogy a ASC oknélkül is fut, ha kell ha nem, ez valóban elég gázos tud lenni, viszont nálam nagyon jól szolgál.
Igazából sztem, egy CCleanner elég.
Nekem az ASC is fennvan, a CCleanner mellet, de nekem így tökéletes, meg számomra hasznos feature benne a RAM használat figyelő, a sarokban, illetve a képernyő mentés, zseniális 😃
Csak nemtudok kettőskeresztet írni 😆
Hát a windows ráfrissített szal gondlom igen 😃
de lehet pont az a baj visszarakom ami honlapon van hátha jobb lesz bár msotanában valahogy nem csinálta 😂
Az lenne a problémám h ügye be lett köttetve a DigiNET 100 (100/50 ADSL PPPoE) és működik (merthát valahogy ezt is írom 😆😉 csak oylat cisnál néha h kiirja a böngésző h nincs internet, nem tudja beazonosítani a proxy servert (opera,chrome,IE minden) és se a böngészőben se a routerben se a windows ban nicns beállítva proxy.
Firmware-t meg frissítettem de nem javult semmit.
na meg az is előfordul h ha max sebesség körül töltök néha ledobja a netet (főleg steam nél) amit szintén nem tudok miért. D-Link GO-RT-N150 ver B1 routerem van 10/100 as WAN portja van. egyáltalán nem meleg a cucc.
Nameg Speedtest is azt hiszi h pesten vok pedig Nyíregyházán.
Az a baj ezekkel a tisztító programokkal, hogy pl. Advanced SystemCare is folyamatosan fut (pedig nagyon szeretem az IObit cuccait, de ezt nem), így pont annyit ráterhel a gépre, amit a tisztítással nyernél vele. Tapasztalatom szerint tisztogatni elég a win beépített tisztítója is havonta, kéthavonta egyszer. Amit fennhagy, az pont el is fér. Ha azt futtatom, utána még a CCleaner sem szokott szinte semmit sem találni. Még azt is leszedtem, mert az a plusz pár KB már nem oszt, nem szoroz.
Én az AVG-s cucccot, inkább elfelejteném, egy CCleaner -t többre tartok, vagy a kézzel törénő fölösleges fileok, (tmp mappák üritése) törlése, esetleg egy újrarakás.
Advanced SystemCare programot tedd fel. Keress pro verziót és futtasd le.Sokat javít egy gépen, és sok funkciója van.Azt hiszem az is amire neked szükséged van.
De amúgy a lényegre térve ha még csak tervezed a processzort szerintem azt felejtsd is el. Ahogy írta Bronson a 8xxx széria felé tényleg nem érdemes menni. És szerintem nem sok különbség van a procik közt max. az órajelük 😃
Nem vicc, kb ilyesmi kell annak a procinak, ha húzni akarod mindenképp vízhűtés érdemes, vagy valami nagy radiátoros léghűtés. előny, hogy télen lejjebb lehet tekerni a központi fűtést. Kappa
Spoiler!
Milyen menő már, megkérdezi valaki, hogy mivel fűtötök? Hát AMD-vel mivel mással.
Viccelődjünk, de terhelés alatt gyári órajelen 220W+ a fogyasztása
1. Letöltött könyvek kinyomtatása ! ( ritka )
2. Interneten vásárolt repülőjegy vonalkód kinyomtatása
3.legyen szkennelési lehetőség ha okmányokat kell fénymásolni.
Ne kelljen patronokkal vagy mivel foglalkoznom csak maximum papírt kelljen vennnem
Probléma adódott a GPU-mmal vagy a driverrel, nem tudom. Az a lényeg hogy szoktam kapni olyan hibaüzenetet hogy "Az nVidia driver nem válaszolt de helyreállt" vagy ilyesmi. Na ezt eddig csak néha youtube videók alatt tapasztaltam de akkor kicsit megállt a videó aztán ment tovább. Most Witcher 3-mal játszadozom és pár percenként (változó időközönként) bedobja ezt az üzenetet és ilyenkor a játék ugye lefagy és csak egy Alt+Tab-bal tudom bezárni a hibaüzenetet. Ezután a játék felkerül a bal felső sarokba. Hangokat hallom hogy megy a játék de nem látom. Mi lehet a baj? Valami ötlet? (GTX 550Ti, legfrissebb driver, Win 10 Pro 64 bit)
Pl: ha fogok egyet, belerakom a gépembe, akkor nekem a processzorom mellé társulva lesz erősebb a gépem, vagy a grafikus erő növekszik?
CL12 vagy CL13-as ramot akarok venni. A 8gb ram mellé meg 1hónapmúlva úgy is vennék még egy 8gb-ot.
[LINK]
Vagy ezt a dual chanel miatt :
[LINK]
De szerintem ez ennyiért ajándék :
[LINK]
Mert ezzel a rammal szemezek már egy ideje de akkor jó lesz 😀 [LINK]
Megelőztél pont azt a cikket kerestem 😀
Bizonyos alaplapgyártók azonban a specifikációkban 1,5 vagy akár 1,65 V-os feszültséget is feltüntetnek, mint elfogadott érték, de a Tom's Hardware számára az Intel elmondta, hogy ezek a feszültségek károsítják a Skylake-et, és idővel a termék tönkremehet."
Forrás: [LINK]
Remélem ez válasz volt a kérdésedre.
Itt az oldalon olvastam valamelyik topikban, hogy a 1,35V ramok, csak a 2011-v3 foglalatú procikhoz ideális, mert a 1155 és a 1151 prociknak rövidítik az élettartalmát, 1151 és 1150 procikhoz a 1,2V ramok valók. Ezt esetleg megtudná-e valaki erősíteni hogy tényleg így van-e 😀
Bekapcsolod a gépet és nem történik semmi -> baj van a táppal/alaplappal/processzorral
Bekapcsolod és el kezd pittyegni -> a pittyegés megmondja hogy mi a baja
Bekapcsolod 1 pity de még a biost se látod -> gond lehet a videókártyával/kábellel/monitorral/alaplappal
melyik fázisnál akadtál meg?
Spoiler!
4 Gomb + DPI állító
800/1200/1600 DPI
Lézeres (nem optikai) tehát minden felületen mükszik gond nélkül.
102g
117mm hossz 60mm szélesség 47mm magasság
1,5m USB kábel
2 év gari
Nekem kényelmes is Claw grip ben, görgővel sincs semmi gond.
Spoiler!
Vásárláshoz kellene segitség, de mivel a topic ja inaktiv ezért itt kérnék segitséget. Behalt az egerem, és szeretnék a helyére vásárolni valami multisat legalább 4-5 gombos legyen. Nyilván játékra kellene. Árban oylan 5-6 ezer környékén gondolkodom.
Köszönöm.
Nem mondanám magam kezdőnek, de ennél jobb topicot nem találtam a problémám leírására.
A probléma a következő:
adott egy gép, amiben videókártyát, HDD-t és RAM-ot cseréltem. Ezek után ha a monitort rádugom a videókátyára, akár HDMI-vel akár DVI kábellel nem ad képet. A monitort természetesen átállítottam a megfelelő bemenetre.
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
am meg ja ez a driver van fent 😆
am meg a PPPoE jól van beálíltva mert ha nem így lenne nem is menen a net meg a router lekéri az adatokat és beállítja magát 😃
Nekem cicicleaner fent van évek óta szte mhasznos kis program 😃
#ALT GR+X
De, lehetséges lehet Atis által említett LAN Driver, amit itt megtalálsz:
[LINK]
Esetleg:
Digi útmutatók a beállításhoz:
Win10 ([LINK])
Win7([LINK])
Re CCleanner:
Hátsz az nagyon igaz, hogy a ASC oknélkül is fut, ha kell ha nem, ez valóban elég gázos tud lenni, viszont nálam nagyon jól szolgál.
Igazából sztem, egy CCleanner elég.
Nekem az ASC is fennvan, a CCleanner mellet, de nekem így tökéletes, meg számomra hasznos feature benne a RAM használat figyelő, a sarokban, illetve a képernyő mentés, zseniális 😃
Csak nemtudok kettőskeresztet írni 😆
de lehet pont az a baj visszarakom ami honlapon van hátha jobb lesz bár msotanában valahogy nem csinálta 😂
alaplap weboldalát nézd meg
Az lenne a problémám h ügye be lett köttetve a DigiNET 100 (100/50 ADSL PPPoE) és működik (merthát valahogy ezt is írom 😆😉 csak oylat cisnál néha h kiirja a böngésző h nincs internet, nem tudja beazonosítani a proxy servert (opera,chrome,IE minden) és se a böngészőben se a routerben se a windows ban nicns beállítva proxy.
Firmware-t meg frissítettem de nem javult semmit.
na meg az is előfordul h ha max sebesség körül töltök néha ledobja a netet (főleg steam nél) amit szintén nem tudok miért. D-Link GO-RT-N150 ver B1 routerem van 10/100 as WAN portja van. egyáltalán nem meleg a cucc.
Nameg Speedtest is azt hiszi h pesten vok pedig Nyíregyházán.
Rakj egy SSD-t a gépbe, meg fogsz lepődni, az a masina már megérdemelné.
Spoiler!
Viccelődjünk, de terhelés alatt gyári órajelen 220W+ a fogyasztása
😆
AMD Fx 9590 mellé milyen proci hűtőt ajánlotok?