Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
de ott is van egy 18cm venti,
nézd meg😃 annyi venti van hogy hej.rájöttem hogy a felső 14cm ventit fordítva csavaroztam be így már sokkal jobb
gép oldala le van véve?
lehet vissza cserélem mert tényleg kaka ez a gyári hűtés.xfx fent msi lent.
jó persze ez a főnők,meg az alsón sokkalta jobb a hűtés.Ezért tervezem hogy veszek erre is egy twin turbo 3-t
mondjuk most már 92-95 fok körül marad
ez már elfogadható?
Nálam is max 62-63 fok ilyen melegben.
próbáld megcserélni őket, hátha jobb lesz
játék közben mikor mind a két vga 95% teker akkor sajnos ennyi a hőfoka max venti mellett.
a másik vga csak 64,köszi.
nem lehetséges hogy a lap-ja nem kezeli? már ha van ilyen
ilyenkor mi van ?
Itt: [LINK] minden adatot ír róla. Nyilván egy magod van csak, mármint hogy fizikailag 1 kártyád van.
Videókártya adatai:
Memória mérete: MB ?
GPU órajele: MHz ?
Memória órajele: MHz ?
GPU magok száma
(egy kártyán): 1 2 ?
DirectX-verzió:
?
Multi-VGA:
KÉREM VALAKI SEGÍTSEN!! 😀
FSP hexa+ 400 - 12k
amelyikre telik... kölcsön nem tudsz kérni amúgy tápot hogy tutira menj, az a hiba?
kvio1: Nagyjából 5FPS különbség lesz játéktól függően.
hát én meg mondom neked!
Az hogy belenyúltál az egyik újjaddal a videokártya ventilátorába. semmi más :'Đ