Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
davidegp9999 avatar
Hogy tudnám a ház ventilátorának fordulatszámát szabályozni???
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
most már megadtam a gépem adatait.NÉZD MEG légyszi
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nincs megadva géped, azért bocsátkoztam feltételezésekbe
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
pl a full hd-t?
Megnézted a gépem?
Szerinted bírni a full hd-t?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
az úgy okés lesz, csak ha mondjuk játszani akarsz, akkor nem biztos h azt a felbontást, ami élvezhetően néz ki a TV-n, byrni fogja a géped
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
én úgy akarom csinálni hogy a dvi-t bedugom a videókártyába és a hdmi-t a tv-be.
0
0
0
0
Cooley avatar
Ha a TV-n van hdmi vagy dvi csati, akkor igen mindkét kérdésedre. 😀
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
és ez ugye arra szolgál hogy összekötöm a gépet és a tv-t és ugyanazt látom a tv-n mint a gépen hd minőségbe?
és a videókártyával kell összekötni a tv-t?
0
0
0
0
thug85 avatar
TripplaXXX2 írta:
Thug:
Tudsz nekem adni olyan oldalt ahonnan meglehet rendelni?

[LINK]

Válogass!
Ezek 10 méteresek!
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Thug:
Tudsz nekem adni olyan oldalt ahonnan meglehet rendelni?
0
0
0
0
madchief avatar
Mezei-vill 2MB le 4MB fel 😆 ezt írja a speedteszt
és az anyagiakat nem tom....
És háát anyáék nem hiszem h engedni fogják még a gépújítás is kérdéses
0
0
0
0
thug85 avatar
madchief írta:
Köszi thug!😀
Bár anyáék úgyse engedik az új netet mert szeptemberbe úgyis megyek koliba 😆

Miért, most milyen netetek van, és mennyit fizettek érte?
Szeptember még nagyon messze van, én simán kirimánkodnám a helyedben!😆
0
0
0
0
madchief avatar
Köszi thug!😀
Bár anyáék úgyse engedik az új netet mert szeptemberbe úgyis megyek koliba 😆
0
0
0
0
thug85 avatar
Én a UPC Fiber Power 15 megás netről szeretnék kérdezni.
Azt írják 3e HUF a havidíj.Ez fix vagy majd később változni fog???

Madchief:
Mivel a honlapon semmi nem írja, hogy ez csak időszaki kedvezmény lenne, így ha aláírsz egy 1 éves hűségidőre, akkor 1 évig biztosan nem fog változni!
De ezt a UPC-től kell kérdezni! Nem kell tőlük félni, én a T-Home ügyfélszámát rendszeresen felhívom, ha valami nem tiszta, és mindenre választ kapok!

Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy dvi hdmi kábelból létezik 8m-es ?

TripplaXXX2: Még 15 méteres is van!
0
0
0
0
madchief avatar
Én a UPC Fiber Power 15 megás netről szeretnék kérdezni.
Azt írják 3e HUF a havidíj.Ez fix vagy majd később változni fog???
0
0
0
0
Cooley avatar
Le. Kb. az összes torrent oldalról. 😀
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sajna ettől tartottam hogy, ezt fogjátok válaszolni. Valahonnan le tudom tölteni a Win7 olyan verzióját amivel regisztráció nélkül lehet internetezni.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy dvi hdmi kábelból létezik 8m-es ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.
32 bites Windows Vista Home Edition van a gépemen (laptop), és van hozzá gyárilag 1024 MB ramom, amiből felismer 1013, és amikor csak netezek a gépen akkor is felhasznál több mint 800 megát. Miért kell neki ennyi memória?

A vistanak rettentő sok memória kell! Inkább egy win7 alapabb verziót rakj fel annak valamivel kevesebb kell!
0
0
0
0
Osynho avatar
Egyrészt mert Vista (😃😉, másrészt meg gondolom integrált vga-d van és az a rendszermemóriából csippenti le a maga részét.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
32 bites Windows Vista Home Edition van a gépemen (laptop), és van hozzá gyárilag 1024 MB ramom, amiből felismer 1013, és amikor csak netezek a gépen akkor is felhasznál több mint 800 megát. Miért kell neki ennyi memória?
0
0
0
0
Osynho avatar
azbizony írta:
Azt szeretném kérdezni hogy még most is procilimitem van így hogy 3Ghz-s a procim? E2220 3Ghz meg 4770 850/3400

Miért nem teszteled le? 😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Tony1223 írta: Valaki besegítene abban hogy a gépháznál miért 10.000 az egyik és 5.000 a másik?

Nézzük:
Nagyság, igen ez lehet, de nemtudom... az én szememben az összes gép ugyanakkora, nem mindegy hogy mekkora a gépház? Akkora az összes hogy csomó hely van, nem tudom elképzelni hogy nem fér bele amit vettem.

Illetve, lehet úgy összerakni gépet hogy nincs ház? ^^?

a diferenci lehet az hogy melyik ház hogyan hüt...vagy hogy mennyi ventilátor hely van...mennyi fiók, sok minden különbözhet... de a felsö kategorában a hütés és a hely, vagyis hogy mekkora egy ház, pl egy szar mercuriba nem fér be egy hd 5870...de egy cooler masterbe igen!
0
0
0
0
azbizony avatar
Azt szeretném kérdezni hogy még most is procilimitem van így hogy 3Ghz-s a procim? E2220 3Ghz meg 4770 850/3400
0
0
0
0
no avatar
sziasztok
az lenne a kérdésem hogy miért omlik össze videonézés közbe az ati driver illetve az adobe flash player?
0
0
0
0
cseszka avatar
Vagy csak levágni a cstlakozást ás egy 4.5 v elemmel müködtetni.Ha lemerül teszed be a másikat.😆
0
0
0
0
no avatar
sziasztok
az lenne a kérdésem hogy miért omlik össze videonézés közbe az ati driver?
0
0
0
0
Osynho avatar
A molex kábeleinek átkötésével simán lehet 5 il 7V-ot "létrehozni"
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
DarthRoni avatar
szerintetek az mitől lehet, hogy van egy Genius Soundmaker 5.1 hangkártyám. és bármit csinálok, nem ismeri fel a gépem...
1db PCI slotom van, apu gépében meg az egyik PCI slotban felismeri, a másikban nem, lécci segítsetek,
az alaplapom PCI slotja lehet a rossz? nagyon remélem h nem :S

lécci help, köszi előre is
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Hát, akkor nincs rá megoldás mivel régi gép gondolom 2 kábeles jobb esetben 3 (olvasás) de biztos nem 4 (állítható) kábeles a venti vagyis ellenállás nélkül lehetetlen módosítani a fordulatot.
0
0
0
0
thug85 avatar
Zsolti: Igen, a megfelelő helyen van!

Feki: Nem igazán tervezek semmi kisegítő eszközt beszerezni, egy kölcsöngépet használok, amit akaratlanul is az igényeimhez igazítok! Kicsit zavar, hogy fölöslegesen teper a procihűtő, mikor a processzor nem is dolgozik! Gondoltam hátha csak valami beállítási gond!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
thug85 írta:
Intel procik ventilátorát miként tudom beszabályozni, hogy ne pörögjön fölöslegesen?
Intel procik terén nem vagyok otthon!

Egy illyen ellenállásnak a segítségével a venti nem 12V-ot hanem csak 5-öt kap s ezáltal kb 30%-al redukálódik a fordulata.
https://ipon.hu/_userfiles/Image/joker/hirek/2010/0907/zalman-zm-fx-fdb-3.jpg
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A ventilátor tápkábelje a cpu-nak szánt csatlakozó helybe van bedugva?
0
0
0
0
thug85 avatar
berki_zsolt írta:
JAn88: Hiába keresel progikat, annak a megmérésére egy hasonló műszer kell, mint ami nálam van, teljesítmény mérő! 😂

Thug85: Nekem a 7-8 éves Inteles procimon alapból automatán forgott a ventilátor. 😜
Hát ez is egy ősrégi Intel proci, de ezen pörög ha kell, ha nem!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
JAn88: Hiába keresel progikat, annak a megmérésére egy hasonló műszer kell, mint ami nálam van, teljesítmény mérő! 😂

Thug85: Nekem a 7-8 éves Inteles procimon alapból automatán forgott a ventilátor. 😜
0
0
0
0
thug85 avatar
Intel procik ventilátorát miként tudom beszabályozni, hogy ne pörögjön fölöslegesen?
Intel procik terén nem vagyok otthon!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem mert ahhoz műszer kell! De egy winyó durván 10W ot fogyaszt egy ram meg még kevesebbet!
0
0
0
0
azbizony avatar
berki_zsolt írta:
Itt egy teszt: [LINK]

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nagyobb a Q8400 FSb-je, mint a Q6600-é, ezért jobb valamivel a kisebb L2 méret ellenére is.... 😀

Hát igen a Q6600 nak 1066 a Q8300 nak meg a 400 nak már 1333 😃
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Itt egy teszt: [LINK]

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nagyobb a Q8400 FSb-je, mint a Q6600-é, ezért jobb valamivel a kisebb L2 méret ellenére is.... 😀
0
0
0
0
azbizony avatar
Egy Q6600 jobb mint egy Q8300?? Most procit akarok és hát úgy néz ki tudnék venni egy Q6600 at. Nézegetek egy Q9505 öt is de az nem valószínű hogy összejön. A 6600 nak 8 mega L2 je van a Q8300 nek meg csak 4 azért kérdezem hogy melyik a jobb.
0
0
0
0
Osynho avatar
Szerintem meg simán elviszi. Kb 400W-ot tud a 12V-os ágán, ami ráadásul egyben van. Ennyit nem fog enni a konfigod még GTX570-el se (persze nem szénnéfeszelt, nitrogénhűtésű tuningról beszélek 😃 ). Az én gépem ibt + furmark alatt eszik 250W-ot (ilyen terhelést egy játék, ill program alatt se kap).
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
a fogyasztás : SZERINTEM fog nöni ha tuningolsz...
az a táp a konfigoddal +gtx570...hát bármennyire jó táp nem fogja elbírni mert a 157W-hpz elég de ahoz még 80W hát az már sok szerintem egy 600W tápot vegyél és akkor még tudsz tuningolni.
0
0
0
0
almos avatar
Hát a fogyasztásról annyit,hogy alapórajelen fogyaszt annyit,ha tuningolod akár a CPU-t,akár a VGA-t,akkor nő mindkettő fogyazstása,legalábbis én ezt olvastam. Am szerintem elbirná a táp azt a VGA-t,de pár napon belül lesznek tesztek róla és akkor kdierül mennyi fogyaszt.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Előtte mindenképp felhív, hogy mikor viszi a cuccot.
JA és nem a rendelés után 1 nappal viszi ki, hanem 2 nappal, főleg, ha 12 után rendelted!
0
0
0
0
azbizony avatar
Kmisi99 írta:
azbizony írta:
Én azt szeretném kérdezni hogy az Iponról való rendelés hogy működik?? Ha én szerda reggel megrendelnék valamit az csütörtökre megjönne??? Fontos lenne válaszoljatok! Köszi 😀

ÖÖ Ha jól tudom igen! Régen vettem már az iponról nem emlékszem pontosan! De nagyon nagy valószínűséggel másnap már megkapod mert még aznap kihozzák a raktárból a cuccot becsomagolják odaadják a futárnak és az másnap viszi neked a cuccot!

Az jó lenne 😃 Köszi a választ!! És ha PL nem talál itthon a futár akkor visszaviszi vagy beadja itt nálunk a postán??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
azbizony írta:
Én azt szeretném kérdezni hogy az Iponról való rendelés hogy működik?? Ha én szerda reggel megrendelnék valamit az csütörtökre megjönne??? Fontos lenne válaszoljatok! Köszi 😀

ÖÖ Ha jól tudom igen! Régen vettem már az iponról nem emlékszem pontosan! De nagyon nagy valószínűséggel másnap már megkapod mert még aznap kihozzák a raktárból a cuccot becsomagolják odaadják a futárnak és az másnap viszi neked a cuccot!
0
0
0
0
azbizony avatar
0
0
0
0
apetit1989 avatar
3 x USB 2.0 headers (support 6 USB 2.0 ports)
azt jelenti, hogy az alaplapra rá lehet még kötni 3x 2 usb konnektort
Pl front panel usb-k, vagy kártyaolvasó.
0
0
0
0
pakai93 avatar
értem köszi szépen 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció