Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Melyik a jobb vga, és menyivel?
1.Asus GeForce 9800GTX+ DK 512Mb DDR3 256Bit
2.Asus Radeon HD4870 DK 1GB DDR5 128Bit
Vagy ha a 2nem 1 kategoria akkor pls mondjátok meg hogy melyik karit lenne érdemes összehasonlitani a HD4870-el. Köszi!
Az MSI milyen márka a videókártyák terén? Megbízható?
Igen az jó minőségü kártyákat készít. Sőt Nvidiábol kifejezetten érdemes megvenni mert ugyanazon az áron egy kicsit erősebbet kapsz.(Más Nvidiákhoz képest)
CSá all!! Szeretném kérdezni hogy melyik a jobb a nvidia 9600gt vagy az Ati 4670 mindkettöö ddr3-as?????????????😊
Az első gyorsabb a második több mindent támogat. Szerintem az alaplapi chipset számit amikor kiválasztod hogy melyiket. Nforcos alaplap= 9600gt vagy Amd chipset= 4670radeon
26e-ért már kapsz HD4830-at is!
Sajna nálunk min. 100euró (kb.30ezer ft.)
Üdv újra! 😃 Ezúttal az lenne a kérdésem, hogy az XP le bírja kezelni az 1 GB-os videókártyákat?😲
Semmi köze hozzá...
ez: [url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=23284[/url]
és ez:[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=14281[/url]
között mi a különbség? (azért írtam linket, és nem másoltam be az adatot mert akkor ugyan az lenne szerintem, így tudjátok miről beszélek)
Veri a 3850-t, 4670-t 😜
[LINK]
[LINK]