Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TeKaZ3 avatar
Tudtok mondani olyan játékokat amik napokra, akár hetekre is le tud kötni?
Lehet akár személyes kedvenc játék is, a lényeg hogy sokat írjatok 😀
Előre is köszi!
0
0
0
0
lolocska11 avatar
Mutliplayer/Co-Op játékot keresek. (Portal2, Borderlands1-2 megvolt)
0
0
0
0
Sezx avatar
Mindenkinek köszönöm, az összes haverom szintén a 2-est ajánlotta ahhoz hogy kedvet kapjak a szériához, köszönöm szépen nektek is a megerősítést ! 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
AC1-et mindenképp érdemes Revalations előtt játszani mert Revben lesznek olyan részek amik szorosan kötődnek az első részhez!
0
0
0
0
xoki avatar
Sezx:

Sorrendem:

AC 2
AC brotherhood
AC 3
AC revelation
AC 1
0
0
0
0
lolocska11 avatar
Szerintem csak a 2 meg a Brotherhood igazi Assasin's Creed (És persze az első része).
A többi nekem nem tetszik...
0
0
0
0
Sezx avatar
vágom a történetét, csak még nem játszottam vele 😃
lolocska11: köszönöm!
Mindenki osztja?😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sezx Az úgy érdekes lesz akkor. Történet megértés = 0. Ha már elkezded akkor érdemes az elejétől kezdeni.
0
0
0
0
Sezx avatar
Melyik assassins creed játékot ajánljátok? még nem volt egyikhez se szerencsém, de nem akarok egyesével végigmenni elejétől az összesen, a szerintetek legjobb részre? kíváncsi lennék 😃 köszönöm
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Borderlands I-II co-op játéknak.
0
0
0
0
lolocska11 avatar
Valami jó kis MMORPG-t vagy Co-Op-t keresek, ami elfutna a gépemen.
0
0
0
0
andreew avatar
lupo7: Hát a régebbi NFS-eket én most nem nagyon tudok ami elvinné a géped...😞
0
0
0
0
no avatar
sziasztok.
valami autós játékot mondjatok nekem.
srs nfs ezek voltak.tudom h nem túl jó a gépem de csak van rá vmi.
utcai versenyekre gondoltam.
előre is köszönöm.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Gerdzso: Serious Sam első és második részét ajánlom.😀
0
0
0
0
xoki avatar
Savaxel: two worlds 2; risen 1 2, gothic részek, swkotor 1 2,

Furmann96: maffia 1 2, the saboteur, sleeping dogs meg esetleg még a just cause
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Sziasztok tudtok ajánlani vmi GTA típusú játékot mert eléggé vágyom az 5-re de az kilőve mert csak gépem van... A 4 és az összes kieg.-je megvolt ha nincs kénytelek leszek letölteni az SA-at
0
0
0
0
szalamispizza avatar
valami ütős RPG-t mondanátok? elder scrolls részek, fallout 3, new vegas, fable részek megvoltak. borderlands pedig nem az én világom..
0
0
0
0
xoki avatar
Gerdzso: háát ömmmm: resident evil 6, split/second, borderlands 1 (bár ebben alapból nincs benne, ügyködni kell vele hogy legyen benne), hmm és egyenlőre ez ugrott be 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Tudnátok olyan játékokat mondani amit lehet osztott képernyőn játszani bill + kontroller segítségével? 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
2.000-3.000 forint az egész.

All I wanna do is love your body! Tonight's your lucky night, I know you want it.
0
0
0
0
JD9510R avatar
flormate: Tesco, 576, MediaMarkt
0
0
0
0
flormate avatar
semelyik torrent oldalról nem tudom letölteni a Star Wars The Force Unleashed 2 őt. Nem tudnátok nekem olyat mondani ahonnan letudnám tölteni?
0
0
0
0
xoki avatar
nerofan: two worlds 2; risen 1,2; Fallout 3, new vegas; swkotor 1,2;

nankacu: borderlands 1,2; resident evil 5,6, operation raccon city; torchlight 2
0
0
0
0
PoPet avatar
Jóféle, Coop játékokat keresek, amiket lehet törttel játszani. 😀
0
0
0
0
nerofan avatar
Sziasztok tudnátok ajánlani valami jó RPG-t?(Gothic Oblivionok és Dark Souls kivételével)
0
0
0
0
no avatar
"főleg 2009 előtt." akkor az a múltban játszódik. 😊

Halo, Battlefield 2142, Crysis
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Hali, tudnátok mondani pár RTS játékot? (Army Men, Warhammer széria, Warcraft széria megvolt) Előre köszönöm a választ. 😀
0
0
0
0
zolicsavo avatar
M3ChanicX 😃 köszi egyenlőre elég 😃
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Köszi mindkettőtöknek 😃
Szerintem ki próbálom őket! 😉 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Tera, RaiderZ, DCUO, Neverwinter. Ezek Non-targetes MMO-k. Ezen kívül Rift, Aion. Meg SW:TOR, de azt xoki írta már 😀
0
0
0
0
xoki avatar
DarkSpy: én nem sokkal játszok, de a Star Wars The Old Republicot nagyon ajánlom, nekem teljesen elment a kedvem a wowtól miután kipróbáltam 😀
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Üdv mindenkinek!
Mivel elkezdődött az öszi szünet tudnátok ajánlani valami MMORPG-t?
A lényeg, hogy ne legyen monoton, jó kezelhetőség legyen, lehetnek mount-ok is meg stb...
Amik megvoltak: WoW, Metin 2, C9, Cabal, Allods
Előre is köszöntem 😉 😃
0
0
0
0
flormate avatar
Mad Hatter: Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs, Battlefield 4, Max Payne 3, Crysis 3, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Assassin's Creed III, Batman: Arkham Origins, Battlefield 3, sniper 2, arma 3.
0
0
0
0
xoki avatar
Crysis 3, Tomb Raider 2013, Battlefield 3, Nfs MW
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
Most tesztelem az új videjókarim' valami erős játékot tudtok ajánlani hogy megnézzem mit bír ....
0
0
0
0
starpeter avatar
garada
Mesterlövész 4EVER!!! 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Doom 3, Duke Nukem Manhattan Project, Portal
0
0
0
0
garada avatar
Olyan játékokat keresek ami teljesen magyar szinkronnal rendelkezik FPS Nézetes(Crysis Warhead és Brother in Arm kilőve)
0
0
0
0
flormate avatar
chrono02 ok köszönöm de a demo ját mindenkinek ajánlom
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sehonnan! Két nap a megjelenésig még!
0
0
0
0
flormate avatar
honna tudom letölteni a LEGO Marvel Super Heroes t, vagy egyáltalán föntvan már torrent oldalon?
0
0
0
0
Zsolttt1 avatar
Crashday nagy kedvenc, de már végigvittem párszor.😀
0
0
0
0
Roger87 avatar
--->Zsolttt1

Crashday
Carmageddon2
0
0
0
0
Zsolttt1 avatar
Valaki valami jó autos játékot amiben rendesen összelehet törni a kocsit??😀 Grideken kívül..
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
zolicsavo: Starcraft II és a kiegek, Warhammer 40K: Dawn of War II, Company of Heroes I-II, Supreme Commander I-II, World in Conflict, Battle for Middle Earth Series, Age of Mythology, Fantasy Wars, Command & Conquer Red Alert 3, Command and Conquer Tiberium Wars, XCOM: Enemy Unknown.
Hirtelen ennyi 😃 Ha kellene még akkor szólj.
0
0
0
0
zolicsavo avatar
Valami jó kis komoly stratégia játékot 😃 amiben fejleszteni kell magad különböző katonáid lehetnek pl szörnyek gépek stb... 😃 hó sokat ! 😃 előre is köszi 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
A Rage nekem egyik kedvencem van benne egy lájtos Mad Max hatás...
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Bronson:Hmm, Rage egész jónak néz ki 😃 F.E.A.R 2-vel játszottam, de nem sokáig bírtam 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció