Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
és hogy le tudná-e hüteni az én processzoromat? normális hömérsékletre. ami egy intel pentium d830 lga 775 foglalat
Hütö pedig egy: Cooler Master X Dream i117
Válaszokat elöre is megköszönöm!!
De lehet, hogy csak valami nem túl jót fogtam ki.
és hogy le tudná-e hüteni az én processzoromat normális hömérsékletre. ami egy intel pentium d830 lga 775 foglalat
Hütö pedig egy: Cooler Master X Dream i117
Válaszokat elöre is megköszönöm!!
-amd fx 4130
-intel pentium g3220.
- intel pentium g3420
Tudom nem erős procik.
Szerintetek melyik jobb játékra?
Alaplap még nem tudom milyen lesz meg a vga sem. Csak 2x4gb ramom lesz a héten ami 1333mhz.
Sok fps különbség lenne?
Szerintetek melyik proci a jobb? AMD FX 8320 vagy AMD FX-8350?
h97 z97 támogatni fogja a Broadwell procikat!
77 87 már nem de azt veszel amit akarsz😃
Egy 6850 es kari alá elég lenne e egy Intel Pentium G2030 proci?
Egy : Intel® Core™ i5-650 Processor
(4M Cache, 3.20 GHz) proci mennyit érhet és kb milyen procival van egy szinten az amd háza táján? :-)