Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hojofor avatar
És ez a táp is megbízható?
0
0
0
0
Lizard avatar
hojofor írta:
Csatlakozók kicsit hiányosak 😃
De a 2 molexet át tudom nyomatni 4-re y kábelekkel és a 6 tűs VGA táp sincs rajta állítólag. :S

valóban elég hiányos a kábelek szempontjából, csak ugye nagyon olcsó😀
de itt van ez:[LINK]
0
0
0
0
hojofor avatar
Amúgy a tápegységnek mi a baja ha ilyen hangokat ad ki? 😀
0
0
0
0
hojofor avatar
Csatlakozók kicsit hiányosak 😃
De a 2 molexet át tudom nyomatni 4-re y kábelekkel és a 6 tűs VGA táp sincs rajta állítólag. :S
0
0
0
0
Lizard avatar
hojofor írta:
FSP? Az megbízható? Még soha nem hallottam róla... 😃

Az egyik élvonalbeli tápgyártó aki az egyik legjobb beleket gyártja😀 megbízhatsz benne!
0
0
0
0
hojofor avatar
FSP? Az megbízható? Még soha nem hallottam róla... 😃
0
0
0
0
Lizard avatar
hojofor írta:
Oké oké... Hát akkor sajnos a VGA-ra gyűjtött pénzből kell lefacsarnom az árát. :S Tudnál mondani pár jó és megbízhatót 400w elég állítólag a configomnak. Minnél olcsóbbat ha lehet, mert kell a VGA-ra is 😆

[LINK]

400watt bőven elég a konfigodnak még sok is!
0
0
0
0
hojofor avatar
Oké oké... Hát akkor sajnos a VGA-ra gyűjtött pénzből kell lefacsarnom az árát. :S Tudnál mondani pár jó és megbízhatót 400w elég állítólag a configomnak. Minnél olcsóbbat ha lehet, mert kell a VGA-ra is 😆
0
0
0
0
Lizard avatar
hojofor írta:
Hali 😀
Nem tudom hova kéne ezt írnom 😃
Nah az a kérdésem, hogy ritkán nagyon gyengén lehet hallani egy kis hangot a tápomból. Olyan mintha a hűtő egy hajszálat darálna 😃
Tehát semmi nagy hang meg nem mindig van csak. (mikor nagyobb játékokkal tolom akkor hallani.) Ez feltétlenűl halálos probléma vagy ne aggódjak és fújjam ki a gépet? 😃

ajjajjj....sürgősen cseréld le a tápodat ha nem akarod hogy vigye magával az egész gépedet!
0
0
0
0
hojofor avatar
Hali 😀
Nem tudom hova kéne ezt írnom 😃
Nah az a kérdésem, hogy ritkán nagyon gyengén lehet hallani egy kis hangot a tápomból. Olyan mintha a hűtő egy hajszálat darálna 😃
Tehát semmi nagy hang meg nem mindig van csak. (mikor nagyobb játékokkal tolom akkor hallani.) Ez feltétlenűl halálos probléma vagy ne aggódjak és fújjam ki a gépet? 😃
0
0
0
0
no avatar
zsolty87 írta:
bartadavid94 írta:
zsolty87 írta:
Nem kérdés hogy az jobb, de nekem olyan felesleges. Nem tudnám kihasználni.

de ugyanannyiba keerülnek. akkor azért mégis csak a jobbat kéne venni nem?

Jobban belegondolva van benne igazság.

naugye
0
0
0
0
zsolty87 avatar
bartadavid94 írta:
zsolty87 írta:

Jobban belegondolva van benne igazság.
0
0
0
0
no avatar
zsolty87 írta:

0
0
0
0
Osynho avatar
A 2 magosnál jobb egy Phenom II X4, sztem, ár/értékben mindenképpen. Szóval nálam biztos nem lenne alternatíva a kisebbik i5.
Egyébként miért ne használnál ki 4 magot?
0
0
0
0
laci503 avatar
zsolty87 írta:

de ha 1 árban van kb. miért ne a jobbat vennéd? 😲
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
no avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok. Szerintetek melyik ér meg jobban? Intel Ÿ Core ™ i5-760 processzor 8M cache, 2,80 GHz-es 47.750 Ft vagy Intel Core i5-670 3.46GHz Box 52.950 Ft.

a 760, de szerintem már egy i5 2500K-jobb
0
0
0
0
Osynho avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok. Szerintetek melyik ér meg jobban? Intel Ÿ Core ™ i5-760 processzor 8M cache, 2,80 GHz-es 47.750 Ft vagy Intel Core i5-670 3.46GHz Box 52.950 Ft.

760-as, mivel az 4 magos.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
még mindig jobb mint az EEEpc ami anno 35 ezer FT volt, 1 magos 1,66GHz 1 giga 800MHz-s rammal... pfujgépe azok
0
0
0
0
szabyy avatar
De sz@r, még lassabb is lehet 😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Sapphire edge, 2 magos proci 4 szálon és 1,66GHz, nagyon megéri a kisgépekbe az ilyen
0
0
0
0
Osynho avatar
[LINK]

akkor 1 magbol is lehetne csinálni több magosat ennyi erővel

Létezik is 1 magos, HT-s proci. Pl a netbookomban lévő Atom N450 is ilyen.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
mert 6 mag->12 szál*3GHz vagy 12:3GHz
nem értem , mert akkor 1 magbol is lehetne csinálni több magosat ennyi erővel
0
0
0
0
hassi avatar
hát akkor már nekem is 😃😃
0
0
0
0
szabyy avatar
am az nem szál, de am énsem értem, nekem is elmagyarázhatnák😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
am a sáv osztás én sem értem, mert vannak az új procik amik nem magonként hanem sávonként dolgoznak, hogy pl: 6 mag 12 sáv akkor sávonként 3GHZ vagy a 6 magra eső sávok soztása vagyis sávonként 1,5GHZ?
0
0
0
0
hassi avatar
joo, mondtam, hogy hülye kérdés 😆 csak nem vágtam. le lehet nézni vagy el lehet menni tv-zni.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
ezt mire érted? most 6*3,1GHz, úgy mondom ha 6:3,1GHz lenne az a vicces
0
0
0
0
no avatar
az esetleg majd 5 év múéva😃😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
mert szerinted hogy nézne ki egy 990X ha 6 magra esne 3,1GHz? 😆 egy kicsit vicces lenne 😃
0
0
0
0
hassi avatar
UUU most olyan hülyeséget fogok kérdezni 😃 na de ha egyszer nemtudom.. 😆
processzoroknál a feltüntetett órajel az magonként értendő vagy összesen? 😀
0
0
0
0
iowa95 avatar
apetit1989 írta:
Parancsolj:
[LINK]

köszi
0
0
0
0
cseszka avatar
Ja.Csak nézd meg h mikori kiadás a win7 meg mikori a játék.Fejlödik a világ.De ha birod 16 bitben játszani azokat,akkor mért akarod 8ban?a 16 eleven szebb szineket és képet ad.
0
0
0
0
no avatar
cseszka írta:
Itt valamiért nemtudja másolni azt a fájlt,ezért van a hiba üzenet.Töltsd le máshonnan a játékot,mert lehet h hibás.
Vagy mikor ezt kiirja,akkor van ojan h kihagyás,SKIP,probáld meg,nálam a GTA SA csinált igy,kihagytam a fájlt amit nemtudott olvasni,és attól hibátlanul ment a játék.

Megpróbáltam azt is, és amikor indítottam volna kiírta azt a bizonyos fáljt.
Megpróbálom még egyszer letölteni, ha nem sikerül, akkor elkezdek inkább WoW-ozni...
0
0
0
0
cseszka avatar
Itt valamiért nemtudja másolni azt a fájlt,ezért van a hiba üzenet.Töltsd le máshonnan a játékot,mert lehet h hibás.
Vagy mikor ezt kiirja,akkor van ojan h kihagyás,SKIP,probáld meg,nálam a GTA SA csinált igy,kihagytam a fájlt amit nemtudott olvasni,és attól hibátlanul ment a játék.
0
0
0
0
iowa95 avatar
Sziasztok. találtam a neten egy ilyen fajta HDD: SAMSUNG SPINPOINT F3 500GB
szeretnek megtudni mindent rola..pl: csendesen dolgozik-e vagy mennyire gyors.. mert szeretnek ilyent venni
0
0
0
0
Cooley avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Nem tudom ki mennyire van tisztában az új generációs Intel procikkal, remélem azért tud nekem segíteni valaki. A következő lenne a kérdésem. Neten úgy olvastam hogy ezekbe a processzorokba már integráltak egy videókártyát, amivel elvileg elmegy gép videókártya nélkül is. Ez valóban így van? Viszont néhány alaplap is tartalmaz integrált videókártyát. És nekem ez nem világos. Tehetek én olyan alaplapra amiben nincs integrálva videóchip, egy intel core i5-2500K procit, működni fog a gép? Úgy tudom hogy erre a processzora H67 és P67es alaplap lesz jó. Mi a kettő közt a különbség? Esetleg egy teljesen alapfelhasználásra (nem játék) elegendő lenne az cpu-ra integrált gpu ereje? Remélem érthetően fogalmaztam. Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.

Huh. 😆 Na az új 1155-ös foglalatú deszkákon nincs integrált videokártya, mert azt már ugye a prociba építik. A H67 meg P67 között meg az a különbség, hogy csak a H67-ben működik az az integrált videovezérlő, míg a P67 nagyobb pci sávszélt nyújt, és jobban kiélezték az OC-ra. 😀 Amúgy igen, működik a gép egy H67 rendszerrel videokártya nélkül, de az az integrált cucc nagyon gyenge. Azzal a játékot felejtsd el. Bár ilyen 1280x720-ba totál alap grafon azét eldöcögnek a játékok. 😃 Ja és a K modelleket nem érdemes H67 lapba tenni.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Nem tudom ki mennyire van tisztában az új generációs Intel procikkal, remélem azért tud nekem segíteni valaki. A következő lenne a kérdésem. Neten úgy olvastam hogy ezekbe a processzorokba már integráltak egy videókártyát, amivel elvileg elmegy gép videókártya nélkül is. Ez valóban így van? Viszont néhány alaplap is tartalmaz integrált videókártyát. És nekem ez nem világos. Tehetek én olyan alaplapra amiben nincs integrálva videóchip, egy intel core i5-2500K procit, működni fog a gép? Úgy tudom hogy erre a processzora H67 és P67es alaplap lesz jó. Mi a kettő közt a különbség? Esetleg egy teljesen alapfelhasználásra (nem játék) elegendő lenne az cpu-ra integrált gpu ereje? Remélem érthetően fogalmaztam. Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm a segítségeket... Hát ez van, úgy látszik ez a Gothic széria nem akar valahogy összejönni... de se baj, pár nap és itt a Dragon Age 2...
Köszi még egyszer a segítségeket.
0
0
0
0
no avatar
Gothic 4-nek proci kell, szerintem csak 4 magossal vagy agyontuningolt 2 magossal lehet vele játszani
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Talán egy Hotfix
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/arcania-gothic-4-hotfix bár nem tom hogy van e crack a hotfixhez...
0
0
0
0
thug85 avatar
Ez nálam sem volt másképpen! Én így vittem végig, hogy ugyan úgy akadt low-on mint high-on! Rossz az optimalizáltsága!
0
0
0
0
no avatar
Helló! kéne egy kis segítség... :S
Egyik nap leszedtem a Gothic 4 demóját, minden rendben is volt, beállítottam a dolgokat, úgy hogy minél több FPS-t érjek el... igen ám, ezek után leszedtem egy RELOAD verziót.

De, most van egy nagyon-nagy gondom... még pedig, felraktam a reload alapú verziót, beállítottam mindent úgy, ahogy a demóban is tettem, és hát mit látok? szaggat a játék, mint az atom... még LOW beállítottságok mellett is... :S van erre valami javaslat? :S
0
0
0
0
beatimgame avatar
cs all!
van egy canon ip1700-as nyomtatóm és most vettem bele utángyártott patont (CL-40 CL-41) és nem ismeri fel csak a színest. mi lehet szerintetek a baj és mit lehet csinálni?
thx előre is
0
0
0
0
iowa95 avatar
akkor sem jo --.--. nem tom h mie
0
0
0
0
NTSC Jani avatar