Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
krutka avatar
Bisoban. De ha nem értesz hozzá inkább ne csináld 😃😃😃

(amikor kapcsolod be a géped a DEL billentyűt nyomogasd, amikor ellenőrzi h mennyi ram van a gépedbe és akk elvileg egy kék hátterű menüben leszel.)
0
0
0
0
Recon666 avatar
sily írta:
Lizard írta:
sily írta:
Hali ! Csak azt szeretném tudni hogy lehet egy E 7300-as procit tuningolni ?
Ja és ha valaki válaszol kérlek kezdőknek is érthető nyelven tedd.

Igen lehet, ez így értehető volt?!😃

HOGY lehet ?

Előbb legyél tisztábban,avval hogy mit tud a prcid elviselni feszültség terén, mert hamar el tud száni, ha nem vigyázol, ugyan ez a prci hűtőre is igaz, ott is tudni kell, mit bír, ha gyári van raja ,akkor sokat nem tudsz dobni rajta.
0
0
0
0
Lizard avatar
sily írta:
Lizard írta:
sily írta:

HOGY lehet ?

Ezt nem könnyű így elmagyarázni, a lényeg h a Biosban kell, azt tanácsolom googleba írd be tuning kezdőknek v vmi hasonló és ki fog tobni csomó dolgot onnan egyszerűen meg tudod majd csinálni! a lényeg viszont az hogy ne gyári hűtővel kisérletezz!
0
0
0
0
sily avatar
Lizard írta:
sily írta:

HOGY lehet ?
0
0
0
0
Lizard avatar
sily írta:

0
0
0
0
sily avatar
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
és máshogy?😆 PL.: ugye mikor letöltöd a telóra akkor magától telepíti...leszedtem egy apk. fáljba a stro managert...nem lehetne at vhogy felrakni?....már idegesít nagyon.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hm háát eccerű a megoldás! Menj ki az utcára fogd a kezedben a telót kezdj el sétálni míg nem találsz egy kódolatlan wifit menj fel a marketre és töltsd le pl az astro file managert
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló!
Androidhoz értőeknek kéne helpje! ma sikerült firrsítenema telómat a 2.1-re de úgy eltünt a file manager nevú progi...és hát
most nem took semmit telepíteni. És marketre meg nem enged fel (picit sokat neteztem) szal akkor mit csináljak?
0
0
0
0
cseszka avatar
Hát mondjuk én az 550W chieftecet ft-re átszámolva 12000ft ért vettem,annyit 100% h megért,föleg h van rajta 2X6 pin,ami nekem kellett is,és nagyon megvagyok vele elégedve.Nem omlott még össze terhelés alatt,tehát jól leadja a teljesitményt,valamint halk is.
0
0
0
0
Cooley avatar
cseszka írta:
Ja,a Chieftec az egyik legjobb,csak ha venni akarsz,érdeklödd meg h mien szünetmentes tápot támogat,mert nemmindeggy.

Az aktív PFC-s tápok tudomásom szerint egyik szünetmentest sem támogatják. Egyébként a Chieftecet nem sorolnám a legjobbak közé, de az ilyen 10-18eFt-os(drágább tápok esetén már mindenféleképpen másik gyártót választanék) tápok között valóban nagyon jókat gyártanak, akárcsak az FSP.
0
0
0
0
cseszka avatar
Ja,a Chieftec az egyik legjobb,csak ha venni akarsz,érdeklödd meg h mien szünetmentes tápot támogat,mert nemmindeggy.
0
0
0
0
hojofor avatar
És ez a táp is megbízható?
0
0
0
0
Lizard avatar
hojofor írta:
Csatlakozók kicsit hiányosak 😃
De a 2 molexet át tudom nyomatni 4-re y kábelekkel és a 6 tűs VGA táp sincs rajta állítólag. :S

valóban elég hiányos a kábelek szempontjából, csak ugye nagyon olcsó😀
de itt van ez:[LINK]
0
0
0
0
hojofor avatar
Amúgy a tápegységnek mi a baja ha ilyen hangokat ad ki? 😀
0
0
0
0
hojofor avatar
Csatlakozók kicsit hiányosak 😃
De a 2 molexet át tudom nyomatni 4-re y kábelekkel és a 6 tűs VGA táp sincs rajta állítólag. :S
0
0
0
0
Lizard avatar
hojofor írta:
FSP? Az megbízható? Még soha nem hallottam róla... 😃

Az egyik élvonalbeli tápgyártó aki az egyik legjobb beleket gyártja😀 megbízhatsz benne!
0
0
0
0
hojofor avatar
FSP? Az megbízható? Még soha nem hallottam róla... 😃
0
0
0
0
Lizard avatar
hojofor írta:
Oké oké... Hát akkor sajnos a VGA-ra gyűjtött pénzből kell lefacsarnom az árát. :S Tudnál mondani pár jó és megbízhatót 400w elég állítólag a configomnak. Minnél olcsóbbat ha lehet, mert kell a VGA-ra is 😆

[LINK]

400watt bőven elég a konfigodnak még sok is!
0
0
0
0
hojofor avatar
Oké oké... Hát akkor sajnos a VGA-ra gyűjtött pénzből kell lefacsarnom az árát. :S Tudnál mondani pár jó és megbízhatót 400w elég állítólag a configomnak. Minnél olcsóbbat ha lehet, mert kell a VGA-ra is 😆
0
0
0
0
Lizard avatar
hojofor írta:
Hali 😀
Nem tudom hova kéne ezt írnom 😃
Nah az a kérdésem, hogy ritkán nagyon gyengén lehet hallani egy kis hangot a tápomból. Olyan mintha a hűtő egy hajszálat darálna 😃
Tehát semmi nagy hang meg nem mindig van csak. (mikor nagyobb játékokkal tolom akkor hallani.) Ez feltétlenűl halálos probléma vagy ne aggódjak és fújjam ki a gépet? 😃

ajjajjj....sürgősen cseréld le a tápodat ha nem akarod hogy vigye magával az egész gépedet!
0
0
0
0
hojofor avatar
Hali 😀
Nem tudom hova kéne ezt írnom 😃
Nah az a kérdésem, hogy ritkán nagyon gyengén lehet hallani egy kis hangot a tápomból. Olyan mintha a hűtő egy hajszálat darálna 😃
Tehát semmi nagy hang meg nem mindig van csak. (mikor nagyobb játékokkal tolom akkor hallani.) Ez feltétlenűl halálos probléma vagy ne aggódjak és fújjam ki a gépet? 😃
0
0
0
0
no avatar
zsolty87 írta:
bartadavid94 írta:
zsolty87 írta:
Nem kérdés hogy az jobb, de nekem olyan felesleges. Nem tudnám kihasználni.

de ugyanannyiba keerülnek. akkor azért mégis csak a jobbat kéne venni nem?

Jobban belegondolva van benne igazság.

naugye
0
0
0
0
zsolty87 avatar
bartadavid94 írta:
zsolty87 írta:

Jobban belegondolva van benne igazság.
0
0
0
0
no avatar
zsolty87 írta:

0
0
0
0
Osynho avatar
A 2 magosnál jobb egy Phenom II X4, sztem, ár/értékben mindenképpen. Szóval nálam biztos nem lenne alternatíva a kisebbik i5.
Egyébként miért ne használnál ki 4 magot?
0
0
0
0
laci503 avatar
zsolty87 írta:

de ha 1 árban van kb. miért ne a jobbat vennéd? 😲
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
no avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok. Szerintetek melyik ér meg jobban? Intel Ÿ Core ™ i5-760 processzor 8M cache, 2,80 GHz-es 47.750 Ft vagy Intel Core i5-670 3.46GHz Box 52.950 Ft.

a 760, de szerintem már egy i5 2500K-jobb
0
0
0
0
Osynho avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok. Szerintetek melyik ér meg jobban? Intel Ÿ Core ™ i5-760 processzor 8M cache, 2,80 GHz-es 47.750 Ft vagy Intel Core i5-670 3.46GHz Box 52.950 Ft.

760-as, mivel az 4 magos.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
még mindig jobb mint az EEEpc ami anno 35 ezer FT volt, 1 magos 1,66GHz 1 giga 800MHz-s rammal... pfujgépe azok
0
0
0
0
szabyy avatar
De sz@r, még lassabb is lehet 😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Sapphire edge, 2 magos proci 4 szálon és 1,66GHz, nagyon megéri a kisgépekbe az ilyen
0
0
0
0
Osynho avatar
[LINK]

akkor 1 magbol is lehetne csinálni több magosat ennyi erővel

Létezik is 1 magos, HT-s proci. Pl a netbookomban lévő Atom N450 is ilyen.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
mert 6 mag->12 szál*3GHz vagy 12:3GHz
nem értem , mert akkor 1 magbol is lehetne csinálni több magosat ennyi erővel
0
0
0
0
hassi avatar
hát akkor már nekem is 😃😃
0
0
0
0
szabyy avatar
am az nem szál, de am énsem értem, nekem is elmagyarázhatnák😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
am a sáv osztás én sem értem, mert vannak az új procik amik nem magonként hanem sávonként dolgoznak, hogy pl: 6 mag 12 sáv akkor sávonként 3GHZ vagy a 6 magra eső sávok soztása vagyis sávonként 1,5GHZ?
0
0
0
0
hassi avatar
joo, mondtam, hogy hülye kérdés 😆 csak nem vágtam. le lehet nézni vagy el lehet menni tv-zni.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
ezt mire érted? most 6*3,1GHz, úgy mondom ha 6:3,1GHz lenne az a vicces
0
0
0
0
no avatar
az esetleg majd 5 év múéva😃😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
mert szerinted hogy nézne ki egy 990X ha 6 magra esne 3,1GHz? 😆 egy kicsit vicces lenne 😃
0
0
0
0
hassi avatar
UUU most olyan hülyeséget fogok kérdezni 😃 na de ha egyszer nemtudom.. 😆
processzoroknál a feltüntetett órajel az magonként értendő vagy összesen? 😀
0
0
0
0
iowa95 avatar
apetit1989 írta:
Parancsolj:
[LINK]

köszi
0
0
0
0
cseszka avatar
Ja.Csak nézd meg h mikori kiadás a win7 meg mikori a játék.Fejlödik a világ.De ha birod 16 bitben játszani azokat,akkor mért akarod 8ban?a 16 eleven szebb szineket és képet ad.
0
0
0
0
no avatar
cseszka írta:
Itt valamiért nemtudja másolni azt a fájlt,ezért van a hiba üzenet.Töltsd le máshonnan a játékot,mert lehet h hibás.
Vagy mikor ezt kiirja,akkor van ojan h kihagyás,SKIP,probáld meg,nálam a GTA SA csinált igy,kihagytam a fájlt amit nemtudott olvasni,és attól hibátlanul ment a játék.

Megpróbáltam azt is, és amikor indítottam volna kiírta azt a bizonyos fáljt.
Megpróbálom még egyszer letölteni, ha nem sikerül, akkor elkezdek inkább WoW-ozni...
0
0
0
0
cseszka avatar
Itt valamiért nemtudja másolni azt a fájlt,ezért van a hiba üzenet.Töltsd le máshonnan a játékot,mert lehet h hibás.
Vagy mikor ezt kiirja,akkor van ojan h kihagyás,SKIP,probáld meg,nálam a GTA SA csinált igy,kihagytam a fájlt amit nemtudott olvasni,és attól hibátlanul ment a játék.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció