Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
klikkelj a konyvtarban a filera jobbal es asszem add to archive kell nyomni. es akkor csinal egyet
0
0
0
0
frank04 avatar
regeltem powerison, szal ugy jó ha kibontom, beteszem, és isot csinálok powerisoval?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
frank04:Akkor szüntesd meg, és sajátgéppel csináld
0
0
0
0
niteforce avatar
Lizard írta:
Köszi niteforce és Flash, bekentem szépen, pár fokkot nyertem is, bár jó régi paszta volt rajta.)

nincsmit
0
0
0
0
niteforce avatar
frank04 írta:
niteforce írta:
frank04 írta:
bocsánat, 😀, hogy kell ISO-t csinálni?

Power Iso val, Daemon toolsal vagy egyeb olyan progival ami ezekhez hasonlo

PowerISO csak maximum 300mb-ot tud ISO-ba tenni. Regisztrálni kéne, vmi ötlet?

regisztrald😀
segitek, bar tobbet nem mondhatok: nehogy kinyiljon a penztarcad😀
0
0
0
0
frank04 avatar
de nem lehet mert írásvédettséget ír ki
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Nem kell kitömöriten. Deamon Tools-ba berakod, az egy virtuális meghajtóban megnyitja az iso-t oda felmáolod a kivánt mappát aztán kiveszed a deamon tools-ból és tádáám
0
0
0
0
frank04 avatar
Szóval volt egy ISO fájlom win7 oprendszer.
Bele szeretnék tenni egy plusz mappát (vírusírtó+stb telepítőfájlokat) és így szeretném kiírni DVD-re, úgy hogy tudjon belőle bootolni, és úgy telepíteni.

Kitömörítettem az eredeti ISO-t, majd beletettem a plusz mappát, és most konkrétan mit csináljak ezzel a mappával?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Deamon tools lite kell a WIN7-hez, minden máshoz mehet a sima deamon tools, az bármenyit betesz.
0
0
0
0
frank04 avatar
niteforce írta:
frank04 írta:

PowerISO csak maximum 300mb-ot tud ISO-ba tenni. Regisztrálni kéne, vmi ötlet?
0
0
0
0
Lizard avatar
Köszi niteforce és Flash, bekentem szépen, pár fokkot nyertem is, bár jó régi paszta volt rajta.)
0
0
0
0
Cooley avatar
Hungarian13 írta:
Nem láttam egyik foglalatot sem még csak elméletben tettem fel a kérdést 😃 Ezek szerint venni kell új alaplapot 😃 kössz

Sajnos ez a helyzet. 😀 Az Intel nagyon szemét ilyen téren, szinte minden procihoz új foglalatot csinálnak. 😃
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Nem láttam egyik foglalatot sem még csak elméletben tettem fel a kérdést 😃 Ezek szerint venni kell új alaplapot 😃 kössz
0
0
0
0
Cooley avatar
Hungarian13 írta:
Egy gyors kérdés : Ha az alaplapom 478 socket-es, akkor nem megy bele egy 775-ös socketű processzor? :S

Kalapáccsal belemegy, de kétlem, hogy működni fog. 😀 Ha megnézed a két foglalatot, homlokegyenest máshogy néz ki, mégis hogyan menne bele? 😃
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Egy gyors kérdés : Ha az alaplapom 478 socket-es, akkor nem megy bele egy 775-ös socketű processzor? :S
0
0
0
0
MaximumGame avatar
chrissz írta:
tényleges: amennyi szerepel az árlistán effektív: max amit bír
hát és ja 1800mhz-nál nem lehet jobban húzni meg erősebet bele rakni..

Ez igaz, de ha bios frissités után támogatja akkor lehet 😃

pl van olya lap ami zserver ramot is támogatja.. szóval megvan adva egy limit..Mhz be. de nagyobat is kezeli... de ha oda lenne írva hogy 2600+ ig is bírja mindenki azt venné 😃 szóval pl 2000Mhz van megadva..
0
0
0
0
Flash avatar
A helyes felkenés elvileg: Letisztítod alaposan procit és a hűtő talpát alkohollal, majd mindkét felületre vékony filmrétegben felviszed/elkened egyenletesen a pasztát. Ezüstpasztánál érdemes odafigyelni, hogy ne follyon le a prociról, de én inkább szilikonpasztát ajánlanék.

(Sztem elég csak az egyik felületet bekenni)
0
0
0
0
niteforce avatar
Lizard írta:
Srácok!

proci hűtőpaszta helyes felkenésére lennék kíváncsi! sokfajta variációt olvastam, láttam,de most nem tudom igazán eldönteni melyik a jó megoldás!
Ebben kérném a segítségeteket!

A proci kozepere tegyel egy kicsit, es egyengesd el egyenletesen, figylej hogy ne menjen le a procirol. a hutot kicsit forgasd rajta, hogy mindenhol erje azt is.
0
0
0
0
Lizard avatar
Srácok!

proci hűtőpaszta helyes felkenésére lennék kíváncsi! sokfajta variációt olvastam, láttam,de most nem tudom igazán eldönteni melyik a jó megoldás!
Ebben kérném a segítségeteket!
0
0
0
0
chrissz avatar
tényleges: amennyi szerepel az árlistán effektív: max amit bír
hát és ja 1800mhz-nál nem lehet jobban húzni meg erősebet bele rakni..
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

Segitsetek nekem 1 kicsit!

Alalplapoknal irva van, hogy memoriatamogatas mondjuk 1800 MHz maximum.
De tudtommal a ramok a megadott 1600 helyett csak fel orajelen mukodnek, 800 MHz-n. ha az van irva hogy 1800 MHz max, akkor azt az effektiv orajelre ertik, vagy a tenylegesre?

Koszonom elore is😀
0
0
0
0
niteforce avatar
WyhoS írta:
Nem tudom de szerintem veszek egy 2.1-es GENIUS SW-V 2.1 1250-t vagy az 1200-ast mert az 5.1-et meg a creative-t is megutáltam 😃 most is fejhallgatót használok inkb.

GENIUST NE vegyel! Olcsoak, es amikor megveszed szepen szolnak, de a minoseguk csapnivalo. Nekem 2 ment tonkre egy fel even belul, masoknak is kb. ilyen idon ment tonkre a hangfala. Kabelrogzites sz@r, a hangsugarzo meg gyenge, membranjanak a gumiszele szakad. A csati kabel megtorik, a hangeroszabalyzo meg neha megorul.
Szoval ne vegyel genius hangfalat.

Logitechet szabad csak venni! olcsobbak es jobbak is!
0
0
0
0
WyhoS avatar
Nem tudom de szerintem veszek egy 2.1-es GENIUS SW-V 2.1 1250-t vagy az 1200-ast mert az 5.1-et meg a creative-t is megutáltam 😃 most is fejhallgatót használok inkb.
0
0
0
0
szabyy avatar
Hát én nem tudom, mivel nekem távirányítós van😃
0
0
0
0
WyhoS avatar
Hát lehet de ha a jobb első elszakad akk nem szólna gondolom egyik se mert ott kell a hangot állítani és akk gondolom az is b a***kodna 😃
0
0
0
0
WyhoS avatar
Sziasztok az lenne a problémám h van egy Creative SBS 550 5.1-es hangfalam , felraktam az asus m3n78-vm driverét ami kell h szoljon mint az 5 hangszóró. Lefuttatom a tesztet , szol mindegyik,most kb 1 hónapja nem szol a bal hátsó aztán meg már a jobb első sem de a testbe szol a jobb első is ott már egyedül a bal hátsó nem szól. Segitsetek létszives h mit kell vele csinálni h szoljon rendesen mert már lassan ott tartok h veszek egy jó 2.1-est mert evvel mindig a baj van 😶 és ha a előre huzom a jobb hátsot elkezd szólni de 2 mp után már abba hagya és nem szól.

U.I: Kb 1 hónappal ezelőtt az összes szólt és azóta nem lett szétszedve a gép meg semmi se
0
0
0
0
niteforce avatar
frank04 írta:

0
0
0
0
frank04 avatar
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
frank04 írta:
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok mappát egy ISO fájlba beletenni? köszönöm

"kibontod" az ISO-t beleteszed a mappát és új ISO-t csinálsz.
0
0
0
0
frank04 avatar
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok mappát egy ISO fájlba beletenni? köszönöm
0
0
0
0
no avatar
Értem, kösz a segítséget 😉
0
0
0
0
Cooley avatar
CoRe írta:
RAM-ból csak ugyanolyan márkájú és azonos órajelű-t lehet egyszerre betenni?

Nem. De Intel rendszerekben, főleg a XMP-vel úgy van rá a legnagyobb esély, hogy menni fognak dc-ben. Viszont AMD rendszerekben Unganged módban szinte akármilyen modulokat betehetsz egymás mellé, működni fognak dual-ban. Viszont ajánlott azonos órajelű modulokat betenni, mert ha bent van egy 1333-as meg egy 1600-as, akkor mindkettő 1333-on megy majd. Az időzítés meg nem számít, mert lehet modulonként állítani, de az a legoptimálisabb, ha az is azonos. 😀
0
0
0
0
no avatar
RAM-ból csak ugyanolyan márkájú és azonos órajelű-t lehet egyszerre betenni?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló X360-ra kell progi ha telepítessz valamit? pl.: játék, mp3
0
0
0
0
MaximumGame avatar
nyaloka írta:
Sziasztok
az lenne a kérdésem hogy ha a videokártya ventilátorjáról leesik/letörik 1db lapát akkor elveszíti a garanciáját?

Hát ha focitzál vele , vagy pimpongoztál akkor elvesziti 😃 😆
ha véletlen volt akkor gari 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nyaloka írta:
Sziasztok
az lenne a kérdésem hogy ha a videokártya ventilátorjáról leesik/letörik 1db lapát akkor elveszíti a garanciáját?
szerintem éppen h akkor van itt az ideje garanciáztatni😂
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
0
0
0
0
no avatar
Sikerült a magfeloldás nem áll vissza két magra és a Win7-élményindex-be már nem 6.5-t kap a procim hanem 7.3-at! 😜
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
MaximumGame írta:
Kmisi99 írta:
Én már úgy is jártam géppel vogy egy drót hozzáírt az alaphoz a gép nem akart bootolni később vettem észre hogy a drót a gond de nem lett baja a gépnek szóval annyira nem kell tényleg félteni de jobb félni mint..

Nyisd ki a gép oldalát és egy pohár vizet öntsél bele 😃
ha szénsavast öntesz bele még büfögni is fog😂
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Kmisi99 írta:
Én már úgy is jártam géppel vogy egy drót hozzáírt az alaphoz a gép nem akart bootolni később vettem észre hogy a drót a gond de nem lett baja a gépnek szóval annyira nem kell tényleg félteni de jobb félni mint..

Nyisd ki a gép oldalát és egy pohár vizet öntsél bele 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
niteforce írta:
Kmisi99 írta:
niteforce írta:
Tesla GoD írta:
niteforce írta:
[LINK]

Sziasztok!

nem egy videon lattam mar, de nem tudom, mi celt szolgal az emberke karjan az a kabel ami a gephazhoz van kotve (vagy nem tudom hova) 11.00 perc korul lathato, ha valaki tudja, kerem ossza meg velem!
a videó leírásába is benne van, antisztatikus csuklópánt

koszonom!

es az gepepitesnel nagyon fontos? elengedhetetlen?

Dehogy fontos! Magyarországon a gépösszerakók 90% hülyének nézné hogy egy "madzagot" köt a kezére! Csak így még biztosabb hogy nem lesz gond! De ha nem ugrálsz műszálas szövetbe össze vissza és nem földeled le magad valami fém megfogásával akkor lehet gond 😆

Magyarorszagon 😆
Japanban mar nem, de ha tenyleg nem olyan fontos, akkor 1 gep miatt nem fogok venni, arra jo akkor a fogom a radiatort modszer is.
rengeteg gépet szereltem már, igaz nem műszálas melegítőbe, és még nem volt ilyen gondom, szerintem felesleges kipányváznod magad gép építés közbe
0
0
0
0
niteforce avatar
Kmisi99 írta:
niteforce írta:
Tesla GoD írta:
niteforce írta:
[LINK]

Sziasztok!

nem egy videon lattam mar, de nem tudom, mi celt szolgal az emberke karjan az a kabel ami a gephazhoz van kotve (vagy nem tudom hova) 11.00 perc korul lathato, ha valaki tudja, kerem ossza meg velem!

koszonom!

Dehogy fontos! Magyarországon a gépösszerakók 90% hülyének nézné hogy egy "madzagot" köt a kezére! Csak így még biztosabb hogy nem lesz gond! De ha nem ugrálsz műszálas szövetbe össze vissza és nem földeled le magad valami fém megfogásával akkor lehet gond 😆

Magyarorszagon 😆
Japanban mar nem, de ha tenyleg nem olyan fontos, akkor 1 gep miatt nem fogok venni, arra jo akkor a fogom a radiatort modszer is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
niteforce írta:
Tesla GoD írta:
niteforce írta:
[LINK]

Sziasztok!

koszonom!

0
0
0
0
niteforce avatar
forestgreen írta:
szerintem nem elengedhetetlen, de kárt nem tudsz vele csinálni. Hallottam már olyanról, hogy áramtalanított gép házához hozzá sem ért a porszívó cső elszállt a VGA...

en egy huto miatt jartam igy, de nem szallt el a vga. Hozzaert a huto, es szikrazott. a kep kifagyott meg zold csikos lett, de ujrainditas utan semmi baja nem volt 😆DD Axle Geforce FX 5500 lehet hogy gyenge kartya de strapabiro😆

Szoval kosz a valaszt.
0
0
0
0
forestgreen avatar
szerintem nem elengedhetetlen, de kárt nem tudsz vele csinálni. Hallottam már olyanról, hogy áramtalanított gép házához hozzá sem ért a porszívó cső elszállt a VGA...
0
0
0
0
niteforce avatar
Tesla GoD írta:
niteforce írta:
[LINK]

Sziasztok!

koszonom!

0
0
0
0
Tesla GoD avatar
niteforce írta:
[LINK]

Sziasztok!

0
0
0
0
niteforce avatar
[LINK]

Sziasztok!

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció