Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Furmann96 avatar
Sziasztok tudtok ajánlani valami hősös játékot ilyen bűnüldözősre gondolok lehetőleg se DC se Marvel universes ne legyen előre is köszönöm
0
0
0
0
krutka avatar
bigbeagle: Guild Wars 2 (legjobb csak meg kell venni 😞) Silkroad, Allods online, SW:TOR, ezek a jobbak😃 Moba pedig: Heroes of Newerth (de kb mindegyik ugyanolyan és a lol a legnormálisabb szerintem )

Az én kérésem: Nekem nagyon bejön ez a steampunk style és érdekelne hogy van-e ilyen stílusú játék ami még szórakoztató is? 😀
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Hali,

@bassus16: Én mondanék neked egy jó kis Test Drive: Udnlimited/2-t

Kérdés: Tudtok nekem ajánlani valami jó kis MOBA-t vagy MMO-t? (az ilyeneket hanyagoljátok ha lehet: LoL/Metin/MU/WoW/DOTA2) Valami olyan kéne ami leköt, és nem csak egy-két napra. Előre is köszi😀
0
0
0
0
bassus16 avatar
Hali.
Valami jó autós játék kellene mostanában nem jött ki semmi jó amik majd jók lesznek a the crew,nfs rivals,project cars de még messze vannak.Addig valami jó autósat tudnátok ajánlani?Amik megvannak:nfs shift2/HP,Grid1/2,Driver Sanfransisco,Dirt3/Showdown.Ezeken kívül valami jót légyszi. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: enslaved, castlevania
0
0
0
0
sudosu avatar
God Of War-hoz hasonló játékot tudtok mondani?
Darksiders sorozat már megvolt!
0
0
0
0
xoki avatar
Furmann96: how to survive pont ilyen igaz zombiek ellen de garantálom hogy nagyon jó 😀 Inni, enni aludni kell benne. Felülnézetes, hajszálnyit rpg...
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Sziasztok! Én egy olyan játékot szeretnék ami egy ilyen szigeten való túlélős (nem horror és nem is stratégiai) pl fel kell fedezni a szigetet vizet keresni megvédeni magad az állatoktól az se baj a felülnézetes lehet RPG szerű is sőt az jó is lenne. előre is Köszönöm... Far Cry trió már megvolt...
0
0
0
0
sudosu avatar
Vicc Elek 2: Wolfenstein Enemy territory, Quake 3, Counter Strike, Battlefield 1942
0
0
0
0
no avatar
Ki tud a nekem fps multiplyaeres akciós műfajú játékot ajánlani nekem a gépemnek gépigényemet nézétek és úgy válaszoljatok.
0
0
0
0
Bronson avatar
zsolty87: sniper elite nazi zombie army 1-2 😉
0
0
0
0
xoki avatar
Húú de sok kérés összeszaporodott 😃

zsolty87: dead island, dead space (talán), left4dead, half life (talán), No More Room in Hell - hm egyenlőre nem ugrik be több...

Bershka: mass effect részek, assassins creed részek, borderlands-ek, far cry-ok, sleeping dogs... de egyébként nézd meg bassus16 válaszát egy kicsit lejjebb onnan is birsz válogatni 😀

Zsolttt1: sleeping dogs, the saboteur, the godfather
0
0
0
0
Bershka avatar
Helló. Amióta átvittem a gta v-öt, azóta cseszeget itthon az unalom. 😃 Tudnátok mondani 1-2 játékot, amivel el lennék egy ideig? Lehet xbox-ra és pc-re is, a kategória szinte mindegy, mindenre nyitott vagyok.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Tudtok ajánlani valami jóféle túlélős, zombigyilkolós játékot, ami nem a Resident szériából van, mert azokat már végigjátszottam.
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
váó kössz bassus16, a darkness 2-t már próbáltam de nem működött, te honnan szedted le?ja és még jöhet játék 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Például a Mafia első része, ha még nem játszottad.
Ha bejönnek az RPG-k, akkor a Fallout: New Vegas-t próbáld ki, mert magyon jó sztorija van, a hangulatot meg nagyon adja. Az egész atmoszférája magával ragadó, számomra az volt.
0
0
0
0
Zsolttt1 avatar
tud valaki a mafia 2-höz hasonló játékot? tehát jó kis története meg hangulata legyen ez a lényeg..gta részeket leszámítva..: )
0
0
0
0
bassus16 avatar
TheThirdEye:Amik fönnt vannak gépemen:Battlefield 3,Bioshock infinite,Cod black ops 2,Cs Source,Crysis 2,Dead island,Batman Arkham City,Batman Arkham Origin,Dead Space 3,Dirt 3,Dirt Showdown,Dishonored,Castle Storm,Driver San Fransisco,GTA IV/EFLC,Euro Truck Simulator 2,F1 2013,Far Cry 3,Far Cry 3 Blood Dragon,Farming Simulator 2013,Fifa 13/14,Fruit Ninja,Grid 1/2,GTA SA,Hard Reset,lego Marvel Super Heroes,Lost Planet 3,Maffia 2,Max Payne 3,Medal of Honor Warfighter,Metro 2033/Last Light,NFS Shift 2/Hot Pursuit,Painkiller,Plantsd vs Zombie,Resident Evil 6,Shadow Warrior,Singularity,Sleeping Dogs,Sniper Elite v2,Test Drive Ferrari Racing Legend/TDU 2,The Darkness 2,Tomb Raider,Zuma Revengen's. Nem csak az FPS-eket írtam mert lehet van olyan ami tetszik de még nem ismered,nézd meg őket vidibe és ha tetszik szedd le jó szórakozást. 😃

https://abload.de/img/nvtelen46qyt.png
0
0
0
0
Matt99 avatar
krutka: Mass Effect széria természetesen. 😀 Én is csak pár napja kezdtem el, de nagyon bejövős. 😀
0
0
0
0
krutka avatar
Sziasztok! RPG-ket mondanátok amiknek jó fordulatos storyja van ? 😃 Amiket próbáltam: Skyrim, Oblivion, SWold republic 1-2, fable 1, dagon age 1-2, Fallout 3, New Vegas,borderlands 1-2
hirtelen enni jutott eszembe.
Választ gyoooorsaaan 😃 köszi
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
hali! 2008 fellett kéne az össszes fps lövöldözős játék amit csak tudtok!(ha valami nagyon jó lehet 2008 elött is)
0
0
0
0
zolicsavo avatar
Halika ! 😀 Nekem a barátnőm részére kellene valami játék....
Alice Madness Returns féle 😃 de kisebb gépigénnyel,mert kicsi gépe van.
Előre is köszi mindenkinek 😃
0
0
0
0
no avatar
szeretnék haverommal multizni törten azt kérdezném hogy melyik játékot ajánlanátok? lehet autós focis kaland akció de vmi jó játék legyen és egyszerűen meg lehessen csinálni a multit hogy megtaláljuk egymást
0
0
0
0
Sonymeans avatar
lolocska11: Jónak tűnik, de a gépemen meg se moccanna 😞
0
0
0
0
Sonymeans avatar
xoki: Hoppá ezt el is felejtettem. Háborús játékok előnyben, de mást is szívesen meghallgatok. A műfaj lehet FPS, TPS és RPG is.
0
0
0
0
xoki avatar
Kicsit konkretizálnád akkor lehet tudnék mondani párat, szóval csak háborús fps kell nagy területtel vagy lehet rpg stb is??
0
0
0
0
Sonymeans avatar
lolocska11: A Hunter nem az én világom. A BF pedig fent van, esetleg valami más?
(amúgy köszönöm)
0
0
0
0
petto944 avatar
Sziasztok!
Tudnátok nekem űrszimulátoros játékokat mondani mint pl.:Kerbal...
Előre is köszönöm a válaszokat. 😃
0
0
0
0
lolocska11 avatar
TheHunter 😃 Ehhez kell türelem.
Amugy BF1942 (Originen ingyenes)
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Hali Mindenki!
Tudnátok olyan játékot mondani, ami nagy csatatérrel rendelkezik, van multiplayer és sokan játszanak vele. A Battlefield Play4Free sajnos még super low-on is akad, tehát azon kívül mondjatok.
Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Esetleg Sims Medieval. Azt nem mondanám RTS-nek. Sajnos RTS-en kívül más birodalom irányítós játék nem igazán létezik. RTS kategórián belül Age of Empires a legjobb.
0
0
0
0
sunray20 avatar
Sajnos ez a játék nem felel meg az igényeimnek, mert RTS. De azért köszönöm a válaszod. 😀
0
0
0
0
PoPet avatar
Knights and merchants 2.
Nagyon régi, de most ez jutott az eszembe.. 😃
Sőt fel is tolom, azt megnézem megy e Win8-al.. 😆
0
0
0
0
sunray20 avatar
Valaki ismer, vagy egyátalán létezik olyan játék amibe egy királyságot kell irányítani? Nem ilyen online mmo-kra gondolok vagy valami stratégiai játékra hanem ilyen Fable 3 szintű dologra.
0
0
0
0
Bronson avatar
A NFS Runban mindkettő benne van ha jól emlékszem...meg régi Mustang,El camino és hasonló autók vannak benne még 😉
0
0
0
0
Black Wolf avatar
Helló srácok!
Én nagy rajongója vagyok a klasszikus autóknak, főleg az amerikai old-timereket szeretem, hot-rodok, izomautók...stb. Van esetleg olyan játék amiben ilyenek vannak? Jó lenne ha lenne benne Plymouth Hemi meg Pontiac Firebird (vagy legalább hasonló verdák...). Kösz a segítséget előre is! 😀
0
0
0
0
GodSie avatar
Sziasztok ajánlani nekem valami jó gamet?😀 gtx 760 mellé kéne vmi physx-es
0
0
0
0
xoki avatar
wolfenstein még mondjuk elég pörgős, talán...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Több most nem jut eszembe.
0
0
0
0
no avatar
Köszi a bulletstorm az tetszik, van esetleg még ilyesmi játék?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Borderlands 1-2, Bulletstorm (nem tudom milyen hosszú, de pörgős játék).
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Tudtok valami jó pörgős FPS-t ami sokáig leköt?
0
0
0
0
sudosu avatar
PMK94:
Ha szimulátor: Rfactor 2
Ha árkád: Dirt 1-3, Grid, F1 2009-2013
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Ajánljatok valami jó autós játékot
Ezeken kivűl: NFS-ből Underground 1-2,Mostwanted,Carbon,Prostreet,Undercover,Shift1-2,MostWanted12
TDU,Race07 rFactor,SLRR
Köszi! 😀
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Nah ezekből van sok amit még nem próbáltam 😃
Köszi szépen! 😀
0
0
0
0
xoki avatar
M3ChanicX:

just cause
two worlds 2
batman ek
test driver unlimited 2
maffia 1 2
the godfather
the saboteur
sw force unleashed 1,2
ninja blade
street fighter x tekken
splinter cell ek
risen 1,2
split/second
blur
wow
prototype
spider man ek
ENSLAVED Odyssey to the West (most jelent meg nem rég)
mass effect 1,2,3
dead space 1,2,3
lost planet ek

Egyenlőre ennyi hosszabb game ugrott be 😃
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
xoki: Ezek közül csak a Narutoval nem játszottam 😆
De lehet hogy elkezdem megint a Fallout 3-at 😃
Ha esetleg még tudsz írni azt megköszönöm 😀