Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az én kérésem: Nekem nagyon bejön ez a steampunk style és érdekelne hogy van-e ilyen stílusú játék ami még szórakoztató is? 😀
@bassus16: Én mondanék neked egy jó kis Test Drive: Udnlimited/2-t
Kérdés: Tudtok nekem ajánlani valami jó kis MOBA-t vagy MMO-t? (az ilyeneket hanyagoljátok ha lehet: LoL/Metin/MU/WoW/DOTA2) Valami olyan kéne ami leköt, és nem csak egy-két napra. Előre is köszi😀
Valami jó autós játék kellene mostanában nem jött ki semmi jó amik majd jók lesznek a the crew,nfs rivals,project cars de még messze vannak.Addig valami jó autósat tudnátok ajánlani?Amik megvannak:nfs shift2/HP,Grid1/2,Driver Sanfransisco,Dirt3/Showdown.Ezeken kívül valami jót légyszi. 😃
Darksiders sorozat már megvolt!
zsolty87: dead island, dead space (talán), left4dead, half life (talán), No More Room in Hell - hm egyenlőre nem ugrik be több...
Bershka: mass effect részek, assassins creed részek, borderlands-ek, far cry-ok, sleeping dogs... de egyébként nézd meg bassus16 válaszát egy kicsit lejjebb onnan is birsz válogatni 😀
Zsolttt1: sleeping dogs, the saboteur, the godfather
Tudtok ajánlani valami jóféle túlélős, zombigyilkolós játékot, ami nem a Resident szériából van, mert azokat már végigjátszottam.
Ha bejönnek az RPG-k, akkor a Fallout: New Vegas-t próbáld ki, mert magyon jó sztorija van, a hangulatot meg nagyon adja. Az egész atmoszférája magával ragadó, számomra az volt.
hirtelen enni jutott eszembe.
Választ gyoooorsaaan 😃 köszi
Alice Madness Returns féle 😃 de kisebb gépigénnyel,mert kicsi gépe van.
Előre is köszi mindenkinek 😃
(amúgy köszönöm)
Tudnátok nekem űrszimulátoros játékokat mondani mint pl.:Kerbal...
Előre is köszönöm a válaszokat. 😃
Amugy BF1942 (Originen ingyenes)
Tudnátok olyan játékot mondani, ami nagy csatatérrel rendelkezik, van multiplayer és sokan játszanak vele. A Battlefield Play4Free sajnos még super low-on is akad, tehát azon kívül mondjatok.
Előre is köszönöm 😀
Nagyon régi, de most ez jutott az eszembe.. 😃
Sőt fel is tolom, azt megnézem megy e Win8-al.. 😆
Én nagy rajongója vagyok a klasszikus autóknak, főleg az amerikai old-timereket szeretem, hot-rodok, izomautók...stb. Van esetleg olyan játék amiben ilyenek vannak? Jó lenne ha lenne benne Plymouth Hemi meg Pontiac Firebird (vagy legalább hasonló verdák...). Kösz a segítséget előre is! 😀
Tudtok valami jó pörgős FPS-t ami sokáig leköt?
Ha szimulátor: Rfactor 2
Ha árkád: Dirt 1-3, Grid, F1 2009-2013
Ajánljatok valami jó autós játékot
Ezeken kivűl: NFS-ből Underground 1-2,Mostwanted,Carbon,Prostreet,Undercover,Shift1-2,MostWanted12
TDU,Race07 rFactor,SLRR
Köszi! 😀
Köszi szépen! 😀
just cause
two worlds 2
batman ek
test driver unlimited 2
maffia 1 2
the godfather
the saboteur
sw force unleashed 1,2
ninja blade
street fighter x tekken
splinter cell ek
risen 1,2
split/second
blur
wow
prototype
spider man ek
ENSLAVED Odyssey to the West (most jelent meg nem rég)
mass effect 1,2,3
dead space 1,2,3
lost planet ek
Egyenlőre ennyi hosszabb game ugrott be 😃
De lehet hogy elkezdem megint a Fallout 3-at 😃
Ha esetleg még tudsz írni azt megköszönöm 😀
borderlands 1,2
gta san andreas
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 3
ac 1,2,3 brotherhood, revelation
sleeping dogs
nfs pro street