Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dr@gon avatar
CoRe írta:
Tudnátok nekem mondani egy olyan progit amivel megtom nézni a proci hőmérsékletét, akár visszamenőleg is?
Mert mióta 4magosítottam a procimat az Everest nem írja ki a magok hőfokát.

pl: Real Temp
0
0
0
0
niteforce avatar
Speed Fan is kiirja
meg van egy olyan program ami csak erre van, csak nem emlekszem a nevere.
0
0
0
0
no avatar
Tudnátok nekem mondani egy olyan progit amivel megtom nézni a proci hőmérsékletét, akár visszamenőleg is?
Mert mióta 4magosítottam a procimat az Everest nem írja ki a magok hőfokát.
0
0
0
0
iowa95 avatar
sziasztok... neten találtam egy programot de nem tom h mire szolgál
neve : super pi mod-1.5
0
0
0
0
laci503 avatar
Adott egy Sapphire HD5970es VGA. 11.3mas Driver van feltéve. Eddig 10.10es volt mert nem állították vissza az órajelet energiatakarékosra a driverek. Most ez vissza állította az órajelet eleinte meg minden tök ***án. MOstm eg GPU 100% on megy nem tudom miért órajel fel van nyomva kopra. Semmi tuning nincs rajta. De így nagyon melegszik ez a szutyi. Valami tipp mi használja így a VGA-t? :S
0
0
0
0
niteforce avatar
Amit a TV-ben latsz felveteleket, videokat, aok atlagosan 25-FPS-sel mennek. Az mar nem akad, de jatekoknak magasabb a jo. Szerintem 35-40 FPS az kituno
0
0
0
0
Feki1991 avatar
JaniWalker írta:
Sziasztok.A játékokvan úgy kb mennyi számít jó fpsnek.Pl mw2(multiban) meg crysis 2 ben ?

amennyi a monitorod frekije, vagyis példálul nálam vSync-el 60, de van sok játék ami 30ra van blokkolva az is bőven jó, mivel (általában) a frissítési freki fele...
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
JaniWalker írta:
Sziasztok.A játékokvan úgy kb mennyi számít jó fpsnek.Pl mw2(multiban) meg crysis 2 ben ?
multiban a 40-60 kell, hogy egyáltalán normálisan tudj reagálni, amúgy minél több, annál jobb, de az sem árt ha viszonylag egyenletes, bár ez inkább a játéktól függ
0
0
0
0
JaniWalker avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
SwitcX írta:
Nekem a legjobban az ImTOO video converter progi tetszett mindig is, teljese verziót magyar torrent oldalakon is találsz. Hirtelen nem is tudom milyen formátumba vesz fel a fraps? Nem .avi-ba? Mert ha megnézed milyen formátum kell youtube-ra, akkor lehet nem is kell konvertálnod.

Sony vegas csak WMV be kell elmenteni vagy 10-15mb bitrátával 720p ben ~1GB/10 perc de lehet 20 már nem emlékszem
0
0
0
0
jokerke96 avatar
Köszi , már megvan! 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
jokerke96 írta:
Heló! Honnan tudom letölteni a videókárytám legfrissebb driverét? Gigabyte HD4850 1gb DDR3 , linkelje be valaki , pls! 😃
Rámész az AMD oldalára ott kiválasztod, hogy vga driver-t akarsz letölteni.Kitöltöd, hogy milyen windows-od van és milyen vga.d(Szerintem elég csak a 4800-as szériára menni).Letöltöd és felrakod.
0
0
0
0
cseszka avatar
jokerke96 írta:
Heló! Honnan tudom letölteni a videókárytám legfrissebb driverét? Gigabyte HD4850 1gb DDR3 , linkelje be valaki , pls! 😃

Jolenne ha adnál valami infot a vgarol,pl pontos tipusát,mem méretet,oc vagy nem...,mert van vagy 3 féle gigabyte 4850.
0
0
0
0
jokerke96 avatar
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Szükségem lenne egy kis segítségre!

Valaki tudna nekem mondani op-rendszer nélküli telóra flash playert? Vagy valamit, amivel tudok youtube-t nézni/hallgatni Wi-Fin? Sehol nem találok...lehetséges hogy nincs is?
0
0
0
0
herbyke avatar
Igen az jó megoldás..
0
0
0
0
Osynho avatar
Arctic Cooling S1 + egy 12cm-es venti. Viszonylag olcsó és brutálul hűt (tapasztalat 😃 ).
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
lenne egy fontos kérdésem
Az egyik barátomnak radeon 5850 videokártyája van és szeretne rá venni másik hűtőbordát ventilátorokkal együtt
tudnátok nekem mondani jófajta hűtő-t a kártyára ami kompatibilis a kártyával?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
0
0
0
0
G_Isti avatar
nekm csak 2 fele van osztva a wincsi mivel a steam mappám 70 giga igy a progik az oprendszer meg a gamek egy helyen vannak az öszes többi külön
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mindenkepp erdemes felosztani!! windowsnak es a programoknak 40-50gb boven eleg
0
0
0
0
niteforce avatar
igen,erdemes
windowsnak hagyjal ugy 80 gigat, amire mar boven rafernek a progijaid is. A tobbit se 1 ben erdemes. legyen egy jatekoknak meg 1 a dokumentumoknak, kepeknek.
0
0
0
0
hory avatar
ez hülye kérdés lesz de h érdemes particiokra osztani egy 1 terrás vinyót???
mondjuk windowsnak mennyit érdemes hagyni?
0
0
0
0
niteforce avatar
markoohh írta:
értem köszönöm😀😀 Valószínű megfogadom a tanácsod😀

szivesen, hidd el erdemes
0
0
0
0
viktormached avatar
niteforce írta:
Szilvexter írta:
Nekem lenne egy olyan gondom hogy amikor kilépek a Mozillából és visszamegyek akkor a előzőleg megnyitott lapok jönnek elő, hogy lehetne ezt megoldani h a kezdőlap jelenjen meg, Mozilla Firefox 4.0 van a gépemen.

asszem van ilyen a beallitasoknal benne

Uninstal-Instal, vagy keresni picit a bealitasok kozt 😀
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
markoohh írta:
Sziasztok ! Lenne egy fontos kérdésem ...GYGABITE RADEON 4650 1GB AGP ezt szeretném megvenni ..csak nem tom hogy van e benne bökkenő mert az alaplapom 4x -es AGP támogat és úgy tudom ahhoz 8x -os kell ....vajon elfogadná -e ?? köszi előre is a válaszokat😀

Elfogadja, de nagyon keves lesz a kihasznaltsaga. Es nem eri meg egy olyan vga-ert 20 ezret kiadni, ami kb annyira lesz terhelve mint amennyit egy 2600 az radeon tud. Az AGP4x az mar elegge nagyon regi. Csereld le szerintem mar azt.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ! Lenne egy fontos kérdésem ...GYGABITE RADEON 4650 1GB AGP ezt szeretném megvenni ..csak nem tom hogy van e benne bökkenő mert az alaplapom 4x -es AGP támogat és úgy tudom ahhoz 8x -os kell ....vajon elfogadná -e ?? köszi előre is a válaszokat😀
0
0
0
0
Szilvexter avatar
niteforce írta:
Szilvexter írta:
van csak nem müködik https://support.mozilla.com/media/uploads/gallery/images/7da1329a30d948dc3cf03a551512551e-1248036863-117-1.png
ha erre a panelra gondolsz akkor ez nekem valahogy nem mükszik, gondoltam valami mással kell megoldani

szerk.: megoldottam kösz a segitséget, bár sokat nem segitett😆

az mit jelent hogy nem sokat segitett? 😆

Csak annyit h megköszöntem h próbáltál segíteni, de egyéb volt a probléma amit magamtól oldottam meg, tehát értékelem a segítséged de nem az vezetett rá a megoldásra.😆
0
0
0
0
niteforce avatar
nyaloka írta:
Sziasztok
Az egyik barátomnak radeon 5850 videokártyája van és szeretne rá venni másik hűtőbordát ventilátorokkal együtt

Ez pont erre a kartyara van:

[url]http://ipon/webshop/product/_arctic_cooling_accelero_xtreme_5870/166584[/url]
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Rolando írta:
sziasztok az lenne a kerdesem hogy miert van az hogy bekapcsolom a gepet dolgozok rajta kb 10 percet es utana nem tudok semmit megnyitni ramegyek valamire megjelenik az a kicsi forgo a kurzor mellet abbahagyja es nem nyit meg semmit pls valaki segitsen
az valami vírus szerűség lesz, 4 giga ram nem szokott elfogyni
0
0
0
0
Rolando avatar
sziasztok az lenne a kerdesem hogy miert van az hogy bekapcsolom a gepet dolgozok rajta kb 10 percet es utana nem tudok semmit megnyitni ramegyek valamire megjelenik az a kicsi forgo a kurzor mellet abbahagyja es nem nyit meg semmit pls valaki segitsen
0
0
0
0
niteforce avatar
szevo írta:
Kösz hogy válaszoltál!😀Lenne még egy kérdésem hogy a videokártyámhoz(hd4550) milyen átalakitott kell veni a tv-hez?

ha van rajta HDMI akkor semmit, ha nincsen, akkor egy DVI-HDMI atalakitot. ha regi tv-d van, es SCART kell hozza, akkor bonyolultabb a helyzet, itt egy VGA komponens - komponens SCART atalakitot kell venned, mert asszem kozvetlen atalakitot nem arulnak.
0
0
0
0
szevo avatar
Kösz hogy válaszoltál!😀Lenne még egy kérdésem hogy a videokártyámhoz(hd4550) milyen átalakitott kell veni a tv-hez?
0
0
0
0
Cooley avatar
szevo írta:
Nekem egy kissé fura kérdésem lenne!😃(hülye megfogalmazással)Az lenne a kérdésem hogy 1 gépről rákötném monitora meg a tv-re is!És azt meglehet csinálni hogy Pl:.A minitoron mario-zok és a tv-én közbe meg online film megy?😃Szoval egyszerre menne 2 külön dolog 1 gépröl.

Persze. Ráadásul semmi különlegeset nem kell csinálni, csak szimplán rákötöd mindkettőt a videokártyára, és a TV-re áthúzod a böngészőt, a játékot meg hagyod a monitoron.
0
0
0
0
szevo avatar
Nekem egy kissé fura kérdésem lenne!😃(hülye megfogalmazással)Az lenne a kérdésem hogy 1 gépről rákötném monitora meg a tv-re is!És azt meglehet csinálni hogy Pl:.A minitoron mario-zok és a tv-én közbe meg online film megy?😃Szoval egyszerre menne 2 külön dolog 1 gépröl.
0
0
0
0
niteforce avatar
Szilvexter írta:
van csak nem müködik https://support.mozilla.com/media/uploads/gallery/images/7da1329a30d948dc3cf03a551512551e-1248036863-117-1.png
ha erre a panelra gondolsz akkor ez nekem valahogy nem mükszik, gondoltam valami mással kell megoldani

az mit jelent hogy nem sokat segitett? 😆
0
0
0
0
Szilvexter avatar

0
0
0
0
niteforce avatar
Szilvexter írta:
Nekem lenne egy olyan gondom hogy amikor kilépek a Mozillából és visszamegyek akkor a előzőleg megnyitott lapok jönnek elő, hogy lehetne ezt megoldani h a kezdőlap jelenjen meg, Mozilla Firefox 4.0 van a gépemen.

asszem van ilyen a beallitasoknal benne
0
0
0
0
Szilvexter avatar
0
0
0
0
beatimgame avatar
cső all!
észrevettem hogy mostanában játék közben a monitoron a szöveg hullámzik és csak akkor áll le ha az automata beállításra megyek. szerintetek mi lehet a baj?
0
0
0
0
wdavid avatar
A win7 minialkalmazás szerint a RAM használat 40%on van úgy hogy csak msn, mediaplayer + firefox megy. az előző tulaj szerint a videokártya drivert ha újra rakom jó lesz..hát én most újraraktam de azon kívül h világosabb lett a kép semmit nem értem el vele...idegesítő azért de XPt nem szeretnék már használni

apu gépe egy athlon II X2 4400e 1 giga ddr2 rammal ugyancsak 8600GT win7el és neki nem csinálja mert az egér rángást ő is észrevette volna 😞
0
0
0
0
bmartin23 avatar
wdavid írta:
cseszka írta:
laci503 írta:
wdavid írta:
van egy olyan gondom hogy mikor telepítek, kicsomagolok stb nem tudok zenét hallgatni mert szaggat a hang 😞 én arra gondoltam h kevés a 2 giga ram...32bites win7 van fent...többit adatlapról megtudjátok nézni 😀

szerintetek +2giga megoldaná ezt a gondot?

SZERK: most jut eszembe...az lehetséges h az h win7 van fenn okozhatja h kicsivel melegeb ba proci alapjáraton?

XPvel 29-30 fok körül volt a 2 mag most Win7el meg 35-40 körül

proci lehet azért melegebb mert a win7nek azért több proci kell mint az XPnek és gondolom jobban jár alap helyzetben is

a hangra nem tudok mondani próbáld meg a legújabb Driver-t

simánn a proci a gyenge.mert ha csak akkor szaggat a hang ha kicsomagolsz meg ienek,mert az azért lefogja a procit.

coretempben megnéztem a CPU használatot 60%ra ment fel max az már ennyire
visszafoghatja?

Nekem is ilyen gondom van, és ha megnézem a memória-kihasználtságot, akkor 96% és afölött van. Újraindításig nem változik.
0
0
0
0
wdavid avatar
cseszka írta:
laci503 írta:
wdavid írta:
van egy olyan gondom hogy mikor telepítek, kicsomagolok stb nem tudok zenét hallgatni mert szaggat a hang 😞 én arra gondoltam h kevés a 2 giga ram...32bites win7 van fent...többit adatlapról megtudjátok nézni 😀

SZERK: most jut eszembe...az lehetséges h az h win7 van fenn okozhatja h kicsivel melegeb ba proci alapjáraton?

proci lehet azért melegebb mert a win7nek azért több proci kell mint az XPnek és gondolom jobban jár alap helyzetben is

simánn a proci a gyenge.mert ha csak akkor szaggat a hang ha kicsomagolsz meg ienek,mert az azért lefogja a procit.

coretempben megnéztem a CPU használatot 60%ra ment fel max az már ennyire visszafoghatja?
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok, BOX procihoz amiben van huto, ahhoz jar hutopaszta is?
0
0
0
0
cseszka avatar
laci503 írta:
wdavid írta:

0
0
0
0
laci503 avatar
wdavid írta:

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció