Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Cooley avatar
hassi írta:
sisko írta:
Talmacsi írta:
hello lenne egy kérdése hogy az MSI MS-6765 alaplap menyi ramot meg mekkora vgat- bír el mert most ez van a gépemben.

Ha jól láttam,abban 2 memória foglalat van,amelyekbe max 1GB pc3200-as (400 Mhz) DDR ram mehet,azaz összesen 2 Gb-t támogat.Viszont integrált a vga,azt nem lehet cserélni-mondom,ha jól láttam.

cserélni nem lehet, de ha vesz bele egy normális VGA-t, azt fogja használni.

Én nem látok azon a deszkán se agp, se pci-e csatit.
0
0
0
0
hassi avatar
sisko írta:
Talmacsi írta:
hello lenne egy kérdése hogy az MSI MS-6765 alaplap menyi ramot meg mekkora vgat- bír el mert most ez van a gépemben.

Ha jól láttam,abban 2 memória foglalat van,amelyekbe max 1GB pc3200-as (400 Mhz) DDR ram mehet,azaz összesen 2 Gb-t támogat.Viszont integrált a vga,azt nem lehet cserélni-mondom,ha jól láttam.

cserélni nem lehet, de ha vesz bele egy normális VGA-t, azt fogja használni.
0
0
0
0
DeXHerO avatar
sisko köszi tudom hogy integralt van benne csak másikat akarok bele rakni és nem tudom hogy mekkorát bír el és olyan foglalata van hogy fehér és egy hosszú és egy kicsi érintkezö van benne ilyen http://www.ixbt.com/mainboard/images/i915-i925-chipsets/pcie1x-vs-pci.jpg és nem tudom hogy milyen jó bele.
0
0
0
0
sisko avatar
Talmacsi írta:

0
0
0
0
DeXHerO avatar
0
0
0
0
David the killer avatar
HÁt azt nem tudom de a telepitö abalakban ott van h Copiright 2009 microsoft corporaison minden jog fentartva ennyit tudok
de nem eredeti a cd vagy esetleg h hol keressem mert nem találom a cdn?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
David the killer írta:
Valaki segitsen légyszi,egy eredeti kód kellen Windows 7 Ultimate edisonra ja és magyar a program léygszi segitsetek
teljesen eredeti kód?
0
0
0
0
David the killer avatar
Valaki segitsen légyszi,egy eredeti kód kellen Windows 7 Ultimate edisonra ja és magyar a program léygszi segitsetek
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
hassi írta:
hoppá elnéztem egy oldallal 😃D
törölni is lehet a hszt
0
0
0
0
hassi avatar
hoppá elnéztem egy oldallal 😃D
0
0
0
0
no avatar
hát igen ezek az új kártyák az új procikhoz vannak optimalizálva már
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
bandymnc írta:
jó lehet h télleg én tudtam rossul de a lényeg az h sztem nem naon hajtja ki normálisan mert gyenge hozzá hiába a 3 Ghz es órajel
szerintem se, a GTX465öt mint mondtam nem nagyon ismerem, de a valamivel erősebb GTX460 már 4 magon nyújtja csak a maximumot
0
0
0
0
no avatar
jó lehet h télleg én tudtam rossul de a lényeg az h sztem nem naon hajtja ki normálisan mert gyenge hozzá hiába a 3 Ghz es órajel
0
0
0
0
no avatar
Hát nem tom mennyire vágod de van egy oan oldal h *** és én is ott szoktam venni dolgokat vannak garisak mert nem garisak de a prociknál mind1 is és egy e8400 at amit lehet rendesen húzni is 20k szal nem nagy drágaság
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
bandymnc írta:
Tesla GoD írta:
kenny82 írta:
Hy!

Most készül a konfigom , olcsó alaplap, olcsó proci, és egy kis ram, vagyis egy ASUS P5G41T-M LX , egy DUAL CORE 2.93 (2MB) és hozzá 2x 1 giga 1066mhz RAM, ezek megvannak.
A kérdés, hogy egy gtx465-ös videokari passzol a többihez vagy valami gyenge a sorban??? lehet, hogy sokat spóroltam a karihoz a többiből??

A választ előre is kösz!😕

Hát őszintén felejtsd el a dual core= nem két mag hanem csak virtuálisan kettő ergó neked nem tudja kihajtani majd a 465 öt ahhoz leg egy e8400 kell

de ennek nincs igy értelme mert most az övé 3000 mhz akkor most ami az övé kb 20 ezer de egy ugyancsak 3 ezres e8400 meg boltokban 40-50 és enm ihszem hcsak azért a +4 mb ért kétszer annyiba kerül
ez komoly?? mindjárt ugrom az első emeletről.....
a P DC valódi 2magos proci, azt viszont nem tudom mennyire hajt ki egy GTX465öst
az E8400 is csak 30k körül van újonnan, amúgy nem csak a cache számít, a Dual Core széria jóval régebbi, gyengébb
tessék közel azonos órajelű procik összehasonlítása a 2 szériából:[LINK]
0
0
0
0
kenny82 avatar
Tesla GoD írta:
kenny82 írta:
Hy!

Most készül a konfigom , olcsó alaplap, olcsó proci, és egy kis ram, vagyis egy ASUS P5G41T-M LX , egy DUAL CORE 2.93 (2MB) és hozzá 2x 1 giga 1066mhz RAM, ezek megvannak.
A kérdés, hogy egy gtx465-ös videokari passzol a többihez vagy valami gyenge a sorban??? lehet, hogy sokat spóroltam a karihoz a többiből??

Hát őszintén felejtsd el a dual core= nem két mag hanem csak virtuálisan kettő ergó neked nem tudja kihajtani majd a 465 öt ahhoz leg egy e8400 kell

a P DC valódi 2magos proci, azt viszont nem tudom mennyire hajt ki egy GTX465öst

Az hamarosan kiderül, ha nem lesz elég akkor erősítek a cpu-ban, vagyis cserélek.
0
0
0
0
no avatar
Tesla GoD írta:
kenny82 írta:
Hy!

de ennek nincs igy értelme mert most az övé 3000 mhz akkor most ami az övé kb 20 ezer de egy ugyancsak 3 ezres e8400 meg boltokban 40-50 és enm ihszem hcsak azért a +4 mb ért kétszer annyiba kerül
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
kenny82 írta:
Hy!

0
0
0
0
kenny82 avatar
bandymnc írta:
hát figy sztem 70% h igazam van de elvileg ha everestet megnézed akkor a két magnak a hőmérsékletének eltérőnek kell lennie ha egyforma akkor igazam van

OK csekkolom!!

Kösz!
0
0
0
0
no avatar
hát figy sztem 70% h igazam van de elvileg ha everestet megnézed akkor a két magnak a hőmérsékletének eltérőnek kell lennie ha egyforma akkor igazam van
0
0
0
0
kenny82 avatar
Hy!

A választ előre is kösz!😕[/quote]
Hát őszintén felejtsd el a dual core= nem két mag hanem csak virtuálisan kettő ergó neked nem tudja kihajtani majd a 465 öt ahhoz leg egy e8400 kell[/quote]

0
0
0
0
no avatar
Tesla GoD írta:
niteforce írta:
tudtommal nincsen csak 2.0 meg 2.1 (de ezek nem jelentenek sokat)
lehet hogy 1 5000 forintos deszka nem viszi a HD6990-et.
elvileg mennie kell azon is, de könnyen előfordulhat hogy nem működik, igazából se a deszka gyártója, se az AMD nem valószínű hogy 1 kicsit is foglalkozik vele, és olyan elvetemült felhasználó se sok van, aki abba belerakná😂

nah hát ott a pontt a kis gyártóktól nem érdemes lapot venni mert pl asus p5kpl am/ epu igaz h microatx de minden proci belemegy és mindent támogat a kis gyártók meg nem biztos h minden fajta karira építettek hanem csak azokra amik éppen kaphatóak vtak a piacon
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
niteforce írta:
elvileg mennie kell azon is, de könnyen előfordulhat hogy nem működik, igazából se a deszka gyártója, se az AMD nem valószínű hogy 1 kicsit is foglalkozik vele, és olyan elvetemült felhasználó se sok van, aki abba belerakná😂
0
0
0
0
no avatar
kenny82 írta:
Hy!

0
0
0
0
kenny82 avatar
Hy!

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
Killer17 avatar
Vagy azon belül is van több fajta? sajna nem értek ezekhez :S
0
0
0
0
Killer17 avatar
Hát PCI-express belemegy ugyhogy elvileg jónak kéne lennie
0
0
0
0
no avatar
Killer17 írta:
Sztem a videókártya jó lehet mert mikor bent van a gépbe pörög a ventije is de ha tudom kipróbálom vmelyik havernál

Amugy néztem h simens alaplaod van szal nem biztos h a tápoddal van a baj mert jártam én ugy h egy actrock lapba vettem kártyát és nem támogatta szal nézdd emg h támogatja e eggyáltalán
0
0
0
0
Killer17 avatar
Sztem a videókártya jó lehet mert mikor bent van a gépbe pörög a ventije is de ha tudom kipróbálom vmelyik havernál
0
0
0
0
no avatar
ezt a vidikártyát egy márkásabb 350w os táp simán viszi pl thermaltake 470w ot vennél ami igaz h 10 körül va de azzal nem lenne jó ideig táp gondod
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Killer17 írta:
Én is erre gondoltam csak mondom rákérdezek :S
Ajánlanátok vmi olcsó de azért jó tápot ami jó a gépembe és elbírná ezt a videókártyát pls
FSP APN, SAGA II, Cheftec CTG közül egy 400W-os bőven jó lesnne, de előtte azért próbáld ki a VGA-t más gépbe is, ha tudod
0
0
0
0
Killer17 avatar
Én is erre gondoltam csak mondom rákérdezek :S
Ajánlanátok vmi olcsó de azért jó tápot ami jó a gépembe és elbírná ezt a videókártyát pls
0
0
0
0
beatimgame avatar
szerintem kicsi a tápod, 230w elég kevés egy 5670-esnek :S
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Killer17 írta:
Hali most vettem a gépembe 1 Ati Radeon HD5670 512 Mb DDR5-ös videókártyát.
Olyan gondom lenne hogy beraktam a gépbe és elindítottam de csak sötétséget mutat a monitor, többször is kivettem-beraktam de ugyan az. Annyit észrevettem hogy ha a HD5670 bevan rakva a gépbe akkor a gép hátuljában a net csatlakozónál nem villog a led meg a DVD író se reagál hiába nyomom meg a nyitó gombját és eddig ezek működtek.
Sztetek mi lehet a probléma?
a VGA valószínűtlen h maga blokkolná az eddig működő cuccaid, én arra gyanakszom hogy gyenge a táp
0
0
0
0
Killer17 avatar
Hali most vettem a gépembe 1 Ati Radeon HD5670 512 Mb DDR5-ös videókártyát.
Olyan gondom lenne hogy beraktam a gépbe és elindítottam de csak sötétséget mutat a monitor, többször is kivettem-beraktam de ugyan az. Annyit észrevettem hogy ha a HD5670 bevan rakva a gépbe akkor a gép hátuljában a net csatlakozónál nem villog a led meg a DVD író se reagál hiába nyomom meg a nyitó gombját és eddig ezek működtek.
Sztetek mi lehet a probléma?
0
0
0
0
aaron_ avatar
Valaki tudna segíteni win7en hogyan lehet a felhasználói fiók mappáit másik partícióra áthelyezni? (pl. dokumentumok, letöltések, zenék stb.) sehol semmit nem találtam erről, pedig tudom h meg lehet csinálni.
0
0
0
0
no avatar
Hát sztem 90% hogy a vidikariddal van a baj
0
0
0
0
Dr@gon avatar
jokerke96 írta:
Sziasztok , remélem jó helyre írok. Érdekelne hogy mi lehet a gond , de sokszor van olyan hogy elmegy a kép a monitorból de ha zenélek a zene még megy és még tudok csinálni akármit csak elmegy a kép. Olyan mintha kikapcsolnám a monitort..... És mikor újraindítom van amikor visszajön van amikor meg sípol egy hosszút utána három rövidet... Utána megint újra indítom és bejön rendesen ahogy szokott minden.... Egyszer volt olyan is hogy elment újraindítottam és csak rövideket sípolt állandóan és sötét pirossal írt valami "Not connected" feliratot de még írt valamit..... Úgyhogy nemtudom mi a baja... Segítsen valaki PLS!

Táp kisegítő rá van dugva a vga-ra? Mert ha nincs, akkor ez a gond.
0
0
0
0
cseszka avatar
1hosszu utánn nem 2 rövid sipolás van?mert ha igen akkor vga hiba,amihez ugye csatlakozik a monitor,és lehet oka a kikapcsolásnak.Konkrétan mást nemtok mondani,de ezt olvasd el,hátha találsz bene valamit ami segit.
http://www.hoc.hu/forum/index.php?showtopic=1653
0
0
0
0
jokerke96 avatar
Sziasztok , remélem jó helyre írok. Érdekelne hogy mi lehet a gond , de sokszor van olyan hogy elmegy a kép a monitorból de ha zenélek a zene még megy és még tudok csinálni akármit csak elmegy a kép. Olyan mintha kikapcsolnám a monitort..... És mikor újraindítom van amikor visszajön van amikor meg sípol egy hosszút utána három rövidet... Utána megint újra indítom és bejön rendesen ahogy szokott minden.... Egyszer volt olyan is hogy elment újraindítottam és csak rövideket sípolt állandóan és sötét pirossal írt valami "Not connected" feliratot de még írt valamit..... Úgyhogy nemtudom mi a baja... Segítsen valaki PLS!
0
0
0
0
Rolando avatar
nem vagyok gf párti csak a hardver-teszten lemértem őket és hát a gt240 jobbnak bizonyult és a haveromnak is olyan van és nekem nem final fantasy XIV-re kell hanem pl.GTA IV,Bulletstorm,BF:BC 2
0
0
0
0
niteforce avatar
az is jo, ha a geforce-ot szereted inkabb
0
0
0
0
Rolando avatar
niteforce írta:
Rolando írta:
akkor melyik a második legjobb tápcsatlakozó nélküli vga?

Valaszd az elodjet a HD4670-et. Vagy az 5570-et.

egy gt240es milyen volna?
0
0
0
0
niteforce avatar
Rolando írta:

Valaszd az elodjet a HD4670-et. Vagy az 5570-et.
0
0
0
0
Rolando avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Rolando írta:
sziasztok az lenne a kérdésem hogy 1 hd5670et betudnék rakni vagyis hogy a táp elbírná-e? 😀 előre is köszi 😀

ez a delux nekem gyanus. szerintem ne probald meg.
0
0
0
0
Rolando avatar
sziasztok az lenne a kérdésem hogy 1 hd5670et betudnék rakni vagyis hogy a táp elbírná-e? 😀 előre is köszi 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció