Sziasztok.
Szerintetek erre a tápegységre tudok cstlakoztatni IDE-s winchestert és írót?(Corsair CX 430W)
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139017&Tpk=corsair%20cx%20430
Sehogyse.A legjobb megoldás,ha ami kell,azt ki irod,vagy pl én kolegátol kértem kölcdön vinyoját,arra rámásoltam ami kellet,utánna format HDD,miko telepitettem vint,töröltem particiokat,megadtam mekkora legyen c,és utánna mikor fentvolt,formatáltam a d particiot is és visszamásoltam a kolega HDD-röl a motyomat.
madchief írta:
szóval akkor smmi baj??😆
és azt valaki nem tudja hogy lehet összerakni 2 meghajtót?
Újraparticionálással, de akkor lepucolódik minkét meghajtó. Vagy ha két külön vinyóra gondolsz, akkor meg RAID-be kell kötni őket, de akkor meg mindkét vinyó le lesz pucolva. 😃
Ez tuti nemvírus. Szimplán elcseszted, hogy 30 gigára tetted a win7-et. 😀 Nézz be a mappájába, lesz ott egy winsxs mappa, ami a használat során egyre dagad. Nálam most épp 10 gigás, a régi gépemen már közel 20 giga volt. 😃 Amit cseszka ajánlott se rossz, de én inkább az Ashampoo Winoptimizert ajánlom, ami fizetős, vagy ingyenesből a CCleanert. Ezek is sokat képesek pucolni, de erősen ajánlott újratelepíteni a vindózodat legalább 40 gigára, de inkább 50-60. 😀
Szedd le a Tune Up Utilitis 2010 progit,van már 2011 is,de a 2010 hez van serialom,amit elbirok küldeni pm-ben.
tehát ezt szedd le:TU2010TrialEN-US.exe
Én hetente futtatom,és 100% ok az OP rendszerem,valamint hejet szabadit fel a C-meghajtonn.Hiddel neked is segiteni fog.
Ha megvan,küldj egy pm-et,és küldöm a serialt.
madchief írta:
segítsetek pls gyorsan miért fogy a C meghajtóról a hely mikor nem teszek rá semmit. hétvégén volt 2.3gb szabad hely most meg 0.5gb
wtf?
múltkor is Grideztem letettem a tálcára volt kemény 5mb szabad hely a c kiléptem a játékból lett újr 2gb de most meg 500mb...
kijelöltem az összes fájlt és mappát a C-n(rejtettekkel együtt)és csak 26gb volt mikor 29gb a C és csak 500mb szabadot jelez.....
plsplspls help
😳
Teh már nem azért de Vírus 😃 mien irtód van? sztem szedjél le egy nod32 őt frissítsd és ellerőrizz és megtalálja kiirtja gond letudva, sztem fájl vírus
segítsetek pls gyorsan miért fogy a C meghajtóról a hely mikor nem teszek rá semmit. hétvégén volt 2.3gb szabad hely most meg 0.5gb
wtf?
múltkor is Grideztem letettem a tálcára volt kemény 5mb szabad hely a c kiléptem a játékból lett újr 2gb de most meg 500mb...
kijelöltem az összes fájlt és mappát a C-n(rejtettekkel együtt)és csak 26gb volt mikor 29gb a C és csak 500mb szabadot jelez.....
plsplspls help
😳
#7331: Jól gondolod, az az integrált 8200-as specifikációja. 😀 ken7: Beletehetsz abba a deszkába akár egy 6990-est. 😉 De értelem szerint a procihoz illó kártyát lenne érdemes választani. ^^
ken7 írta:
üdv mindenkinek!😀
venni fogok egy VGA-t és az alaplapon az van hogy 512mb vga és pixel ShaderModel: 4.0 és DX:10
most akkor csak olyan VGA-t vehetek ami annak megfelelő ?😕
Szerintem ez a max tűrés...
olyan nincsen. Nem azt irja le, hogy milyen az integralt? Mert az logikus hogy shader 4 es max 512 Mb-t tud levenni a rendszermemoriabol.
ken7 írta:
üdv mindenkinek!😀
venni fogok egy VGA-t és az alaplapon az van hogy 512mb vga és pixel ShaderModel: 4.0 és DX:10
Az alaplapon lévő videókártya foglalat határozza meg, hogy milyen videókártyát tudsz beletenni. Olyan nincs, hogy max 512 mb lehet a memóriája a videókártyának. Ha van PCI-E X16 akkor jó helyzetben vagy! 😃
ken7 írta:
üdv mindenkinek!😀
üdv mindenkinek!😀
Osynho írta:
Egy új biossal is változhat a vezérlés! Jelenleg is szabályozza fordulatot, hiszen 1200rpm-en megy a TX3. Nekem többször volt, hogy másik bios máshogy állította a fordulatot.
Persze optimalizácíó és ha van beállítási lehetőség annak a kérdése.
Egy új biossal is változhat a vezérlés! Jelenleg is szabályozza fordulatot, hiszen 1200rpm-en megy a TX3. Nekem többször volt, hogy másik bios máshogy állította a fordulatot.
frank04 írta:
Sziasztok! A gépem manapság nem akar kikapcsolni. Rányomok a leállításra, mindent bezár, oké. Aztán Kiírja a jellegzetes félmondatot, hogy a Windows leáll..., de hát nem áll le ez a rohadék. Örökre úgy marad, és le kell kapcsolni az áramot, hogy leálljon. Xp-m van. Szerintetek miért van ez? köszi a segítséget!
Nem lehet, hogy valami vírust összegyűjtöttél? Mert akkor szokott ilyet csinálni az Xp, bár nekem pár perc után így is kikapcsolt. 😕
Vírus is lehet de inkább szerintem egy háttérben futó program vagy alkalmazás blokkolja a windows exit vagy a windows log off paramétereket.
Osynho & pomrum köszi a választ! a speedfan progit kipróbáljuk hátha sikerül neki lejjebb venni a fordulatot. A bios-ban nem lehetett állítani neki semmit. Az alaplaphoz kapott progival szokta a fordulatot szabályozni de csak úgy lehet, hogy van 3 lehetősége (optimális, halk, teljesítmény) de sajnos ez nem az igazi. De ez van! Köszi mégegyszer😀
frank04 írta:
Sziasztok! A gépem manapság nem akar kikapcsolni. Rányomok a leállításra, mindent bezár, oké. Aztán Kiírja a jellegzetes félmondatot, hogy a Windows leáll..., de hát nem áll le ez a rohadék. Örökre úgy marad, és le kell kapcsolni az áramot, hogy leálljon. Xp-m van. Szerintetek miért van ez? köszi a segítséget!
Nem lehet, hogy valami vírust összegyűjtöttél? Mert akkor szokott ilyet csinálni az Xp, bár nekem pár perc után így is kikapcsolt. 😕
cey85 írta: pomrum köszi a választ! akkor ez nem is lesz neki halkabb már gondolom.
Újabb biossal változhat a helyzet, illetve pl a SpeedFan-t még ki lehet próbálni.
A Biost nem hiszem, az a most használtjában is olyan kell legyen ahol lehet szabályozni. De a SpeedFan-t jól mondod Osynho. Esetleg még bele lehet tenni a gépbe ventillátor fordulat szabályzót ( Manuálisat vagy Elektronikusan vezéreltet) de a hőfokot akkor figyelni kell!
cey85 írta:
sziasztok! nem találtam mást ezért itt kérdezem! most cseréltem proci hűtőt és a régit ami egy CM Hyper TX3-as odaadtam a haveromnak. Neki Intel rendszere van nekem meg AMD-én volt. Nekem alapon 8-900 rpm-en pörgött ez most neki alapon 1200 rpm-en pörög 38°C-on. Miért nem esik le neki is a fordulat? Neki egy Dual Core E5200-es vagy E5400 procija van egy régi ASUS alaplappal. Miért pörög magasabban mint nekem? köszi a válaszokat
A válasz az AMD Cool & Quiet technológiájában rejlik. Ez azt jelenti hogy a legkisebbre veszi a ventilátorok fordszámát amikor nincs rá annyira szükség.
sziasztok! nem találtam mást ezért itt kérdezem! most cseréltem proci hűtőt és a régit ami egy CM Hyper TX3-as odaadtam a haveromnak. Neki Intel rendszere van nekem meg AMD-én volt. Nekem alapon 8-900 rpm-en pörgött ez most neki alapon 1200 rpm-en pörög 38°C-on. Miért nem esik le neki is a fordulat? Neki egy Dual Core E5200-es vagy E5400 procija van egy régi ASUS alaplappal. Miért pörög magasabban mint nekem? köszi a válaszokat
Mainboard MSI MS-6765
CPU • Support Intel® Pentium® 4 processor up to 3GHz
• FSB @ 800/533MHz
Chipset Intel® 865G / ICH5 chipset
Main Memory 2 DIMM for DDR 400/333/266 memory, up to 2GB
Expansion Slot 2 x 32-bit PCI slots
Audio On-board AC'97 6 channels S/W audio codec (Realtek ALC650)
LAN • Integrated Ethernet 10/100 Mbps or GbE LAN
DDR Ramok 400Mhz-be drágábbak,mint a DDR3 1600Mhz
Pl:1 GB DDR 400 MHz Kingston 5k
én csak egy 256mb vga-t akarok bele venni használtat meg egy vinyo kábelt mert az nem mindig érzékeli a vinyot.
zolifa2 írta:
Hali!
Mit jelent az hogy OEM??
Prociknál, tápegységeknél szoktam látni
Az OEM (Original Equipment Manufacturer) kifejezés arra a szituációra utal, amikor egy vállalat az eredeti gyártótól megvesz valamilyen terméket, majd mint sajátját adja tovább, gyakran valamilyen nagyobb termék részeként. Nem egyértelmű ugyanakkor hogy ebben a helyzetben az eladó eredeti gyártót vagy a felvásárlót nevezzük OEM-nek. Viszont ha valaki OEM terméket vásárol, akkor az azt jelenti, hogy gyári csomagolás nélküli termékről van szó.
#7289: Intel gyármányú deszka nV chipszettel, na én erre mondom, hogy lol. 😆😂
LagMatyi: A biosban nagy valószínűséggel valami integrated/onboard devices menüpont alatt lehet kikapcsolni, legalábbis ez az átlagos az Intel chipszetteknél. 😀
Nem az én lapom, ezt nem tudom hogy az a lap milyen, de szerintem nem befolyásolja annyira. Szóval akkor berakom, és BIOS-ban lekapcsolom az integráltat?
Ha nem ismeri fel,ugymond,beszereled a vga-t,rákötöd monitort,bekapcs a gépet,és ha nem kapcsolja fel a monit,akk,átrakod az integráltra,majd a biosban beállitod h meik vga-t használja a gép.
Lenne egy kérdésem, haveromnak van egy ilyen lapja: Intel Desktop Board D946GZIS. Benne van egy integrált vidikari. Ha jól láttam akkor van a lapon egy PCI-e csatlakozó. Nos és az a kérdés, hogyha belerakunk egy kártyát, jelen esetbe ATI 5770-est akarunk, akkor hogy kell lekapcsolni az integrált vidikarit vagy mi a teendő?
Talmacsi írta:
hello lenne egy kérdése hogy az MSI MS-6765 alaplap menyi ramot meg mekkora vgat- bír el mert most ez van a gépemben.
Ha jól láttam,abban 2 memória foglalat van,amelyekbe max 1GB pc3200-as (400 Mhz) DDR ram mehet,azaz összesen 2 Gb-t támogat.Viszont integrált a vga,azt nem lehet cserélni-mondom,ha jól láttam.
cserélni nem lehet, de ha vesz bele egy normális VGA-t, azt fogja használni.
Én nem látok azon a deszkán se agp, se pci-e csatit.
ha jól emlékszem valahol van rajta maximálisan abnormális pózban 1 PCI, de nem hiszem h ez a lap túlzottan bővíthető lenne😂
Szerintetek erre a tápegységre tudok cstlakoztatni IDE-s winchestert és írót?(Corsair CX 430W)
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139017&Tpk=corsair%20cx%20430
szóval akkor smmi baj??😆
Újraparticionálással, de akkor lepucolódik minkét meghajtó. Vagy ha két külön vinyóra gondolsz, akkor meg RAID-be kell kötni őket, de akkor meg mindkét vinyó le lesz pucolva. 😃
avastom van
Szedd le a Tune Up Utilitis 2010 progit,van már 2011 is,de a 2010 hez van serialom,amit elbirok küldeni pm-ben.
tehát ezt szedd le:TU2010TrialEN-US.exe
Én hetente futtatom,és 100% ok az OP rendszerem,valamint hejet szabadit fel a C-meghajtonn.Hiddel neked is segiteni fog.
Ha megvan,küldj egy pm-et,és küldöm a serialt.
wtf?
plsplspls help
😳
Teh már nem azért de Vírus 😃 mien irtód van? sztem szedjél le egy nod32 őt frissítsd és ellerőrizz és megtalálja kiirtja gond letudva, sztem fájl vírus
wtf?
plsplspls help
😳
egy asrock m3a770de deszkához lehet p-ata-s vinyót csatlakoztatni?
Igen!
üdv mindenkinek!😀
Szerintem ez a max tűrés...
olyan nincsen. Nem azt irja le, hogy milyen az integralt? Mert az logikus hogy shader 4 es max 512 Mb-t tud levenni a rendszermemoriabol.
üdv mindenkinek!😀
Az alaplapon lévő videókártya foglalat határozza meg, hogy milyen videókártyát tudsz beletenni. Olyan nincs, hogy max 512 mb lehet a memóriája a videókártyának. Ha van PCI-E X16 akkor jó helyzetben vagy! 😃
üdv mindenkinek!😀
szerintem nem.
pomrum köszi a választ! akkor ez nem is lesz neki halkabb már gondolom.
Újabb biossal változhat a helyzet, illetve pl a SpeedFan-t még ki lehet próbálni.
pomrum köszi a választ! akkor ez nem is lesz neki halkabb már gondolom.
Pci de 1 32Mb-os 20k...
akkor hagyom a picsába
Tudok egy 1 megasat 600 forintert ha kell.
Itt egy gép azt mondtad 150 körül akarsz venni.
Proci:AMD Phenom II X4 965 Socket AM3 -33k
Alaplap:Asus M4A87TD EVO -20k
Ram:4 GB DDR3 1600 MHz Kingston -11k
Vkártya:Sapphire Radeon HD 6850 1 GB -40k
Táp:Thermaltake TR2 450W TR-450P -15k
DVD:Samsung SH-S223C -4k
Ház:THERMALTAKE VL80001W2Z V3 Black Edition -10k
Monitor:LG W2243S 22" FULL HD -25k
Össz:158k +- 10-15k attól függ hol veszed.
+egér,billentyű,ha jó a régi,ne vegyél.
kösz ezt választom mert ez olcsó is meg jó is meg minden benne van a 160-ban
Pci de 1 32Mb-os 20k...
akkor hagyom a picsába
PCI.
A foglalat ami a képen van az PCI
Az én régi gépemben is ez van, tudom 😀
kösz kb menyiért lehet bele kapni használtam egy 256mb-s vgat mert szeretnék vele cod4-ni
A foglalat ami a képen van az PCI
Az én régi gépemben is ez van, tudom 😀
Szerintem,arra a gépre ne költs.
ezt találtam
Mainboard MSI MS-6765
CPU • Support Intel® Pentium® 4 processor up to 3GHz
• FSB @ 800/533MHz
Chipset Intel® 865G / ICH5 chipset
Main Memory 2 DIMM for DDR 400/333/266 memory, up to 2GB
Expansion Slot 2 x 32-bit PCI slots
Audio On-board AC'97 6 channels S/W audio codec (Realtek ALC650)
LAN • Integrated Ethernet 10/100 Mbps or GbE LAN
DDR Ramok 400Mhz-be drágábbak,mint a DDR3 1600Mhz
Pl:1 GB DDR 400 MHz Kingston 5k
én csak egy 256mb vga-t akarok bele venni használtat meg egy vinyo kábelt mert az nem mindig érzékeli a vinyot.
😲 miez? fekvőház?
Max Agp csatoló lehet.
igen fekvő
Hali!
Mit jelent az hogy OEM??
Viszont ha valaki OEM terméket vásárol, akkor az azt jelenti, hogy gyári csomagolás nélküli termékről van szó.
Vagyis BOX nélküli?? 😃
Hali!
Mit jelent az hogy OEM??
Az OEM (Original Equipment Manufacturer) kifejezés arra a szituációra utal, amikor egy vállalat az eredeti gyártótól megvesz valamilyen terméket, majd mint sajátját adja tovább, gyakran valamilyen nagyobb termék részeként. Nem egyértelmű ugyanakkor hogy ebben a helyzetben az eladó eredeti gyártót vagy a felvásárlót nevezzük OEM-nek. Viszont ha valaki OEM terméket vásárol, akkor az azt jelenti, hogy gyári csomagolás nélküli termékről van szó.
Mit jelent az hogy OEM??
LagMatyi: A biosban nagy valószínűséggel valami integrated/onboard devices menüpont alatt lehet kikapcsolni, legalábbis ez az átlagos az Intel chipszetteknél. 😀
hello lenne egy kérdése hogy az MSI MS-6765 alaplap menyi ramot meg mekkora vgat- bír el mert most ez van a gépemben.
Ha jól láttam,abban 2 memória foglalat van,amelyekbe max 1GB pc3200-as (400 Mhz) DDR ram mehet,azaz összesen 2 Gb-t támogat.Viszont integrált a vga,azt nem lehet cserélni-mondom,ha jól láttam.
cserélni nem lehet, de ha vesz bele egy normális VGA-t, azt fogja használni.
Én nem látok azon a deszkán se agp, se pci-e csatit.