niteforce írta:
Sziasztok!
Az olyan gephazakban amiben van beepitett venti, az honnan kapja az aramot? a taprol, vagy azt is az alaplapra kell tenni? Mert az en alaplapomon mar mond 2 hely foglalt.
azt ventije válogatja alapból milyen csatlakozó van rajta, általában alaplapra való 3-4 tűs szokott lenni, de lehet venti csatlakozó elosztót, és venti/molex átalakítót is venni, csak ha tápra kötöd, nem fogja szabályozni a fordulatszámot
niteforce írta:
Sziasztok!
Az olyan gephazakban amiben van beepitett venti, az honnan kapja az aramot? a taprol, vagy azt is az alaplapra kell tenni? Mert az en alaplapomon mar mond 2 hely foglalt.
azt ventije válogatja alapból milyen csatlakozó van rajta, általában alaplapra való 3-4 tűs szokott lenni, de lehet venti csatlakozó elosztót, és venti/molex átalakítót is venni, csak ha tápra kötöd, nem fogja szabályozni a fordulatszámot
Sziasztok!
szevo írta:
Azt szeretném kérdezni hogy most a gépembe van egy 3500+(egymagos) processzor és ha vennék bele egy 3800+ X2 s939 Dual Core procit mennyire dobná meg a teljesítményt? Sajnos keretem nincs hogy egy új gépet vegyek de ez a mostani gép annyira procilimites. Csak sajnos 939-es az alaplapom és drága és ritka bele processzor és egy kicsit sokkalom egy ilyen porciért 12000ft használtan.
Azt szeretném kérdezni hogy most a gépembe van egy 3500+(egymagos) processzor és ha vennék bele egy 3800+ X2 s939 Dual Core procit mennyire dobná meg a teljesítményt? Sajnos keretem nincs hogy egy új gépet vegyek de ez a mostani gép annyira procilimites. Csak sajnos 939-es az alaplapom és drága és ritka bele processzor és egy kicsit sokkalom egy ilyen porciért 12000ft használtan.
LobiDrg írta:
Sziasztok most rendeltem egy processzorhűtőt (Xilence COO-XPCPU. 4ALL. R3 XilentBlade LITE) és az lenne a kérdésem hogy adnak e hozzá hűtőzsírt ? és ha nem lehet e hűtőzsír nélkül használni ?
azt nem tudom, hogy adnak -e hozza, de valoszinu hogy igen. Hutoszir nelkul nem lehet hasznalni, akkor nem er semmit, ha jo a huto.
Ha nem adnanak, akkor vegyel egy jo fajtat, pl ARCTIC COOLINK MX2 vagy MX3
Sziasztok most rendeltem egy processzorhűtőt (Xilence COO-XPCPU. 4ALL. R3 XilentBlade LITE) és az lenne a kérdésem hogy adnak e hozzá hűtőzsírt ? és ha nem lehet e hűtőzsír nélkül használni ?
az 1 irodai gep, sokat ne varj tole😀 De azert par jatekot elvisz az is NFS Undercover, Crysis full minimumon (talan) stalker, race 07, vannak ezert jok
Nem tudsz.
És amelyik notiban cserélhető, abban sem éri meg cserélni. Nem mellesleg azok amelyekben cserélhető a kártya, rohadt drágák. Toshiba qosmio kategória.
Üdv mnidenkinek! én most kaptam egy notebookot😀 -egy ASUS X52F-EX513D Nem értek úgy hozzzá és azt szeretném érdeklődni hogy ebbe birok e videókártyát venni és hogy érdemes e😀? Köszönöm a segitséget és ha kérhetném privába irjatok köszönöm!
Matyi10 írta:
oké. köszi szépen a gyors választ. tudsz ajánlani egy tápot ami szerinted jo lenne?
Szerintem egy 400 wattos vinne nagyon jol, meg ha esetleg majd cserelsz procit is.
Nekem ami van az nagyon jo
Chieftech CTG 400 wattos. Nagyon jo tap, kb 10000 forint, de minden fillert meger.
Athhlon x3 mal , nem acc mint amit a magyar oldalakon hallani , olvasni lehetett , hanem special firmware, lett belőle phenom x4....
eltelt egy év és lett corei5 , van különbség, de egy átlag gémernek(1440x900) bőven elég egy athlon x3 3,2 en +5770 es radeonnal
akkor jo😀
Windows elmenyindex tudom hogy szar, de 6,8 helyett 7,3-mat kapott a proci.
Core temp szerint pedig most 28 fokos. Mindjart megnezem game utan is.
Athhlon x3 mal , nem acc mint amit a magyar oldalakon hallani , olvasni lehetett , hanem special firmware, lett belőle phenom x4....
eltelt egy év és lett corei5 , van különbség, de egy átlag gémernek(1440x900) bőven elég egy athlon x3 3,2 en +5770 es radeonnal
Segitseget szeretnek toletek kerni!
Nem vagyok tul tapasztalt tuning temaba, de szeretnem huzni a procimat, nem sokat, csak ugy 200 mhz-et, hogy kiprobaljam, mennyi + teljesitmenyt hoz. gyari hutom van, de terheles alatt sem megy 45 fok fole, ugyhogy szerintem ez nem akadalyozza. Tapegysegem 400 Wattos Chieftec, a proci pedig egy AMD Athlon II X3 445 , alapbol 3.1 GHz, ezt szeretnem 3.3-3.4 GHZ-re huzni. Aki tud segiteni annak koszonom!
Lenne egy kis gondom. Razer Imperator driver-ét nem tudom felrakni, telepítés közben kiirja hogy error 1935 és még további értelmetlen számokat és betűket. Próbáltam már restartolni, újra letölteni, egy régebbi verziót felrakni de mindig ugyanaz. Másik gépen is megpróbáltam de ott pedig simán felment, és ugyanaz az OP van mindkettőn, valakinek valami tippje?
Szedd le a Tune Up Utilitis 2010 progit,van már 2011 is,de a 2010 hez van serialom,amit elbirok küldeni pm-ben.
tehát ezt szedd le:TU2010TrialEN-US.exe
Én hetente futtatom,és 100% ok az OP rendszerem,valamint hejet szabadit fel a C-meghajtonn.Hiddel neked is segiteni fog.
Ha megvan,küldj egy pm-et,és küldöm a serialt.
az jó 😀 nekem a 2011 re is van csomóó serialom 😀
Akkor küldj már nekem serialt a 2011-re,majd leszedem én is a 2011 verziot.Eddig csak azért nem szedtem le,mert nemvolt kedvem serialt keresni,a 2010 hez kerestem,és eddig még jól mükgik.de ha nemkell keresgélni akkor váltok az ujabbra.
Szedd le a Tune Up Utilitis 2010 progit,van már 2011 is,de a 2010 hez van serialom,amit elbirok küldeni pm-ben.
Én hetente futtatom,és 100% ok az OP rendszerem,valamint hejet szabadit fel a C-meghajtonn.Hiddel neked is segiteni fog.
Hogyan tudom megnézni hogy milyen a tápom teljesítménye?😕
és hogy az nem baj ha pl.: kingston-t memóriát veszek és most kingmax van a gépbe persze DRR és mhz megegyező!
minek kell kicsillagozni most nemazért? Vagy talán frissült a szabályzat és nem lehet kiírni más webshopokat?
magatol kicsillagozza, nem tudom, de miota van itt webaruhaz azota nem lehet. nem akarom most szidni az oldalt de ez tenyleg hulyeseg.
Sziasztok!
[url]http://www.***/Szamitogephaz_tap_nelkul/Cooler_Master_RC-342-KKN1-GP_Elite_342_fekete_tapnelkuli_haz-p62381.html[/url]
ez a haz, ilyet szeretnek venni
ja ***** helyere edigital
Sziasztok!
megeri betenni
egyik teszt szerint a lekvár jobban vezeti a hőt , mint bármelyik hűtőpaszta....
ala teszt BACSIS, ez biztos mond valamit
Az bizony, a jól emlékszem, akkor a házi szilvalekvár volt a győztes, de naponta cserélni kell, mert beszárad. 😃
egyik teszt szerint a lekvár jobban vezeti a hőt , mint bármelyik hűtőpaszta....
Az bizony, a jól emlékszem, akkor a házi szilvalekvár volt a győztes, de naponta cserélni kell, mert beszárad. 😃
ok rendben köszi a segítséget 😀 Akkor még megpróbálok változtatni a rendelésen mert már lerendeltem 😃
Ha tudsz valtoztatni akkor inkabb egy TX3-mast vegyel.
Ahhoz biztos adnak, nem is rosszat, es az jobb is szerintem
ok rendben köszi a segítséget 😀 Akkor még megpróbálok változtatni a rendelésen mert már lerendeltem 😃
azt nem tudom, hogy adnak -e hozza, de valoszinu hogy igen. Hutoszir nelkul nem lehet hasznalni, akkor nem er semmit, ha jo a huto.
Ha nem adnanak, akkor vegyel egy jo fajtat, pl ARCTIC COOLINK MX2 vagy MX3
És amelyik notiban cserélhető, abban sem éri meg cserélni. Nem mellesleg azok amelyekben cserélhető a kártya, rohadt drágák. Toshiba qosmio kategória.
persze mindenki másra esküszik
volt fsp-m, csifim , chyconim
a logouton találsz egy friss tépokról szóló tesztet...onnan tudsz választani..
nem biztos hogy a legdrágább a legjobb
oké. köszi szépen a gyors választ. tudsz ajánlani egy tápot ami szerinted jo lenne?
Szerintem egy 400 wattos vinne nagyon jol, meg ha esetleg majd cserelsz procit is.
Nekem ami van az nagyon jo
Chieftech CTG 400 wattos. Nagyon jo tap, kb 10000 forint, de minden fillert meger.
Sziasztok nem vagyok vmi nagy pc guru eért titeket kérdezlek😀
EGy 250W táp elbirja ezt a konfigot?
Processzor: AMD Athlon 64 X2 7850 AM2+ OEM
Memória: 3xKINGMAX 1024MB DDR2
Videókártya: MSI R5770 Hawk
DirectX-verzió: DirectX 9
Op. rendszer: Windows XP
Alaplap: Asus M2N-NM
Merevlemez: Seagate (160 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Hangkártya: Realtek ALC888/1200 @ nVIDIA nForce 6100-400/405/420/430 (MCP61) - High Definition Audio Controller
Optikai meghajtó: SONY
Ház: PACKARDBELL
Monitor: LG FLATRON L1750SQ
Billentyűzet: Microsoft
Egér: hama
szerintem nem nagyon
EGy 250W táp elbirja ezt a konfigot?
Processzor: AMD Athlon 64 X2 7850 AM2+ OEM
Memória: 3xKINGMAX 1024MB DDR2
Videókártya: MSI R5770 Hawk
DirectX-verzió: DirectX 9
Op. rendszer: Windows XP
Alaplap: Asus M2N-NM
Merevlemez: Seagate (160 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Hangkártya: Realtek ALC888/1200 @ nVIDIA nForce 6100-400/405/420/430 (MCP61) - High Definition Audio Controller
Optikai meghajtó: SONY
Ház: PACKARDBELL
Monitor: LG FLATRON L1750SQ
Billentyűzet: Microsoft
Egér: hama
lecseréltem egy phenom blac edisün gyári hűtőre és mindjárt csak 32 volt. 26 fokos szobában
nekem 1.27 volton elment a 4 mag 3. 4 es órajelen....de ez a következő lecke lesz...😃
nem mindegy , hogy 1.267 vagy 1. 424
Én is így kezdtem....
akkor jo😀
Windows elmenyindex tudom hogy szar, de 6,8 helyett 7,3-mat kapott a proci.
Core temp szerint pedig most 28 fokos. Mindjart megnezem game utan is.
ugye ugye ugye..........
kosz, onmagamtol nem vagtam volna bele 😀
VAN EGY AMD PHENOM X4 -em!
AMD Phenom X4 B45 proci!!
4 magos lett😀
kiraly!
...nem tudom ezen az alaplapon hogy van az ucc vagy a special firmware ott kell specialt vagy hybridet kiválasztani...
ha nem megy load setup deafults ennyi, vissza kell tölteni aza alapbeállítást vagy ha van bios profilod akkor azt
még lehet phenom x4 lesz az athlon x3 ból...
ha nyílik a 4 mag és az l3 futtass azért valami tesztet, de ha nyílik akkor nem szokott gond lenni
Szerintem először próbáld meg a 4 magosítást.
Milyen alaplapod van?Nekem volt 3 és 4 magos athlonom , nem sokat számít a 200 mhz....
ASUS M4N68T-M LE V2 tud core unlockolast, szoval akkor azt probaljam meg?
Es az biztonsagos? Nem akarom elszarni
Milyen alaplapod van?Nekem volt 3 és 4 magos athlonom , nem sokat számít a 200 mhz....
Segitseget szeretnek toletek kerni!
Nem vagyok tul tapasztalt tuning temaba, de szeretnem huzni a procimat, nem sokat, csak ugy 200 mhz-et, hogy kiprobaljam, mennyi + teljesitmenyt hoz. gyari hutom van, de terheles alatt sem megy 45 fok fole, ugyhogy szerintem ez nem akadalyozza. Tapegysegem 400 Wattos Chieftec, a proci pedig egy AMD Athlon II X3 445 , alapbol 3.1 GHz, ezt szeretnem 3.3-3.4 GHZ-re huzni. Aki tud segiteni annak koszonom!
nekem valami cpu növelő program kéne. S.O.S 😃
😂
A BIOS az nem elég neked?
a RIVATUNER gpu programmal hol lehet huzni a videokartyat???
avastom van
Akkor küldj már nekem serialt a 2011-re,majd leszedem én is a 2011 verziot.Eddig csak azért nem szedtem le,mert nemvolt kedvem serialt keresni,a 2010 hez kerestem,és eddig még jól mükgik.de ha nemkell keresgélni akkor váltok az ujabbra.
avastom van
és hogy az nem baj ha pl.: kingston-t memóriát veszek és most kingmax van a gépbe persze DRR és mhz megegyező!
Sziasztok.
Szerintetek erre a tápegységre tudok cstlakoztatni IDE-s winchestert és írót?(Corsair CX 430W)
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139017&Tpk=corsair%20cx%20430
3 molex csatija van, úgyhogy tudsz. 😀