Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ilyen gyüjtögetős építős megvédem magamatra gondoltam 😃 Valami kell amíg nem lesz kész a The Forest 😃 előre is köszii
Tudnátok nekem ajánlani pár stratégiai játékot???
Ehhez hasonlók kellenének. Imperium Galactica, Haegemonia, Theocracy, Homeworld. Ezek mondjuk elég régiek nem biztos mindenki ismeri.
Hogy újabbakat is mondjak. Starcraft sorozat, Spellforce 1-2, Warhammer pár része. ehhez hasonlók érdekelnének.
Ezerrel keresgélek, de nem találok, hátha valaki ismer valami jó, régen rengeteg nagyon jó stratégia volt.
A sin of solar sorozat és WoW felejtős.
Előre is köszönöm-
Batman Arkham city-origins (nem olyan nagy mint 1 gta)
Lego Marvel Super Heroes
Just Cause 1-2
GTA széria
Saints Row 2-3-4
RPG:
Gothic 1-2-3 (4 egy nagy kalap kakit nem ér)
Two Worlds 1-2
Risen 1-2
Sacred 1-2
Dragon Age 1-2
Mass effect 1-2-3 (ez mondjuk nem olyan hűdesandbox)
Tudnátok mondani nekem nyílt világú játékokat? Elsősorban RPG-k érdekelnek. Amiket ismerek és játszottam már: Fallout, TES, Borderlands, Assassin's Creed és Far Cry franchise. Ezeken kívül érdekelne más. Köszönöm!
háááát ez egy nehéz ajánlat kérés.....
kis konkrétum jó lenne azért, na itt van pár ami szerintem bűnüldözéses:
l.a noire
the wolf among us
swat
batman (tom' hogy nem ilyen kell csak példa)
most hirtelen csak ennyi, de ha esetleg leirod hogy ezek közül melyikhez hasonlítson jobban akkor kigondolok párat, vagy legalábbis megpróbálom 😀
Spoiler!
Vindictus-al játszottam (tetszett csak egyedül nagyon unalmas, egyik barátom se játszik vele)
Street fighter-el is játszottam az nem annyira tetszett
Tera-val is játszottam (ami Perfectworld engine) meguntam túl monoton questek vannak benne.
Ja eszembe jutott egy: Touhou, de azt csak suliba órán jó játszani 😃
de ismerek párat bár nekem egyik se tetszett nagyon mert elég régiek:
street fighter (ez a kivétel)
Mirrors Edge and XIII
the Last Remnant
Recettear: An Item Shop Tale
Ougon Musou Kyoku
Vanguard Princess
Blazblue
Crimzon Clover
Exceed 3rd Jade Penetrate:
Exeed 2 Vampire Rex
touHou Koumajou Densetsu II
big Bang Beat
Suwato Jumping Shooting Game
Ys Origin JRPGS
Sudeki JRPG
blade kitten
Mabinogi
Vindictus
Aika
Elsword
Maplestory
Scarlet Blade
Perfect World
Grand Fastasia
Ezeket mind kimásoltam még régen valahonnan. valamint itt van még amit a steamen összeirt egy alak...[LINK]
Megvolt: Final Fantasy
MONDJATOK MÉG MÉG MÉG <3
Nekem: Valami ultrarohadtjó játékot ajánlanátok? mind1 milyen csak FPS-ne. amivel sokáig ellehet lenni és jó sztori meg minden 😃 régebbiek is jöhetnek (2008-ig)
Szerk.: Mass Effect nem gyere be 😃
Memória: 2GB
Videókártya: Nvidia GeForce 6800 DDR3 256MB
Valaki tud ajállni egy izgalmas játékot? Mind1 milyen kategória csak stratégiai ne legyen!
Az sem baj ha csak full low-on indul el,csak legyen izgalmas!
Call of Duty-kat ne mondjatok,kedvenc Gamem és már végig játszottam azokat amelyiket elindítsa a gépem..A Dead Space nagyon tetszik De már azt is végig játszottam,nah és az Assassin's Creed-et is és a Singularity-t is..Ezeket már ne ajálljátok,na és a Mass Effectet mert az nagyon nem jön be!
Előre is köszönöm a válaszolóknak!
Píísz!