Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ÜDV
Az a gondom h nem tudom h melyik videókártyát válasszam.
2 darabot néztem ki.
1.)
[url]http://www.aqua.hu/sapphire-radeon-hd4850-vapor-x--1gb-ddr3-pciexpress-67568.html/?search_termek=Vapor&id=termekek[/url]
2.)
[LINK]
Szerintetek melyik a jobb?
Köszönöm szépen bazsazs1990 , zelcsi ! Megnyugodtam.😆
én vga-t is akkarok majd cpu-mellet 9600gt-m van most de ez a G94-es GPU nem a legjóbb G92-re vadászok...
Elsősorban AMD oldal érdekelne.
ez mind szép es jo de akkor melyiket vegyem szerintetek?
hát az ERŐSEBBET! 9800GT vs 9600GT?! akkor legyen HD4850!😆 azér mert kb ugyanannyiba kerül de többet tud!
Chip grafic : GeForce 9600GT * Slot : PCI-Ex * Memorie : 1024Mb GDDR3 * Bus memorie : 512 biti * Frecventa chipset/memorie : 720MHz/1000MHz.--------------------Chip grafic : GeForce 9800GT * Slot : PCI-Ex * Memorie : 1024Mb GDDR3 * Bus memorie : 256 biti * Frecventa chipset/memorie : 600MHz/1800MHz. Szerintetek melyiket vegyem? Melyik a jobb?
Chip grafic : GeForce 9600GT * Slot : PCI-Ex * Memorie : 1024Mb GDDR3 * Bus memorie : 512 biti * Frecventa chipset/memorie : 720MHz/1000MHz.--------------------Chip grafic : GeForce 9800GT * Slot : PCI-Ex * Memorie : 1024Mb GDDR3 * Bus memorie : 256 biti * Frecventa chipset/memorie : 600MHz/1800MHz. Szerintetek melyiket vegyem? Melyik a jobb?
9800GT, csak az a baj vele hogy ezen az áron már sokkal jobb ATi-t lehet kapni!
olyan is van?
Szerintetek a Sapphire 4850 1 gb jobb, mint a Galaxy 9600 gt 1 gb, mert ha igen akkor lehet lecserélem csak az a baj, hogy nem tudom, hogy melyik a jobb?
A hang engem nem zavar amúgy csak kissebb a teljesítménye
Na és az enyémre válaszolnátok sürgős
Hello írt a pcx.hu hogy nincs 4870 vapor-x szerintetek rosszul járnék ha csak sima 4870 vennék? Mert nagyon hangos és elvileg nem olyan jó a hűtése de szerintetek jó
Hát aztmongyák eléggé hangos szerintem várjá míg újra lesz Vapor-X😀
Én is HD 4850-et vettem, és nem bántam meg. 😀
énis azt vettem és énse bántam meg😀
Hello írt a pcx.hu hogy nincs 4870 vapor-x szerintetek rosszul járnék ha csak sima 4870 vennék? Mert nagyon hangos és elvileg nem olyan jó a hűtése de szerintetek jó
KÖSZI
olyat olvastam asszem a prohardveren hogy a HD4850-et lehet kivonják a forgalombólmajd mingyá adok linket megis van:[LINK]
Már megkérdeztem egy csomószor mért nem válaszoltatok?
nem voltam itt mostanában😃 bocsi. ha a kérdésed az volt, hogy kivonják-e a forgalomból a HD4850-et akkor a válasz igen, ki, a HD4770 fogja leváltani! de ezt azthittem már mindenki tudja.
Már megkérdeztem egy csomószor mért nem válaszoltatok?
Itt a link:[url]olyat olvastam asszem a prohardveren hogy a HD4850 lehet kivonják a forgalomból majd mingyá megkeresem és adok linket
[/url]
OLVASSÁTOOK EL AZ EGÉSZ OLDALT OTT LESZ!!
VÁLASZOLHATNÁTOK MÁR!!!😞
VGA: XFX GTS250
Memoria tulajdonságai: 2200MHz (efektív) 512MB, GDDR3, 256Bit
GPU: 738MHz
PCI-E x16 2.0
2x DVI / 1x TV-OUT
DirectX 10 / SM 4
OpenGL 2.1
Cuda
PhysX
SLI
PureVideo HD
ITT a link:[LINK]
OLVASSÁTOOK EL AZ EGÉSZ OLDALT OTT LESZ!!
szerintetek ezzel el lehetek egy ideig, vagy kevés az az órajel Chip grafic : GeForce 9600GT * Slot : PCI-Ex * Memorie : 1024Mb GDDR3 * Bus memorie : 512 biti * Frecventa chipset/memorie : 720MHz/1000MHz * Conectori : HDTV, Dual DVI -I
ha maxon nem is, de elmennek vele a game-ek! amúgy meg szerintem nem 512bites!!
szerintetek ezzel el lehetek egy ideig, vagy kevés az az órajel Chip grafic : GeForce 9600GT * Slot : PCI-Ex * Memorie : 1024Mb GDDR3 * Bus memorie : 512 biti * Frecventa chipset/memorie : 720MHz/1000MHz * Conectori : HDTV, Dual DVI -I
ha maxon nem is, de elmennek vele a game-ek! amúgy meg szerintem nem 512bites!!
Gamer7 ha arra a kerdesre akarsz valaszt hogy melyik jobb kartya a HD4770 vagy a HD4850 akkor szerintem a 4770 mert sokkal nagyobb az orajele.
Nem arra akarok választ mert már arra kaptam és mindketten aztmondták hogy a 4850 jobb 8%-al!😀
Gamer7 ha arra a kerdesre akarsz valaszt hogy melyik jobb kartya a HD4770 vagy a HD4850 akkor szerintem a 4770 mert sokkal nagyobb az orajele.