Ja bocs most vettem csak észre, ezzel arra gondoltam, hogy az a jó a GTA IV talán egy picivel jobb lett Xboxra, de ezt lehet te másként látnád.
összegezve a PS3-on jobb az élsímítás, igen tudom hogy azelőtt azt írtam boxon jobb de nem. Xboxon egy kicsit kontrasztosabb. Gyakorlatilag mindegy melyiket veszed.
Én végigtoltam GTA IV-t X360-on. NAGYONNN KOMOLY. Kicsit popupos de tűrhető. Sokkal jobban megéri X-et venni mint a gépet tuningolni. Meg persze no install - berakod a gamet abban a pillanatban jáchatod. BILL GATES utolsó remekműve 😆
ŐŐŐ ez látod egy jó kérdés, mivel csak havernál próbáltam ki mert a jézuska nem jött még(elfogyott a boltból és csak hónap közepén szállítanak) És emiatt sajnos nem tudtam kipróbálni a GTA IV-t, DEEE semmi különbség nincs(max annyi hogy az XBOX RÉSZLETESEBB!
Pozitívum??
Az mi??
Ja bocs most vettem csak észre, ezzel arra gondoltam, hogy az a jó a GTA IV talán egy picivel jobb lett Xboxra, de ezt lehet te másként látnád.
összegezve a PS3-on jobb az élsímítás, igen tudom hogy azelőtt azt írtam boxon jobb de nem. Xboxon egy kicsit kontrasztosabb. Gyakorlatilag mindegy melyiket veszed.
Vagy inkább tuningoljam fel a gépem? melyik érdemesebb?
Az arcade milyen?
Érdemes venni vagy ink premium??
Hát ha teheted akkor egyértelmü hogy premium. Ebben már van merevlemez és stb.
Az mi??
Az arcade milyen?
Érdemes venni vagy ink premium??
Végül is nem most veszek kicsit később. 😀
Az jó mert tervezem hogy veszek egy premium -ot.
Jah még valami a Gta IV milyen rajta??
Rossz: Talán az élsimítás!
PL: Mi jó benne és mi rossz, vagy hogy milyen az irányítása??