Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hell12324 avatar
Az én gépemre kellene game. Igazából jöhet bármi , főleg Autós és Metal Gear Solid Revengeance -hoz hasonló de mint írtam bármi jöhet .
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Üdv
Nekem valami FPS lövölde kellene lényegtelen hogy milyen csak fusson a gépemen illetve valami olyan játék amiben nagy a szabadság és hosszú időre leköt 😃 előre is köszi 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
wwwshark: Ha a Gothic tetszett akkor szerintem a Risen is fog. Az első rész nagyon hasonlít mint mobokban, zenékben, játékmenetbe Gothic 3-ra.
0
0
0
0
MacTavish9999 avatar
én valami 2011-12-es játékot keresek lehet bármilyen csak ilyen fantázia ne!
0
0
0
0
Conoren avatar
Én egy ízig-vérig RPG-t kérnék, Gothic 3 nagy kedvencem, olyasmi kéne. Witcher 2, Skyrim megvolt.
0
0
0
0
etneveL avatar
Sziasztok!

Szeretném ha ajánlanátok valami jó kis játékot ami elmegy a gépemen.FPS,Autós,Stratégiak jöjjenek inkább.Horror ne.

Előre is köszönöm az ajánlatokat!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Borderlands, Dead Island, talán még Torchlight. Ezek co-op játékok. De ingyenes online FPS-eket mmo-val foglalkozó oldalakon rengeteget találhattok.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Érdekelne valami ingyenes játék amivel lehetne játszani ketten aztán lövöldözni valamit.
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
Bronson: Ezek is nagyon jól néznek ki. Biztos hogy kipróbálom,köszi.😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Urban trials freestyle,Trials evolution gold
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
lagder: Köszi,mindjárt megnézem a MUD játékot. Azt még nem ismerem.
0
0
0
0
lagder avatar
Storm Shadow: pl.: Mx VS ATV , MUD
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
Nekem valaki ajánlana valamilyen cross motoros játékot? Konzolra is lehet.
0
0
0
0
xoki avatar
Don_Giovanni: igen a wow az ilyenm a skyrim is meg a lényegében a swtor is (hoth stb). Esetleg még lost planet, assassins creed 3 (de igazából az összes jó)

sudosu: swtor, rift, tera, neverwinter, de csak talán, nem hiszem hogy nagyon hasonlitanak arra a kettőre amit példának irtál 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
Don_Giovanni" World of Warcraft! 😀 minden szempontból tökéletes! 😀
0
0
0
0
no avatar
Olyan játékot keresek, ami leköt és tetszhet 😃
Nagyon szeretem az olyan játékokat amik havas területen játszódnak 😀
+Egyéb kis dolgok is befolyásolnak 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
MMathers: Attól függ milyen játékot keresel mert RPG-ből azért elég sok van ami leköt 2+ hétre pl.: Skyrim, Gothic sorozat tagjai, Two Worlds, Risen stb...
0
0
0
0
no avatar
Egy olyan játékra volna szükségem, ami lekötne egy olyan 2 hétre. 😀
0
0
0
0
Richie1212 avatar
Köszi! 😀 És ugyanezen a konfigon csak 3,2 Ghz-es Intel Pentium D-n? 😃 Ez is 2 magos persze nem nagy szám ez sem.. 😀
0
0
0
0
Richie1212 avatar
Sziasztok a Fifa 11 elfutna ezen a konfigon? Dual Core 1,6 Ghz, Nvidia 8611 Gt 512 Mb 4GB DDr2 Ram futna? 😀 Egyéb más játék ötlet? 😃 Tudom hogy régi gép de valamire csak jó 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
wakula778:
FPS: Call Of Duty 1 (még lehet a 2 is), Return To Castle Wolfenstein, Wolfenstein: Enemy Territory, Counter Strike 1.6
RTS: Age Of Empires 1-2, Empire Earth, Heroes 1-5 (az 5 azért nem annyira biztos).
0
0
0
0
wakula778 avatar
Üdv.
Tudnátok nekem ajánlani olyan fps/stratégiai játékot ami még p3-on is elmenne.
0
0
0
0
sudosu avatar
zoleyfox: Azt hiszem a Minecraftnak is van 3D-s módja, bár gondolom nem azzal akarsz játszani 3D-be 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
milyen platformra?
amúgy ami multiplatformos:
ha ps3:
Uncharted 3 Drake's deception
0
0
0
0
zoleyfox avatar
Sikerült vennem 3d-s tv-t.Tudnátok ajánlani valami jó 3d-s játékot?A Crysis 2-3-at már kipróbáltam.
0
0
0
0
sudosu avatar
Olyan MMORPG-t tudnátok mondani amivel játszanak is és hasonlít a Vindictus v. Guild Wars 2-re?
Ja igen és Free To Play érdekelne
0
0
0
0
lagder avatar
Kössz a válaszokat srácok.

Jahstooos1997 Planetside 2 (MMOFPS)
0
0
0
0
nito avatar
sudosu: Azt már játszottam 😜 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Jahstooos1997
Far Cry 3 Blood dragon 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Jahstooos1997: star trek, mass effect, star wars

lagder: dirt
0
0
0
0
Krisztian5 avatar
@lagder: Xpand Rally, egész jól néz ki és régi gépen is futkorászik
0
0
0
0
nito avatar
Valaki tudna nekem mondani pár jó sci-fi(s) game-et ? Lehetőleg ne legyen régebbi mint 2009 😀
0
0
0
0
lagder avatar
Rally-s gamet keresek, legalább NFS MW grafikával. (Az egyetlen kritérium, hogy egy régi gépre lenne.) A válaszokat előre kössz. 😉
0
0
0
0
xoki avatar
szabyy: borderlands, torchlight,
0
0
0
0
szabyy avatar
Valaki tudna ajánlani egy jó co-op játékot amit legalább 4en lehet játszani hamachin?
0
0
0
0
Kyrito avatar
bukta2 ismerem 😃 má oni blade-el is játszottam 😃 ezt meg má unom annyiszor ki jásztottam 😃 ott is van a profilomnál h má ki van játszva a játékaimnál 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
feketemetin" próbáld ki ezt! nagyon jó játék én kitoltam nem annyira brutál de lehet benne csapatni! 😃

https://gepigeny.hu/games.php?id=1690
0
0
0
0
Kyrito avatar
Valaki ismer olyan játékot ami hasonló mint a DMC ? csak zuzosabba, és brutálul lehet benne csapatni ? PL dubstepre..vagy valami linkinpark zenére me áltálba olyanokra csapatom a brutál játékokat 😃
0
0
0
0
Slier avatar
már töltöm is😃 valakinek nincs kedve coopozni?
0
0
0
0
Slier avatar
melyik a jobb a sima dead island vagy a reptide?
0
0
0
0
peterdeak avatar
FlatOut 2!! zúzás, törés. - Megéri!!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Borderlands, Torchlight, Dead Island. Most ezek jutottak eszembe hirtelen.
0
0
0
0
GodSie avatar
Sziasztok 😀 Ajánlatok nekem meg barátnőmnek valami COOP-os játékokat sokat😀 előre is köszönöm!!
0
0
0
0
krutka avatar
Most megnézem a dead islandot, aztán majd az i am aliveot 😀
0
0
0
0
Slier avatar
A resin gondolkoztam én is de sokan azt írják hogy ratyi lett