Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem valami FPS lövölde kellene lényegtelen hogy milyen csak fusson a gépemen illetve valami olyan játék amiben nagy a szabadság és hosszú időre leköt 😃 előre is köszi 😀
Szeretném ha ajánlanátok valami jó kis játékot ami elmegy a gépemen.FPS,Autós,Stratégiak jöjjenek inkább.Horror ne.
Előre is köszönöm az ajánlatokat!
sudosu: swtor, rift, tera, neverwinter, de csak talán, nem hiszem hogy nagyon hasonlitanak arra a kettőre amit példának irtál 😀
Nagyon szeretem az olyan játékokat amik havas területen játszódnak 😀
+Egyéb kis dolgok is befolyásolnak 😃
köszönöm.
FPS: Call Of Duty 1 (még lehet a 2 is), Return To Castle Wolfenstein, Wolfenstein: Enemy Territory, Counter Strike 1.6
RTS: Age Of Empires 1-2, Empire Earth, Heroes 1-5 (az 5 azért nem annyira biztos).
Tudnátok nekem ajánlani olyan fps/stratégiai játékot ami még p3-on is elmenne.
amúgy ami multiplatformos:
ha ps3:
Uncharted 3 Drake's deception
Ja igen és Free To Play érdekelne
Jahstooos1997 Planetside 2 (MMOFPS)
Far Cry 3 Blood dragon 😆
lagder: dirt
https://gepigeny.hu/games.php?id=1690