Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
láttam már 23-ért is valahol csak már nemtudom.Ha ez minden igaz ami levan ide írva akkor bazi er?sek lesznek az új dx11-es karik[LINK]
Az minden igaz 😃
a 285 lesz egyárban a 5850, és annál 1,5-2x er?sebb lesz 😀 azért a 2,1 mrd terraflops kicsit üt.
Jobb lenne vele egy 940 az tuti. Ebben azért lesz er? b?ven.
láttam már 23-ért is valahol csak már nemtudom.Ha ez minden igaz ami levan ide írva akkor bazi er?sek lesznek az új dx11-es karik[LINK]
Az minden igaz 😃
a 285 lesz egyárban a 5850, és annál 1,5-2x er?sebb lesz 😀 azért a 2,1 mrd terraflops kicsit üt.
Jobb lenne vele egy 940 az tuti. Ebben azért lesz er? b?ven.
Az minden igaz 😃
Az minden igaz 😃
a 285 lesz egyárban a 5850-nel, és annál 1,5-2x er?sebb lesz 😀 azért a 2,1 mrd terraflops kicsit üt.
40 ezer
Várd meg a dx 11 szériát, és majd ott válassz valamit.
Nah milyet vegyek?😃
Mennyit költenél rá max?
és nem is drága a HD5850es csak 58000ft!!
A HD5870es ára 65000t?l-87000ig lesz!azé olcsóbb mint egy nvidia!
hol olvastad az árakat?
Sajnos még várni kell!De van minimális infó!
[LINK]
Aki ilyet vesz majd ,azt hiszem nem lesz gondja semmivel igen jó darabig😀
Hát én arra várok hogy kijöjjön mert már venném,mivel sajnos nvidia nem ad ki új dx11-eseket egyenl?re asztalira,így muszály lesz ati karit venni!
A HD5870es ára 65000t?l-87000ig lesz!azé olcsóbb mint egy nvidia!
Sajnos még várni kell!De van minimális infó!
[LINK]
Aki ilyet vesz majd ,azt hiszem nem lesz gondja semmivel igen jó darabig😀
[LINK]
Ez meg egy szomorú hír az nvidia pártiaknak: [LINK]
Hát igen, ezt mondtam elöbb is , hogy az asztali gépeknél nem nagyon fog villogni az nvidia, nagyon jól megél a mobil vga-kból, és a tegrából ami nagyon jó kis cucc, a zune HD-ban is ilyen tegra proci lesz, és nagyon olcsó lesz!
mikor jönnek ki a dx11-es karik?
Én úgytudom hogy az els? sorozat szeptember 10.-én érkezik aztán még a hónap 2.felében jön a következ? sorozat,majd októberben már jönnek az Nvidia karik is és novemberben.
Így van, már nyakunkon a dx11 láz, de az nvidia biztos nem jön novemberben.. szerintem fél éves késésbe vannak, és nem nagyon a vga-kra koncentrálnak hanem a tegrára és a mobil vga-kra figyelnek jobban.
De igaz mert e-mailban szoktam kapni a híreket és az nvidia októberben és novemberben adja ki a legújabb kártyáit!
Na küldd el nekem azt az emailt pls. Érdekelne, mivel se ph-n se sehol nincs fennt hir err?l.
Nem szoktam ?rizgetni a mailjaimat a másik meg hogy regelj az sg.hu-ra és onnan kapod az infókat!Én t?lük kapom majdnem minden nap a friss híreket!
Megtaláltam,íme a cikk,lásd nem hazudok:
[LINK]
holnap vegyen mert akkor jelennek mega a dx11-es karik.
Igen de sajnos csak az atiból!Nvidiabol majd csak otóberben várhatóak a dx11-es karik!Ha egyáltalán igazak a hírek amiket kapok!😜
holnap vegyen mert akkor jelennek mega a dx11-es karik.
Igen de sajnos csak az atiból!Nvidiabol majd csak otóberben várhatóak a dx11-es karik!Ha egyáltalán igazak a hírek amiket kapok!😜
kösz de azért megveszem😜😆
Megéri venni 1 NVIDIA Geforce 9800GT 1GB ot? megéri az árát?
ha nme ragaszkodsz az Nvidia-hoz akkor helyette ebben a kategóriában hd4770, vagy 4850
Megéri venni 1 NVIDIA Geforce 9800GT 1GB ot? megéri az árát?
sztem akkor már inkább a 8600 GT
Hát valahogy így igen, de a 256-os nincs olyan er?s mint a 9600gt, nagyobb felbontásnál.
sztem akkor már inkább a 8600 GT
A 4550-et 9000ért látta. Akk gondolom kb 9
9000-ért már kap 256-os 3850-et is lehet. A lényeg hogy ddr3-ast vegyen. Jó lenne neki egy 8600gt 512 vagy egy 2600xt.
hello egy ismer?söm kinézet két videókarit de nem tom melyik jobb.
MSI R3650-MD512-OC vagy Asus hd 4550? Aki tud segítsen. El?re is kösz.
itt is egyik se 😃
Egy árat mondj, mennyit szán rá.
Aztán majd mondjuk abból mit lehet kapni.
MSI R3650-MD512-OC vagy Asus hd 4550? Aki tud segítsen. El?re is kösz.
mikor jönnek ki a dx11-es karik?
Én úgytudom hogy az els? sorozat szeptember 10.-én érkezik aztán még a hónap 2.felében jön a következ? sorozat,majd októberben már jönnek az Nvidia karik is és novemberben.
Így van, már nyakunkon a dx11 láz, de az nvidia biztos nem jön novemberben.. szerintem fél éves késésbe vannak, és nem nagyon a vga-kra koncentrálnak hanem a tegrára és a mobil vga-kra figyelnek jobban.
De igaz mert e-mailban szoktam kapni a híreket és az nvidia októberben és novemberben adja ki a legújabb kártyáit!
Na küldd el nekem azt az emailt pls. Érdekelne, mivel se ph-n se sehol nincs fennt hir err?l.
Nem szoktam ?rizgetni a mailjaimat a másik meg hogy regelj az sg.hu-ra és onnan kapod az infókat!Én t?lük kapom majdnem minden nap a friss híreket!
oks thx
Én egyiket se, mindegyik gyengus kártya nagyon. Mennyi a kerete rá? Szerintem jobb lenne egy használt kari. Egy 2600XT 7-8ezerbe vagy a társa a 8600gt.