Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pakai93 avatar
majd szurkolok 😆 😆 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
nembaj az az a lényeg hogy karácsonyra tán meglesz.
0
0
0
0
pakai93 avatar
én ezt biztatásnak irtam de mind1 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
pakai93 írta:
jaja... enyém is ugye nagyon melegedett és nemtudtam miért de eszembejutott h a venti gyári beálitásokon megy meglestem 10%.on pörgött a szemetje... adtam neki rendesen 65% ez az én kártyámnak pont optimális nem is hangos még és jól is h?t... igy már nincs gond a h?mérséklettel... jól szell?zik az egész hála a 3db 12cm-es ventinek és az 1db 8cm-esnek 😃 plusz még a hyper tx3 is döb rá egy lapáttal ugyhogy most nincs okom panaszra 😆 😆 😆 😆 😆
nembaj teszek erre is peltiert biztos hogy halktalan lesz és vagy 10-20fok környékén lesz a h?mérséklete overlockban.
0
0
0
0
pakai93 avatar
jaja... enyém is ugye nagyon melegedett és nemtudtam miért de eszembejutott h a venti gyári beálitásokon megy meglestem 10%.on pörgött a szemetje... adtam neki rendesen 65% ez az én kártyámnak pont optimális nem is hangos még és jól is h?t... igy már nincs gond a h?mérséklettel... jól szell?zik az egész hála a 3db 12cm-es ventinek és az 1db 8cm-esnek 😃 plusz még a hyper tx3 is döb rá egy lapáttal ugyhogy most nincs okom panaszra 😆 😆 😆 😆 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
Nem mert nincs benne hogy lite eredetileg én is olyat akartam csak vapor-x lett bel?le mert csendesebb jóval és sokkal jobban h?ti
az nembaj hogy hangos most is elég a hangos a gép legfeljebb lerakom a ventit 40%-ra vagy 20-ra akkor nemlesz hangos.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem mert nincs benne hogy lite eredetileg én is olyat akartam csak vapor-x lett bel?le mert csendesebb jóval és sokkal jobban h?ti
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
pakai93 írta:
gyenesmartin írta:
Nemakarok majd olyan sokat költeni gépre inkább egy hd4870-es lesz ez jó lesz?[LINK]mert valószín?leg ilyenem lesz nempedig hd5850.

persze mindenképpen megéri... nekem is HD4870-em van és nagyon meg vagyok vele elégedve bár 1 hónapja van csak meg de 50e volt... Limited Edition-os 😆 álitolag vmibe jobb de nemtudom miben 😆
Amit linkeltem az nem butitott változat ugye?
0
0
0
0
pakai93 avatar
gyenesmartin írta:
Nemakarok majd olyan sokat költeni gépre inkább egy hd4870-es lesz ez jó lesz?[LINK]mert valószín?leg ilyenem lesz nempedig hd5850.

persze mindenképpen megéri... nekem is HD4870-em van és nagyon meg vagyok vele elégedve bár 1 hónapja van csak meg de 50e volt... Limited Edition-os 😆 álitolag vmibe jobb de nemtudom miben 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
a dx11 remélem jó lesz mert akkor fölösleges lesz majd vennem dx11-es vga-t
0
0
0
0
pakai93 avatar
jaja... tuti a vista volt az oka... az egy nagy rakás s..r 😃 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
jah 😀, ám valahogy a DX10 nem naon vált be 😕..lehet h a Vista miatt
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát már vannak kész dx11 es karik és szerintem vindowws 7 nagy siker tökéletes dx 11 keveset fogyaszt ezért több dx11 lesz
0
0
0
0
Feki1991 avatar
ez még a jöv? titka 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
az ati biztos fog csinállni majd dx11.1-eset.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
A CUDA azt elismerem hogy jó. De pl megnézem majd a sok nvidiás arcát mikor kijön a Dirt 2, ami dx11-es lesz. Atikon van dx10.1 az kompatibilis a dx 11-el, ezért jobban fog menni, viszont sima dx 10-es kártyákkal lesz szenvedés rendesen.😆[/quote]

1. Nem sok DX11-es játék lessz!!!
2. ahogy már irtam az nVidia megindokolta, hogy miért nem rohannak el?re a DirectX 11 technológiát támogató grafikus chipek terveinek közlésével - szerintük nem ez a platform viszi majd el?re a szegmenst.

A pénzügyi elemz?knek megtartott konferencián a cég illetékesei elmondták, hogy egyáltalán nem tartják fontosnak a DirectX 11 technológia várható hatását, ez ugyanis közel sem viszi majd annyival el?re a piacot, nem hajtja majd fel az új fejlesztések iránti keresletet, mint el?dei. A hangsúly ehelyett az általános célú számításokra is használható grafikus vezérl?kön, illetve az ezt lehet?vé tév? szoftveres megoldásokon lesz, így inkább saját fejlesztésükre koncentrálnak.

A cég vezet?nek meggy?z?dése, hogy a különleges, minden eddiginél látványosabb grafikai elemek és effektek megjelenése, valamint a lóer? puszta növelése helyett a hibrid felhasználás kapja a f?szerepet az elkövetkez? id?szakban, így érdemesebb az ez utóbbit lehet?vé tév? platformokon dolgozni. A GPGPU-technológia már nagyjából készen áll, így a jöv?ben a cég az olyan saját megoldásokra helyezné a hangsúlyt, mint amilyen a CUDA, a Stereo 3D Vision, illetve a PhysX. Eszerint a grafikus vezérl?k piacán valami olyasmi menne végbe, mint ami a központi processzorok terén kezd?dött több évvel ezel?tt, amikor az AMD kijelentette, hogy az órajel-versenynek többé nincs értelme.

Más kérdés, hogy az nVidia bajban van, hiszen míg az ATI már csaknem készen áll a Radeon HD 5000 sorozat els?, egyben leger?sebb példányainak piacra dobásával (DirectX 11 támogatással), addig ?k a maguk részér?l még nem közölték részletes terveiket. A GT300 nyilván készül?ben van, de arról még megoszlanak a vélemények, hogy pontosan mit is várhatunk a cég következ? generációjától. Nem csoda, hogy többek szerint az nVidia elveszítette vezet? szerepét, immár az ATI/AMD kezdeményezhet, és ?k egy sikeres rajttal komoly el?nyre tehetnek szert a botladozó riválissal szemben.

Ebb?l a szempontból mindenképpen érdekes a DailyTech összeállítása, amely viszont éppen a vizuális élményre helyezi a hangsúlyt a DirectX 11 érkezésével kapcsolatban - kiemelve, hogy a Windows 95 óta minden egyes családtag egy új változattal jelent meg, els?sorban a játékosok éhségére építve. Meglátjuk, hogy a Windows 7 el?deihez hasonlóan felhajtó er?ként jelenik-e majd meg a piacon.
3. Ott lessz a GT300-as széria 😉 (kitudja hogy fogja-e támogatni a DX11-et)
4. DX10-es játék ból sincs sok!!!!! 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
bence360 írta:
Ezzel megy a GTA 4 maxon? nem gyengébb mint a 9800 t igiga? de az is ddr 3 mas volt .. igaz nem nagyon értek már a vga-khoz mert mindenki mást mond 😃
És ez ? http://www.pcx.hu/termek/gigabyte-9800gt-1gb-ddr3-gv-n98toc-1gh--17682
szerintem ez már nagyon jó meg 32 ezer is még belefér..

Mondom hogy én a GTS250-et ajánlom!!!!..amúgy az 1GB memória egyenl?re teljesen felesleges!!!!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Tök mindegy milyen a kártyád én egyszer egy 64 Megabájtos vidi karit kötöttem egy 32 Colos LCD tévére és királyul ment
0
0
0
0
pakai93 avatar
az én vga-m ugye elég egy 24"-os FullHD-s Samsung moncsinak? 😆
0
0
0
0
sagesz93 avatar
bence360 írta:
1680x1050 pont ekkora a monitorom (Samsung Sync Master 2243LNX 23"😉 szal nem akarom a fölött tolni.. most 800x600 on szaggat minden 😃 szal azzal megelékszek..akkor elég az 512?

oda még elég lesz.
fullhd-ra már jobb ha van 1gigás, de oda is elég azért.
0
0
0
0
bence360 avatar
1680x1050 pont ekkora a monitorom (Samsung Sync Master 2243LNX 23"😉 szal nem akarom a fölött tolni.. most 800x600 on szaggat minden 😃 szal azzal megelékszek..akkor elég az 512?
0
0
0
0
sagesz93 avatar
bence360 írta:
hát jó ha ti mondjátok 😃 d akkor az a gáz hd4850 hez új alaplap,proci kell nem? mert ati hoz nem AMD Passzol..vagy csak hülye vok nem tom 😃

az nem lényeg...
Milyen felbontáson tolod? Ha 1680x1050 fölött akkor jobb az 1gigás kari.
Ha ez alatt simán elég az 512-es.
0
0
0
0
bence360 avatar
hát jó ha ti mondjátok 😃 d akkor az a gáz hd4850 hez új alaplap,proci kell nem? mert ati hoz nem AMD Passzol..vagy csak hülye vok nem tom 😃
0
0
0
0
Lizard avatar
bence360 írta:
VGA:Asus 9800GT 1GB DDR3 HTDP/1GD3-30,000 Ft
http://www.pcx.hu/termek/asus-9800gt-1gb-ddr3-htdp-1gd3-39882
ez jó videó kártya vagy 30 ért tudok venni jobbat?

hd 4850, sokkal jobb kari és direct x10.1-es ha már itt tartunk!
0
0
0
0
zaraki avatar
Jah a textúrákhoz semmi köze csak a játékélményhez!!!! 😀 😉, de ok akkor haggyjuk a PhysX-et..csakhogy még mindig ott van a CUDA nyelv!!! 😉..pl. Badaboom progi, vagy mostanság jött ki a GPU RAR Pasword recovery, és még van 1pár, lessz is 😉 😆 (aki tudja hogy mir?l beszélek annak nem kell magyaráznom!! 😉 😆😉

A CUDA azt elismerem hogy jó. De pl megnézem majd a sok nvidiás arcát mikor kijön a Dirt 2, ami dx11-es lesz. Atikon van dx10.1 az kompatibilis a dx 11-el, ezért jobban fog menni, viszont sima dx 10-es kártyákkal lesz szenvedés rendesen.😆
0
0
0
0
bence360 avatar
Ezzel megy a GTA 4 maxon? nem gyengébb mint a 9800 t igiga? de az is ddr 3 mas volt .. igaz nem nagyon értek már a vga-khoz mert mindenki mást mond 😃
És ez ? http://www.pcx.hu/termek/gigabyte-9800gt-1gb-ddr3-gv-n98toc-1gh--17682
szerintem ez már nagyon jó meg 32 ezer is még belefér..
0
0
0
0
Feki1991 avatar
http://www.pcx.hu/termek/bfg-tech-gts-250-512mb-ddr3-oc--24578 én ezt ajánlom igaz 1 icipicit túlcsúszott a 30k-n! 😆
0
0
0
0
bence360 avatar
VGA:Asus 9800GT 1GB DDR3 HTDP/1GD3-30,000 Ft
http://www.pcx.hu/termek/asus-9800gt-1gb-ddr3-htdp-1gd3-39882
ez jó videó kártya vagy 30 ért tudok venni jobbat?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
zaraki írta:
nem rondábbak atival a játékok, a texturák, meg minden ugyan olyanok mint nvidiával, csak robbanásoknál, meg pár efektnél szebb járulékos efektek vannak, viszont az a baj ezzel, hogy physxet alig támogat pár játék, azoknak is nagy része olyan hogy egy forintot nem adnék értük, és hülye lennék nvidiát venni mikor ugyan azt a teljesítmésnyt olcsóbban mekapom

nekem egy 4850-em van elötte egy 8800 gts-em volt, az nvidiát megvettem 70 ropiért, bírt kicsivel több mint egy évet garancia már nem volt rá, aztán tavaj augusztusban vettem az atit 35-ért és legalább 10-20 fpsel több volt az új játékokban

azt meg pont lesz*rom hogy most pl mirrors edgeben van egy plusz zacskó a falon, vagy zászló, meg batmanben is annyiban kimerül a dolog ha füstben forgolódsz akkor mozog kicsit, meg repkednek bunyó közben a papírdarabok

nézzétek meg az rf gerillát, vagy akármejik havokos játékot semmi külömbség köztük, csak a fejleszt?k nem szánnak pénzt rájuk inkább rábízzák a gpura a számítgatást

szóval szerintem egy kalap "sipszó" nem ér a physx, ezt még Carmack mester is kifejtette (aki nem ismerné az id fejese, fps m?faj megteremt?je), ? pedig azért tud valamit

Jah a textúrákhoz semmi köze csak a játékélményhez!!!! 😀 😉, de ok akkor haggyjuk a PhysX-et..csakhogy még mindig ott van a CUDA nyelv!!! 😉..pl. Badaboom progi, vagy mostanság jött ki a GPU RAR Pasword recovery, és még van 1pár, lessz is 😉 😆 (aki tudja hogy mir?l beszélek annak nem kell magyaráznom!! 😉 😆😉
0
0
0
0
zaraki avatar
jozsi22 írta:
császtok HD4850 512mb -bol melyik fajtát vegyem? és ha mondanátok valami véleményt rolla meg kösszönném😀 üdv

attól függ mennyi pénzed van, mert egy alap 512 MB-os példányt be lehet szerezni már olyan 26000-ért, de párezerrel többért már van gyárituningos változat, és 1 GB-os verzio is

4850-nél az a lényeg hogy ne az 1 kártyahelyet foglaló alap h?t?vel vedd, mert az nagyon melegszik, mindenképp egy más h?tési rendszerrel felszerelt kártáyát érdemes venni

gyártót szerintem felesleges megkülömböztetni, mindegyiknél van szinte jó h?t?vel ellátott változat, teljesítményben pedig nincs külömbség

személyes véleményem mivel nekem is ilyen kártyám van, hogy nagyon megéri az árát, eddig a gta iv, és crysison kiv?l mindent vitt fullon
0
0
0
0
jozsi22 avatar
császtok HD4850 512mb -bol melyik fajtát vegyem? és ha mondanátok valami véleményt rolla meg kösszönném😀 üdv
0
0
0
0
zaraki avatar
nem rondábbak atival a játékok, a texturák, meg minden ugyan olyanok mint nvidiával, csak robbanásoknál, meg pár efektnél szebb járulékos efektek vannak, viszont az a baj ezzel, hogy physxet alig támogat pár játék, azoknak is nagy része olyan hogy egy forintot nem adnék értük, és hülye lennék nvidiát venni mikor ugyan azt a teljesítmésnyt olcsóbban mekapom

nekem egy 4850-em van elötte egy 8800 gts-em volt, az nvidiát megvettem 70 ropiért, bírt kicsivel több mint egy évet garancia már nem volt rá, aztán tavaj augusztusban vettem az atit 35-ért és legalább 10-20 fpsel több volt az új játékokban

azt meg pont lesz*rom hogy most pl mirrors edgeben van egy plusz zacskó a falon, vagy zászló, meg batmanben is annyiban kimerül a dolog ha füstben forgolódsz akkor mozog kicsit, meg repkednek bunyó közben a papírdarabok

nézzétek meg az rf gerillát, vagy akármejik havokos játékot semmi külömbség köztük, csak a fejleszt?k nem szánnak pénzt rájuk inkább rábízzák a gpura a számítgatást

szóval szerintem egy kalap "sipszó" nem ér a physx, ezt még Carmack mester is kifejtette (aki nem ismerné az id fejese, fps m?faj megteremt?je), ? pedig azért tud valamit
0
0
0
0
Th3KiD avatar
Hupszka írta:
Most akkor ez azt jelenti hogy a PhysX nélkül csunyábbak a játékok és nem annyira részletesek?Most akarok vga-t venni de ha így van akkor nem veszek ati kártyát!

Nekem is evvel van bajom. 😃 Várok majd még véleményeket err?l miel?tt veszek karit. 😆

kutya113: A leger?sebb 9500GT amivel taliztam 1GB DDR2, 550/800MHz, 128BITes, kicsit gyengének találom, bár 1000szer jobb mint az én 8500GTm. 😃
0
0
0
0
pakai93 avatar
nagyon kevés játéknál ven ez a hiányosság...
0
0
0
0
Hupszka avatar
Most akkor ez azt jelenti hogy a PhysX nélkül csunyábbak a játékok és nem annyira részletesek?Most akarok vga-t venni de ha így van akkor nem veszek ati kártyát!
0
0
0
0
kutya113 avatar
nvidia 9500 gt 1gb nekem bevált 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Jaja pontosan igy van!!!!!..Tudjátok mit??..Ti ATI-sok próbáljátok ki a Warmonger játékot és irjátok le hogy mennyi lett az FPSetek!!!!!..nekem Full maxon 1280×1024-en min=79 avg=94 max= 193 FPS..mivel a GPU akcelerálja a fiikát, amikor kikapcsoltam a PhysX-et lecsökket az FPS min=14 avg=29 max=61 FPS-re!!!!!!!!..szal no commen!!!! 😉
0
0
0
0
Core2 avatar
Egyáltalán nem jobb...a 3870 tökéletes
0
0
0
0
Th3KiD avatar
Oké, akkor maradok az ATInál. 😆 Még van itt egy videókari ami nm toom h jobb lenne-e mint a 3870es:

SAPPHIRE SPH-EHD4670G1024B128HDM, ATI RADEON 4670, PCI EXPRESS 2.0, 1 GB DDR3, 750/ 1746MHz, 128BIT, 2 x DVI, TVO, HDTV, HDMI ADAPTOR, CROSSFIRE

Kevesebb MHz, BIT, és DDR3, viszont 1 gigás. Nm hiszem h jobb mint a 3870es, meg olcsóbb is, de azéé más véleménye is érdekelne. 😀 Kösssszzz. 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a PhysXes játékok ugyan úgy futnak az atikon is csak ott nem lehet bekapcsolni a PhysXes támogatást ennyi
0
0
0
0
Th3KiD avatar
gyenesmartin írta:
Th3KiD írta:
HELP. 😆

Hali. Segitség kéne videókari döntésben. Kinéztem 2 videókártyát, az egyik:

SAPPHIRE SPH-EHD3870S512B256HDM, ATI RADEON 3870, PCI EXPRESS 2.0, 512 MB DDR4, 775/ 2000MHz, 256BIT, 2 x DVI, TVO, HDMI ADAPTER, HDCP, CROSSFIRE

Ebbe a 775/2000Mhzes órajel, a DDR4 meg a DX 10.1 és SM 4.1 támogatás jön be, de "csak" 512 megás. Meg ugye Radeon, szal no PhysX.
A másik:

GIGABYTE GV-N96TZL-1GI, nVidia GeForce 9600GT, PCI-EXPRESS 2.0, 1 GB DDR3, 700/ 1800MHz, 256BIT, DVI, HDMI/ HDCP, SLI, Fansink

Ez már 1 gigás meg a PhysX is megvan, de az órajele kissebb, 700/1800 MHzes, meg DDR3as és "csak" DX 10et támogat. A SM gondolom meg 4.0, de nm irja .. 😃 Ezek közül kéne válasszak mee er?sebbre (= drágábbra) nm futja. 😆

El?re is kösz. 😀
az ati er?sebb 0 9800gt-vel egyenl? a 3870x2 ami nemsokkal drágább azmeg a hd4870-el [url]http://vgaspeed.hu/graph.php?mode=compare&p2=apalaeabdX&p3=agalaeabfO&p4=awalaeabfO&p5=acaoaeabd2&page=4[/url]

Értem. 😀 Én is a Radeon 3870at választanám, még ha a 9600GT 1GBos is, de mióta itt olvasgatom a fórumot, h a PhysXes játékok nehezebben futnak a Radeonokon (60 fps helyett 30 fps, olvastam itt vhol 😆😉, nemtudom hogy nem-e fogom majd megbánni h nem GeForce-ot vettem. 😕
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Th3KiD írta:
HELP. 😆

SAPPHIRE SPH-EHD3870S512B256HDM, ATI RADEON 3870, PCI EXPRESS 2.0, 512 MB DDR4, 775/ 2000MHz, 256BIT, 2 x DVI, TVO, HDMI ADAPTER, HDCP, CROSSFIRE

Ebbe a 775/2000Mhzes órajel, a DDR4 meg a DX 10.1 és SM 4.1 támogatás jön be, de "csak" 512 megás. Meg ugye Radeon, szal no PhysX.
A másik:

GIGABYTE GV-N96TZL-1GI, nVidia GeForce 9600GT, PCI-EXPRESS 2.0, 1 GB DDR3, 700/ 1800MHz, 256BIT, DVI, HDMI/ HDCP, SLI, Fansink

Ez már 1 gigás meg a PhysX is megvan, de az órajele kissebb, 700/1800 MHzes, meg DDR3as és "csak" DX 10et támogat. A SM gondolom meg 4.0, de nm irja .. 😃 Ezek közül kéne válasszak mee er?sebbre (= drágábbra) nm futja. 😆

El?re is kösz. 😀
az ati er?sebb 0 9800gt-vel egyenl? a 3870x2 ami nemsokkal drágább azmeg a hd4870-el [url]http://vgaspeed.hu/graph.php?mode=compare&p2=apalaeabdX&p3=agalaeabfO&p4=awalaeabfO&p5=acaoaeabd2&page=4[/url]
0
0
0
0
Th3KiD avatar
HELP. 😆

A másik:

El?re is kösz. 😀
0
0
0
0
jumbo avatar
akkor így jártam😕
nem mintha így nem lenne nekem jó..........😉
0
0
0
0
pomrum avatar
roberto888 írta:
Azért nem mennek az ATI kártyák PhysX-el bekapcsolva 60FPS-el, mert az ATI-nál ha bekapcsolod a PhysX-et, akkor a fizikát nem a GPU-ba épített PhysX számolja - (mivel nincs beleépítve), hanem a processzor!
Ez így van és mivel a Physix az Nvidia tulajdonába került ez nem is valószín? hogy belekerül valaha is az ati kártyákba.
0
0
0
0
roberto888 avatar
Azért nem mennek az ATI kártyák PhysX-el bekapcsolva 60FPS-el, mert az ATI-nál ha bekapcsolod a PhysX-et, akkor a fizikát nem a GPU-ba épített PhysX számolja - (mivel nincs beleépítve), hanem a processzor!
0
0
0
0
Murinho avatar
Na csa😀😃 szeretnék Wga-t wenni majd wmikor, zaraki és jumbo szerint a procimhoz mérwe egy HD4850-est ajánlanának, wiszont én szeretnék majd Dx11-es kártyát wenni, szerintetek hogy döntsek?😀😃
0
0
0
0
jumbo avatar
zaraki írta:
csak hogy rend legyen a fejekben
az nvidia felvásárolta az ageia-t ezért az ? kezükbe került a physx amit az ? kárlyáikra már rá építenek egy jó ideje
az ati kártyákon viszont nincs hardveres physx gyorsítás, ezért bekapcsolt physx esetén a gpura hárul a plusz fizikai efektusok kiszámítása, ergó a játék lassabb/vagy játszhatatlan lesz a kártya számítási sebességét?l függ?en mint nvidia-n

itt egy videó hogy pl mirrors edgeben mennyivel több dolgot kell számolni a vganak bekapcsolt physx mellett
[movie=youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/V_B3_upOvmc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/V_B3_upOvmc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/movie]

ezt fogadjunk az nvidia csinálta.nagyon szembet?n? a különbség,tárgyak hiányoznak meg ilyenek😂
ezt azért nem hiszem el😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció