Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Razor1911 avatar
Üdv mindenkinek! A mai napon elkezdtem érdeklődni kék ledes venti iránt Revoltec 80mm (http://www.revoltec.net/revoltec.net/index.php?StoryID=7&ArticleID=129&WorldID=5&websiteLang=en#) A kérdésem az, hogy a csatlókózónál mit jelent ez:3-pin-to-4-pin.Ez milyen csalakozó? Alaplapom:Gigabyte ga-m61pme-s2p.Erre csatlakoztatható?
Ha érthetetlen voltam bocsi 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Rolando írta:
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy lehet telefonon netezni usb-n vagy bluetoothon keresztül?

Így biztos nem...Maximum úgy, hogy ha van routered azzal megcsinálod a Wi-fi-t, és utána (ha wi-fi-s telód van) a telóddal rácsatlakozol arra!
0
0
0
0
Rolando avatar
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy lehet telefonon netezni usb-n vagy bluetoothon keresztül?
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Matyi10 írta:
Olyan 3 hónapja.. az soknak számít?

Hát annyira ez nem számít soknak, de ez lenne szerintem a leg észszerűbb..hogy először lepasztázni, aztán utána megnézni, hogy hány fokos..Aztán ha úgy se jó, akkor a hűtővel van vmi gebasz..Lett OC-zva a proci? Lehet nem bírja, mivel gyári hűtő..De várd meg mások tanácsát is!😉
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Olyan 3 hónapja.. az soknak számít?
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Matyi10 írta:
Hát ilyen 55 60fok között van normálisan játék közben még nem néztem.. Csak most vettem egy új tápot mert tegnap az elöző meghalt... És az új tápon kisebb venti van.. és gondoltam kihat a gépre is.. sry ha hülyeséget mondok..

Hááát, a gépre, főleg a procira nem hiszem, hogy annyira kihatna...És amúgy az AMD procik amúgyis jobban melegednek..Nézd meg, hogy játék után hány fok, vagy közbe..ha 65fokon túl van az már annyira nem egészséges...Mikor lett legutoljára pasztázva a proci? Vagy lett egyáltalán?😊😀
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Hát ilyen 55 60fok között van normálisan játék közben még nem néztem.. Csak most vettem egy új tápot mert tegnap az elöző meghalt... És az új tápon kisebb venti van.. és gondoltam kihat a gépre is.. sry ha hülyeséget mondok..
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Matyi10 írta:
hello

egy proci hőmérséklete mennyitől számít soknak?

Ha 70foknál több, akkor már gondok vannak! Nekem is most kell majd pasztázni procimat, mert felmelegszik 70fokra és lecsökkenti az órajelet...😕 De látom, hogy neked is AMD-d van, hány fokos játék közben? Vagy valami gond van vele?
0
0
0
0
Matyi10 avatar
hello

egy proci hőmérséklete mennyitől számít soknak?
0
0
0
0
sisko avatar
A foglalat teljes neve :Flip-Chip Land Grid Array,innen a rövidítés,tehát az egy és ugyanaz a foglalat.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
😆emon9912 írta:
Egy LGA1156-os foglaltba lehet tenni egy FCLGA1156-os foglalatú CPU-t?

olyan foglalat h FCLGA1156 nem létezik, az LGa1156.
0
0
0
0
Demoz avatar
De én ma akarom újrarakni pendrive-ot pedig csak jövőhéten tudnék venni.😀

Ha leírod, azt megköszönném. Vagy csak PÜ-be linkeld be.
Köszi!
0
0
0
0
niteforce avatar
figyelj mar 2 K egy pendrive amire ra tudod rakni.
ha azt akarod, akkor van egy cikk ami errol szol, leirom kb hogy kell
0
0
0
0
Demoz avatar
Na ebben tényleg kezdő vagyok😃:

A windows 7-et fel lehet rakni power isoval vagy ilyesmi progival? Mert jelenleg nincs se dvd olvasóm,se pendrive-om és hacsak nem veszek (ami nemfog megtörténni) nem is lesz.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
😆emon9912 írta:
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy megérné e venni most egy Intel i5 2500k-t?
Legfőképp az érdekelne, hogy meddig bírja, megéri e ezt megvenni v. van e jobb ajánlat.
Válaszotokat előre is köszönöm!

Megéri, szerintem most nagyon jó vétel, ráadásul jól tuningolható!
0
0
0
0
Rolando avatar
Akkor egy 500W-os tápot fogok venni egy 6950essel és Phenom x6 v x4-essel ez kb nyár végén meg is lesz
0
0
0
0
Rolando avatar
aszthiszem igen de nem teljes sebességgel
az én kérdésem az lenne hogy a Phenom II x6 és Radeon 6950 beleférne az 500W-os keretbe?

Szerk.6870=>6950
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Sata 2 csatlakoztatású vinyó nem megy bele a sima SATA csatlakozós alaplapba?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor valószínűleg azért csinálja. A tápon nem szabad spórolni! 😉
0
0
0
0
Chuck avatar
sisko: akor lehet azé csinálja azt a game hogy megáll egy pill re mert kevés lenne a táp?? nem mindig csinálja ezt de legtöbször igen
0
0
0
0
sisko avatar
Chuck:Többek közt azért mehet,mert az a teljesítményt csak fullos,3d-s terhelés alatt kell.(pl.játék közben,ha 100%-ig kihajtja a vga-t).Egyéb esetekben (mint pl a letöltés,ami csak 2d-ben megy és alig vagy semennyire nem terheli a vga-t) akár a fele is elég lehet.
Csakhogy ebben az esetben terhelés alatt akadozhat a vga vagy akár lefagyhat az egész gép.
0
0
0
0
Chuck avatar
nekem most 230w os fujitsu siemens van! 😜 nem nagy márka!😆 nagyon ratyi 😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem feltétleül írnak hülyeséget. ha 350W-ot írnak minimumnak, akkor egy márkás 300 W-os simán elviszi! 😉
0
0
0
0
Chuck avatar
az hogy van hogy az én vga-mnak minimum 350w os táp kell és nekem 230w os van és már fél éve ez a vga-van benne, pedig voltmár mikor 3 napig nem volt kikapcsolva mert töltötem... az oldalak írnak hülyeséget hogy 350w os táp kell neki???
0
0
0
0
no avatar
Csak érdeklődtem hogy AM3-as lapba tudnám e hsználni 😀 Nem szeretnék ilyet venni.Majd pont olyat akarok ősz körül vagy kicsit hamarabb venni amilyet írtál 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
LobiDrg írta:
Nekem most 1333mhz es ramok vannnak jelenleg.Ha veszek egy ilyen procit, akkor mi rá a garancia hogy menni fog vele a gép ? 😀

de miert olyat veszel? az regi!

AMD Phenom II 955 25 K
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

tervezek vezetek nelkuli netet a lakasunkba. A netet anyam laptopja es az en gepem hasznalna.
egy UPC 120 megas internet csomagot tervezek meg egy ilyen routert :
[url]http://www.***/Router/TP-LINK_WR-841N_300Mbps_Wireless_router-p48391.html[/url]
*** helyere edigital.
A laptopban van wifis halokartya, az en gepembe egy ilyet neztem:http://www.***/Halozati_kartya/D-Link_DWL-G510_54Mbps_WLAN_PCI_halozati_kartya-p25498.html
**** helyere edigital.
ezek igy mukodnenek egyutt?
kosz elore is! 😃
0
0
0
0
no avatar
Nekem most 1333mhz es ramok vannnak jelenleg.Ha veszek egy ilyen procit, akkor mi rá a garancia hogy menni fog vele a gép ? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Ha AM3-mas lapba teszed akkor egy bizonyos sebessegig tamogatja.
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek ez a proci - AMD Phenom 9850 X4 - támogatja a ddr3-as ramokat ? 😀
0
0
0
0
no avatar
Chuck írta:
Ügye mindenki azt mondja hogy a celeronok egy rakat sz@rok😃 ez igaz lenne az intel celeron dual core-k re is??!!

Igen...
0
0
0
0
Chuck avatar
Ügye mindenki azt mondja hogy a celeronok egy rakat sz@rok😃 ez igaz lenne az intel celeron dual core-k re is??!!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Régi a tápod?

Mert ha igen, akkor lehet, hogy az haldoklik.

Esetleg nem melegszik fel valami túlságosan?
0
0
0
0
no avatar
Helló. Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek miért indul újra a gépem minden játék közben???
0
0
0
0
Rolando avatar
Oké köszi mindenkinek
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Rolando írta:
csak azért kérdem mert nekem a 8400GS-em a legfelüli slotban van és nem tudtam hogy belemenne-e szóval akkor ez ne legyen a döntő hogy hány slotot foglal el?

amikor nézed a VGA-t mindig a hűtőt látod és azt hiszed hogy az van felül de nem... a hűtő mindig alul van kivéve akik csinálnak felső passízvot
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem is a gTX460 2 slot-ot foglal és simán belement a gépházba. 😃 Nem kell aggódni emiatt! 😉
0
0
0
0
Rolando avatar
csak azért kérdem mert nekem a 8400GS-em a legfelüli slotban van és nem tudtam hogy belemenne-e szóval akkor ez ne legyen a döntő hogy hány slotot foglal el?
0
0
0
0
Rolando avatar
Sziasztok egy HD6870es az 2 slothelyet foglal el az minden gépházba belerakható?
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
Hálózatba lehet vele gépeket összekötni, csakúgy mint a hubbal ^^

A kettő között az a különbség, hogyha a Hub-ra mondjuk rá van kötve 3 gép, és mondjuk az egyik gép küldeni akar valamit, akkor a hub az összes portján kiadja a kapott üzenetet, nem csak annak a gépnek, amelyiknek valójában szól. Persze csak az a gép fogja értelmezni, akinek szól. Ez azért baj, mert ha közben a harmadik gép is küldeni akar valamit, akkor a vezetéken a bitek összeütköznek és ilyenkor a gép vár pár másodpercet, amíg újraküldi az adatot és emiatt belassul a hálózat.

A switch annyival jobb, hogy az csak annak a gépnek küldi el a fogadott adatot akinek valójában szól, tehát nem lesznek ütközések és lényegesen gyorsabb lesz a kommunikáció.

hub<switch
0
0
0
0
Tofy avatar
De a switch pontosan mire való?
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
Tofy írta:
Helló! Nekem van egy olyan kérdésem hogy ez a switch: Repotec SRP-SW16P jó-e? Meg a másik kérdésem pedig az hogy a switch-el lehet normálisan lan-ozni meg adatot átvinni hasonlóan a routerhoz?

Hát, ha működik az eszköz, és nem hibás, akkor jó! 😃

Lehet vele lanozni is frankón szerintem. Ha HUB-od volna az lenne a probléma, de a switch az jó!
0
0
0
0
Tofy avatar
Helló! Nekem van egy olyan kérdésem hogy ez a switch: Repotec SRP-SW16P jó-e? Meg a másik kérdésem pedig az hogy a switch-el lehet normálisan lan-ozni meg adatot átvinni hasonlóan a routerhoz?
0
0
0
0
Kornel77 avatar
tothricsi95,sisko:
Kösz nektek 😉 Megpróbálom,bár minden adatom ott van :S
0
0
0
0
Adam996 avatar
Kornel77 írta:
Sziasztok.A hard diskem fel van osztva C es D-re.De a D-t nem ismeri fel,meg nem is mutatja,csak a C jelenik meg.
Win XP Professional volt fent ezelott,most Win7 Ultimate van...
Koszi elore is a segitseget.Azert nem irok ekezettel,mert most tettem ujra a win-t 😆

Nálam is ez volt 500gb-ből csináltam 320gb-t aztán valahogy visszacsináltam 500gb-re másnap indítom be a gépet ez jön be hiba neve: Bootrmg tehettem újra a wint 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
gytomi írta:
mATX formátumú házba beletudok szerelni ATX formátumú lapot?

ja
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Kornel77 írta:
Sziasztok.A hard diskem fel van osztva C es D-re.De a D-t nem ismeri fel,meg nem is mutatja,csak a C jelenik meg.
Win XP Professional volt fent ezelott,most Win7 Ultimate van...
Koszi elore is a segitseget.Azert nem irok ekezettel,mert most tettem ujra a win-t 😆

Haver is tökugyanígy járt.😆 Asszem ő megint újratette az egészet! De formázd le, ahogy sisko is mondja!😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció