Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Hát azt nem írta hogy sli attól még egy darab nvidiát vinni fog csak lehet SLI be nem!
0
0
0
0
no avatar
Ha van egy olyan alaplap amin ATI CrossFire-t ír, akkor abba lehet-e nvidia videókártyát rakni ?
0
0
0
0
niteforce avatar
de azert 1000 MHz valodi DDR 2 nem nagyon van. ha van is, akkor is az 1000 MHz DDR3-ban meg joval tobb tuning lehetoseg van.
0
0
0
0
hassi avatar
Kmisi99 írta:
Chuck írta:
ha van egy vga ami DDR2-es és 1000mhz-s a memoriája, és van olyan ami DDR3-as és azis 1000-mhz-s momoriájú, akor ugyan olyan erős mind két vga memóriája ha mind a kettő 512mb-os?

Az ilyeneket így nem lehet megmondani konkrét típust mondj de igen hogyha 100% ban ugyan az a két kártya csak az egyik ddr2 a másik 3 akkor erősebb a ddr3 mas jóval

Ha a Mhz-ek is egyformák, akkor nemhiszem.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Chuck írta:
ha van egy vga ami DDR2-es és 1000mhz-s a memoriája, és van olyan ami DDR3-as és azis 1000-mhz-s momoriájú, akor ugyan olyan erős mind két vga memóriája ha mind a kettő 512mb-os?

Az ilyeneket így nem lehet megmondani konkrét típust mondj de igen hogyha 100% ban ugyan az a két kártya csak az egyik ddr2 a másik 3 akkor erősebb a ddr3 mas jóval
0
0
0
0
Chuck avatar
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
probald a wifi alapjelszavat:

login:admin
pwd:123456

vagy hasonlo

esetleg, ha leirtad volna a gyartojat, a router tipusat tobbet tudnank segiteni
0
0
0
0
foxbet avatar
Rolando írta:
pls valaki segitsen az ismerosunknek van egy wifije de nem tudjuk hozza a csatlakozasi jelszot betudok lepni a 192.168.1.1-re de ott nem tudom hogy hol lehetne megnezni vagy megvaltoztatni a csatlakozasi jelszot a wifihez pls valaki segitsen surgosen

Indítsad újra és akkor talán meg javul vagy a router hátulján van egy gomb azzal visszaál a gyári állapotba és akkor talán egyszerűbb a hozzáférés.
0
0
0
0
Rolando avatar
pls valaki segitsen az ismerosunknek van egy wifije de nem tudjuk hozza a csatlakozasi jelszot betudok lepni a 192.168.1.1-re de ott nem tudom hogy hol lehetne megnezni vagy megvaltoztatni a csatlakozasi jelszot a wifihez pls valaki segitsen surgosen
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem tudok linket, se nevet. De történetesen tegnap izzítottam be egyet egy havernak. Két kék cső volt hozzá, 1db molexra kellett kötni, és volt hozzá egy kapcsoló amit hátra a bővítőkártya panelbe kellett csavarozni.

Szerk.:
Tessék, egy link (használj google fordítót mert tótul van):
[LINK]
0
0
0
0
hnemaria avatar
linket, típust kérek kérlek 😃
0
0
0
0
hnemaria avatar
tudja valaki hogy a hideg katod neon fénycsöveket a gépbe hogy kel betenni? mert a coolink-ek nek 1200 volt kell, tehát kell inverter is hozzá.. de énnekem nem kell inverter, nincs olyan amit csak simán rádugok a molexra és világit 12volton??
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Akkor okés csak fostam hogy nemelég az alaplapnak a szufla 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az nem gond, mert a suliban is a 24-es csatolóra egy 20-as van rátéve! 😉
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Énis ezt gondoltam de a boltban aztmondta a srác hogy az FSP egy nagyon megbízható márka 😀 Meg az alaplapi tápcsatlakozóm 24-es és nekem eggy 20-as van rá csatlakoztatva 😃D
0
0
0
0
robs avatar
A 6 év miatt mondom én is hogy azért ha van rá keret, akkor biztos ami biztos alapon jobb egy új 400-as.
0
0
0
0
akos328 avatar
Az én gépem kimérve 250-et fogyaszt max. terhelésen, és bocs, de nem sok 1 pici különbség van a gépünk közt. A tiéd kb 200W-t fogyszthat, Furmarkkal és aida64-el terhelve + ha írsz a vinyóra is. Az a kérdés mennyit izzad ki magából az a táp. Azért nem árt ha legalább egy 400-asat vennél. Én így vélekedem, de vannak itt tőlem okosabbak is, akik jobban meg tudják mondani😃
0
0
0
0
aaron_ avatar
300W simán elég, itt a kérdés az, hogy egy 6 éves táp még megbízható-e. Ha megteheted inkább cseréld le.
0
0
0
0
robs avatar
Szerintem cseréld le egy FSP Hexa 400W-ra. Nem mernék rá fogadni hogy elég lesz az a 300 watt.
0
0
0
0
niteforce avatar
szerintem elkepzelheto hogy viszi....
nem biztos, majd valaszol mas is 😃
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Sziasztok a tápom FSP 300W és kb 6 éves :S Bírni fog eggy E2200-as prockót sztetek ha van mellé egy HD5670, 2GB RAM és eggy 500-as vinyó?
0
0
0
0
cseszka avatar
Nemvalami ok a tápod,de itt nem ez a gond.Mikor lett ujra telepitve Win?Ha már régen,lehet h haldoklik,elöször ezt próbáld ujra rakni,ha nem ez a gond,akkor meg a vga a ludas.
0
0
0
0
robs avatar
Hali,

Szeretnék segítséget kérni videokártya ügyben.
Lassan 1 éve hogy megvettem a Gigabyte 9500GT 1GB GDDR2-es videokártyámat. A kártya durván 2-3 hónapig frankón működött, ez után elkezdett olyan hibaüzenetet adni a kártya egy driver frissítés után, hogy az Nvidia kernel mod Driver xxx verziója leállt, majd sikeresen újra indult. (ezt azóta minden új drivernél csinálja, söt a réginél is aminél még jól működött) Ezt általában csak videó megnyitáskor szokta csinálni, általában napi 1-2-szer. Jómagam a tápra gyanakszom, ugyanis egy elég, mondhatni névtelen tápom van, Codegen 350W. (a gépet 2008 nyarán rakattam össze, azóta ezzel a tápegységgel megy) Olvasgattam a Codegen tápokról és eléggé vacaknak minősülnek. (elég rémisztő dolgokat is olvastam róla, hogy ha meghibásodik a gépet is magával viheti stb)
Szóval lehet-e tápegység gond? Vagy inkább valami más?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Hungarian13 írta:
De nálam azzal van a probléma, hogy későn erősítettem meg a rendelést. Azért remélem kihozzák!

azonnal kell
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
De nálam azzal van a probléma, hogy későn erősítettem meg a rendelést. Azért remélem kihozzák!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Hungarian13 írta:
CDGALAXISON vettem meg a Battlefield BC 2 -t és ugye küldtek egy levelet amiben aktiválni kell a vásárlást 24 órán belül (tegnap 5-kor vásároltam), és aktiváltam is de vmiér nem érzékelte de akkor nem figyeltem, azt hittem, hogy minden jó nem vásároltam még ott, nem tudtam milyen üzenetet kéne kapjak. és ma reggel 11-kor küldtek egy levelet, hogy kérjük erősítse meg rendelését vagy elévül. Megerősítettem de ezt most csináltam tehát a 24 óra már letelt, de megerősítés után azt írták, hogy köszönjük a megrendelést. Most akkor ki fogják hozni vagy mi lesz?

én az 1942-t rendeltem 3 nap mulva hozták is minden baj nélkül. kifizettem 2 ezret és ennyi volt
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
CDGALAXISON vettem meg a Battlefield BC 2 -t és ugye küldtek egy levelet amiben aktiválni kell a vásárlást 24 órán belül (tegnap 5-kor vásároltam), és aktiváltam is de vmiér nem érzékelte de akkor nem figyeltem, azt hittem, hogy minden jó nem vásároltam még ott, nem tudtam milyen üzenetet kéne kapjak. és ma reggel 11-kor küldtek egy levelet, hogy kérjük erősítse meg rendelését vagy elévül. Megerősítettem de ezt most csináltam tehát a 24 óra már letelt, de megerősítés után azt írták, hogy köszönjük a megrendelést. Most akkor ki fogják hozni vagy mi lesz?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hungarian13 írta:
Egy igazán kezdő kérdés :

Ha megveszem a BC 2-t és felrakom, de utána újrarakom a gépet és megint feltelepítem ugye ugyanúgy tudom használni majd? Tehát nincs olyan, hogy 1 kódot csak egyszer lehet felhasználni v ilyenek?

Nem tudom hogy a BC nél van de néha szoktak olyat hogy csak pl 10x rakhatod föl de ha rendesen uninstallálod visszanyered azt az 1 alkalmat szóval azért előtte uninstalláld
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Hungarian13
Többször is felhasználhatod!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem fel tudod használni, mert magához a CD-hez tartozik a kód.

Persze várd meg egy olyan ember válaszát, akinek van eredeti játéka! 😉
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Egy igazán kezdő kérdés :

Ha megveszem a BC 2-t és felrakom, de utána újrarakom a gépet és megint feltelepítem ugye ugyanúgy tudom használni majd? Tehát nincs olyan, hogy 1 kódot csak egyszer lehet felhasználni v ilyenek?
0
0
0
0
no avatar
Köszi 😀 Hát remélem is mert nem szeretnék másik hűtőt venni 😆
0
0
0
0
no avatar
Szaisztok.A közeljövőben venni szeretnék egy AMD PHENOM II 955BE processzort de az a baj hogy most vettem nemrég egy procihűtőt ami csak max 95W-ig hűt sajnos -_-.A kérdésem az lenne hogy le tudna e hűteni egy 125 W-os TDP-vel ellátott processzort vagy vennem kell másik processzorhűtőt?A hűtőt meg tudjátok nézni a gépemnél (2.KÉP).Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
driver az jo, en is onnan toltottem le, nekem muxik ! 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
MrPKD írta:
niteforce írta:
MrPKD írta:
Az még a régi gépem adatai nincs frissítve
Win7em van azóta
arra tudnál adni?

32 bitesre :[LINK]
64 bitesre :[LINK]

mindkettonel az legfelsot kell leszedni.

Felraktam.
De ismét ezt írja:
"No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning
Please install the AMD driver appropriate for your AMD hardware."

nem tudom, lehet hogy hibas a kari

nemtalálja a VGA-t akkor vagy hibás vagy rosz a driver
0
0
0
0
niteforce avatar
valoszinu hogy nem hibas 😃
konnyebb azt irni minthogy nem tudom 😃
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
szerinted mindegyik VGA hibas, igaz? ^^
0
0
0
0
niteforce avatar
MrPKD írta:
niteforce írta:
MrPKD írta:
Az még a régi gépem adatai nincs frissítve
Win7em van azóta
arra tudnál adni?

32 bitesre :[LINK]
64 bitesre :[LINK]

mindkettonel az legfelsot kell leszedni.

Felraktam.
De ismét ezt írja:
"No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning
Please install the AMD driver appropriate for your AMD hardware."

nem tudom, lehet hogy hibas a kari
0
0
0
0
takidani avatar
szerintem se, az Auchan-os jobb
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Tápból nem jó a Tesco-s! 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
CoRe írta:
tasiadam írta:
CoRe írta:
Van egy RaptoxX Classic 500W-os tápom, ebbe a szériába van túlfeszültség védelem?

hát egy codegen tápban is van biztosíték

Vanni van , de semmit se ér! 😆

nekem mégis megvédte a gépemet.... igaz 3 ezer ft oda van de van helyette másik
0
0
0
0
no avatar
tasiadam írta:
CoRe írta:
Van egy RaptoxX Classic 500W-os tápom, ebbe a szériába van túlfeszültség védelem?

Vanni van , de semmit se ér! 😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
CoRe írta:

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció