Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
hat, kicsiket.
amd-bol HD5550 korul
nvidiabol meg GT440 korul
0
0
0
0
Chuck avatar
Egy intel E3500 proci milyen vga-t bírna még kihajtani nvidia ill. ati-ból????
0
0
0
0
hnemaria avatar
nagy baj van ! 😃

bepakoltam a gépem egy CM Elite 430 black házba, az előlapi zöld és rozsasziin jack csatlakozokból egy HD AUDIO feliratú kábel jött ki, azt rádugtam az alaplapon amire kell, de amikor hátra van bedugva a hangfal, és bekapcsolom a hangfalat, abban a pillanatban elfeketül a képernyő, a gép megy tovább ...... mi lehet a problem????
0
0
0
0
no avatar
Quadgame94 írta:
A Phenom II X3 720-at lehet 4 magosítani?

Lehet 😉 Csak nem 100% hogy tökéletesen fog működni 😀
0
0
0
0
hassi avatar
Quadgame94 írta:

Én úgytudom, hogy ez is letiltott mag miatt létezik.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Namost,nekem egy olyan gondom van,hogy nem működiknek az elülső jack csatlakozók és nem tudom használni a headsetet(vagyis tudom ha a hátulsóba bedugom,de előlről jobb volna,és nem kéne mindig ki-be huzigatni meg szórakozgatni vele).Realtek alaplapi hangkártyám van,fentvan 1 realtek driver,Audio manager stb..Azt olvastam egy-két oldalon hogy a managerben fel kell oldani az elülső 2 jack figyelését.Ezt meg is csináltam,de mégsem működik ez a szar,csak a hátsó 2.Leszedtem a gép hátulját és ha jól látom be van csatlakoztatva mind2 jack az alaplapba.na ebben kérném a segítségeteket. 😀
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Nagyon szépen köszönöm.
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Jah.. esetleg nemtudnál egy letöltőlinket dobni ahonnan leszedem a bios frissítést? 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Tamas76 írta:
Sziasztok! Az ASUS P5B támogatja a quad procikat mert a gyártó honlapon aztírja hogy igen a dobozon nem :S
a leg frissebb BIOSsal támogatja az összes 775ös procit, ahogy nézem, a dobozra valszleg azért nincs ráírva, mert akkor még az a BIOS, amivel csomagolták, nem támogatta ezeket, esetleg nem is voltak a piacon😉
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Sziasztok! Az ASUS P5B támogatja a quad procikat mert a gyártó honlapon aztírja hogy igen a dobozon nem :S
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Jaaaa..😃 Azt hittem, hogy az író program..😃 Hát lehetséges..😕
Hogy a fenébe ne várnám meg...😃😆
0
0
0
0
niteforce avatar
megvarod amig kiloki a talcat?
0
0
0
0
gacso avatar
tothricsi95 írta:
gacso írta:
tothricsi95 írta:
Hello!😃
Az miért lehet, hogy kiírok egy filmet DVD-re, és a filmnek a végét levágja?😕 Régen XP-n is, és most Win7en is ezt csinálja..Író program Nero, szóval szerintem azzal nem lehet gond...Lemez-nek lehet ilyen hibája? PLS Help!😉😃
Jah, ls adatként írom ki! hely az bőven marad még mellette..De mindegy mert ha 1filmet rakok rá akkor is levágja, meg ha pl 3-at akkor is...

szerintem az író hibája😃milyen íród van? próbáld meg másmilyennel is szerintem

Nero 10! Hát megpróbálom...😃

mármint én nem az író programra gondoltam hanem magára a DVD íróra😃 nekem is volt ilyen és akkor is annak volt baja😃
0
0
0
0
Killer17 avatar
Hát akkor nem az a gond amit én írtam 😕
Sztem vagy a DVD-k selejtesek vagy az íród kezdi megadni magát de várjunk hátha vki találkozott már ilyennel 😉
Remélem nem lesz igazam 😕😀
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Killer17 írta:
Mekkora a film mérete? mert ha 2 Gb vagy annál nagyobb akkor szokta levágni a film végét mivel az asztali dvd lejátszok nem tudják lejátszani ezeket a fájlokat

Hát anno kiírtam a Fűrész7-et, az asszem, hogy 1,3GB volt...és annak is levágta.😕 Most kiírtam 3 filmet, ez kb volt olyan 3,2GB körül...
De régebben sohasem volt ilyen..o.O Akkor most h-h ez lenne?..
0
0
0
0
Killer17 avatar
Mekkora a film mérete? mert ha 2 Gb vagy annál nagyobb akkor szokta levágni a film végét mivel az asztali dvd lejátszok nem tudják lejátszani ezeket a fájlokat
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
gacso írta:
tothricsi95 írta:
Hello!😃
Az miért lehet, hogy kiírok egy filmet DVD-re, és a filmnek a végét levágja?😕 Régen XP-n is, és most Win7en is ezt csinálja..Író program Nero, szóval szerintem azzal nem lehet gond...Lemez-nek lehet ilyen hibája? PLS Help!😉😃
Jah, ls adatként írom ki! hely az bőven marad még mellette..De mindegy mert ha 1filmet rakok rá akkor is levágja, meg ha pl 3-at akkor is...

Nero 10! Hát megpróbálom...😃
0
0
0
0
gacso avatar
tothricsi95 írta:
Hello!😃

0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Hello!😃
0
0
0
0
Osynho avatar
hardverapro-n nézz szét, boltokban nem érdemes venni, jó drága, meg a legtöbb nem túl jó minőségű. Apróban 60-70ft-ért nagyon jó lemezeket kapni.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ó hát pesti vagy elmész valamelyik jókis piacra pl józsefvárosi csak körül kell nézni szoktak árúsítani ilyen 50ft/darabért dvd-t
0
0
0
0
niteforce avatar
nem tudom de ott minden olcso. kajat nem erdemes ott venni, de ilyenek azok ok.
sztem olyan 1000 forint korul van.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
helló!
Nekem kéne DVD, hol tudok a legolcsóbban venni egy 10dbos csomagot? Ja és sürgősen kéne szal nincs időm szállításra.
Melyik áruház? vagy bolt? köszi előre is.
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Szerintem is faxa cikk van mit tanulni belőle!😀
0
0
0
0
Osynho avatar
Osynho írta:
Az, hogy a GDDR5 4x-ezi az órajelet, miért jelenti, hogy a GDDR3 3x-ozza? Egyáltalán hogy jött ez ki? A GDDR4 akkor mit csinál? 3,5X-ezi? 😜 Olvass utána.

Patrik91: jó cikk
0
0
0
0
Osynho avatar
Az, hogy a GDDR5 4x-ezi az órajelet, miért jelenti, hogy a GDDR3 3x-ozza? Egyáltalán hogy jött ez ki? A GDDR4 akkor mit csinál? 3,5X-ezi? 😜 Olvass utána.
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Ezt a linket tessék tanulmányozni!😀
[LINK]
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Miért nem? 😜

Akkor, hogy lesz a valódi 900 mhz-ből 3600 mhz az effektív GDDR5-nél? 😜
0
0
0
0
Osynho avatar
DDR3 esetén nem 3x-ozódik az órajel. Nem tudom ez honnan jött. 😕
Egyébként DDR2-nek kisebb az időzítése, ezért azonos órajelen gyorsabb mint egy DDR3, de ez tök mindegy, mert DDR2-es vga-val manapság nem sokra megy az ember.

Volt több Radeon is GDDR4-es memóriával, nem csak a fent említett 4670 (aminek a referencia modellje DDR3-as volt, ha jól emlékszem, később jöttek ki a gyártók a GDDR4-es verziókkal). Sőt már elég régen bevezették, az X1950XTX-el, majd később a 3870-esen is ilyen memók figyeltek, már a referenciamodelleken is!
0
0
0
0
niteforce avatar
ok, meg is lesem menten 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
niteforce írta:
en most beirtam 2850-et = 3*950MHz jo lesz igy? GDDR3-mas

Elvileg jónak kell lennie! Amúgy az Everest ki is írja! 😜

Úgy van, hogy a valódi 950, a ddr2 mégegyzser annyi (2*950), a ddr3, meg még egyszer annyi tehát + 950, ami 3* 950-et jelent! 😉
0
0
0
0
niteforce avatar
en most beirtam 2850-et = 3*950MHz jo lesz igy? GDDR3-mas
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Superlompos írta:
tothricsi95 írta:
Superlompos írta:
De nincs is GDDR4-es videókártya! 😜

A 410, az a valódi órajel, és ha DDR2-es a VGA-d, akkor az effektív 820! 😉

Hát de az effektív, valódit jelent...😆 Najólvan hagyjuk..😃 És akkor pl. gépem-hez mit írjak be 410-et, vagy 820-at? 😆

Az effektívet kell írni! 😃

Okés!😃 Mert így amúgy 410-en minden game majdnem pirosat jelez, és szerintem ez jogos is!😆 De 820-ra nemtom..hát mindegy akkor szerkesztem!😃 Kösz.😉😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
tothricsi95 írta:
Superlompos írta:

Hát de az effektív, valódit jelent...😆 Najólvan hagyjuk..😃 És akkor pl. gépem-hez mit írjak be 410-et, vagy 820-at? 😆

Az effektívet kell írni! 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Superlompos írta:

0
0
0
0
NTSC Jani avatar
niteforce írta:
superlompos: de van GDDR4-es VGA :
[LINK]

Jól van nyertél! 😆

De akkor sem változtat a dolgon! 😉
0
0
0
0
Patrik91 avatar
van de ritka és szinte semmivel sem jobb mint egy gddr3-as ezért nem nagyon elterjedt!
0
0
0
0
niteforce avatar
superlompos: de van GDDR4-es VGA :
[LINK]
0
0
0
0
NTSC Jani avatar

0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Superlompos írta:
Nem, mert a DDR2 az már dual-chanel!

Itt az én VGA-m, ami GDDR5-ös, tehát 4*1000 MHZ = 4000 MHZ

Hát igen, én is ezt mondom!😆 Mert ahogy te írtad abból kiindulva a tiéd 5000MHz..😆 Najólvan nem okoskodok, ennyire nem értek hozzá..😃 De akkor pl az enyém nem 410MHz hanem 820?😊 Vagy akkor wtf?😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem, mert a DDR2 az már dual-chanel!

Itt az én VGA-m, ami GDDR5-ös, tehát 4*1000 MHZ = 4000 MHZ

https://gpuz.techpowerup.com/11/06/18/8d.png
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Superlompos írta:
Dehogynem erősebb a ddr3-as 1000 MHz-es VGA, a DDR2-es 1000 MHZ-nél.

DDR2 2*1000 MHZ

DDR3 3*1000 MHZ

A DDR3-nak nagyobb a sávszélessége, mint a DDR2-nek. Persze számít az is, hogy hány bit-es a kártya, meg a GPU órajele is számít.

Őhhh, lehet, hogy én tudom rosszul de ez nem úgy van, hogy:

DDR2 1*1000Mhz
DDR3 2*1000MHz
stbstb..
?😊
0
0
0
0
hassi avatar
Ja, hogy ez így megy.. 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Dehogynem erősebb a ddr3-as 1000 MHz-es VGA, a DDR2-es 1000 MHZ-nél.

DDR2 2*1000 MHZ

DDR3 3*1000 MHZ

A DDR3-nak nagyobb a sávszélessége, mint a DDR2-nek. Persze számít az is, hogy hány bit-es a kártya, meg a GPU órajele is számít.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció