Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bronson avatar
quake 4,Unreal tournament,Half life,medal of honor,call of duty
0
0
0
0
no avatar
szia tudnátok fps jatekot irni erre a konfigra:128mb integrált vidi kari 2 gb ram 3ghz virtuális 2 magos
0
0
0
0
no avatar
nem egyik sem :/ bocsi hogy nem válaszoltam nem voltam gépközelben 😃
0
0
0
0
gtr10 avatar
dragon age megvolt csakúgy mint a bordelands esetleg még valaki tudvallami hasonlót
0
0
0
0
etneveL avatar
Sziasztok!

Ajánljanátok nekem egy Crash Time 4-hez hasonló játékot?Vagy valami jó kis autós,hentelés is beleférhet.

Előre is köszönöm.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
FarkasHarcos1000: Minecraft
gtr10 Dragon Age, esetleg Borderlands is mehet.
0
0
0
0
BFarkas avatar
hali terrariához hasonló game van?
0
0
0
0
gtr10 avatar
tudnátok mondani a mass effect-hez hasonló játékot a gépigény nem számít
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Lehet hogy nem a megfelelő helyen kérdezem,de szeretném tudni hogy Black Ops 2-vel multiznak még?Köszönöm!
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
asdfiu:No more room in hell?
0
0
0
0
Bronson avatar
Alan Wake,Prince of persia forgotten sands,Max Payne,Wolfenstein...
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Tudnátok mondani jó történetű játékokat?
Mint pl.: Metro Last Light, Far Cry 3, Dead Space 1-2-3, Lost Planet 3, AC4
A lényeg hogy több órára is lekössön és ne unjam meg az első 15 percben..
Előre is köszi!
0
0
0
0
madchief avatar
asdfiu
Talán a Dying Light
0
0
0
0
no avatar
melyik az a játék amelyik hasonlít a left 4 dead játékokra de nem rég jött ki és még csak bétában van azt hiszem... egy híresebb youtube-os már játszott vele be is mutatta, kevés infó de köszi aki tudja ennyiből is 😃
0
0
0
0
madchief avatar
Roy-Mustang
Az lesz az!! Köszönöm 😃 már nagyon régóta keresem
0
0
0
0
Roy-Mustang avatar
Szerintem a Tropix-ra gondolsz, ha nem akkor bocs 😃
0
0
0
0
madchief avatar
Esetleg valaki nem tudja, hogy melyik az a játék, ahol 1 majommal vagy 1 lakatlan szigeten és különböző pályákért pénzt kapsz amivel dekorálhatod a szigetedet és vehetsz 1 másik szigetet is stb.. 😆
Nagyon megköszönném ha valaki felismerné, bár kétlem...
0
0
0
0
xoki avatar
Frayal

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst
Street Fighter x Tekken
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Tudnátok írni egy viszonylag új verekedős játékot(Mortal Kombat Komplete Edition kilőve)
0
0
0
0
Frost82 avatar
Sziasztok! "Csúnya" dolgot kérek: virágbolti multis játékot ha tudnátok mondani esetleg... Legjobb talán vmi fps lenne (sajnos COD MW2-3 kilőve by Activision...). Köszi urak-hölgyek!
ui.: ne kövezzetek meg hogy tört multit keresek nem mindenki engedheti meg ismerőseim közül az eredeti játékokat! pííísz
0
0
0
0
Sezx avatar
Sziasztok valaki légyszíves írjon jo kis autós játékot lehetőleg belső nézet legyen, és free run 😃
0
0
0
0
faurattila95asd avatar
http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=80484&sub=usercomp&comp=82765

ehez valaki valami autósat?
0
0
0
0
ors11 avatar
Sziasztok. Tudnátoke ajánlani valami játékot (lehetőleg minél többet) ami elindul a laptopomon 😃
Intel Core 2 Duo T5500 1.66 Ghz
1,5 GB DDR2 RAM
Intel GMA 945GM
0
0
0
0
no avatar
i'm alive köszii 😀😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
asdfiu The Last of Us vagy I'm Alive.
0
0
0
0
no avatar
mi annak a játéknak a neve amiben egy apával vagyunk aki a lányát keresi a nagy apokalipszisben? a ?földet? de azthiszem new yorkot bisztosan (vagy ahol játszódik a játék) egy földrengés rázta meg és a földhöz egyre közelebb haladva nagy a ?por,füst,szmog? és mérgező. légyszi gyors válaszokat 😃
0
0
0
0
faurattila95asd avatar
Sziasztok.

Nem játékot hanem játékhoz szeretnék segítséget kérni -> http://gepigeny.hu/games.php?id=1224 <- ehez szeretnék magyarosítást,Aki tud linket az dobja fel legyen kedves.😀
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Osiris. Age of Empires részek, nekem nagyon bejöttek 😃
0
0
0
0
etneveL avatar
Sziasztok!

Szeretnék egy remek FPS vagy autós vagy esetleg stratágiai játékot ami elmegy a gépemen.Ne legyen COD,NFS,POP,TW és Civ se.Előre is köszönöm.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Tarondor pandora first contact
Hasonló Civ V-höz, úgyhogy ha az tetszett nagy valószínűséggel ez is fog 😀
0
0
0
0
Tarondor avatar
MC MaRcI: Köszi szépen. Tuti kipróbálom, mert már sokat hallottam róla, de más tippeket is szívesen várok 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Szevasztok!

Valami Cod féle FPS amit a gépem rendesen vinne. Esetleg rally vagy simulátor is jó lenne :-)

kösz előre is!
0
0
0
0
Tarondor avatar
Sziasztok!
Valami jó kis Sci-fi és/vagy fantasy RPG-t vagy lövöldét keresek (Kotor 1-2, Fallout 3, Witcher 2. stb. jellegűek) De a jó kis történelmi játékoktól sem riadok vissza (Mount&Blade, Total War, Age of Empires, Civilization stb). Stratégia se rossz, de ne legyen eszméletlen nehéz mint pl. az Imperium Galactica 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
sudosu : zuma deluxe! azt még én is nagyon birom és nem kell hozzá nyelvtudás sem! 😉
0
0
0
0
sudosu avatar
Srácok, tudtok olyan játékokat ajánlani amit anyum is játszhatna 😀?
Ilyen ügyességi játékokra gondoltam annyi a követelmény hogy magyar legyen és fusson az Ősrégi vas gépemen (lásd gépeim)
0
0
0
0
Conoren avatar
Witcher 2? Nagyon jó, bár gondolom, már megvolt.
0
0
0
0
MacTavish9999 avatar
nekem egy 2011-12-es FPS vagy RPG kellene
ui.:BF és COD, Homefront megvolt
0
0
0
0
Conoren avatar
Köszönöm a javaslatokat, a Risen és a Fallout is nagy kedvencem, elfelejtettem megemlíteni. ^.^ A Dungeon Siege és a Morrowind..na ezzel elleszek egy ideig. 😃

Kis off: Most ismerkedek az UDK-val, egész jól megy, nem jönne valaki velem próbálkozni? Nem AAA kategóriás játékra gondolok, de össze hozhatnánk egy egyszerűbb játékot. 😀
0
0
0
0
etneveL avatar
Sziasztok!Szeretnék egy olyan játékot ami elmegy a gépem.Stratégia,autós vagy FPS játékot mondjatok ha lehet.Elöre is kõszönöm.
0
0
0
0
Korryenz avatar
okés 😃D a DMC2013 ment rajta azzal játszottam a deadpoolt meg már amúgy is ki akartam próbálni!😃D
0
0
0
0
Krisztian5 avatar
@starky: Egy Devil May Cry 4-et vagy Deadpool-t simán be lehetne vállalni rajta 😀
0
0
0
0
Korryenz avatar
valami jó játékot tudnátok ajánlani? a intel core 2 duo gépemre?😀 előre is köszi!😀
0
0
0
0
no avatar
A régi gépemre tudnátok ajánlani valamit? Főleg 2004-05-ös és az előtti gamek mennek rajta. Jöhet bármi, FPS, RPG, stratégiai, stb.
0
0
0
0
hell12324 avatar
Xoki: Kösz , van közte 1-2 amit nem ismerek. Ha tud még valaki írjon 😃
0
0
0
0
xoki avatar
hell12324:

Grid, Nfs, Wrc, Dragon age, ninja blade, Binary Domain, assassins creed, crashday, flatout, gta, maffia, devil may cry, remember me

Bioritmus:
wolfenstein, cod, medal of honor, battlefield, metro, far cry, assassins creed, fallout, gta, (persze néhánynál a régebbi részek)

Most egyenlőre ennyi ugrott be 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció