Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
a CF/SLI kepes karikhoz mindegyikhez adnak kabelt.
0
0
0
0
no avatar
igen ati káryáknál van crossfire
2 vagy több videokari összekötése

nvidianál meg sli nek nezezik ugyan ezt a müveletet

de ehhez olyan lapot kell venni ami ezeket támogatja
és elvileg az alaplaphoz adják azt a cuccot amivel össze tod kötni a karikat
0
0
0
0
akos328 avatar
nem csak 2, akár 4 is lehet, ha van elég kakaó a tápban és elég hely az alaplapon meg a házban, de elméletileg 4is lehet.
0
0
0
0
Killer17 avatar
Azt nevezik Crossfirenak ha 2 azonos típusú ATI videókártya van a gépben összekötve,(Javítsatok ki ha rosszul tudnám)
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Sziasztok azt szeretném kérdezni mi is pontosan az a crossfire mert nagyjából tudom mi csak Wikipédián nem találtam hasznosat.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát lehet nem ad de az meg akkor még rosszabb hogy próbálná mozgatni a motort de nem bírja. Amúgy elvileg 5voltot kiad
0
0
0
0
Devis avatar
akkorát nem ad h a külső winyó tudjon menni 😀 mondjuk lehet h az én winyómmal van problem mert én még a legelején vettem meg 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
attól még hogy ki van kapcsolva a gép ad áramot az usb én is állandaón gépről töltöm a telefonom és kikapcsolt állapotban is tölt a teló. Na meg pl az optikai egerek is világítanak ha a gép kivan kapcsolva
0
0
0
0
Rolando avatar
na meg is rendeltem WD Elements 1TB-ost
0
0
0
0
Devis avatar
ha most 2,5"-ről beszélünk, akkor igen mivel a táp is lekapcsol, így a külső winyó is. De jobban jársz ha windowsba állítod le mert akkor nem károsodik.
0
0
0
0
Rolando avatar
és a külsö wincherster automatikusan kikapcsol amikor a gép is kikapcsol?
0
0
0
0
Manyik75 avatar
cseszka írta:
Luiboy írta:
cseszka írta:
Lenne gondom crysis 2-vel,leirtam a játék adatlapjánn,ha tudtok segiteni,mert már ujra nyomtam a wint is denem gok

Töltsd le hozzá az uj cracket

Ha tudsz,tudtok,dobj egy linket pü ben,mennemkell melozni,nincs idöm keresni.Felidegesit h addig megy mig felnem rakom az 1.9patchot,majd nemmegy,felrakom a dx11 patchot is és akkorse megy a crack amit használok 55mb ezzel megy ameddig nem rakom fel a patchot.Utánna már nincs kép csak hang.

Én a beloadrol szedtem le az a crack neve hogy "Fairlight" és kb 40mb
0
0
0
0
Devis avatar
2.5"-os szinte semmit....nekem olyanom van, a régi totál leterhelt 220-as tápom elbírta 😀
0
0
0
0
Rolando avatar
kb fél óra én addig szoktam csinálni
am mennyit fogyaszt egy külsö winchester ?
0
0
0
0
no avatar
stabilitás tesztett meddig kell csinálni h biztos legyek benne h ez a max hőmérséklete?
0
0
0
0
cseszka avatar
Luiboy írta:
cseszka írta:
Lenne gondom crysis 2-vel,leirtam a játék adatlapjánn,ha tudtok segiteni,mert már ujra nyomtam a wint is denem gok

Ha tudsz,tudtok,dobj egy linket pü ben,mennemkell melozni,nincs idöm keresni.Felidegesit h addig megy mig felnem rakom az 1.9patchot,majd nemmegy,felrakom a dx11 patchot is és akkorse megy a crack amit használok 55mb ezzel megy ameddig nem rakom fel a patchot.Utánna már nincs kép csak hang.
0
0
0
0
P Elastik avatar
A VTX3D egy átnevezett Power Color😃 Szóval igen.
0
0
0
0
xenon77 avatar
jasko írta:
VTX3D jó gyártó?
Nem, kizárólag amd kártyát gyártanak, de elég sok visszamegy gariba.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
cseszka írta:

0
0
0
0
cseszka avatar
0
0
0
0
P Elastik avatar
akos328 írta:
Sztem jah, mert nekem a 32bites XP csak 3,17et látott. A 64biztes Win7 meg mind a 4Gigát

Köszi
0
0
0
0
akos328 avatar
Sztem jah, mert nekem a 32bites XP csak 3,17et látott. A 64biztes Win7 meg mind a 4Gigát
0
0
0
0
P Elastik avatar
Csoki, lenne egy kérdésem. 4GB ram mellé már KÖTELEZŐ a 64bites op. rendszer? Mert nem akarom hogy fölösbe egye a ramomat a 64 bites.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az egyik fullHD-s, a másik nem.
0
0
0
0
akos328 avatar
1 hülye kérdés de megkérdem. Hogy lehet h 2 Asus monitor melyek 22" képátmérőjűek az egyik 1920X1080 a másik 1680x1050?

http://www.gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1050 1680X1050

http://www.gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1051 1920X1080
0
0
0
0
hory avatar
ujjzalan írta:
hory:

Csak ennél a játéknál vagy másnál is?

azt hiszem csak ennél...nem nagyon jatszogatok...cod2/heroes5...amit haverokkal leeht aztan annyi....de ezeknel meg nem fordult elo csak dmc4 közben...2-3. palya korul
0
0
0
0
ujjzalan avatar
hory:

Csak ennél a játéknál vagy másnál is?
0
0
0
0
hory avatar
Hali!

az mért van h játszok devil may cry 4gyel és csak ugy randomra hol előbb hol később fogja magát és befagy...kép full szürke...monitor kiirja h nem kap jelet...néha ki tok lépni asztalra és feladatkezel bezárja néha csak az ujrainditas segit...

vki help? 😞
0
0
0
0
no avatar
ne haragudj de ha veszel 1 tv-t és annak is fura hangja van akkor kicseréltetetd nem?
vagy javittatod
0
0
0
0
akos328 avatar
azt nem tudom meddig van náluk, de ha tápom nincs gépem se nagyon😃
ha esetleg a VGA-t vinnék akk nincs gond mert integrálva is van,de sajna most a táppal van gond. Igazából nem nevezném gondnak, csak kicsit zavaró.
0
0
0
0
no avatar
probáltad már ütni?😃
az mindig segit😃
1 csavarhuzo vége kell hozzá és kész😃

garival meg annyi h ha viszed és beveszik akkor nem lesz vagy 4 hétig tápod
0
0
0
0
akos328 avatar
Végülis a hangon kívül nincs vele baj, csak azért meg nem akarom elveszteni a garit, de ha meg ezért beviszem nem fognak csinálni vele semmit. legalább is gondolom. AZért köszi
0
0
0
0
Cooley avatar
akos328 írta:
1 kérdés azoknak akik ismerik a Gigabyte tápokat, azon belül is a SuperB460-t, ugyanis egyre hangosabb. Amikor megvettük szép halk volt, nem is hallottam, éjszaka is tudtam mellette aludni, de kb fél év eltelte után már 8-10 méterről is hallom pedig csak alapjáraton van, mert töltök esetleg.
ha pedig játszok és el kell látni a videókarit, akkor még fülesen keresztül is hallom. Pedig nem egy csoró spúr tápok FSP belsővel, úgyhogy fél évnél többet kéne bírnia.
Erre mit tudtok mondani?

Az FSP-nek nincs sok köze a hűtéshez. 😀 Ennek elég sok oka lehet sajnos. Egyetlen hirtelen megoldásként csak annyit tudok mondani, hogy húzd ki a ventilátorját, bár ahhoz szét kell szedni, és akkor ugrik a gari, szóval gariztasd. 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
akos328 írta:
1 kérdés azoknak akik ismerik a Gigabyte tápokat, azon belül is a SuperB460-t, ugyanis egyre hangosabb. Amikor megvettük szép halk volt, nem is hallottam, éjszaka is tudtam mellette aludni, de kb fél év eltelte után már 8-10 méterről is hallom pedig csak alapjáraton van, mert töltök esetleg.
ha pedig játszok és el kell látni a videókarit, akkor még fülesen keresztül is hallom. Pedig nem egy csoró spúr tápok FSP belsővel, úgyhogy fél évnél többet kéne bírnia.
Erre mit tudtok mondani?
Azt, hogy a SuperB tápokat olcsó ventivel gyártják, ami 1 idő után elkezd sípolni, stb.
0
0
0
0
akos328 avatar
Erre mit tudtok mondani?
0
0
0
0
Rolando avatar
ja most szedtem le az oldalát és tényleg de azért köszi a segítséget
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
egységes a tápok szélessége, már csak a csavarhelyek miatt is
0
0
0
0
Rolando avatar
Úgy akartam kérdezni hogy kifér-e a ház hátánál ha nagyobb a venti?
0
0
0
0
Cooley avatar
Divi91 írta:
Igen.
A kisebb hűtőnek gyorsabban kell forogni ahhoz, hogy elérje azt a hűtést, amit a táp igényel. = hangosabb
Minnél nagyobb annál kevesebbet kell forognia. = halkabb

Jobban tudja hűteni a tápot (ha kell).

Csak pontosítanék egy apróságot, ha nem gond, hogy nem a kisebb fordulatszám, hanem a nagyobb felület miatt halkabb, ha mondjuk egy olyan 8 és 12(vagy akármekkora) centis ventiről beszélünk, amik ugyan akkora mennyiségű levegőt mozgatnak meg. 😀
0
0
0
0
no avatar
Igen.
A kisebb hűtőnek gyorsabban kell forogni ahhoz, hogy elérje azt a hűtést, amit a táp igényel. = hangosabb
Minnél nagyobb annál kevesebbet kell forognia. = halkabb

Jobban tudja hűteni a tápot (ha kell).
0
0
0
0
Rolando avatar
Számit az hogy hány cm-es a hütöje a tápnak?
0
0
0
0
foxbet avatar
Kmisi99 írta:
Ja elmélet az pofon egyszerű de amikor két méter kábellel küzdesz fél órán át hogy ne lógjon semmibe meg egyáltalán beférjen az nem kellemes. Na meg a bekapcsgomb bekötés és hasonlók egy álom munka maikor senvedsz ott. Bár azú jabb alaplapok könnyítéseket is adnak pl az asusnak van ilyen kis vacakja amire könnyű rádugni a gomok kábeleit majd egy az egybe rárakjuk az alaplapra

Amúgy is könnyű összedugni a P4-es alaplapok óta könnyű összedugni azóta nincs drót tenger a gépbe. Oda van írva pl. hogy F_Panel,PWR,LED,FDD akkor csak tudja az ember hogy oda milyen vezetékek mennek.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja elmélet az pofon egyszerű de amikor két méter kábellel küzdesz fél órán át hogy ne lógjon semmibe meg egyáltalán beférjen az nem kellemes. Na meg a bekapcsgomb bekötés és hasonlók egy álom munka maikor senvedsz ott. Bár azú jabb alaplapok könnyítéseket is adnak pl az asusnak van ilyen kis vacakja amire könnyű rádugni a gomok kábeleit majd egy az egybe rárakjuk az alaplapra
0
0
0
0
foxbet avatar
Tesla GoD írta:
foxbet írta:
Tesla GoD írta:
nem nehéz azt a tápot bekötni, előlapi panelt bekötni jelöletlen lapon kézikönyv nélkül, na az a klassz meló😂

De az se nagy ördöngösség a színek segítenek meg a szerencse is. 😃
persze nem tart az sse évekig, csak ott még lehet rossz helyre dugni, míg a 6 pinest nem tudod bele erőszakolni a vnyóba😂

Ja 😂😂😂😂😂
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
foxbet írta:
Tesla GoD írta:
nem nehéz azt a tápot bekötni, előlapi panelt bekötni jelöletlen lapon kézikönyv nélkül, na az a klassz meló😂

persze nem tart az sse évekig, csak ott még lehet rossz helyre dugni, míg a 6 pinest nem tudod bele erőszakolni a vnyóba😂
0
0
0
0
foxbet avatar
Tesla GoD írta:

0
0
0
0
foxbet avatar
Divi91 írta:
foxbet írta:
Ez attól függ aki csak 1-2 gépett rakott össze annak természetesen nehéz de aki már begyakorolta az becsukott szemmel is tudja mi hova megy.
Az Alaplap kézikönyve segít. Vagy ott a google a barátod.
Én becsukott szemmel megcsinálom.

Az kemény! Tényleg van olyan, hogy gépépítő versenyt😊?

Nincs ilyen verseny csak én mindennap ilyennel és hasonlokkal foglalkozok ez a munkám.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció