Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
samura sem megy fel aszem ebbol szerviz lesz.... megprobalom ugy hogy csak a sam van bent
0
0
0
0
Devis avatar
ha a samsungal jó akkor sztem wd-t vidd vissza garanciába. lehet h megkarcolódott..?
0
0
0
0
niteforce avatar
nemkrisz11 írta:
Nekem win telepítésnél volt ilyen gondom. Akkor én F12-t nyomtam indításnál, és kiválasztottam, hogy elsődleges legyen az optikai meghajtó (a biosban jól volt pedig beállítva).
Szerintem ha elsődlegesnek ott berakod a wd vinyót, talán menni fog.

hiaba allitom be azt. most a samsungra probalom telepiteni de arra sem megy fel
0
0
0
0
niteforce avatar
nem tudom nem bootol es amikor barmilyen os telepitek ra.leall a fenti hibaval
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Nekem win telepítésnél volt ilyen gondom. Akkor én F12-t nyomtam indításnál, és kiválasztottam, hogy elsődleges legyen az optikai meghajtó (a biosban jól volt pedig beállítva).
Szerintem ha elsődlegesnek ott berakod a wd vinyót, talán menni fog.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
talán hibás oprendszer?
0
0
0
0
niteforce avatar
sziasztok gondom lenne, a wd vinyorol nem bootol a gep, allandoan a reboot and select proper boot device hibat kapom. ha ezt megteszem, es biosban beallitom arrol bootoljon, akkor is. segitsetek!

na ujra kell telepiteni a winfost.... valaki nem tudja bill gates telefonszamat?

nem tudom ujratelepiteni ezt a hibauzenetet kapom hianyzo bootmgr mi a baja a gepemnek? kerlek segitsetek
0
0
0
0
Devis avatar
nincs, ott az i7 van.
bár ott is készülnek az új procik
0
0
0
0
no avatar
és intel esetében nincs buldozer?
0
0
0
0
Devis avatar
ksérletek az i7 leverésére 😆 de am amd dobja ki ha jól tom 4 és 8 magosait (ha nem jól tom akkor vki javytson ki nem vagyok amd fan)
0
0
0
0
no avatar
mik azok a buldozerek?
mert lemaradtam
vagy mik lesznek amd esetében
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mondjuk a notik nem húzásra vannak kitalálva, meg nem is játékra.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Vedd figyelembe azt is ha tuningolod az fsb-t vagy a szorzót vagy akármit, jobban fog melegedni. Azt ugye nem kell mondanom hogy a notihűtő alapórajelen is csak épp annyira tudja kifúji a forró levegőt hogy ne menjen semmi tönkre. Én láttam már egy msi noteszt amiben az ürge húzott valamit a gpu-n, egy hét múlva szana-széjjel égett az alaplapja azon a részen.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha túlmelegszik, akkor offolja magát a cucc. Aztán vissza lehet állítani. Nekem mikor felmelegedett a proci 102 fokra (nem jól raktam rá a hűtőt), akkor újraindult a gép! 😜
0
0
0
0
akos328 avatar
laptopoknál veszélyes az ilyen, így is nehéz őket hűteni, sőt van amelyik határon mozog. Ha húzol rajta akkor ugye tudod mivel játszol? Én nem merném, de a te géped.
0
0
0
0
foxbet avatar
A Bios-ban nem találom. De megnéztem a chipset et hogy mekkora TDP-re van beállítva és még a core i5-t is elbírná.
0
0
0
0
Devis avatar
minden gépnél biosban lehet, ha ott nincs ilyen option akkor nem lehet 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
foxbet írta:
szevasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom hozni a laptopomban lévő core i3 330M procit mert a 2,13 GHz már szerintem kicsit kevés.

Nem tudom miben lehet kevés de a laptopok 80% át nem is lehet húzni és csak kb 5% uk amit rendesen is lehet húzni nem és 100-150mhz et
0
0
0
0
foxbet avatar
Superlompos írta:
Nekem is FAT32 a külső vinyó! 😜

A fat 32 nagyon rosz választás mert 4 vagy 8 GB-nál nagyobb fájlokat nem kezel.
Vagyis ha rá akarod rakni egy 8 vagy 4 Gb -os fájlt akkor azt irja ki hogy megtelt a vinyó. Meg az ntfs a legjobb mert az még gyorsabb is.

szevasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom hozni a laptopomban lévő core i3 330M procit? Mert a 2,13 GHz már szerintem kicsit kevés.
0
0
0
0
niteforce avatar
de amugy erdemes particiokat csinalni rajta, mar csak az attekinthetoseg erdekeben is.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem is FAT32 a külső vinyó! 😜
0
0
0
0
Devis avatar
ha teheted ntfs-re formatáld használat előtt mert én szívok a fat32-vel mint állat 😀
0
0
0
0
foxbet avatar
ja és még ha e-sata csatlakozója van akkor még elvileg gyorsabban futnak rajta a progik minta S-ata2 winchesteren.
0
0
0
0
Rolando avatar
ok köszi és úgy lehet rá instalálni?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Minek kéne csak simán megformázod aztán használhatod
0
0
0
0
Rolando avatar
külsö winyónak érdemes particiót csinálni hogyha nem hordozod?
0
0
0
0
foxbet avatar
gytomi írta:
A Socket ugyanaz, mint az LGA?

Ugyanaz csk éppen az AMD nem úgy használtja mint az Intel.

LGA:a tűsor az alaplapon helyezkedik el, míg a processzoron csak úgynevezett érintőpadok vannak
AMD-nél használt foglalatnál meg fordítva van
önmagában a socket szó tokozást jelent a pentium II-es proceiknál megjelent slot1 szó utánzásával alakult ki.
AMD

Socket F (LGA 1207)
Socket C32 (LGA 1207) (replaces Socket F)
Socket G34 (LGA 1974)

[edit] Intel

LGA 775 (Socket T)
LGA 771 (Socket J)
LGA 1366 (Socket B)
LGA 1356 (Socket B2)
LGA 1156 (Socket H)
LGA 1155 (Socket H2)
LGA 2011 (Socket R)
0
0
0
0
no avatar
Szerintem a Gddr5 128bit 😀 De nem 100% . Itt egy gddr3 vs gddr5 http://vgaspeed.hu/article.php?article=t012&page=2 remélem ez segít 😀
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
sziasztok!
elolvastam az előző hsz-t és eszembe jutott hogy régebben(1 hónapja)énis huztam volna a videokarimat de ha 1 százalékot is huztam rajta már minden baja volt pl.ujra indult a gép meg kékhalál volt rajta.😞
0
0
0
0
gytomi avatar
A Socket ugyanaz, mint az LGA?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Chuck írta:
tasiadam írta:
Chuck írta:
én kérdésemre nem tudja senki a választ?? az hogy nem működik az egéren a görgő már próbáltam másik egérrel is és azon sem működött a görgő nem tudja valaki mi a baja????!! Most ki próbáltam USB-s egérrel és azzal jó a görgő!!!!! rossz lenne a ps2-es csatlakozó vagy mi???!!!(csak a görgőt nem érzékeli, minden más jól működik az egeren)

nekem sosem volt PS/2-es azért nem tudom, akkor ezek szerint azzal van a baj

ha usb-s egéren működik a görgő az akkor már kilőve hogy valami el állítódott??

igen. Nekem csak USB-s egerem volt és csak 5 percre ment el a görgő
0
0
0
0
niteforce avatar
szerintem a PS2-es csatid romlott el.
0
0
0
0
Chuck avatar
tasiadam írta:
Chuck írta:
én kérdésemre nem tudja senki a választ?? az hogy nem működik az egéren a görgő már próbáltam másik egérrel is és azon sem működött a görgő nem tudja valaki mi a baja????!! Most ki próbáltam USB-s egérrel és azzal jó a görgő!!!!! rossz lenne a ps2-es csatlakozó vagy mi???!!!(csak a görgőt nem érzékeli, minden más jól működik az egeren)

ha usb-s egéren működik a görgő az akkor már kilőve hogy valami el állítódott??
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Chuck írta:

0
0
0
0
Chuck avatar
0
0
0
0
akos328 avatar
bekonfiguráltad? a telepítő elindítása után végigkalauzol. Új driver után mindenképp bekell állítani.
0
0
0
0
Rolando avatar
pls valaki segítsen a nyomtatóm canon pixma mp140 és utántöltöttem a színes patronot de nem akar színest nyomtatni (alig nyomtat egy pár pacát) hogy lehetne megcsinálni?
0
0
0
0
foxbet avatar
Tony1223 írta:
Egy barátom routert venne, a nete ilyen: http://www.speedtest.net/result/1384991919.png

és ezt a routert venné
[LINK]

Minden rendesen működne?
Azért kérdem mert routerben nem vagyok otthon 😜

Jó hát a TP-LINK az egyik legjobb. Az normálisan elosztaj a netet ha valahol letöltés vann akkor a net sebeségének oroszlán részét oda irányítja.
0
0
0
0
Rolando avatar
akos328:Most nem nyomtat színt azt hogy lehetne megcsinálni?
0
0
0
0
Cooley avatar
Rolando írta:
ok köszi ez segíteni fog
na látom hogy a tuning mühelybe nem nagyon akarnak írni így hát ide írom.Proci húzásnál a szorzó auton van azt meddig vigyem feljebb mert auton csak 4xeres a szorzó?Meddig vihetem?Max 14x addig vihetem?

Automatikuson a maximumon kell lennie. Csak a C&Q miatt üresjáratban lejjebb megy 4-re, hogy energiát takarítson meg. Ha húzni akarsz, akkor neked a HT ref-en kell növelned. Többek között nemrég a profilomnál is leírtam, hogy hogyan kell csinálni. Superlomposnak írtam, annyi a lényeg, hogy az FSB nálad a HT reference clock (feltéve ha az az alaplap enged ilyen jellegű módosításokat a biosban).
0
0
0
0
akos328 avatar
Tunighoz nem értek, egyedül a VGA.-t tudom húzni Catalyst Control Centerben😃, mert csak 1 csúszkát kell húzogatni😀
0
0
0
0
Rolando avatar
ok köszi ez segíteni fog
na látom hogy a tuning mühelybe nem nagyon akarnak írni így hát ide írom.Proci húzásnál a szorzó auton van azt meddig vigyem feljebb mert auton csak 4xeres a szorzó?Meddig vihetem?Max 14x addig vihetem?
0
0
0
0
akos328 avatar
Canon-néknál nem tudom h van, de beírod a google-ba a típust, és rákeresel, de inkább próbáld meg a Canon honlapján megkeresni mert ott biztos a legfrisebb van.
ha van lehetőség választani akkor (gondolom 64bites az OP rendszered) 64bitest válassz, letöltöt telepíted, elindítod és ott biztos tudod konfigurálni.

http://software.canon-europe.com/software/0035869.asp sztem ez jó lesz. Az írás alján találod ezt------> aomwin200ea24.exe erre kattints és letölti
0
0
0
0
Rolando avatar
hogy kell illesztöprogramot frissíteni win7en és konfigolni?
0
0
0
0
akos328 avatar
Bár én HP nyomtatót használok, egy patroncsere után nekem elmosódva nyomtatott. Frissítettem az illesztőprogramot, újra konfiguráltam és jó lett. neked is ezt tudom ajánlani.
0
0
0
0
Rolando avatar
sziasztok az a problémám hogy van nekem egy Canon Pixma MP140-es nyomtatóm.Annak a patronját fecskendövel ujratöltöttük.Szépen megtelet visszaraktuk a cimkét úgyhogy levegözzön.Visszaraktam a nyomtatóba és hibát jelzett ki a patronnál.Gondoltam sebaj resetelem.Ez meg is oldotta a problémát de jött egy újabb.Most az a baj hogy kinyomtatok egy színesképet és csak olyan narancssárgásan nyomtassa ki.Pls aki tudja mi a probléma megoldása az kérem írja le
0
0
0
0
Cooley avatar
zsolty87 írta:
Cooley írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Egy Intel Core i3-2120 processzor milyen vga-t tud teljes mértékben kihajtani?

Még mindig nem a proci hajtja ki a videokártyát. Akármelyik 1 GPU-s VGA-t nyugodtan beteheted mellé. Ha van rá keret meg elég erős táp, akkor egy MSI N480GTX Twin Frozr II-t ajánlanék, most nem nagyon van annál jobb teljesítmény/ár arányú videokártya.

Köszönöm a felvilágosítást. Az a vga jobb mint egy sapphire 5830-as?

Fullhd-ban úgy 75%-kal. 😃 [LINK]
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció