nemkrisz11 írta:
Nekem win telepítésnél volt ilyen gondom. Akkor én F12-t nyomtam indításnál, és kiválasztottam, hogy elsődleges legyen az optikai meghajtó (a biosban jól volt pedig beállítva).
Szerintem ha elsődlegesnek ott berakod a wd vinyót, talán menni fog.
hiaba allitom be azt. most a samsungra probalom telepiteni de arra sem megy fel
Nekem win telepítésnél volt ilyen gondom. Akkor én F12-t nyomtam indításnál, és kiválasztottam, hogy elsődleges legyen az optikai meghajtó (a biosban jól volt pedig beállítva).
sziasztok gondom lenne, a wd vinyorol nem bootol a gep, allandoan a reboot and select proper boot device hibat kapom. ha ezt megteszem, es biosban beallitom arrol bootoljon, akkor is. segitsetek!
na ujra kell telepiteni a winfost.... valaki nem tudja bill gates telefonszamat?
nem tudom ujratelepiteni ezt a hibauzenetet kapom hianyzo bootmgr mi a baja a gepemnek? kerlek segitsetek
Vedd figyelembe azt is ha tuningolod az fsb-t vagy a szorzót vagy akármit, jobban fog melegedni. Azt ugye nem kell mondanom hogy a notihűtő alapórajelen is csak épp annyira tudja kifúji a forró levegőt hogy ne menjen semmi tönkre. Én láttam már egy msi noteszt amiben az ürge húzott valamit a gpu-n, egy hét múlva szana-széjjel égett az alaplapja azon a részen.
Ha túlmelegszik, akkor offolja magát a cucc. Aztán vissza lehet állítani. Nekem mikor felmelegedett a proci 102 fokra (nem jól raktam rá a hűtőt), akkor újraindult a gép! 😜
laptopoknál veszélyes az ilyen, így is nehéz őket hűteni, sőt van amelyik határon mozog. Ha húzol rajta akkor ugye tudod mivel játszol? Én nem merném, de a te géped.
A fat 32 nagyon rosz választás mert 4 vagy 8 GB-nál nagyobb fájlokat nem kezel.
Vagyis ha rá akarod rakni egy 8 vagy 4 Gb -os fájlt akkor azt irja ki hogy megtelt a vinyó. Meg az ntfs a legjobb mert az még gyorsabb is.
szevasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom hozni a laptopomban lévő core i3 330M procit? Mert a 2,13 GHz már szerintem kicsit kevés.
Ugyanaz csk éppen az AMD nem úgy használtja mint az Intel.
LGA:a tűsor az alaplapon helyezkedik el, míg a processzoron csak úgynevezett érintőpadok vannak
AMD-nél használt foglalatnál meg fordítva van
önmagában a socket szó tokozást jelent a pentium II-es proceiknál megjelent slot1 szó utánzásával alakult ki.
AMD
sziasztok!
elolvastam az előző hsz-t és eszembe jutott hogy régebben(1 hónapja)énis huztam volna a videokarimat de ha 1 százalékot is huztam rajta már minden baja volt pl.ujra indult a gép meg kékhalál volt rajta.😞
Chuck írta:
én kérdésemre nem tudja senki a választ?? az hogy nem működik az egéren a görgő már próbáltam másik egérrel is és azon sem működött a görgő nem tudja valaki mi a baja????!! Most ki próbáltam USB-s egérrel és azzal jó a görgő!!!!! rossz lenne a ps2-es csatlakozó vagy mi???!!!(csak a görgőt nem érzékeli, minden más jól működik az egeren)
nekem sosem volt PS/2-es azért nem tudom, akkor ezek szerint azzal van a baj
ha usb-s egéren működik a görgő az akkor már kilőve hogy valami el állítódott??
igen. Nekem csak USB-s egerem volt és csak 5 percre ment el a görgő
Chuck írta:
én kérdésemre nem tudja senki a választ?? az hogy nem működik az egéren a görgő már próbáltam másik egérrel is és azon sem működött a görgő nem tudja valaki mi a baja????!! Most ki próbáltam USB-s egérrel és azzal jó a görgő!!!!! rossz lenne a ps2-es csatlakozó vagy mi???!!!(csak a görgőt nem érzékeli, minden más jól működik az egeren)
Chuck írta:
pls valaki segítsen a nyomtatóm canon pixma mp140 és utántöltöttem a színes patronot de nem akar színest nyomtatni (alig nyomtat egy pár pacát) hogy lehetne megcsinálni?
Rolando írta:
ok köszi ez segíteni fog
na látom hogy a tuning mühelybe nem nagyon akarnak írni így hát ide írom.Proci húzásnál a szorzó auton van azt meddig vigyem feljebb mert auton csak 4xeres a szorzó?Meddig vihetem?Max 14x addig vihetem?
Automatikuson a maximumon kell lennie. Csak a C&Q miatt üresjáratban lejjebb megy 4-re, hogy energiát takarítson meg. Ha húzni akarsz, akkor neked a HT ref-en kell növelned. Többek között nemrég a profilomnál is leírtam, hogy hogyan kell csinálni. Superlomposnak írtam, annyi a lényeg, hogy az FSB nálad a HT reference clock (feltéve ha az az alaplap enged ilyen jellegű módosításokat a biosban).
ok köszi ez segíteni fog
na látom hogy a tuning mühelybe nem nagyon akarnak írni így hát ide írom.Proci húzásnál a szorzó auton van azt meddig vigyem feljebb mert auton csak 4xeres a szorzó?Meddig vihetem?Max 14x addig vihetem?
Canon-néknál nem tudom h van, de beírod a google-ba a típust, és rákeresel, de inkább próbáld meg a Canon honlapján megkeresni mert ott biztos a legfrisebb van.
ha van lehetőség választani akkor (gondolom 64bites az OP rendszered) 64bitest válassz, letöltöt telepíted, elindítod és ott biztos tudod konfigurálni.
http://software.canon-europe.com/software/0035869.asp sztem ez jó lesz. Az írás alján találod ezt------> aomwin200ea24.exe erre kattints és letölti
Bár én HP nyomtatót használok, egy patroncsere után nekem elmosódva nyomtatott. Frissítettem az illesztőprogramot, újra konfiguráltam és jó lett. neked is ezt tudom ajánlani.
sziasztok az a problémám hogy van nekem egy Canon Pixma MP140-es nyomtatóm.Annak a patronját fecskendövel ujratöltöttük.Szépen megtelet visszaraktuk a cimkét úgyhogy levegözzön.Visszaraktam a nyomtatóba és hibát jelzett ki a patronnál.Gondoltam sebaj resetelem.Ez meg is oldotta a problémát de jött egy újabb.Most az a baj hogy kinyomtatok egy színesképet és csak olyan narancssárgásan nyomtassa ki.Pls aki tudja mi a probléma megoldása az kérem írja le
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Egy Intel Core i3-2120 processzor milyen vga-t tud teljes mértékben kihajtani?
Még mindig nem a proci hajtja ki a videokártyát. Akármelyik 1 GPU-s VGA-t nyugodtan beteheted mellé. Ha van rá keret meg elég erős táp, akkor egy MSI N480GTX Twin Frozr II-t ajánlanék, most nem nagyon van annál jobb teljesítmény/ár arányú videokártya.
Köszönöm a felvilágosítást. Az a vga jobb mint egy sapphire 5830-as?
hiaba allitom be azt. most a samsungra probalom telepiteni de arra sem megy fel
na ujra kell telepiteni a winfost.... valaki nem tudja bill gates telefonszamat?
nem tudom ujratelepiteni ezt a hibauzenetet kapom hianyzo bootmgr mi a baja a gepemnek? kerlek segitsetek
bár ott is készülnek az új procik
mert lemaradtam
vagy mik lesznek amd esetében
szevasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom hozni a laptopomban lévő core i3 330M procit mert a 2,13 GHz már szerintem kicsit kevés.
Nem tudom miben lehet kevés de a laptopok 80% át nem is lehet húzni és csak kb 5% uk amit rendesen is lehet húzni nem és 100-150mhz et
Nekem is FAT32 a külső vinyó! 😜
A fat 32 nagyon rosz választás mert 4 vagy 8 GB-nál nagyobb fájlokat nem kezel.
Vagyis ha rá akarod rakni egy 8 vagy 4 Gb -os fájlt akkor azt irja ki hogy megtelt a vinyó. Meg az ntfs a legjobb mert az még gyorsabb is.
szevasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom hozni a laptopomban lévő core i3 330M procit? Mert a 2,13 GHz már szerintem kicsit kevés.
A Socket ugyanaz, mint az LGA?
Ugyanaz csk éppen az AMD nem úgy használtja mint az Intel.
LGA:a tűsor az alaplapon helyezkedik el, míg a processzoron csak úgynevezett érintőpadok vannak
AMD-nél használt foglalatnál meg fordítva van
önmagában a socket szó tokozást jelent a pentium II-es proceiknál megjelent slot1 szó utánzásával alakult ki.
AMD
Socket F (LGA 1207)
Socket C32 (LGA 1207) (replaces Socket F)
Socket G34 (LGA 1974)
[edit] Intel
LGA 775 (Socket T)
LGA 771 (Socket J)
LGA 1366 (Socket B)
LGA 1356 (Socket B2)
LGA 1156 (Socket H)
LGA 1155 (Socket H2)
LGA 2011 (Socket R)
elolvastam az előző hsz-t és eszembe jutott hogy régebben(1 hónapja)énis huztam volna a videokarimat de ha 1 százalékot is huztam rajta már minden baja volt pl.ujra indult a gép meg kékhalál volt rajta.😞
igen. Nekem csak USB-s egerem volt és csak 5 percre ment el a görgő
Egy barátom routert venne, a nete ilyen: http://www.speedtest.net/result/1384991919.png
és ezt a routert venné
[LINK]
Minden rendesen működne?
Azért kérdem mert routerben nem vagyok otthon 😜
Jó hát a TP-LINK az egyik legjobb. Az normálisan elosztaj a netet ha valahol letöltés vann akkor a net sebeségének oroszlán részét oda irányítja.
ok köszi ez segíteni fog
Automatikuson a maximumon kell lennie. Csak a C&Q miatt üresjáratban lejjebb megy 4-re, hogy energiát takarítson meg. Ha húzni akarsz, akkor neked a HT ref-en kell növelned. Többek között nemrég a profilomnál is leírtam, hogy hogyan kell csinálni. Superlomposnak írtam, annyi a lényeg, hogy az FSB nálad a HT reference clock (feltéve ha az az alaplap enged ilyen jellegű módosításokat a biosban).
ha van lehetőség választani akkor (gondolom 64bites az OP rendszered) 64bitest válassz, letöltöt telepíted, elindítod és ott biztos tudod konfigurálni.
http://software.canon-europe.com/software/0035869.asp sztem ez jó lesz. Az írás alján találod ezt------> aomwin200ea24.exe erre kattints és letölti
Sziasztok.
Egy Intel Core i3-2120 processzor milyen vga-t tud teljes mértékben kihajtani?
Még mindig nem a proci hajtja ki a videokártyát. Akármelyik 1 GPU-s VGA-t nyugodtan beteheted mellé. Ha van rá keret meg elég erős táp, akkor egy MSI N480GTX Twin Frozr II-t ajánlanék, most nem nagyon van annál jobb teljesítmény/ár arányú videokártya.
Köszönöm a felvilágosítást. Az a vga jobb mint egy sapphire 5830-as?
Fullhd-ban úgy 75%-kal. 😃 [LINK]