Rock/Metal

Szerző: tothricsi95, 2010. June 27., téma
Fórum » Zene
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ulver01 avatar
Bronson: Engem nem fogott meg, elvagyok vele, de az igazi Satyricon az az első 3 album. Ezeken az albumokon tudja jól előadni magát Satyr, a későbbiek már csak az ő makacskodása 😃 Már rég zenei feelingjét vesztette ez az ember is. Értem ez alatt a régi stílusú hangulatvilágát. Már mást játszik, és ez engem nem nagyon köt le.
Mondjuk Satyr se mai gyerek már, változik, mint mindenki 😃

Sudosu: Rotting Christ-et én se szeretem, émelygős pozer black metal.
0
0
0
0
sudosu avatar
ulver01: Igazából mindenféle szeretek Rock/Metal kategóriába csak a Sátánistát nem lásd (Rotting Christ)
A Bloodbath-ot eddig nem ismerem, de nemsokára már lesz is egy diszkográfiám belőle 😃.
0
0
0
0
Bronson avatar
Persze! egyébként mi a véleményed az új Satyricon albumról? elég vegyes volt a fogadtatása... de ez a szám nagyon jó lett róla!

0
0
0
0
ulver01 avatar
Hát jah, így nem tudtam, ilyen részletesen 😃 De nekem a zseniális zenekar, vagy inkább zenész az Satyr! Ennek az embernek az eredetiségét nem lehetett űberelni, csakis magát tudta túlszárnyalni azzal, hogy megírta a Nemesis divina albumot. Még az Emperor se vetekedhet vele szerintem...
Bár ez kemény black, de ha jól tudom hallgatsz azt is 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
ulver01 : zseniális zenekar! jól tudod, csak egy hétvégi akciónak indult, felvettek egy párszámos demó kazettát a maguk szórakoztatására ami eljutott egy kiadóhoz és rajongói nyomásra utána már nem állhattak meg... még a saját bevallásuk szerint is csak megpróbáltak úgy zenélni mint az Entombed 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
Sudosu: Ha bejön az Entombed, akkor javaslom a Bloodbath-et! Mikael Akerfeldt Opeth-től, Jonas Renkse Katatoniától, és Dan Swanö az Edge of Sanity-től játszanak benne, és a Nightmares made flesh albumot Peter Tagtgren énekli fel.

Valami kósza pletyka azt mondja, hogy ezek egyszer jól bepiáltak, és így alakultak meg, és írták meg első lemezüket, mit Bloodbath 😃DD
0
0
0
0
sudosu avatar

Kis Death Metal éjszakára 😀
0
0
0
0
ulver01 avatar
Haverral ezt a számot nyomjuk, majd lehet lesz videó is belőle 😀
0
0
0
0
ulver01 avatar
Akkó spam... (csak adok még 1 esélyt rá 😉)
0
0
0
0
ulver01 avatar
Unod már a sablonosságot, ötleted sincs mit hallgass, eleged van a pózerkedésből, meg a menedzserek hulladékjaiból? Egyet tudok ajánlani (Epic/atmoshperic black metal):

0
0
0
0
Bronson avatar
Az biztos! 😆 Az új lemez gyilkos lett szintén!

0
0
0
0
ulver01 avatar
Bronson: Nah ez jó kis napindító!
0
0
0
0
Bronson avatar
Ha már Amott akkor inkább a Carcass, de az abszolut favoritom ha róla van szó akkor a Spiritual Beggars! 😀
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
ulver: Nagyon kíváncsi leszek a többi számra. 😜
0
0
0
0
ulver01 avatar
yugiohyugiohzebuyug: Amott rohadt jó zenész 😃