Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Amúgy Rise NRG pontos vásárlási helyére nem emlékszek, de szerintem egy kis kereskedés lehetett. 😀
De inkább sört iszok😂
Új szerzemények. 😎
De ilyet miért nem lehet kapni?? 😞 😞 😞
patrick fel tudod rakni a gyûjteményed? Én is felrakom, úgy is holnap le kell tisztítani 😆
Úgy hallottam, hogy a Rehabon kívül még 2 másik is érkezhet.
Magyarországon lehet kapni Monster Rehab-ot, az InterSparban fedeztem fel, 330 forintért, be is szereztem egyet.
Új szerzemények. 😎
Rise NRG-t honnan szedtél? Nekem abból csak a bronz színû van.
Manna ABC-ben lehet kapni.
Én itt veszem az 5. kerületi boltban a kálvin térnél, itt van mindkettő.
Most vettem,király íze van:jó drága de megérte az árát 😆
lepr16: állványon van rajta, kicsit macerás lenne, de ígérem, ahogy lesz időm (hétvégén) lepakolni, meg vissza a dobozokat, akkor lefényképezem. looser látta már a régebbi gyűjteményem fészbúkon, egy videón 😃
118. Dobozom 😃
am szerintem most a leszerom energia ital a legjobb😜
Mutasd! 😊
Többségében az alap Tutti-frutti ízesítésű energiaitalok ugyan azok! Gondolok itt Pl: Bomba - Don't Stop. 2 külön árkategóriában lévő energiaitalok, de nincs semmi különbség köztük, csak a márkát kell megfizetni. Az ízesített energiaitalok már mások. Ott a márkát meg a + ízt kell megfizetni. Pl: Monster.
Monster kuka😃 Fél liter azt 450 FT... + vannak sokkal finomabbak😃 Szerintem ez a két legjobb: Hell Red Grape Strong, és Hell Apple Strong