Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MSI R9 390
GPU dioda-79
Vram1-72
Vram2-45
Játék kozben néztem a hőfokokat.
http://compker.hu/termek/25959
a gaming meg a nitro verzió között van vmi lényegi különbség?
Deszertnek 9800Pro
Aztán legyalulni a progit amivel húztad meg a drivereit a kártyának (Vagy újrahúzod a komplett rendszert 😊).
Aztán majd kiderül ez is.
Spoiler!
Ha így se úgy se ad képet, akkor esetleg reballoztatod szakértővel (ha megakarod a kártyát tartani mindenképp), esetleg otthon megsütöd (Persze ezt akkor ha már nem nagyon kell a kártya, mert amúgy nagy kreténség, de utolsó mentsvárként kipróbálható, 50-50 az esély rá)
Guru3D-n néztem, de pontos adatot ott sem találtam.
Én azzal állítottam be magamnak 😀
és, hogy visszakanyarodjak a témához, milyen alaplapot vegyek amivel jó lesz végre? Gigabyte-ot , hogy biztosra menjek? semmi extra nem kell igazából, a mostani is fölöslegesen van/volt, nem kell a Z97es lap talán egy alap B85ös is elég lenne, a lényeg, ami kell, hogy 4 ram slotja legyen
mostmár csak azt nem értem, hogy miért nincs ott a HDD-m a számítógépnél 😃
intel rapid cuccba pedig ott van és eszközkezelőbe is
azóta csak 1 monitorom van, csak innen még nem vettem le, és azért volt hiányos az összes driver mert csak felraktam a win7et és kész, semmit sem telepítgettem, de hát ha biosba nincs kép nincs más
néztem teszteket néhol a 950 amp jobb