Androidhoz marketplace amin fent vannak a fizetős dolgok ingyen,ha még nem ismernétek: applanet
Töltsétek le az applantet telepítsétek és voálá a programmal bármit letölthetek a telefonotokra.
Sziasztok itt egy kis segítség az összes okostelefon felhasználónak!
Akinek Iphone,Ipod Touch vagy Ipad készüléke van az ingyen le tudja tölteni az összes alkalmazást vagy játékot az (apptrackr.org)-ról.Csak írja be az oldalon lévő keresőbe amit keres.
Akinek androidja van annak tudom ajánlani a (sorobangeeks.com)-ot minden androidos játék/alkalmazás fent van Itt is érdemes a keresőt használni.
Aki pedig Windows Mobile-vel rendelkezik az pedig látogassa meg a (free-pocket-pc-software.blogspot.com)-ot és az oldal alján lévő Search sávba írja be a keresni kívánt szoftver nevét .
Remélem segítettem😀
Doodle Jump,Fieldrunners,Zenonia1.7,Ferrari GT HD (80mb),Edge,Parachute Panic,Assasins Creed HD,Experiment 13,Xtrakt. Meg van még vagy tíz de most nem irom le mindet.
amúgy androidosok! (főleg x10 mini, pro, x8) próbáljátok ki a Launcher Pro nevű programot! nagyon állat! végre egy képernyőre nem csak 1 widgetet tudok kiraki. amellett egy csomó más dolgot is be lehet állítani! nálam 5/5 😃
Próbáld ki akkor a Go launchert is Lassan jobb lesz min a launcher pro sőt!
[LINK]
amúgy androidosok! (főleg x10 mini, pro, x8) próbáljátok ki a Launcher Pro nevű programot! nagyon állat! végre egy képernyőre nem csak 1 widgetet tudok kiraki. amellett egy csomó más dolgot is be lehet állítani! nálam 5/5 😃
NFS shift
V rally 3d
Crazy Penguin Catapult 2
Asphalt 3 3d
Burning Tires
Crash Arena 3d
GH 3-4-5
GWM 1-2
High sPEDD 3d
Kora racing 3d
Planet Rides
Pub Pool 3d
Rally Masters 3d(Best)
R.U.S.H. 3d
Spin Fun
Virtua Tennis 3d
Treasure Towers
Worms Forts 3d(best)
3D brick breaker revolution(best)
4x4 extreme rally 3d
mario all stars
Speedx 3D, aTilt, My paper plane 2, Air Control, Toss it: Pro, Nfs: Shift, Peggle, Guitar Hero 5, Shoot You, Anytime Pool, Papi yump, Air Hockey. mind ezt egy x10 mini telefonon.
Tofy írta:
Helló!Nincs időm keresgélni a jó témát de segítség kellene.A nokia 6234-es típusú mobilom behalt és szerintem szoftveres a baj.Na a lényeg az hogy nem tudtok olyan progit vagy valamit mondani amivel ujra lehetne telepíteni vagy valami ilyesmi.(nem igazán értek hozzá)??
----> [url]http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=109&t=426&start=2260[/url]
Itt a csávó meg tudja mondani hogy mi baja lehet és hogy mit kell vele csinálni!
Helló!Nincs időm keresgélni a jó témát de segítség kellene.A nokia 6234-es típusú mobilom behalt és szerintem szoftveres a baj.Na a lényeg az hogy nem tudtok olyan progit vagy valamit mondani amivel ujra lehetne telepíteni vagy valami ilyesmi.(nem igazán értek hozzá)??
Dúdli Jump
The Sims 3 World Adventures(a sima sz@r😜)
Töltsétek le az applantet telepítsétek és voálá a programmal bármit letölthetek a telefonotokra.
Akinek Iphone,Ipod Touch vagy Ipad készüléke van az ingyen le tudja tölteni az összes alkalmazást vagy játékot az (apptrackr.org)-ról.Csak írja be az oldalon lévő keresőbe amit keres.
Akinek androidja van annak tudom ajánlani a (sorobangeeks.com)-ot minden androidos játék/alkalmazás fent van Itt is érdemes a keresőt használni.
Aki pedig Windows Mobile-vel rendelkezik az pedig látogassa meg a (free-pocket-pc-software.blogspot.com)-ot és az oldal alján lévő Search sávba írja be a keresni kívánt szoftver nevét .
Remélem segítettem😀
Szerk:Meg ps1 emun a Crashek,Soulblade,Driver
Call of duty 4,
Call of duty 4,
Haverom iPhone-ján : Doodle Jump
Enyémen seemmit me csak vmi bowling van meg egy dj-s fos 😆
nah a wc papírosban 00:07:74 😃 x10 minin 😃 az jónak számít ?
másodikra 00:05:659
vécépapir tekerösnek mi a neve? 😃
Próbáld ki akkor a Go launchert is Lassan jobb lesz min a launcher pro sőt!
[LINK]
V rally 3d
Crazy Penguin Catapult 2
Asphalt 3 3d
Burning Tires
Crash Arena 3d
GH 3-4-5
GWM 1-2
High sPEDD 3d
Kora racing 3d
Planet Rides
Pub Pool 3d
Rally Masters 3d(Best)
R.U.S.H. 3d
Spin Fun
Virtua Tennis 3d
Treasure Towers
Worms Forts 3d(best)
3D brick breaker revolution(best)
4x4 extreme rally 3d
mario all stars
Spider man HD , High speed HD, Ferrari GT evolution HD , Asphalt 3 HD , PoP HD
Ninja Strike Giroszkópos
Resco Bubbles Giroszkópos
----> [url]http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=109&t=426&start=2260[/url]
Itt a csávó meg tudja mondani hogy mi baja lehet és hogy mit kell vele csinálni!