Melyek a kedvenc játékfejlesztőid?
Szerinted melyik a legjobb játékkészítő cég? Melyik játékával tudnád ezt bizonyítani?
Szerintem a legjobb az Ubisoft, meg az Infinity Wards, azért, mert tőlűk vannak az Assassin's Creed-ek és Call of Duty MW2.
Szerintem a legjobb az Ubisoft, meg az Infinity Wards, azért, mert tőlűk vannak az Assassin's Creed-ek és Call of Duty MW2.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
EA
thq
ubisoft
konami
capcom
infinity ward
eidos
activision
crytek
ubisoft
city interactive 😆
Blizzard
Empire Interactive
Codermaster
Az Codemasters
Szerinted melyik a legjobb játékkészítő cég? Melyik játékával tudnád ezt bizonyítani?
2.Codemasters(Colin McRae széria,GRID,F1)
3.SimBin(autós szimulátorban verhetetlen-GTR 1-2,GT Legends,Race 07,-on)
4.Vegyesen:Ubisoft,Black Box(NFS széria 2002-2008 közt,pl.Most Wanted,Underground)
Id Software
Raven
Nem azok készítették a Blood-ot?(1995-96)
Hát azt nem tudom.
Nem azok készítették a Blood-ot?(1995-96)
Hát azt nem tudom.
Minimal1993-nak írta.
akkor oké, én meg még bírom a Monolith-et is
Hogyha lejössz pestig szivesen beverném a képedet...
Ha meg nem akkor maradj csöndben és verd a f*szod az Anikóra..kis csicska
Activision, sztem ezek a legjobbak
[LINK]
Mi az hogy nekem mindenki fogyi meg hülye meg k*csög? Te figyelj már keresd már meg ennek a bartosnak a többi hozzászólásaidat aztán szólj ide és eltudlak képezlni, soha nem látod a napot egész nap csak a gép előtt ülsz és egyetlen álmod az a hülye p*csa a VV ből, azt most meg elkezdesz itt hősködni hogy te itt mindenkit "kiosztasz"? Mert te vagy a nagy "NETRAJ?" vagy mi a lóf*sz ? Figyelj..ha valami nem tetszik akkor ne itt keménykedj neten mert azzal csak mást idegelsz fel jobban *INKÁBB MEGSE SZÓLALJ* köszi puszi😀
akinek nem tetszik az ne olvassa el!!(visszaolvastam pár kommentet)
Egymás oltását meg fejezzétek be, mert csak kivágnak miatta az oldalról...
R3KH1T te neked mi a bajod? Én pont azt mondom hogy senki nem vágja hogy mi a kiadó és a készítő... Istenem, értelmezd már a mondatomat! Amúgy az Ubisoft az készítő és kiadó is 😀 De az EA az nem készítő csak kiadó.
Minimal1993 te számodra meg mindenki fogyatékos, meg köcsög, meg hülye...
R3KH1T te meg nyalod a picsáját.
te ne akarj már kiosztani, hogy valakinek egyeltalán nyalom a picsáját, gép mögöt az anikòs képeddel kemény lehetsz 😀 az, ha megoszlik valaki véleménye, kicsit más 😀
fogyatékos egyszerűen és ennyi.
ez nem az első meglepő kommentje
ott a pont 😃
ez nem az első meglepő kommentje
Blizzard
EA
Firefly Studio
Activision
Ubisoft
Te se tudsz olvasni, vagy még a magyart sem vágod? 😆
EA
Firefly Studio
Activision
Ubisoft
Egyébként Illusion Softworks, már csak a Mafia és a Vietcong miatt is.
EA
Rockstar Games
Eidos Interactive
Ők hárman a csúcstartók.
De lényegében majdnem minden cég 1 fajta programot használ csak van aki jobban odafigyel.