Ja nekem mindig 50-60 a pingem. Szerintem azért, mert a TuneUp Utilities optimalizálta nekem. A netem most 5mb/768kb UPC. De 50/25-ös Digi lesz ebben a hónaban valamikor.😀
jha...de ennek semmi köze a CS szerverhez 😃 ez csak netsebesség teszt
kikeresi a rendszer a hozzád legközelebb levő szervert, és azon keresztül méri le a sebességet. a ping tényleg jó...vagy közel laksz budapesthez, vagy pedig irtó jó neted van 😃
100Mbit/sec az már elég jó 1 mp alatt 10 Mb elkéne itthonra is,de sztem te nagyon messze vagy tőlem vagyis biztos és örülök hogy 100 alatt van a pingem😆😃
rozoli írta:
Hát igen, azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen szolgáltató nyomja 20 megabittel az internet elérést.😲 Én nem találkoztam még ilyennel, legalábbis itthon magyarországon.😉
Digi az nyomat 100mpbs-os netet is. Nem is drága a 30²20-as netjük. (30mps le 20mbps fel.)
Hát igen, azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen szolgáltató nyomja 20 megabittel az internet elérést.😲 Én nem találkoztam még ilyennel, legalábbis itthon magyarországon.😉
Herman írta:
de úgy akkor nem a nettel van a baj,rákatt a vidire utána elindul és te lestoppolod és a csikon más szin végigmegy akkor letöltötte és utána nézd meg a vidit
de úgy akkor nem a nettel van a baj,rákatt a vidire utána elindul és te lestoppolod és a csikon más szin végigmegy akkor letöltötte és utána nézd meg a vidit
nem azért, de nekem úgy 256kb/s-es lehet a netem, minden bejön vele rendesen 1sec alatt (weboldalakra gondolok) de viszont youtube-on HD videókat akadás nélkül már nem tudok nézni😃
Hát elvileg még csak betá de nemsokára ki fogják adni a teljes verziót ami már Windows 7 alá lesz optimálva igy az lesz az alapértelmezett keresője a windows 7-nek(ha majd megjelenik egyszer)
kikeresi a rendszer a hozzád legközelebb levő szervert, és azon keresztül méri le a sebességet. a ping tényleg jó...vagy közel laksz budapesthez, vagy pedig irtó jó neted van 😃
de hát ez hihetetlen kár hogy csak pesten elérhető😞
Digi az nyomat 100mpbs-os netet is. Nem is drága a 30²20-as netjük. (30mps le 20mbps fel.)
dehogy 20 megabit olyanról még nem hallottam
Nekem a 2222 kb/s-os net egy kicsit lassú,de azért el lehet vele boldogulni!:Ð
Amúgy az Opera milyen?
Most elég hülyeséget mondtál már bocs.😃 2222kb/s azt azt jeletni, hogy 2Megabájt/másodperc. Azaz 20mbps. És az kicsit se számít lassúnak.
Meg ha csak szörfözöl a neten,akkor is nagyon lassú lenne!:Ð
Ez kicsit túlzás volt. Nekem is 2mbps(megabit/secundum) és nagyon gyors. Minden oldal bejön 2-4MP-n belül.
esküszöm így csináltam😉
elősször várd meg míg betölti és utána nézd😃
már próbáltam😆
És amúgy van torrnet gyorsítóm.
És egy éjjel simán letöltne a 2MB-os net olyan 10GB-ot ha sok a seedelő
nem?😜
Amúgy az Opera milyen?
mennyivel tölt le?
KB/SEC