Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Azt kérdezném hogy miért mondjátok az5000res szériára hogy szar ezt nem értem neken bevált elég szépek a játékok és legalább DX11 es a stem proci igaz400 de az még nem nagy gáz szerintem bár én ezt anyira nem tudom.
Senki egy szóval nem mondta hogy szar. Vagy ha mondta is akkor is úgy értette hogy most még nem éri megvenni mert a tudásához képest drága
Így van,mert az utóbbi hetekben figyeltem az 5*** széria árát és szépen lassan elkezdett lefele menni!
Azt kérdezném hogy miért mondjátok az5000res szériára hogy szar ezt nem értem neken bevált elég szépek a játékok és legalább DX11 es a stem proci igaz400 de az még nem nagy gáz szerintem bár én ezt anyira nem tudom.
Senki egy szóval nem mondta hogy szar. Vagy ha mondta is akkor is úgy értette hogy most még nem éri megvenni mert a tudásához képest drága
Alig 1 órája eladtam a GT220 as karimat 😃 Most egy 7600 as van benne addig amíg nem lesz valami jobb 😀 Még nincs meg a pénz amit érte kaptam de 20 ezrem lessz meg még gyűjtök egy kevéske pénzt, tehát Milyen videókártyát vegyek ?😃
HD 5970 😆😆,najó nemtom talán egy ha nvidia,(ez csak az én tippem) 9800GT -osztálytársamnak 9600 GT-van 1GB-és tökéletesen viszi a Dirt 2-őt is és még sok mást!!
Maximum mennyit szánsz rá??
de olyan ősrégi drivered nem lehet, de ha igen akkor ati.amd.com
Szín Videó VPU Recover ezek vannak még! + egy két helyen le lehet nyitni!
Üdvözöljük
Információ központ
Kijelző kezelő
monitor tulajdonságai stb.
Olyan régi drivered meg nem hiszem hogy van.
gabi, lehet nem bírja. akkor húzzál rajta te egy keveset, és utána test custom clocks, az teszteli hogy bírja-e.
és akkor rá lehet tenni a videokártya árára pluszban.
villamdavid menj a catalyston belül az ati overdrive-ra, és onnantól remélhetőleg egyértelmű.
egész tök mind1, ugyanoda jutottam ahol előbb voltam,
plusz azt irta a csávó h annál csak erősebb vga érdekli...
najo. akkor megint a kérdés 😃 20ezer alatt legjobb?
akár játékokra is szépen alkalmas kártya?
1GB memóriával?
megéri hát
a legtöbb fullon, de kell hozzá egy erős proci is.
Szia,letudnád nekem írni sagesz hogy tudok húzni a Catalyst-el?
a legtöbb fullon, de kell hozzá egy erős proci is.
jó ha ad érte 5k-t.
írjál neki privát üzenetet.
azt szeretném h 8-10 ezer forintért "beszámítani",
("Kisebb vga-t beszámitok,de csak piaci ár alatt!"😉
és akkor 20ezerért megvenni a csávótól 😀
csak sajnos a 8500 GT-hez nincs doboz, gyárilag a gépbven volt :S
gabi: ott a catalyst nézd meg benne, de ne egyből húzd fel a csúszkát, hanem 5 mhz-enként, vagy használd az auto-tune-t, az magától húzza.
csak szolhatnál neki h van vevő. és akkor odaadnám neki a
8500GT-t
De elég ennyi amennyit a catalyst enged.
meg nem is szoktam húzni ezért én csak alapon használom
gabi: 4830 erősebb, főleg ha kifogsz egy 800sp-s példányt, akkor csak fel kell húzni a 4850 órajeleire és egy 4850-esed van.
4730-on 2 tápcsati van, ezáltal baromi jól húzható.
crysis-el nem játszottam, bc2-nél 1440x900 medium és high beállítások, gta 4-ről van egy benchmarkom:
Average FPS: 37.58
Duration: 37.43 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 82%
Video memory usage: 92%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 800 (75 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Medium
View Distance: 15
Detail Distance: 20
mod: ha krisz neked is jó a használt vga, és tudnál 5750-et is venni, akkor itt van ez példaként: [LINK]
pest felső részén 😀 mert Fóton lakok.
1. :
Sapphire Radeon HD4830 512MB PCIe
2. :
Sapphire Radeon HD4730 512MB PCIe
De inkább a 4730 felé hajlok !!
Néztem neked is 4730osod van + 4gb ramod azt kérdezném hogy milyen beálitásokon tudod vele futatni a játékokat
Nem tudom mivel játszol pl:
crysis , Battlefield: Bad Company 2 ,Grand Theft Auto IV
vagy ilyesmi kaliberű játékokat???
gabi: az 5750 jobb. Az talán a 4850-el van egy szinten, és a 4850 olcsóbb, nem kicsit ha jól tudom, bár nem néztem az árakat mostanság.
ez jo áron van:
http://www.pixmania.hu/hu/hu/4642692/art/sapphire-technology/radeon-hd-5670-512-mb-gdd.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui
csak azért kérdeztem mert a 5670-n 512 mega van.
de oké. tudna valaki linket adni 5670-ről legolcsóbban?
Radeon 5670 Sapphire HD5670 512Mb GDDR5 HDMI/DVI/DP Lite ez 22000FT ,de van 1GB-is Radeon 5670 ASUS EAH5670/DI/1GD5 1Gb ez 27750FT
de oké. tudna valaki linket adni 5670-ről legolcsóbban?
v
5670 512MB DDR5?
hát szerintem egyértelműnek látszik az 5670, ezen nem kell ennyit stresszelni...
látom elégé otthon vagy a témában a
Sapphire Radeon HD5750 Vapor-X 512MB PCIe _röl mi a véleményed?? ettöl is jobb a
Sapphire Radeon HD4730 512MB PCIe ??
😀
1etlen kérdés?
4670 1GB DDR3
v
5670 512MB DDR5?
http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-5670,2533-12.html ebben azért van különbség. =/