Egyre jobban késztet valami hogy legyen már xBoxom! 😆
De még sokat kell gyűjtenem vagyis öcsimmel együtt gyűjtjük! 😃
Van 30k -nk de az még sajna kevés egy prémiumhoz meg + egy joystickhoz. 😆 De minyá itt a nyár és mek apummal dolgozni! 😃
Áhh jó érzés volt meg osztani! 😆 😃
Hitman írta:
De jó csak az Arcade-al annyi baj van, hgy egy memókártyát kapsz ( 256MB ). Viszont Premium-hoz és Elite-hez kapsz vinyót. Premium 20GB, Elite pedig 60 v. 120. És amikor megtudtam, hogy vinyóra lehet játékot rakni akkor kész voltam. És most külön kell vennem egy vinyót!! 😕 Külön viszont úgy van, hogy 20GB: 12000Ft 60GB: 20000Ft 120GB: 23-25000Ft. Nekem viszont elég lesz egy 60-as!😀
Rottweiler írta:
még lenne egy csomó kérdésem csak nem tudom egyszerre feltenni őket mert nem mind jut eszembe de pl itt van mégegy:
játékot honnan tudok rá letölteni? (xbox-ra játékot, hogy aztán kiírhassam dvd-re)
pl GTA 4, San andreas, Call of Duty, ProStreet, stb..
Bocs, hogy mindig én okoskodok!😆 Úgytom San Andreas nincs Xbox-ra (lehet tévedek) de több oldalról. Pl. Bluedragonwarez, vagy bármelyik torrentes oldalról. Annyi a lényeg, hogy ha megvan a játék akkor ne sima íróval hanem XBOX íróval kell megírni a játékot! És kész is!😃
De van
San Andreas X360-ra😃
Az komoly!!😃 Lehet egyszer megnézem milyen XBOX-on!😀
De jó csak az Arcade-al annyi baj van, hgy egy memókártyát kapsz ( 256MB ). Viszont Premium-hoz és Elite-hez kapsz vinyót. Premium 20GB, Elite pedig 60 v. 120. És amikor megtudtam, hogy vinyóra lehet játékot rakni akkor kész voltam. És most külön kell vennem egy vinyót!! 😕 Külön viszont úgy van, hogy 20GB: 12000Ft 60GB: 20000Ft 120GB: 23-25000Ft. Nekem viszont elég lesz egy 60-as!😀
Rottweiler írta:
még lenne egy csomó kérdésem csak nem tudom egyszerre feltenni őket mert nem mind jut eszembe de pl itt van mégegy:
játékot honnan tudok rá letölteni? (xbox-ra játékot, hogy aztán kiírhassam dvd-re)
Bocs, hogy mindig én okoskodok!😆 Úgytom San Andreas nincs Xbox-ra (lehet tévedek) de több oldalról. Pl. Bluedragonwarez, vagy bármelyik torrentes oldalról. Annyi a lényeg, hogy ha megvan a játék akkor ne sima íróval hanem XBOX íróval kell megírni a játékot! És kész is!😃
Viszont lehet, hogy ugyanúgy kell az XBOX író mert mindegyikben más-más meghajtó van. Pl. haverom és én Arcade csomagot vettünk és mégis neki LG nekem pedig más fajtájú van!
Rottweiler írta:
de ha kiflashelem a meghajtót (vagymiaz😃😉? akkor is kell ez az író?
Akkor úgy tudom nem! De nem éri meg kiflashelni mert kb 10000-15000Ft+ ha tönkre megy akkor szívtad! És ha kijönnek, hogy elvigyék akkor a Microsoft észreveszi, hogy valaki turkált a gépben ugyanis 6-7cm-es spéci csavarok vannak a gépben és azt könnyen észre veszik! Úgyhogy a legegyszerűbb ha veszel vinyót, vagy premiumot mert ahhoz alapból kapsz, vagy XBOX íróval kiírod!😀
Rottweiler írta:
cheateket láttam xbox-os san andreasra!😆 végülis mindegy😃 csak xbox-íróval lehet megírni? az milyen😃? Dodo addig nem veszlek fel amíg nem tudom miaz az xboxíró nem baj? amúgy kösz nektek!
Ugyanolyan mint egy normális író annyi különbséggel, hogy úgy írja meg a játékot, hogy az XBOX meghajtója felismerje chipeltettés és flashelés nélkül. Enélkül az író nélkül nem mész semmire!😃 Vgay veszel egy vinyót XBOX-ra (max 60GB-osat) és arra rátudod telepíteni!😃 Azt már nem tom, hogy az utóbbit hogy kell!😆
cheateket láttam xbox-os san andreasra!😆 végülis mindegy😃 csak xbox-íróval lehet megírni? az milyen😃? Dodo addig nem veszlek fel amíg nem tudom miaz az xboxíró nem baj? amúgy kösz nektek! Hitman nem okoskodsz csak elmondod amit tudsz😃
Rottweiler írta:
Tokját. Pl van az AC borítója ahol az Altair keményen áll! Na azt pl. kilehetne rakni! vagy ha gondolod csinálok egy példát és elküldöm az email címedre!
Úgy gondoltam a hátteret, hogy ha van egy kis üres fekete rész pl. a sárkány mögött akkor oda rakhatnál pár játék borító képet. Pl. AC, COD4, Gears of War, stb. Úgyhogy látható legyen, de ki is férjen!😀
Szerintem így tökéletes!! A sárkány az XBOX logóval rohadt jó ötlet volt!! Max annyit kéne, hogy néhány játék tokját egy üres helyre berakni kicsibe. Persze annyira, hogy látszódjon. 😃
😆jaja van benne valami. de biztos hogy nem rontják el!! jó terméket sz*r csomagolással úgyse dobnak piacra😆 max fordítva😃 mert ugye azt általában úgy szokták (nem xboxra gondolok)
Ez is igaz! De ha belegondolunk a 360 milyen jól néz ki (főleg ha veszel hozzá egy új külsőt) és milyen sz*r lenne 720 külsője azért én pl. nem őrülnék ha egy kukára hasonlító valami lenne a TV-ém mellett!😆
De még sokat kell gyűjtenem vagyis öcsimmel együtt gyűjtjük! 😃
Van 30k -nk de az még sajna kevés egy prémiumhoz meg + egy joystickhoz. 😆 De minyá itt a nyár és mek apummal dolgozni! 😃
Áhh jó érzés volt meg osztani! 😆 😃
Na ez milyen jó vagy nem? Kell még hozzá vagy elég? 😃
Bocs de ez nem így van! Premium 60GB Elite 120Gb😀
De van
San Andreas X360-ra😃
Az komoly!!😃 Lehet egyszer megnézem milyen XBOX-on!😀
De van
San Andreas X60-ra😃
de ha kiflashelem a meghajtót (vagymiaz😃😉? akkor is kell ez az író?
Akkor úgy tudom nem! De nem éri meg kiflashelni mert kb 10000-15000Ft+ ha tönkre megy akkor szívtad! És ha kijönnek, hogy elvigyék akkor a Microsoft észreveszi, hogy valaki turkált a gépben ugyanis 6-7cm-es spéci csavarok vannak a gépben és azt könnyen észre veszik! Úgyhogy a legegyszerűbb ha veszel vinyót, vagy premiumot mert ahhoz alapból kapsz, vagy XBOX íróval kiírod!😀
cheateket láttam xbox-os san andreasra!😆 végülis mindegy😃 csak xbox-íróval lehet megírni? az milyen😃? Dodo addig nem veszlek fel amíg nem tudom miaz az xboxíró nem baj? amúgy kösz nektek!
Ugyanolyan mint egy normális író annyi különbséggel, hogy úgy írja meg a játékot, hogy az XBOX meghajtója felismerje chipeltettés és flashelés nélkül. Enélkül az író nélkül nem mész semmire!😃 Vgay veszel egy vinyót XBOX-ra (max 60GB-osat) és arra rátudod telepíteni!😃 Azt már nem tom, hogy az utóbbit hogy kell!😆
Rottweiler: Vegyél fel msn re és ott adok címeket hogy honnan tudsz le tölteni játékokat!
a gépem monitorjára rá tudom kötni az xboxot úgy mint a tv-re? (mindenféle külön kábel nélkül, csak azzal ami a csomagban található)
Nem lehet. Ha monitorra akarod kötni az XBOX-ot mindenképpen kell venned egy monitor kábel! Újonnan asszem 4-5000Ft!
Amúgy Dodo! Láttam az Xbox-os hátteret amit csináltál! K**VA JÓ lett!😆😆 Ki is raktam háttérnek!!😆
Köszi! 😃
De szerintem nem a legjobb! 😆
Majd valamikor tökéletesítem! 😆