hallod nekem már semmilyen telóm nincs ma öszzetörték a tatyómba mert pár f*** név szerint:Conrad és más egyebek r*********széjjel most perkálni fognak pénzt a jav.ra
jah csak az a böki hogy némelyik telefonnál külön telepítő kábel kell meg a gyári szoftver meg kell hozzá venni amúgy én úgy tudom hogy az eredeti gyári cuccokat nem lehet leszedni, egy esettben le lehet esetleg szedni de ez nem biztos hogy ericssonál is van úgyn. moddolás csak azzal vigyázni kell mert tönkreteheti a telefont
szerintem nem ha sikerül is valami trükkel az akkor is garancia vesztés lenne mert hackerkedsz a telfefonodon:Ð ha simán nem engedi akkor ne próbálj trükközni
de én szeretnék trükközni
garancia már ugysincs rá
a hely meg kellene mert nem bővithető
Igen, és tök mindegy hogy kicsillagoztad úgy sem kéne! Mert ide gyerekek is jöhetnek!
És nem sz*rom le!
Nekem a fiam szokott ide járni ugyhogy dave pls warnold ki mert nézi a forumot is
És nem sz*rom le!
de lehet hogy majd venni fogok sony ericsson w970-t
akkor küddjetek
Nézz TV-t-.- [LINK]
hallod ha kifejlesztették azt a telefont nyugottan szoljá sőt küldhetsz egyett ingyen😆😆😆😆😆😆:Ð😆😆😆:Ð:Ð:Ð😃:Ð:Ð
Hallod már elég régota van ilyen teló
szerintem nem ha sikerül is valami trükkel az akkor is garancia vesztés lenne mert hackerkedsz a telfefonodon:Ð ha simán nem engedi akkor ne próbálj trükközni
de én szeretnék trükközni
garancia már ugysincs rá
a hely meg kellene mert nem bővithető