Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
128mb integrált vidi kari 2 gb ram 3ghz virtuális 2 magos hack & Slash jetekokat tudnátok ajánlani de olyanokat amik nem mmorpg viszont lanba lehet nyomni mert többen szeretnék játszani
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Tunngle-lel nem tudom mennyire működik Torchlight 2, nem próbáltam még.
AION magyar közösségéről meg (saját tapasztalat alapján) annyit, hogy inkább angolokkal barátkozz, többre mész velük. Magyarral is, angollal is találkoztam de az angolokkal (vagy külföldiekkel, nem feltétlenül pont angol) jobban szót értettem.
0
0
0
0
frostwagen avatar
Hát igen, Torchlight 2-n gondolkodtam, csak most nem nagyon tudom hogy megéri-e megvenni. Tudtommal már van egy mógyszer, egy úgynevezett Tunngle módszer segítségével (hasonló a Hamachi-hoz, csak korszerűbb) lehet ingyen is multizni, csak nemtudom hogy ezt itt mennyien használják. (?) A másik 2 játékról már hallottam , azok nem jönnek be annyira. Ha már nagyon MMORPG-ben akarok gondolkodni, akkor mondjuk egy AION-t kipróbálnék, csak nem tudom hogy ott mennyi magyar van.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Torchlight 1-2, War of Immortals, Battle of the Immortals (az utolsó kettő online MMO). Több hirtelen most nem jut eszembe.
0
0
0
0
frostwagen avatar
Valaki tudna nekem ajánlani egy jó Hack & Slash / Action RPG játékot? ( Diablo 3-on és Path of Exile-n kívül)
0
0
0
0
nika12 avatar
Csak ajánlani tudom! ^^

0
0
0
0
Joker avatar
Realmordecar
Sniper eliteV2,Sniper Elite: Nazi Zombie Army1-2,Cod6,Syndicate,Portal 2,Left 4 Dead 2......
0
0
0
0
no avatar
Helló! Tudnátok nekem ajánlani néhány jó kis co-op játékot? Előre is köszi!! 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
Furmann96: PL: Spiderman 2-3, Spiderman Shattered Dimensions, The Amazing Spiderman, The Incredible Hulk, stb.
Nézz marvel hősös játékot youtube-on. Vagy keress google-ön.
0
0
0
0
no avatar
Bocsi hogy ide írok, de segítsetek légyszi. Hogy tudom elindítani a dirt 2,3-at win 8.1 alatt
0
0
0
0
Furmann96 avatar
köszi már el is kezdtem tolni nagyon jó játék és azt szeretném kérdezni nem-e tudtok vmi szuperhősös játékot is előre is köszönöm
0
0
0
0
kmetovics avatar
Furmann96: tom clancy's rainbow six vegas 1-2
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Sziasztok! Tudtok mondani vmi kommandós játékot? Olyasmire gondolok ami fps de kell benne taktikázni de nem háborús téma legyen olyan SWAT-os téma lenne a legjobb... Előre is köszönöm
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Akkor rosszul emlékeztem. Úgy emlékeztem ott is van már, de akkor tévedtem, bocsi 😀
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Az assassin's creed 2-ben nincs multiplayer,a brotherhoodtól mindegyik részben van.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Van, de csak eredetivel működik!
0
0
0
0
flormate avatar
megmondaná nekem valaki, hogy az assassin's creed 2-ben van e multiplayer?
0
0
0
0
no avatar
A cs vel már játszottam vmi komolyabbra gondoltam
0
0
0
0
kmetovics avatar
davidlope97: Cs sorozat, Day of Defeat, (bár én még egyikkel sem játszottam)
0
0
0
0
Domfoz avatar
@Starky Mount & Blade: Warband
0
0
0
0
no avatar
sziasztok! tudnátok mondani lövöldözős játékokat amit törten lehet onlineon játszani?( pl bf cod.stb)
0
0
0
0
Arnybiro avatar
FarkasHarcos1000 Warcraft, Starcraft, Age of Mythology, Civilization.
0
0
0
0
kmetovics avatar
cannabis: Dragon age-k, TES V Skyrim
0
0
0
0
BFarkas avatar
sziasztok tudnátok ajánlani olyan játékokat amely hasonló az empire earth,dawn of war,age of empires na szóval az a lényeg hogy stratégia legyen és lehessen benne építeni előre is köszi a válaszoloknak
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Tudnátok mondani RPG- ket amik nem online és lehetőleg korabeli..?! Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
Korryenz avatar
Sziasztok! tudnátok nekem ajánlani valami FPS akció,kaland,szerepjátékot!? a lényeg hogy a számítógépem jól vigye még Fraps felveveés közben is! ugyan is gameplayeket szeretnék csinálni! vagy esetleg végig játszást! 😀 előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
flormate avatar
Meg tudná mondani az aki játszott az assassin's creed black flag-el, hogy milyen és ha jó akkor honnan tudom, melyik torrent oldalról letölteni, hogy el is induljon?
0
0
0
0
szalamispizza avatar
valami jó MMO-t tudtok mondani? legyenek rajta magyarok és fusson a gépemen.
WoW, Metin2, Silkroad, Cabal, Aion megvolt
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Age of Empires, Warcraft, Starcraft (bár ezekben nincsenek külön korok). De ha minden szakad és jó a körökre osztott is akkor Civilization mindenképp!
0
0
0
0
sudosu avatar
Ja köszi davidlope97 😃 így legalább végre játszhatunk haverokkal, nem kell a törttel szórakozni
0
0
0
0
no avatar
Csak egy kicsit halt meg a Steam servere 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Haraposs le is csaptam rá 😀
0
0
0
0
Haraposs avatar
Én ajánlanék mindenkinek egy játékot, csak ma ingyen hozzá juthattok a left4dead 2-höz steamen. Boldog Karácsonyt
0
0
0
0
no avatar
sziasztok! tudnátok mondani lövöldözős játékokat amit törten lehet onlineon játszani?( pl bf cod.stb)
flormate:batman arkham asylum, saints row 3,mass effect 3,prototype,mafia 2, Just cause 2 ezeket minddel játszottam és nagyon bejött 😃 és menne is a gépeden
0
0
0
0
flormate avatar
tudtok nekem a gépemhez jó akció játékokat ajánlani?
0
0
0
0
gyuszi17 avatar
valaki tud 1 jo fps-t vagy rpg-t jatekot(menjen a gepemen)?elore is koszonom
0
0
0
0
Screamer avatar
Old Republices accom van, egy 45+ os Trooper, meg egy sith jugger, tetszik a játék eléggé jo , csak rohadt sok a megkötés F2P accoknak, 2 karakter összesen , no mail, kredit limit, stb....Nekem van egy preferred accom azon van már mail, és 5 karakter szerverenként de a kredit limit és hasonlo napi 2 bg limit ugyanugy fent áll
0
0
0
0
flormate avatar
tudtok nekem a gépemhez jó akció játékokat ajánlani?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Far Cry-hoz hasonló FPS vagy TPS játékokat keresek (Crysis sorozat kivétel) 😀
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
xoki: Sajnos nem ilyenekre gondoltam, de azért köszönöm😀
0
0
0
0
xoki avatar
Screamer: swtor !

Tarondor: borderlands, resident evil, torchlight, gta, mortal kombat egyenlőre ennyi de hátha ir más is 😃
0
0
0
0
Screamer avatar
Nem tud valaki valami MMO -t ? ami lehetöleg igényes legyen és nem tört / fizetős ( ilyen igénytelenül kinéző mezei dolgokat ha lehet hagyjátok ki, meg az uberhype olt dolgokat amiket mindenki legalább 3x elkezdett v kiprobált ) Valami olyasmi kell amiben sok minden van, vagy részletesebb lehetöségek, armor craftolásra, meg hasonlok, viszont nincs tul bonyolitva, annyira h 4 oráig gondolkozz azon h mi van
0
0
0
0
Tarondor avatar
Sziasztok!
Bátyámmal keresünk valami jó kis multiplayer játékot, amit lehet Hamachin játszani. NE mmorpg-ket mondjatok...Bármi jöhet pl.: Cossacks, Rayman, Wesnoth, CS stb. Elöre is köszi!
0
0
0
0
xoki avatar
bigbeagle01: torchlight, gothic, dragon age, hmmm de csak tipp nem tutii hogy jókat irtam 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció