Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AION magyar közösségéről meg (saját tapasztalat alapján) annyit, hogy inkább angolokkal barátkozz, többre mész velük. Magyarral is, angollal is találkoztam de az angolokkal (vagy külföldiekkel, nem feltétlenül pont angol) jobban szót értettem.
Sniper eliteV2,Sniper Elite: Nazi Zombie Army1-2,Cod6,Syndicate,Portal 2,Left 4 Dead 2......
Nézz marvel hősös játékot youtube-on. Vagy keress google-ön.
chrono02
WoW, Metin2, Silkroad, Cabal, Aion megvolt
flormate:batman arkham asylum, saints row 3,mass effect 3,prototype,mafia 2, Just cause 2 ezeket minddel játszottam és nagyon bejött 😃 és menne is a gépeden
Tarondor: borderlands, resident evil, torchlight, gta, mortal kombat egyenlőre ennyi de hátha ir más is 😃
Bátyámmal keresünk valami jó kis multiplayer játékot, amit lehet Hamachin játszani. NE mmorpg-ket mondjatok...Bármi jöhet pl.: Cossacks, Rayman, Wesnoth, CS stb. Elöre is köszi!