Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hammm ittatok már Crazy Wolf-ot ? nagyon finom. 😃
Kaptam crazy wolf-ot egyik osztálytársamtól még tavasszal.
Itt németben a Nettó diszkontban van egy akció, miszerint a 250 ml-s rockstarokat 3+1-es akcióban adják 3,5 euróért. A 3 alap fajtát.
De sajnos elfogyott a pénz, szóval most nem lesz vétel. 😠😢
Ti amúgy minden nap isztok ilyeneket ? hónaponta egyet ha meg iszok,de amúgy nagyon szeretem,csak na,nem egésséges meg coffein meg taurin meg stb,stb.
a koffein nem rossz dolog, az egyik legbiztonságosabb serkentő szer, főleg italoknál (kávé, tea, cola, energia ital) használják de csokoládékban is előfordul...
a taurin pedig nem fehérjeépítő aminosav...
Ti amúgy minden nap isztok ilyeneket ? hónaponta egyet ha meg iszok,de amúgy nagyon szeretem,csak na,nem egésséges meg coffein meg taurin meg stb,stb.
Amikor nagyon megszállott voltam, akkor volt olyan, hogy egy nap 3-4-et is megittam, de most már csak az ilyen ritka Monstereket és Rockstarokat iszom néha-néha.
én nem. Amit fent fotóztam az is ezen a nyáron gyűlt össze. Ezen kívül csak pár Hellt-t ittam.
Amúgy van valakinek valami újdonság? 😀
Osztálytársam folyamatosan hozat be Rockstar-okat. 900-1000 Ft meg eladja őket.
Tőle vettem No Feart! 400Ft-ért de megérte😃
hardverapro
.hu/apro/rockstar_energy_drink_500_ml_energiaital_tobbfele/hsz_1-50.html
Innen lehet venni chaos-t 😃
Nekem az a 6db egy évre elég lenne olyan sokat iszok 😆
Ebben az évben még 1et se 😆
Osztálytársam folyamatosan hozat be Rockstar-okat. 900-1000 Ft meg eladja őket.
hardverapro
.hu/apro/rockstar_energy_drink_500_ml_energiaital_tobbfele/hsz_1-50.html
Innen lehet venni chaos-t 😃
molfer: Külföldrõr lehet rendelni, nem értem, nálunk miért nincsen Rockstar...😕
Ma vettem monster rehab-ot 375-ért 😃
De most hirtelen mindenhol talàlni 😀
A gyűjtés pedig sokak körében elterjedt. 😀
Minek gyüjtötök szemetet? Gyakoroltok kukásnak?
Már eleve az energia ital is gusztustalan méreg "turmix", és még a dobozát is gyüjteni....
Ha megengeded, akkor van saját véleményünk az energiatolokról, ráadásul eleget hallani a szokásos dumát TV-ben, rádióban, hogy milyen káros, stb.
És arra költi mindenki a pénzét, amire akarja.
Minek gyüjtötök szemetet? Gyakoroltok kukásnak?
Már eleve az energia ital is gusztustalan méreg "turmix", és még a dobozát is gyüjteni....
Nem azt kell a víz helyett is inni, néha jólesik egy-egy. A dobozának a gyűjtése pedig ugyanolyan hobbi mint a bélyeggyűjtés, érmegyűjtés, akármi. És tényleg vannak olyan dobozok amik jól néznek ki.
https://gepigeny.hu/profile.php?lookup=15459
De már nem aktív ezen az oldalon.
Amúgy Demoz te honnan szoktad rendelni őket? 😀
eital.blog.hu
Demoz: jÓ ki Rockstar-ok😃
patrick: sárga Maxx honnan van? 😃
Végre én is szeretem ilyet 😃 meg még az arany színű is megvan 😜
Nekem is van Rise NRG, csak az arany színû, a Corában találtam, a gabonapelyheknél 1 darabot 😃
akkor lehet hogy ott is lehet 😆