Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
matyosowski avatar
Csá all!

Van olyan AMD Phenom II X2 es proci amelyik szorzózármentes és lehet négymagosítani (17 e FT környékén)?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
DoN_BeNCe22 írta:
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy: Elkezdek játszani egy játékkal és rá fél perce fekete lesz a kép alatta még megy a hang aztán ujra indul, mi lehet a gond vagy mivel?
Valószínűleg túlmelegszik a karid, csekkold a hűtést, minden rendben van-e. Esetleg még instabil lehet, ha korábban húztad, bár olyankor többnyire szétesik a kép.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
köszi a válaszotokat😀
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy: Elkezdek játszani egy játékkal és rá fél perce fekete lesz a kép alatta még megy a hang aztán ujra indul, mi lehet a gond vagy mivel?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Sürgős segítség kellene. kiírtam a Windows 7 Ultimate (64 bit)-t és mikor újraindítom a gépet nem bootol. Többször is próbáltam de nem ment. Aztán már a Windowson belül is próbáltam feltelepíteni de ott mikor megnyitottam a setup exe-t azt írta ki hogy nem lehet megnyitni, mert ez 64 bites és nekem most 32 bites van fent. Ezután kipróbáltam a 32 bites windowsomat és azt simán bootolta. Pedig a processzorom támogatja a 64 bitet. Nem tudom mi lehet a gond. Szerintetek mi lehet a baj? Hogy lehetne megoldani ?
0
0
0
0
niteforce avatar
bongeszobol a chrome mostansag a legjobb, ha lassabb a neted akkor opera, mert abba van opera turbo.

szemely szerint firefoxot hasznalok, de nem azert mert a legjobb, hanem mert ugy megszoktam, hogy nem tudok atallni 😃

hardX írta:
Melyik paszta jobb?

Noctua HT-1 1000 ft
Arctic MX-4 1500 ft
Thermeltake TG-1 2200ft

sztem az MX-4 a legjobb, arrol nagyon jokat hallottam
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Böngésző: Opera vagy Chrome (bár ezek nagyon hasonlítanak egymásra)
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Melyik paszta jobb?

Noctua HT-1 1000 ft
Arctic MX-4 1500 ft
Thermeltake TG-1 2200ft
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
renszer optimalizálásra a ccleaner én arra az advanced system care pro 4.0át használom
az nem jobb
és rendszerből sztetek meik a legjobb?
és böngészöböl?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Viruirtó inkább Avast!, az 1évig ingyenes egy e-mail címre 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
rendszeroptimalizalasra meg ilyenekre a ccleaner a legjobb szerintem,
toredezettsegmentesitobol az O&O defrag vagy a defraggler szerintem a legjobb, DVD irobol az Alcohol 120% nekem nagyon bejott, de a nero is jo, virusirtobol pedig a norton es a kaspersky a legjobbak.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
ok
akkor inkább ugy kérdem hogy szerintetek milyen programokat használjak
ti mit ajánlotok ezekre?
Rendszer😂
Optimalizáló?:
Töredezettségmentesitő😂
Dvd iro program😂
Virusirtó😂
Stb...
Mit ajánlotok?
Légyszi többen is irjatok😜
0
0
0
0
niteforce avatar
szerintem nem kell 3 x leirni, de meg 2x sem. 1x is mindenki megerti.
szerintem is az elso a jobb
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
még valaki ??
mi a véleménytek ?
ADVANCED SYSTEM CARE PRO 4.0
VAGY
PC SPEED UP PRO
0
0
0
0
Osynho avatar
Quadgame94 írta:
Mit szóltok ehhez?
https://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=45426

Picit komolyabb chipset-es alaplapot vennék, és nem 17-es monitort. 6870 mellett elég érdekesen nézne ki. 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Szerintem az Advanced System care jobb!
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Szerintetek melyik a jobb program?
VAGY
PC SPEED UP PRO
légyszi irjatok indoklást
0
0
0
0
foxbet avatar
Quadgame94 írta:
Mit szóltok ehhez?
https://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=45426

jó gép csak azért windows 7-et rakjál fel az jobban teljesítménycentrikus mint az xp.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Szerintetek melyik a jobb program?
VAGY
PC SPEED UP PRO
légyszi irjatok indoklást😜
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem rossz. Nekem nagyjából ilyen van és jó mindenre.
0
0
0
0
matyosowski avatar
hát tesla fogalmam sincs sorry. Ha neten se írnak róla semmit akkor nem tudom. Ha van rá gari akkor próbáld meg elintézni hátha kicserélik ha nem akkor számtech boltban nem csinálják meg ha meg lehet egyáltalán?
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor szerintem a legolcsobbat nezd meg hogy milyen prockot tamogat, ha tamogatja akkor azt vedd meg 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
igen néztem már ezt is de ez sincs azokba a nagykerekbe
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor szerintem egy olcso lapot vegyel, mondjuk egy ilyet:

[url]http://www.***/webshop/product/_asrock_g41m_ge3/172258[/url]

i p o n
0
0
0
0
philips20 avatar
niteforce írta:
miert kell neked 775-os deszka? nem erdemes mar abba penzt olni, inkabb valts platformot. max. egy olcsot vegyel hogyha nincs penzed platformot valtani.

a régi gépembe vettem egy uj procit csak nem jó bele és azért kell alaplapot cserélnem benne és sokat nem is akarok rákölteni mert nem nagyon használom már, amúgy meg már van egy újabb gépem i7 es porcival
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Érvénytelen fájl, nem lehet vele semmit csinálni, neten meg nincs róla semmi.
Kis extra infó, ha a memória kártyát beteszem a fényképezőbe, kb ugyan annyi szabad képnek mutat helyet, mintha még meglennének a régiek, de azt írja ki, hogy nincsenek lejátszható képek.
0
0
0
0
matyosowski avatar
vírus ellenőrzést próbáltad lehet hogy vírusos nem? esetleg googleben néz utána hátha ott van valami
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Nah most én is kérdeznék már valamit. Nekem az a problémám, hogy SD kártyáról akartam képeket átrakni a gépre, el is kezdte őket átpakolni, aztán kiírta, hogy a képek nem találhatóak meg abban a mappában, ahonnan másolni kéne. Befejeztem a másolást, 21 kép átkerült abba a mappába, amibe raktam őket, a többi teljesen eltűnt, az SD kártyáról is, és csak egy formátum nélküli, "USBCÓ Å" nevű fájlt van ott, ami addig nem volt, elvileg 2.54GBos, pedig a kártya csak 512 megás. Valami ötlet?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
775-öt kivonják szépen lassan z már nagyon drága és nem olyan mint a vele egy árban lévő Sandy-k pl 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
miert kell neked 775-os deszka? nem erdemes mar abba penzt olni, inkabb valts platformot. max. egy olcsot vegyel hogyha nincs penzed platformot valtani.
0
0
0
0
philips20 avatar
hát ahova regisztrálva vagyok 3 nagykerbe már csak kb ez van ami jó lenne mert már nem nagyon vannak 775 ösek ami volt az meg elfogyott de lehet hogy még várok egy kicsit hátha lesz valami
0
0
0
0
matyosowski avatar
Ilyen árban simán vehetsz valamilyen nívósabb gyártó lapjából. Pl asus, giga, esetleg asrock. Egyébként hozzá kell tenni az asrock manapság nem csinál olyan kalap kaki lapokat mint anno. Ha jól tudom!
0
0
0
0
niteforce avatar
nem annyira, intel deszkak nem erik meg
0
0
0
0
philips20 avatar
Intel® Desktop Board DG43RK jó ez az alaplap ?
0
0
0
0
niteforce avatar
en eppen most frissitem a telomat ODIN-nal, kozbe kiirta a KIES, hogy az eszkoz nem valaszol. ennek ellenere meg telepit?
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
amit honlapot adtál az angol én nem tok angolul ugyhogy inkább felveszlek msn-en csak csinálok eggyet😆
0
0
0
0
Devis avatar
[LINK]
itt keresd meg a neked megfelelő topicot. ha nem értesz hozzá akk felveszel vagy felveszlek msn-en én ezt kb napjában 3x eljátszom a telómmal
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Devis írta:
androidnak pont ez a lényege: még a legszutykabb telón is elmegy (kérdés a gyorsaság).sztem frissítsed, az új androidok kevesebb baromsággal jönnek (x-da) kevsebbet fogyasztanak.

Hogy lehet frissiteni az android rendszert?
0
0
0
0
niteforce avatar
TripplaXXX2 írta:
nekem a feladatkezelőben nem volt olyan tehát én a marketról leszedtem egy progit az a neve hogy:Ram BOOSTER
Hát remélem jobb lesz
SZERINTED?

hat probald ki, en meg nem probaltam, kart nem szoktak tenni az ilyenek.
0
0
0
0
Devis avatar
androidnak pont ez a lényege: még a legszutykabb telón is elmegy (kérdés a gyorsaság).sztem frissítsed, az új androidok kevesebb baromsággal jönnek (x-da) kevsebbet fogyasztanak.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
nekem a feladatkezelőben nem volt olyan tehát én a marketról leszedtem egy progit az a neve hogy:Ram BOOSTER
Hát remélem jobb lesz
SZERINTED?

És lenne még egy olyan problémám hogy a számitógépemen kiakarom törölni a pes 2010 KITSERVER mappát és orákig törölné
Mia franc baja van hogy ilyen lassú
Naponta tisztitja a gépet az advanced system care.
0
0
0
0
niteforce avatar
hat nekem magamnak kell kitakaritani az angry bird-ot, kamerat, de meg a sajat fajlok mappat is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
De android nem windows ott nincs olyan hogy feleslegesen fut egy program ott csak a memóriában fut az meg kb semmi. Az android maga lövi ki amit kell. Néha fordul elő hogy beragad valami de az ritka
0
0
0
0
niteforce avatar
meuben van egy olyan hogy feladat kezelo, ott vannak felul fulek, van egy olyan hogy Ram , es ha arra mesz ott van hogy ram tisztitasa.

nekem igy van (samsung galaxy ACE)
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
nincsen bekapcsolva a gps meg a wifi sose csak ha használom akk kapcsolom be és amúgy hogy kell a ramot kitakaritani?
0
0
0
0
niteforce avatar
Androidos telok ala kell egy tisztesseges hardver, + az android maga nagyon fogyasztja az akksit, nekem is az okostelefonom 1-2 nap alatt lemerul, mondjuk en tobbet hasznalom. probald meg hogy ha nem hasznalod, kikapcsolod a wifit, a GPS-t es a bluetooth-t, es hasznald a feladatkezelot sokszor, azzal neha takaritsd ki a ramot, es zard be a felesleges alkalmazasokat, ezzel nemcsak az uzemido no meg, hanem gyorsul is a telo 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció