Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sziasztok, szerintetek ATI 5770 vagy GeForce GTS250 a jobb játékokra? tudom h a GTS250 csak dx10-et tud, de nem is biztos h akarnék dx11-ben játszani😃 köszi előre is
Hát teszteket nézve egy picivel jobb az 5770,ahogy láttam a 250 csak az nVidiára "készült" játékokban tud elhúzni,de ez csak az én véleményem...
picit alul értékelek mindent 😆 de még sztem attól icipicit lesz drágább
Te tudsz már róla vmit,mikor lehet???
hát legalább 35e FT mivel directx 11 használ + Eyefinity támogatás 1 Gb Gddr 5 memó de sztem többre számíts
40 körül gondoltam.......
Sziasztok, keresem a megfelelő videokártyám 😀
Olyan kártyát keresek amit még a proci és az alaplap ki tud tekerni, és nem marad fölös kraft a kártyába.....
HD 5850 vagy 5870
Nvidi GTX 470 vagy 480
mire kéne.... sok meló Photoshop, de szünetekbe ***a játékok 😀 akár több 22" monitoron (Dell UltraSharp 2209WA
Technológia E-IPS)
előre is köszi a tippet
ezek közül egyértelműen a GTX 480 a legerősebb,de ha arra van pénzed,akkor csak kicsivel kellene megtoldani és kpasz egy 5970-t,ami mindent aláz.De ha ezek közül akarsz venni,akkor egyértelműen GTX 480!
Olyan kártyát keresek amit még a proci és az alaplap ki tud tekerni, és nem marad fölös kraft a kártyába.....
Nvidia GTX 470 vagy 480
mire kéne.... sok meló Photoshop, de szünetekbe ***a játékok 😀 akár több 22" monitoron (Dell UltraSharp 2209WA
Technológia E-IPS)
előre is köszi a tippet
ár érték arány figyelembe vételével.. természetesen... ha 10% jobb az egyik de 30% drágább akkor lehet nem venném meg a drágábbikat 😀
Nekem meg az lenne a kérdésem hogy amit én vettem HD4770 Formula az ugye csak a hűtésben másabb mint a sima 4770?? Kb úgy van mint a HD4850 Vapor-X meg a sima 4850 közt nem??
Jetway P4XFCU Socket 478 ATX Motherboard
és lécci ne írjátok hogy gyűjtsek még pénzt hanem hogy ebben az árkategóriában mék éri meg???
sziasztok! a Sapphire ATI HD5850 jónak számit a piacon ?
nagyon jónak számit!nyugodtan vegyél!
sziasztok! mi a véleményetek a Sapphire HD4850 1GB DDR3 VGA-áról érdemes megvenni?
A gépednél az van hogy csak decemberben lesz. Ennyire előre totál felesleges eldönteni hogy mi legyen benne, hiszen addigra rengeteget változhatnak az árak, jöhetnek új termékek. Novemberben majd ráérsz tervezgetni, előbb felesleges és értelmetlen, hiszen abból a pénzből amiből most ki tudod hozni azt a gépet amit beírtál, decemberben már egészen mást is összerakhatsz.
sziasztok! mi a véleményetek a Sapphire HD4850 1GB DDR3 VGA-áról érdemes megvenni?
Még mindig az egyik legjobb ár/teljesítményű kártya a piacon, úgyhogy nagyon is érdemes!
a 9800gtx+ full ugyanaz mint a gts250 😃
Azért nem teljesen, gts250 nek jobb a támogatottsága és magasabbak az órajelek. Meg hűtés is más bár az gyártótól függ.
9800gtx+ vs GTS250 tesztet olvastam több helyen is, valamelyik játéknál csak 1-2 fps a különbség de olyan is akad ahol már 10fps.
Nincs különbség! 😀..nézd csak meg Wikipedia-n! 😉..[LINK]..a támogatottságban igazad van, de a gyári frekik ugyanolyanok!!!!..gyártótól függ, hogy fel-e pöcögteti kicsit a frekiket! 😉
a 9800gtx+ full ugyanaz mint a gts250 😃
Azért nem teljesen, gts250 nek jobb a támogatottsága és magasabbak az órajelek. Meg hűtés is más bár az gyártótól függ.
9800gtx+ vs GTS250 tesztet olvastam több helyen is, valamelyik játéknál csak 1-2 fps a különbség de olyan is akad ahol már 10fps.
Akarok venni egy új gépet és nem tudom h milyen kártyát vegyek bele. Ezek közül ti melyiket ajánlanátok? Mert ezek egy árban mozognak és nem igazán értek a videokártyákhoz.
ATI-s: 4770 512MB,4850 1GB,5670 1GB, 5750 512MB
Nvidia-s: GTS240 1GB,9800GT 1GB,GTS250 512MB
4770
ATI-s: 4770 512MB,4850 1GB,5670 1GB, 5750 512MB
Nvidia-s: GTS240 1GB,9800GT 1GB,GTS250 512MB
Hát 4870 ről nem is álmodom mert az a kari túl erős lenne az én gépemhez 😃. A procim is elég gyenge meg a tápom se valami jó. ha megvenném a 4770 et akkor a tápom szerintetek bírná?? mert ez egy sima 400 as táp semmi márka, a 4770 melyik karival van 1 szinten nvidiából??
Néhol jobban teljesít mint a GTS250 de néhol még a 9800GTX-et sem éri el, szal kb a 9800GTX+ szintjén van! 😉
Hát 4870 ről nem is álmodom mert az a kari túl erős lenne az én gépemhez 😃. A procim is elég gyenge meg a tápom se valami jó. ha megvenném a 4770 et akkor a tápom szerintetek bírná?? mert ez egy sima 400 as táp semmi márka, a 4770 melyik karival van 1 szinten nvidiából??
Remélem igazad lesz mert a táptól félek a legjobban 😀
KÖSZI ELŐRE IS!!!
Am 32 ezrem van kp-ban És van 27 ezerért egy HD4770 is Sztetek??
én ezt a kártyát úgy kaptam mert nem használta aki összerakta a gépem és nagyon jól mennek a játékok a crysis médiumba a gta4 meg low-ba
Na erről van szó. Ha ingyen van, akkor elmegy, de ha úgy veszed, akkor ennek az árából kapsz egy olyan kártyát ami játékban porrá alázza (az említett játékok nem csak medium és low beállításokkal mennének).
sziasztok, emlékeztek még rám én nekem lett FX1800 és azt mondtátok hogy semmi nem megy rajta de megy a GTA4 is meg a CRYSIS is
De amennyibe az a kártya kerül (persze ha új), már vehettél volna egy dx11-es vga-t, ami inkább jó a játékokhoz.