Gta4vevo írta:
Bocsánat ha nagyon nagy tudatlanságot fogok írni most!
De azt halottam egyik fórumon hogy az inteles alaplapok 1333MHz-es memóriáknál nem fogadnak be többet.
Na most ez igaz ? Mert amikor olvasom az alaplapi adatokat némelyikhez 2133MHz-et is írnak (inteles)
Ez csak annyit jelent, hogy az Intel ennél magasabb ótrajelen nem garantálja, hogy mennek a ramok, ez inkább az alaplapon múlik, ha az alaplapod 2000MHz-en képes kezelni a RAM-okat akkor annyin is tudod használni.
Kérdés: Volt egy kis vihar nálunk Pécs körül amit dörgés villámlás, áramingadozások/szünetek kísértek. Namost mire haza mentem addigra a modem-em nem működött (nem tudom összefügg-e az imént vázoltakkal, mert ár régóta halódott).
A géppel szerencsére első látásra minden rendben volt, se fagyás, se hibaüzenet, semmi. Amikor ki akartam kapcsolni akkor viszont a Windows rendben leállt, majd a winchester is elhallgatott, azonban az összes rendszer hűtő, és a CPU venti is mentek tovább, nem volt mit tenni fizikailag leállítottam.
Ezután újraiddítás, a windows nem jelez hibát indításnál, a rendszer stabil, újra kikapcs, minden megismétlődik.
Ekkor BIOS-ba be, minden OC-ot visszavettem, semmi hatása, ezután alaplapi elem ki-be a hiba továbbra is fenn áll.
Nincs ötletem mi okozhatja, közben a gép ugyan úgy megy, mint annak előtte, csak éppen nem kapcsol ki rendesen...
4 gramm paszta elég h egy fél borsónyit kell rákenni a felületre.rányomsz egy keveset, és elkened, vagy ahogy én csináltam rögtön rá a hűtőt és az elkeni magának, de ne legyen sok, annyi amennyit írtam, mert mellette kifolyik ami nem egészséges.
A bordákat meg Inteles procikon 4 csavar fogja, AMD-sen egy csat. gondolom ez nem okoz problémát.
VGA-n meg a nyák hátulján találsz 4 csavart, az fogja bordát.
Nekem is kéne ebbe segítség ja meg még arra hogy szét kenjem rajta? vagy valaki tudna videót küldeni hogy hogy vegyem le a hűtő bordát és hogy tegyem vissza?
4 gramm hűtőpaszta elég a cpu meg gpu-ra? Úgyértem hogy ha 4 grammot veszek akkor tegyek 2-2 grammot rá, vagy 1-1et és akkot még marad, vagy kevés a 4gramm ha mind2re szeretnék tenni?
Ja és 3pines cpu coolert rátehetek 4pines csatlakozóra?
Csoki, ma felraktam a 1.9-es patchet a Crysis 2-mre. Mellé a magyaritást.
Mikor betöltök egy játékot, vagy előröl kezdem bedob a vízbe külniél kiírja hogy a mélységben és ennyi. Ha felmegyek a felszínre akkor pár gagyi textúrájú bugos ház van ott.
De azt halottam egyik fórumon hogy az inteles alaplapok 1333MHz-es memóriáknál nem fogadnak be többet.
Na most ez igaz ? Mert amikor olvasom az alaplapi adatokat némelyikhez 2133MHz-et is írnak (inteles)
Persze, alsótápos házba hosszú kábelekkel rendelkező tápot kell venni. Az LC-t egyébként is ajánlatos lecserélni a géped biztonsága érdekében. Lehet kapni kábelhosszabítót is, de ha eladod a mostanit és melléteszed az árát, vehetsz valami rendeset.
nem tudom jó helyre írok: vettem egy nagy házat Sniper cm storm és az a baj hogy a tápnak a levegőbe kell lógnia mivel olyan rövid a kábel hogy a proci mellett van egy 4-es csatlakozás. van olyan hosszabító vagy új táp kell azit nem szeretnék? a tápom: LC500-12
Még a win7 hez visszatérva: igen csak egyszer rakhatom fel, de ha küldünk e-mailt a microfosnak akkor visszaküldik hogy hogyan tudjuk bebizonyitani hogy eredeti, és ha megtettük akkor küldenek új kódot, amivel újra föltehető
nincs igy tipusra kulon hogy mennyire lehet meleg mondjuk a proci,
proci az 60 foknal ne legyen melegebb, kulonben hangos es lassu es meg rossz is neki.
HP Pavilion DV6-os laptopom van (EH-1120).
Azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a tipusnak mekkora a maximum hőmérséklet hogy még ne égjen le a laptop.
OEM?, igen 25.ért jó vétel, de csak 1x telepítheted nem?. tehát ha bekrepál a géped és raknád újra akk kidob h ez már felhasznált 1x. legalább is nekem apám vmi ilyesmit mondott.
Hát eddig hamis volt és folyton szívtam vele hogy nem szabad friisiteni, meg ezt azt nem szabad, különben nem fog működni,ebből elemeg lett ugyhogy az új géphez megvettem
25K még tűrhető ár érte, de alapvetően nem vagyok kibékülve a microsoft üzletpolitikájával, (pl. office nyelvi csomag 7K, nagyon minimális kedvezmények korábbi oprendszerről felfelé váltásnál) így nem vennék.
foxbet írta:
én csak pendriveról csinálom az nem lehet elcseszni.
De a pendrivéról való bootolást, telepítést a BIOS-ban bekell állítani h arról induljon nem?. Legalább is nekem az le van tiltva, csak a vinyó és a ROM van engedélyezve.
Aki meg nem ért a BIOShoz az nem hiszem h átmeri állítani. PL én sem merem, mert még 1x sem piszkáltam a BIOS-ban, apám szokta az ilyen dolgokat intézni.
Én legalább is úgy tudom h BIOS-ban átkell lőni Pendrivére.
Nem csak akkor...Ha DVD-ről bootolva akarsz telepíteni rendszert akkor is be kell állítani, hogy ne a vinyót, hanem a DVD-t bootlja be először!😉 És nem valami nagy dolog azt átállítani, ha nem bootolná be a DVD-t akkor is max menne a vinyóra, és rendesen hozná be a Windows-t...😃
foxbet írta:
De a pendrivéról való bootolást, telepítést a BIOS-ban bekell állítani h arról induljon nem?. Legalább is nekem az le van tiltva, csak a vinyó és a ROM van engedélyezve.
Aki meg nem ért a BIOShoz az nem hiszem h átmeri állítani. PL én sem merem, mert még 1x sem piszkáltam a BIOS-ban, apám szokta az ilyen dolgokat intézni.
en sok win7 telepito DVD-t irtam alcohol 120%-al. jo, egyszeruen kezelheto progi, ajanlom neked is. legkisebb sebesseggel kell kiirni, 4x-nel ne legyen tobb, igy nekem sikerult.
diablo torrentol szedtem en
Csaba77 írta:
Sziasztok
Sürgős segítség kellene. kiírtam a Windows 7 Ultimate (64 bit)-t és mikor újraindítom a gépet nem bootol. Többször is próbáltam de nem ment. Aztán már a Windowson belül is próbáltam feltelepíteni de ott mikor megnyitottam a setup exe-t azt írta ki hogy nem lehet megnyitni, mert ez 64 bites és nekem most 32 bites van fent. Ezután kipróbáltam a 32 bites windowsomat és azt simán bootolta. Pedig a processzorom támogatja a 64 bitet. Nem tudom mi lehet a gond. Szerintetek mi lehet a baj? Hogy lehetne megoldani ?
Ha nem bootol a windows telepítő dvd akkor roszul irtad ki vagy a program ami kiirta az nem megfelelően csinálta.
De nincs gond pendrive-ról ios lehet telepíteni csak anyi a trukje hogy hátul kell bedugni nem elől mert az elsők assúk és mikor ujraindul a gép telepítés közben akkor ki kell húzni mikor a monitor elsőtétül akkor kell mert ujra bootol és újrakezdi a telepítést.
Csaba77 írta:
Sziasztok
Sürgős segítség kellene. kiírtam a Windows 7 Ultimate (64 bit)-t és mikor újraindítom a gépet nem bootol. Többször is próbáltam de nem ment. Aztán már a Windowson belül is próbáltam feltelepíteni de ott mikor megnyitottam a setup exe-t azt írta ki hogy nem lehet megnyitni, mert ez 64 bites és nekem most 32 bites van fent. Ezután kipróbáltam a 32 bites windowsomat és azt simán bootolta. Pedig a processzorom támogatja a 64 bitet. Nem tudom mi lehet a gond. Szerintetek mi lehet a baj? Hogy lehetne megoldani ?
Rosszul, vagy rosszat írtál ki. Bootlemezként írtad?
Sziasztok
Ez csak annyit jelent, hogy az Intel ennél magasabb ótrajelen nem garantálja, hogy mennek a ramok, ez inkább az alaplapon múlik, ha az alaplapod 2000MHz-en képes kezelni a RAM-okat akkor annyin is tudod használni.
Kérdés: Volt egy kis vihar nálunk Pécs körül amit dörgés villámlás, áramingadozások/szünetek kísértek. Namost mire haza mentem addigra a modem-em nem működött (nem tudom összefügg-e az imént vázoltakkal, mert ár régóta halódott).
A géppel szerencsére első látásra minden rendben volt, se fagyás, se hibaüzenet, semmi. Amikor ki akartam kapcsolni akkor viszont a Windows rendben leállt, majd a winchester is elhallgatott, azonban az összes rendszer hűtő, és a CPU venti is mentek tovább, nem volt mit tenni fizikailag leállítottam.
Ezután újraiddítás, a windows nem jelez hibát indításnál, a rendszer stabil, újra kikapcs, minden megismétlődik.
Ekkor BIOS-ba be, minden OC-ot visszavettem, semmi hatása, ezután alaplapi elem ki-be a hiba továbbra is fenn áll.
Nincs ötletem mi okozhatja, közben a gép ugyan úgy megy, mint annak előtte, csak éppen nem kapcsol ki rendesen...
Valakinek ötlete?
[url]http://***/webshop/product/_thermaltake_af0018/125656[/url]
[url]http://***/?product_id=116856[/url]
ipo n .hu
Nekem mind2 tetszik kinézetre mind2ről tudom hogy jól hűt DE melyik halkabb?
A bordákat meg Inteles procikon 4 csavar fogja, AMD-sen egy csat. gondolom ez nem okoz problémát.
VGA-n meg a nyák hátulján találsz 4 csavart, az fogja bordát.
Ja és 3pines cpu coolert rátehetek 4pines csatlakozóra?
Mikor betöltök egy játékot, vagy előröl kezdem bedob a vízbe külniél kiírja hogy a mélységben és ennyi. Ha felmegyek a felszínre akkor pár gagyi textúrájú bugos ház van ott.
A Race Driver GRID-et hogyan lehet online játszani?
"Ha bekrepál a géped"... Kösz 😂
proci az 60 foknal ne legyen melegebb, kulonben hangos es lassu es meg rossz is neki.
HP Pavilion DV6-os laptopom van (EH-1120).
Azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a tipusnak mekkora a maximum hőmérséklet hogy még ne égjen le a laptop.
Előre is köszi a választ.
Nem csak akkor...Ha DVD-ről bootolva akarsz telepíteni rendszert akkor is be kell állítani, hogy ne a vinyót, hanem a DVD-t bootlja be először!😉 És nem valami nagy dolog azt átállítani, ha nem bootolná be a DVD-t akkor is max menne a vinyóra, és rendesen hozná be a Windows-t...😃
nekem az is nagyon bejött.
Próbáld meg azzal!😉
diablo torrentol szedtem en
Sziasztok
Ha nem bootol a windows telepítő dvd akkor roszul irtad ki vagy a program ami kiirta az nem megfelelően csinálta.
De nincs gond pendrive-ról ios lehet telepíteni csak anyi a trukje hogy hátul kell bedugni nem elől mert az elsők assúk és mikor ujraindul a gép telepítés közben akkor ki kell húzni mikor a monitor elsőtétül akkor kell mert ujra bootol és újrakezdi a telepítést.
Sziasztok
Nagyon köszönöm 😃 mostmár áttudtam álítani a nyeltvet oroszról angolra 😃
Játék?Star Wars The Force Unleashed II?
HKey-Local_Machine <---- Na én ezt ol fogom megtalálni ? 😃
Csá all!
Van olyan AMD Phenom II X2 es proci amelyik szorzózármentes és lehet négymagosítani (17 e FT környékén)?