Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
720p HD a felbontás aszt hiszem, egész jó minősége van
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
azt szeretném kérdezni hogy a digitális adásokon mekkora a felbontás és hogy nekem full hd-s tv-m van azon a digitális milyen lenne
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
azt szeretném kérdezni hogy a digitális adásokon mekkora a felbontás és hogy nekem full hd-s tv-m van azon a digitális milyen lenne?
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Kösz Misi, ilyen teszteket olvasgattam , meg azt tudom , hogy felső kategóriás hűtő, de úgy látom ár/érték arányban a legjobb. Szóval ilyen lesz 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
asdasd1 Nem rossz márka és jónak néz ki itt egy kis teszt
[LINK]

Rolando
Gyárilag a processzorhűtőre rakják így nem kell bajlódni. Kivéve a nem gyári hűtőket amit külön veszel a procihoz de azokhoz is adnak kis zacskóba vagy tubusba és ebben az esetben csak egy fél borsónyi kell a procikupakra a többit pedig szétnyomja a hűtő
0
0
0
0
Rolando avatar
a mostani processzorokat gyárilag höpasztázzák?vagy adnak hozzá vagy azt külön kell venni?és csíkokban kell pasztázni a procit?
0
0
0
0
asdasd1 avatar
alpenföhn matterhorn ez jó vétel? vagy ilyen ár/érték arányban van ennél jobb?
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
azt szeretném kérdezni hogy a digitális adásokon mekkora a felbontás és hogy nekem full hd-s tv-m van azon a digitális milyen lenne?
0
0
0
0
akos328 avatar
ez a Llano megldás akkor most olyasmi is lehet mint egy crossfire? Lehet ezeket már kapni és ha igen mennyiért?
0
0
0
0
foxbet avatar
Habor írta:
mi ez az fm1 proci meg lap?
ez a buldozer?
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=2485

1.Az Amd Llano tipusu procinak a foglalatja. A 32 nm-es gyártás technologia lehetővé tette hogy a proci magok mellé beilleszenek egy GPU-t is ami ráadásul még segít a cpu-nak is az általános számítások elvégzésében ugyanis opencl1.1-et támogatja és egy másik ati-s kártyával is együt tud működni.
2. A bulldozer az AMD új 32nm-es gyártás technologiával keszült proceszor családjának a kodneve ami a mostani Phenom Athlon váltja fel.Szeptember 19.-én jelen meg kereskedelmi forgalomban.
0
0
0
0
hassi avatar
Tesla GoD írta:
Habor írta:
ez a buldozer?
Ez a Liano APUk foglalata.

LLano 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Habor írta:
ez a buldozer?
Ez a Liano APUk foglalata.
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Akkor windows reinstall 😀 Köszi!!
0
0
0
0
foxbet avatar
CCleaner-t futtasd le még.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Valószínűleg vírus. Nekem is ez volt, amikor recsegett a hang játék közben! 😃
0
0
0
0
akos328 avatar
vírus, netezés közben öszeszedett szemetek, rosszul telepített, vagy Uninstall után elkallódott fájlok sokasága, mind terhelheti a gépet. Futtas vírusellenőrt, takarítsd kia géped tiszítókkal, ha még utána is akkor telepítsd újra a Windows, mert nem hiszem h hardver gondja lenne.
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Sziasztok! Fagyogat a gép, laggol az egér és ha zenét hallgatok akkor recseg :S milehet a problem? HELP!
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az ssd egy adattároló eszköz mint a hagyományos merevlemez, csak nem mechanikus, hanem chipes. Mint egy bazi nagy usb kulcs, csak sokkal gyorsabb. A GB a kapacitását jelöli.
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Sdd pontosan mit is gyorsít és a GB amit megadnak mivel jobb ha nagyobb?
Ja és tudnátok linkelni erröl egy anyagot ?
Köszönöm
0
0
0
0
Adam996 avatar
Bakker kösz hogy ezt nem vettem észre 😆
0
0
0
0
Hagrid avatar
Jobb katt Futtatás rendszrgazdaként.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Sziasztok azt akarom kérdezni hogy windows7-en ha kint van 1 ikon az asztalon hogy kell elindítani rendszergazda módba?
0
0
0
0
philips20 avatar
nem lehet 1333 alá venni ez már ilyen 😃 csak feljebb megy
0
0
0
0
Devis avatar
vagy csak biosban vedd le 😃
0
0
0
0
philips20 avatar
niteforce írta:
lassabb rammal is újraindulgat?

majd hétfön kicseréltetem egy sima 1333 asra, remélem az a baja
0
0
0
0
Hagrid avatar
hnemaria írta:
tovább ne húzd 😃 max még egy 50 es mehet a memora , de az sem biztos ...
nekem x1550 em volt, 100 mhz fölötti huzásnál erösen pixelhibás lett a kép 😃 😆 ha meg tul sokat nyomsz rá akkor kékhalál 😆

Még nem húztam az az alap amit írtam.
az 547 és a 398.
0
0
0
0
hnemaria avatar
tovább ne húzd 😃 max még egy 50 es mehet a memora , de az sem biztos ...
nekem x1550 em volt, 100 mhz fölötti huzásnál erösen pixelhibás lett a kép 😃 😆 ha meg tul sokat nyomsz rá akkor kékhalál 😆
0
0
0
0
Hagrid avatar
Videókártya tuningolástól hány + fps-t kapok?Mennyit bír a hűtés?
Ezt mennyire érdemes?
Grafikus processzor ma 660 mostani 547mhz
Grafikus memória:
max 468 mostani 398mhz.
Kössz előre is.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Közösség-->Fórum-->Új fórumtémák-->Jobb felső sarokban Új Téma!😃
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Hogy is kell új témát nyitni?😃
Tuti szükség van rá de nem mondom el még a nevét!!😜
0
0
0
0
philips20 avatar
újraraktam a gépet elindítom az élmény indexet ugyan ugy újraindult, nem tudtam még kipróbálni kissebb rammal mert az másik gépemben is 1800mhz es ramok vannak majd haverommal beszélek hogy próbáljuk ki
0
0
0
0
niteforce avatar
lassabb rammal is újraindulgat?
0
0
0
0
philips20 avatar
hát lehet hogy újrarakom de már a tököm tele van
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor próbáld ki úgy hogy biosban belövöd hogy ugye 667 MHz a ramnak, vagy 400 és akkor úgy futtass tesztet.
0
0
0
0
philips20 avatar
akkor lehet hogy a win 7 a rossz ? csak az az érdekes hogy az új gépemen is ez van és az elözö alaplappal is ezt használtam és működik, csak az új lappal nem (de amúgy 1333 at kezel a lap)
0
0
0
0
niteforce avatar
miért lenne probléma, az enyémben is addig van húzva, mégsem indulgat újra. sztem valami windows hiba lehet.
0
0
0
0
philips20 avatar
philips20 írta:
meg vettem az új cuccokat a régi gépembe, működik is de csinált egy olyat amikor a win7 élmény indexet csináltam egyszer csak újraindult, és f1 be is amikor beállítottam a grafikát, de utána kipróbáltam és játékközben ment, miért csinálhatta ezt ?

az lehet a probléma hogy 1800mhz es ram van benne ?
0
0
0
0
niteforce avatar
cserélj drivert, 11.6-os .ra (11.7-es től nekem tiszta grafikai bugos lett minden game) ha az van fent akkor nem tudom.
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Nekem játékokkal lenne problémám 😕(3mal)
Már herótom van attól hogy állandóan kifagy a COD 6 MP meg a BC 2 MP akár milyen felbontásban játszom 😢
Na de kb 5 perce most meg kifagyott a MoH 2010 MP-je 😢
A MoH 2010 Mp-je eddig vagy 5 hónapig tökéletesen ment eddig a pillanatig most már ez is kifagyogat 😕
PLS HELP valaki, mit csináljak ?
0
0
0
0
philips20 avatar
meg vettem az új cuccokat a régi gépembe, működik is de csinált egy olyat amikor a win7 élmény indexet csináltam egyszer csak újraindult, és f1 be is amikor beállítottam a grafikát, de utána kipróbáltam és játékközben ment, miért csinálhatta ezt ?
0
0
0
0
akos328 avatar
hát ha belepasszol akk odakell, próbáld meg.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Pedig abba benne kell lennie vagy ahonnan vetted meny el oda vagy hívd fel őket biztos tudnak segíteni! 😃
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
a leirásban nincs benne hogy hova kell dugni a kártyát.
Senkisem tudja?
0
0
0
0
Adam996 avatar
és nem adtak a tv-hez se semmi leírást? Abba biztos benne van!
0
0
0
0
akos328 avatar
ezt így nehéz megmondani, keress a google-ba vmi leírást, vagy útmutatót.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció