Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
idézem : "gyenge a grafikus processzor(gpu) akkor hiába van rajta ddr3(pl. ati 4550), és hiába van rajta sok vram(videóram, ami a nagyobb felbontásnál fogy el(értsd. 1680x1050 felett), ha gyenge a kártya gpu-ja.)" ddr3-ra és a 4550-re helyettesítsd be amit te akarsz venni...
nagyon gyenge a gpu, emellé tesznek jó kis ramokat, összeségében kijön egy gagyi kártya, ami el tudnak adni, mivel sokan nem nézik milyen gpu van a kártyán. 4670 simán megveri ezt a kártyát.
SkyWolf: a green edition jó, de a kártya gyengébb mint a referencia 9600gt.
Nincs rajta tápcsatlakozó, ezáltal kevesebbet is eszik, de kisebb órajelen megy a gpu, ami teljesítményvesztést jelent.
Szóval játékra nem a legjobb.
Miket nem tanulok meg itt 😆😆
Talaltam egy olcsobb kartyak vagyik egy olcsobb helyet 😃
Ahol ez a vga van😃
Nvidia GeForce 9600GT Green Edition, PCIE*, 600/1400, 512MB GDDR3, 256bit, HDCP, HDMI, DVI+HDMI+VGA connectors, RoHS
es olcsobb mint a masik helyen es itt is pedig 512-es😃
Akkor asszem, hogy ez lessz😀
egy ilyet volna értelme nekem venni a gépbe? csak mert a pci-e az 1.0 nállam 😞 jobb lenne valamivel vagy csak adnák egy pofont a sz@rnak?
De amugyse ez az alaplap lessz...hanem ez:
ASrock ALIVENF7G-GLAN
GeForce 7050, S AM2, 2😆DRII1066 Dual Channel, 2xPCI, 1xPCI-E (x16), 2xPCI-E (x1), sound 6ch HD, video 256MB shared, Gigabit LAN, mATX, 4xSATA II...es igy tovabb😃
Ebbe belemenne a 9600gt?
Szóval tökmindegy, de ezek közül amiket beírtál, a 9600gt a legjobb.
ATi vagy nVIDIA?
a 4650 ehhez képest gyenge 😀
Na, akkor a valasztekbol melyiket erne meg?😀?
És minél nagyobb ddr annál kevesebbet is fogyaszt ha jóltudom.
Szóval ha 1gb ddr2 vs. 512 mb ddr3-at nézünk, a ddr3 simán megeszi reggelire a ddr2-t.(mondjuk ez kártyától is függ, mert ha gyenge a grafikus processzor(gpu) akkor hiába van rajta ddr3(pl. ati 4550), és hiába van rajta sok vram(videóram, ami a nagyobb felbontásnál fogy el(értsd. 1680x1050 felett), ha gyenge a kártya gpu-ja.)
De miert?😀
Hat...a proci az szivem szerint maradna de a VGA-val vagyok inkabb nagyonn bajba!
VGA kinalat:
Galaxy GeForce 9500GT 1gb DDR2
Galaxy GeForce GT220 1gb DDR2
Gigabyte ATI Radeon HD 4350 512mb DDR2
! Gigabyte ATI Radeon HD 4550 1gb DDR3 !
Gigabyte GeForce 8400GS 512mb DDR2
! Gigabyte GeForce 9500GT 1gb DDR3 !
Gigabyte GeForce G210 512mb DDR2
HIS ATI Radeon AGP HD 3650 512mb DDR2
HIS ATI Radeon PCI-E HD 4350 512mb DDR2
HIS ATI Radeon PCI-E HD 4650 1gb DDR2 (erre gondoltam en!)
Leadtek Winfast GF 9600GT 512MB GDDR3 256Bit
Ennyi a kinalat😆
Vagy mi van még a kínálatban? Jó lenne ha írnál még karikat, aztán lehet választani.
Szerintem egy izmosabb procit jobban meghálálna, de jó lenne oda.
Ez pont 18,500 ft 😃
ATI Radeon HD 4670, PCI-E, 1GB, 128 bit, GDDR3, HDCP, HDMI, DL-DVI-I, TwinView, ZALMAN
Ez mar eleg lessz nem?
Ezt mar azert ki tudja majd hasznalni a proci meg a ram nemde? 😆
Es kb. mennyibe fog fajni?
15-20 ezer
Ez mien lenne az utobbi VGA helyett?
ATI Radeon HD 4550, PCI-E, 1GB, 64 bit, GDDR3, DVI-I, TwinView, Screen Cooling, HDCP, HDMI
Hát inkább már vmi normálisabb VGa...Minimum egy 4670 SZtem
nem fordítva akartad kérdezni?? h AMD-vel jól megy az nvidia??😜
oo...igen, bocsika 😆
ATI Radeon HD 4550, PCI-E, 1GB, 64 bit, GDDR3, DVI-I, TwinView, Screen Cooling, HDCP, HDMI
Az ATi jobb lenne?
2x4770 milyen karikkal ér fel??
kb a 4890/GTX275-essel érnek fel! 😀
HeLLoKa!
En szeretnek venni egy ATi Radeon HD 4650 1gb-ost.
Szerintetek megerne?
Egy AMD Athlon II x2/x3 parositasaval egy 2 gb rammal.😀
Inkább vegyél 4670-et, az DDR3-as.
HeLLoKa!
Szerintetek megerne?
A párosítás jó, de ne vegyél 1Gb-ost, teljesen felesleges, mivel csak DDRII-es!!!!!
Szerintetek megerne?
cső
egy sapphire 4670 1gb-t szeretnék majd venni és később pedig egy másikat és cf-ben összekötni
szerintetek megéri?
Megbizony, hisz 2×4670-es lever egy 4850-est! 😀
egy sapphire 4670 1gb-t szeretnék majd venni és később pedig egy másikat és cf-ben összekötni
szerintetek megéri?
4770 reggelire megeszi a 220-at...
Nem azzal le tudod tölteni úgy hogy eredeti lesz én úgy tudom
Jah értem,köszi!!!!!!
Letöltheted bármikor ingyen a dirt 2 őt a kuponnal
Nem úgy akartad írni hogy megvehetem,mert letölteni amúgy is lebirom,van egy csomó oldal!!!!!