Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
az isten állatkertje megint kinyitott.
Azt mondta az egyik barom (mert ő 18 éves és ***agyerek mert sok gépe volt) hogy a 4650 sokkal jobb mint egy 3850. mondtam neki hogy jőjön ide fel és írja ki.... 😀 cuki emberek élnek mostanában és hogy a tesztek szerinte nem igazolnak semmit mert procifüggő
0
0
0
0
niteforce avatar
foxbet írta:
Azért jó mert orosz😆

ja 😃 nézd meg, a 40 éves szovjet metró igaz hogy van ami kigyullad de még mindig megy 😂
0
0
0
0
akos328 avatar
niteforce írta:
foxbet írta:
Kaspersky Internet Security a legjobb.

az igaz, nekem is az van fent 😀

én is azt használom a NOD32 Eset SS melett felváltva. Bár most a NOD-nak ez az új 5.0 bétája elég jónak tűnik, sok extrával.
0
0
0
0
foxbet avatar
Azért jó mert orosz😆
0
0
0
0
niteforce avatar
foxbet írta:

az igaz, nekem is az van fent 😀
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
én most telepitem a bitdefender internet security 2012-őt😆
MEGLÁSSUK MILYEN
0
0
0
0
foxbet avatar
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
nincs virusirtód??😲
és ha bekapsz valamit?😆
virust😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Miutám új, ezért nem ismerem. Nekem sokáig Avast volt, előtte pedig Nod32, Eset Smart Security, AVG antivirus, AVG anti-spyware, Spywareterminator.

Most jelenleg nincs vírusírtó a gépemen, mert nem sok értelmét látom.
0
0
0
0
Cooley avatar
TripplaXXX2 írta:
heló!
azt szeretném kérdezni hogy szerintetek jó virusirto e az F-SECURE CLIENT SECURITY?ami most jelentt meg

Én inkább a Kaspersky, BitDefender vagy Panda Cloud progikra szavazom.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
heló!
azt szeretném kérdezni hogy szerintetek jó virusirto e az F-SECURE CLIENT SECURITY?ami most jelentt meg
0
0
0
0
cseszka avatar
Nekem is 2 egyforma memóm van,viszont ha 1-3 ba teszem,vagyis fekete-fekete bese kapcsol de ha 1-4 fekete-kék akkor müxik és cpu-z,everest azt irja memonál h dualchanell.
0
0
0
0
no avatar
Üdv, miért nem akar működni 2x2gb ramom dual channelben? nem mintha nagyon számítana, de azért zavar, hogy nem megy...

Próbáltam mindenféle variációba(azonos színű, 2-3, stb..) behelyezni őket, de mikor indítanám a gépet, akkor csak kigyullad a RAM led, és se kép se hang, single-ben pedig tökéletesen működik.

A RAMok teljesen egyformák, tehát ez nem lehet a probléma.
0
0
0
0
foxbet avatar
Krinya15 írta:
Intel 775-ös proci hány foktól melegszik túl?

ha meg akarod tudni hogy menyi pontosan akkor végez everest stressz tesztet.
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Intel 775-ös proci hány foktól melegszik túl?
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem olyan, van a ventinek is molexe, amit ugyanúgy lehet hasznáni, olyan mint egy elosztó. és az elosztottban van egy a venti, kettő a zöld neon, 3 a DVD író 😃
sazl 1 molexből megvan 3 eszköz nekem, még mindig van 2 VGA-nak. 😃
0
0
0
0
Matyi10 avatar
niteforce írta:
én ezt ajánlom:

[url]http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=XFX+PRO+450W&x=18&y=3&min=&max=[/url]

oksa köszi😀 azért kérdeztem hogy ne legyen kispórolva a vezetékek mert most ugy van megoldva hogy a ház venti menjen de akkor már nincs elég kábel a dvd olvasóhoz..
0
0
0
0
niteforce avatar
én ezt ajánlom:

[url]http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=XFX+PRO+450W&x=18&y=3&min=&max=[/url]
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Köszönöm mindenkinek😀
0
0
0
0
foxbet avatar
Superlompos írta:
A HKC-t, Mercury-t kihagytad, és még jó párat... 😃

Igen ezeket elfelejtettem.
+ egyébb nem nagyon ismert kínai márka.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A HKC-t, Mercury-t kihagytad, és még jó párat... 😃
0
0
0
0
foxbet avatar
Matyi10 írta:
valaki tudna ajánlani nekem egy tápot? amiről nem spórolták le a csatlakozokat..😀

1 a lényeg codogent és lc power ne vegyél még véletlenül se.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
niteforce írta:
Matyi10 írta:
valaki tudna ajánlani nekem egy tápot? amiről nem spórolták le a csatlakozokat..😀

keret?
és az 1. nevű gépedhez kellene?

most még csak érdeklödöm😀 igen ahoz köszönöm
0
0
0
0
niteforce avatar
Matyi10 írta:

keret?
és az 1. nevű gépedhez kellene?
0
0
0
0
Hagrid avatar
Oké...Kössz mindenkinek a válaszokat.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
talán szarabb mint a mostani VGA-d. na jó nem, de azért nem jó.

Nvidiánál ha játszani is akarsz akkor GTS-450-nél kezdj, de inkább GTX 460
AMD-nél pedig az 5770-nél ne vegyél gyengébbet, de ott inkább HD6850.

Ha van pénzed válts platformot, mert nem éri már meg 775-ös gépet fejleszteni, de ha nincs, akkor egy Core 2 duo az még megfizethető bele.
0
0
0
0
Hagrid avatar
GAINWARD nVidia GT210 1Gb
Erről mi a véleményetek?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Úgy már elég jó vas lenne! 😃

Monjuk nekem meg egy quad core kellene. 😜
0
0
0
0
Hagrid avatar
foxbet írta:
Hagrid írta:
Superlompos : Proci csere tényleg ráférne mert ez lószart nem ér.
kb mennyi fps-t hozna?

Arra nem csak proci hanem videokártya csere is ráférne.
Abba Core 2 duo-t ajánlok.
vga-t meg valmai 5670-nél erősebbet mondjuk 5770 vagy 5830.

Úgyis tervezem mert ez tényleg egy szar.Kössz a válaszokat
0
0
0
0
foxbet avatar
Hagrid írta:
kb mennyi fps-t hozna?

Arra nem csak proci hanem videokártya csere is ráférne.
Abba Core 2 duo-t ajánlok.
vga-t meg valmai 5670-nél erősebbet mondjuk 5770 vagy 5830.
0
0
0
0
Hagrid avatar
kb mennyi fps-t hozna?
0
0
0
0
niteforce avatar
nem, neked a ram mellet még VGA és proci is kéne.
0
0
0
0
Demoz avatar
Szerintem nem. Leginkább a vga számít.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Inkább procit kéne cserélni neked, mert a celeron az nagyon gyenge. 😕 A Ram nem sok fps-t hozna. Leginkább a vga számít a játékoknál. A procis játékoknál meg a proci + VGA.
0
0
0
0
Hagrid avatar
Ha vennék +1 gb ram-ot vagyis 2,5g ram lenne a gépbe az sokat dobna a teljesítményen?Mafia 2 meg hasonlókba lenne vele minimum 15 fps?
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
niteforce írta:
720p HD a felbontás aszt hiszem, egész jó minősége van

Köszi😉
0
0
0
0
foxbet avatar
akos328 írta:
ez a Llano megldás akkor most olyasmi is lehet mint egy crossfire? Lehet ezeket már kapni és ha igen mennyiért?

A cpuban lévő apu-t lehet használni crossfire ként vagyis együtmüködik egy a gépberakot PCI-E-s vga-val.Csak ennek nem coddfrie a neve hanem dual grphics.
A még csucskategoriác A8-3850 30 ezer Ft Raedon HD 6550D apu van benne 4 magos 2,9Ghz-s a core i3 2100K val vetekedik a teljesítménye.
De akinek még 45nm Amd x4,x36 vagy core 2quad illetve core i5.7-van azoknak nem ajánlot erre a platformra váltani.
0
0
0
0
niteforce avatar
720p HD a felbontás aszt hiszem, egész jó minősége van
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
azt szeretném kérdezni hogy a digitális adásokon mekkora a felbontás és hogy nekem full hd-s tv-m van azon a digitális milyen lenne
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
azt szeretném kérdezni hogy a digitális adásokon mekkora a felbontás és hogy nekem full hd-s tv-m van azon a digitális milyen lenne?
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Kösz Misi, ilyen teszteket olvasgattam , meg azt tudom , hogy felső kategóriás hűtő, de úgy látom ár/érték arányban a legjobb. Szóval ilyen lesz 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
asdasd1 Nem rossz márka és jónak néz ki itt egy kis teszt
[LINK]

Rolando
Gyárilag a processzorhűtőre rakják így nem kell bajlódni. Kivéve a nem gyári hűtőket amit külön veszel a procihoz de azokhoz is adnak kis zacskóba vagy tubusba és ebben az esetben csak egy fél borsónyi kell a procikupakra a többit pedig szétnyomja a hűtő
0
0
0
0
Rolando avatar
a mostani processzorokat gyárilag höpasztázzák?vagy adnak hozzá vagy azt külön kell venni?és csíkokban kell pasztázni a procit?
0
0
0
0
asdasd1 avatar
alpenföhn matterhorn ez jó vétel? vagy ilyen ár/érték arányban van ennél jobb?
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
azt szeretném kérdezni hogy a digitális adásokon mekkora a felbontás és hogy nekem full hd-s tv-m van azon a digitális milyen lenne?
0
0
0
0
akos328 avatar
ez a Llano megldás akkor most olyasmi is lehet mint egy crossfire? Lehet ezeket már kapni és ha igen mennyiért?
0
0
0
0
foxbet avatar
Habor írta:
mi ez az fm1 proci meg lap?
ez a buldozer?
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=2485

1.Az Amd Llano tipusu procinak a foglalatja. A 32 nm-es gyártás technologia lehetővé tette hogy a proci magok mellé beilleszenek egy GPU-t is ami ráadásul még segít a cpu-nak is az általános számítások elvégzésében ugyanis opencl1.1-et támogatja és egy másik ati-s kártyával is együt tud működni.
2. A bulldozer az AMD új 32nm-es gyártás technologiával keszült proceszor családjának a kodneve ami a mostani Phenom Athlon váltja fel.Szeptember 19.-én jelen meg kereskedelmi forgalomban.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció