Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
hát felmész valamelyik torrent oldalra, és szedsz egy aktiváltat
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
igen csak torrenten mind ilyen trial reset van sajnos tom hogy az a legjobb😆
Van valahol valami jo linked ahol nem csak trial-os van?
Amúgy a probaverzios az ugyanazt tudja mint a teljes nem?
Csak kiprobálás
0
0
0
0
foxbet avatar
pedig a Kaspersky a legjobb védelem a behatóló hackerek és a virusok ellen.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
a kasperky nekem nem jön
ÉS AZ AVAST ILYEN?JOBB?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
páan jönni fognak hogy óóóóóó kva jó meg mit tudom én. De a legtöbb panasz van rá és sokmindent átenged.
0
0
0
0
niteforce avatar
szerintem nem annyira, inkább avast, vagy kaspersky
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
azt szeretném kérdezni hogy szerintetek jo virusirto e az ESET SMART SECURITY 4.0?Köszi!
0
0
0
0
no avatar
mind a 2 vinyó sata
2,5-ről cseréltem 3,5-re
0
0
0
0
foxbet avatar
nyaloka írta:
megmozgattam de semmi

Nekem is volt hasonló problémám de ugy tünik hogy nálad ez nem vált be nálam igen. Véletlenül nem IDE-ről váltottál Sata-2-re?
0
0
0
0
foxbet avatar
A táp kábel picit "be rozsdásodot" meg kéne mozgatnia vinyóban hogy a roszdás"izületei" jók legyenek.
0
0
0
0
no avatar
mármint mien foglalatba?
még mielőtt cseréltem volna ki a két vinyót azelőtt még volt kép de utána már nem
0
0
0
0
foxbet avatar
biztos régiek a vezetéket és nem jól érintkeznek ha berakod az újvinyot akkor kicsit mozgasd meg a foglalatba.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
ma vettem egy új hdd-t mert a régi beszart csak itt az a probléma hogy ha átkötöm az új vinyot a régi helyére akkor nincs kép ha pedig a régit kötöm vissza akkor sincs kép
valaki tudna segíteni?
előre is köszönöm a válaszokat
0
0
0
0
niteforce avatar
szerintem az XFX legyen, de a másik is jó
0
0
0
0
warcraftman avatar
XFX ATi Radeon HD6970 ez vagy VTX3D ATI HD 6970
0
0
0
0
Cooley avatar
i5-2500K + GIGABYTE GA-Z68XP-UD3/MSI P67A-GD65/ASUS P8Z68-V amelyik szimpatikus + Cooler Mster GX450 Ez így ~95eFt. Csak jó lenne tudni, hogy milyen videokártya lesz mellette, hogy elég e a táp, de valószínűleg az.
0
0
0
0
warcraftman avatar
nagyjából 50.000 és 100.000 közöt van 50.000 a lenne a legjobb de ha ha nem megy akkor legvégsőhatár az a 100.000
0
0
0
0
Cooley avatar
warcraftman írta:
akkor inkább egyszerűsítek Gigabyte GA-P67A-D3-B3 vagy ennél tudok jobbat a procrol fogalmam sincsen mert ehhez sajna nem értek ebben is kérném a segítségeteket és előre köszi mindenikek

Mennyi a keret? Aszerint kitaláljuk neked, hogy mi legyen. 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
de kell. Vagyis ugyan annak a magnak kell lenni a két kártyában pl 5850-5870 de pl 4870-5870 ből a büdös életben nem lehetne CF-t
0
0
0
0
warcraftman avatar
Pocit is veszek újat 😀 nagyjából procit alaplap és táp cserélném lesz mert a mostani konfig már 2 és fél éves és atol féleg hogy az ujjba vidi kártyák már nem leszek jók a mostaniba mert az örült fejlődésben megint változtatni fognak a foglalatokon 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
nem kell, de úgy érdemes
0
0
0
0
Matyi10 avatar
CrossFire az két ugyan olyan kártyából kell álljon?
0
0
0
0
warcraftman avatar
azt szeretném meg kérdezni hogy van e a Windows-nak javítás funkciója-e.
meg annyit hogy szeretnék venni egy új alaplapot de nem nagyon értek hozzá és sz.. meg nem akarok venni ebben kérnék még segítséget.
Olyan olcsó de időt álló típust 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Mivel ezeket a dolgokat javítani nem nagyon lehet, csak cserélni, ezért a boltok általában a gyártói garanciának az intézését szokták felvállalni X évre.
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor sztem menj a fogyasztóvédelemhez
0
0
0
0
foxbet avatar
Akkor jelentkezel a gyártónál az ügyfélszolgálatnál ha a gyártó is ad rá garanciát és ők elmondják hogy melyik szervizbe kell eljutatnod az eszközt. De ha a gyártó nem ad rá garanciát egyébkét csak a bolt akkor az szívás.
0
0
0
0
niteforce avatar
ilyenkor szerintem a forgalmazóhoz, aki a gyártótól szerzi a cuccot ahhoz kell fordulni.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
lenne egy olyan problémám hogy kb. fél évvel ezelőtt vettem egy hardvert garanciásan csak megszűnt a pcbolt ahonnan vettem
mi a teendő ilyenkor? mert ha véletlen tönkremegy a hardver akkor nem tudom garanciáztatni
valaki tudna segíteni?
előre is köszönöm a válaszokat
0
0
0
0
sanya999 avatar
hali. vki eltudná nekem mondani h hogyan kell a cod6-ba modot "rakni" ?
0
0
0
0
foxbet avatar
Gondolom nem hiába van rajta hütő borda. Amit a gyártó a kiprobál és teszteken átbocsát és azt mondja hogy kell rá hütőborda akkor biztos hogy kell.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja 😆 Bár én az nagy hűtőbordás ramomat épp a nagy hűtőborda miatt adtam el, mert a cpu ventit így csak az egyik oldalra tudtam rakni.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Fésűnek is elmennek 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
De amúgymeg ezek a hűtőbordák lényegében díszek. Méh ha memória tuningra is adja az ember a fejét akkor is csak a tesztprogramokon érzi a hatását játékban egyáltalán nem.
0
0
0
0
foxbet avatar
kingmaknak van hűtő bordás csak az szerver memoria DDR3 1066/1333 Mhz-sek és 240 pin-es
Az pontosabban Nano Thermal Dissipation hűtést alkalmaz, ami lényegében egy felkent, láthatatlan felület a memórialapkák tetején. A vállalat szerint ez a hővezető réteg 2°C-kal alacsonyabb hőmérsékletet eredményez, aminek hála hűtőborda nélkül elérhető 2400 MHz-s effektív órajel.
0
0
0
0
no avatar
Hát az eredeti terv az hogy hyperx-et veszek 😀Csak így elbizonytalanodtam mert 2-3 nap múlva rendelnék 😀.De valaki mondja már meg legyenszíves milyen az a nano hűtés 😀.
0
0
0
0
foxbet avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok, felraktam a 64-bites adobe flash player-t, de felmegyek a youtubra, és írja h rakjam fel az adobe flash playert, de nem bírom felrakni, mert azt írja az adobe h 64-bites rendszeren nem műkszik, akkor hogy tudnék videót nézni youtube-on?

én azt töltöttem le amit a youtube ajánlót hogy töltsem le és az jó a 32 és 64 bites windows 7-hez.

LobiDrg írta:
Kmisi99 írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy az összes 1600MHZ-es Kingmax memórián van hűtőborda ? Előre is köszi 😀

Szerintem van a google ezt dobja ki rá [LINK]

niteforce Összekevered a kingstonnal

De láttam a kingmax oldalán egy fekete-kék színűt amin valami nano hűtés van.Az micsoda ?Már csak azért tettem fel a kérdést mert mindenképpen hűtőbordás memóriát szeretnék és a digistreeten találtam 4gb 1600MHZ-es kingmaxot 6100ft ért 😀

Kingston Hyperx-et vegyél az jobb és csak 400Ft-al drágább.
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy az összes 1600MHZ-es Kingmax memórián van hűtőborda ? Előre is köszi 😀

De láttam a kingmax oldalán egy fekete-kék színűt amin valami nano hűtés van.Az micsoda ?Már csak azért tettem fel a kérdést mert mindenképpen hűtőbordás memóriát szeretnék és a digistreeten találtam 4gb 1600MHZ-es kingmaxot 6100ft ért 😀
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hááát most egy béta flash player megoldotta a gondomat 😀 ahogy nézem 64 bitre nehezebb a dolgok telepítése, mint 32 bitre 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
ez érdekes, mert én a telepítőket mindig fent hagyom a gépemen és az adobe flash telepítője már 1 éves, akkor még csak 32-bites op.rendszert használtam, és tökéletesen működik vele! 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Kmisi99 írta:
LobiDrg írta:

ja bocs, félreolvastam
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, felraktam a 64-bites adobe flash player-t, de felmegyek a youtubra, és írja h rakjam fel az adobe flash playert, de nem bírom felrakni, mert azt írja az adobe h 64-bites rendszeren nem műkszik, akkor hogy tudnék videót nézni youtube-on?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
LobiDrg írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
nem, csak a hyperx-eken van hűtőborda
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
TripplaXXX2 írta:
nincs virusirtód??😲
és ha bekapsz valamit?😆
virust😆

Jó helyre kell nyúlni, akkor nincs gond! 😆
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
pakai93 avatar
tényleg 😀
köszi szépen 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
pakai93 írta:
vettem egy 2TB-os vinyót, de nem látja a win7, de bios-ban és az eszközkezelőben is. tudom h valamit engedélyezni kell, de nem ugrik be h mit. valakinek ötlet? 😊
Start->számítógép kezelés->lemezkezelés->megformázni a sok gigabyte-ot és kész.
0
0
0
0
pakai93 avatar
vettem egy 2TB-os vinyót, de nem látja a win7, de bios-ban és az eszközkezelőben is. tudom h valamit engedélyezni kell, de nem ugrik be h mit. valakinek ötlet? 😊
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció