Hát legálisnak nem legális 😃
Erről a trial resetről én nem tudok, sosem használtam olyat. De ha működik, akkor működik.
Én személy szerint kifizettem azt az 50 eurót hogy használhassam, nem is tudok mire panaszkodni vele kapcsolatban.
a trial resetessel mi a bajod nekem is az van havonta újraaktiválod és tulajdonképp van egy legális teljes értékű vírusírtód. Az összes tört vírusírtó egy halom szar mert nem frissít. A kis hackek a jók hogy pl megújítja az időlimitet.
igen csak torrenten mind ilyen trial reset van sajnos tom hogy az a legjobb😆
Van valahol valami jo linked ahol nem csak trial-os van?
Amúgy a probaverzios az ugyanazt tudja mint a teljes nem?
Csak kiprobálás
Sziasztok!
ma vettem egy új hdd-t mert a régi beszart csak itt az a probléma hogy ha átkötöm az új vinyot a régi helyére akkor nincs kép ha pedig a régit kötöm vissza akkor sincs kép
valaki tudna segíteni?
előre is köszönöm a válaszokat
i5-2500K + GIGABYTE GA-Z68XP-UD3/MSI P67A-GD65/ASUS P8Z68-V amelyik szimpatikus + Cooler Mster GX450 Ez így ~95eFt. Csak jó lenne tudni, hogy milyen videokártya lesz mellette, hogy elég e a táp, de valószínűleg az.
warcraftman írta:
akkor inkább egyszerűsítek Gigabyte GA-P67A-D3-B3 vagy ennél tudok jobbat a procrol fogalmam sincsen mert ehhez sajna nem értek ebben is kérném a segítségeteket és előre köszi mindenikek
Mennyi a keret? Aszerint kitaláljuk neked, hogy mi legyen. 😀
Pocit is veszek újat 😀 nagyjából procit alaplap és táp cserélném lesz mert a mostani konfig már 2 és fél éves és atol féleg hogy az ujjba vidi kártyák már nem leszek jók a mostaniba mert az örült fejlődésben megint változtatni fognak a foglalatokon 😀
azt szeretném meg kérdezni hogy van e a Windows-nak javítás funkciója-e.
meg annyit hogy szeretnék venni egy új alaplapot de nem nagyon értek hozzá és sz.. meg nem akarok venni ebben kérnék még segítséget.
Olyan olcsó de időt álló típust 😃
Mivel ezeket a dolgokat javítani nem nagyon lehet, csak cserélni, ezért a boltok általában a gyártói garanciának az intézését szokták felvállalni X évre.
Akkor jelentkezel a gyártónál az ügyfélszolgálatnál ha a gyártó is ad rá garanciát és ők elmondják hogy melyik szervizbe kell eljutatnod az eszközt. De ha a gyártó nem ad rá garanciát egyébkét csak a bolt akkor az szívás.
Sziasztok!
lenne egy olyan problémám hogy kb. fél évvel ezelőtt vettem egy hardvert garanciásan csak megszűnt a pcbolt ahonnan vettem
mi a teendő ilyenkor? mert ha véletlen tönkremegy a hardver akkor nem tudom garanciáztatni
valaki tudna segíteni?
De amúgymeg ezek a hűtőbordák lényegében díszek. Méh ha memória tuningra is adja az ember a fejét akkor is csak a tesztprogramokon érzi a hatását játékban egyáltalán nem.
kingmaknak van hűtő bordás csak az szerver memoria DDR3 1066/1333 Mhz-sek és 240 pin-es
Az pontosabban Nano Thermal Dissipation hűtést alkalmaz, ami lényegében egy felkent, láthatatlan felület a memórialapkák tetején. A vállalat szerint ez a hővezető réteg 2°C-kal alacsonyabb hőmérsékletet eredményez, aminek hála hűtőborda nélkül elérhető 2400 MHz-s effektív órajel.
Hát az eredeti terv az hogy hyperx-et veszek 😀Csak így elbizonytalanodtam mert 2-3 nap múlva rendelnék 😀.De valaki mondja már meg legyenszíves milyen az a nano hűtés 😀.
DarthRoni írta:
Sziasztok, felraktam a 64-bites adobe flash player-t, de felmegyek a youtubra, és írja h rakjam fel az adobe flash playert, de nem bírom felrakni, mert azt írja az adobe h 64-bites rendszeren nem műkszik, akkor hogy tudnék videót nézni youtube-on?
én azt töltöttem le amit a youtube ajánlót hogy töltsem le és az jó a 32 és 64 bites windows 7-hez.
LobiDrg írta:
Kmisi99 írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy az összes 1600MHZ-es Kingmax memórián van hűtőborda ? Előre is köszi 😀
Szerintem van a google ezt dobja ki rá [LINK]
niteforce Összekevered a kingstonnal
De láttam a kingmax oldalán egy fekete-kék színűt amin valami nano hűtés van.Az micsoda ?Már csak azért tettem fel a kérdést mert mindenképpen hűtőbordás memóriát szeretnék és a digistreeten találtam 4gb 1600MHZ-es kingmaxot 6100ft ért 😀
Kingston Hyperx-et vegyél az jobb és csak 400Ft-al drágább.
LobiDrg írta:
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy az összes 1600MHZ-es Kingmax memórián van hűtőborda ? Előre is köszi 😀
De láttam a kingmax oldalán egy fekete-kék színűt amin valami nano hűtés van.Az micsoda ?Már csak azért tettem fel a kérdést mert mindenképpen hűtőbordás memóriát szeretnék és a digistreeten találtam 4gb 1600MHZ-es kingmaxot 6100ft ért 😀
ez érdekes, mert én a telepítőket mindig fent hagyom a gépemen és az adobe flash telepítője már 1 éves, akkor még csak 32-bites op.rendszert használtam, és tökéletesen működik vele! 😆
Sziasztok, felraktam a 64-bites adobe flash player-t, de felmegyek a youtubra, és írja h rakjam fel az adobe flash playert, de nem bírom felrakni, mert azt írja az adobe h 64-bites rendszeren nem műkszik, akkor hogy tudnék videót nézni youtube-on?
5000-ért már van kaspersky egy évre, gondolkodom rajta, hogy megvegyem
Én a saturnban 10500Ft ért vettem meg 3 hete 1 év licence-t. Nem bírom hangsulyoz ni hogy azért jó mert orosz😆
Erről a trial resetről én nem tudok, sosem használtam olyat. De ha működik, akkor működik.
Én személy szerint kifizettem azt az 50 eurót hogy használhassam, nem is tudok mire panaszkodni vele kapcsolatban.
Köszi!😀
Van valahol valami jo linked ahol nem csak trial-os van?
Amúgy a probaverzios az ugyanazt tudja mint a teljes nem?
Csak kiprobálás
ÉS AZ AVAST ILYEN?JOBB?
2,5-ről cseréltem 3,5-re
megmozgattam de semmi
Nekem is volt hasonló problémám de ugy tünik hogy nálad ez nem vált be nálam igen. Véletlenül nem IDE-ről váltottál Sata-2-re?
még mielőtt cseréltem volna ki a két vinyót azelőtt még volt kép de utána már nem
ma vettem egy új hdd-t mert a régi beszart csak itt az a probléma hogy ha átkötöm az új vinyot a régi helyére akkor nincs kép ha pedig a régit kötöm vissza akkor sincs kép
valaki tudna segíteni?
akkor inkább egyszerűsítek Gigabyte GA-P67A-D3-B3 vagy ennél tudok jobbat a procrol fogalmam sincsen mert ehhez sajna nem értek ebben is kérném a segítségeteket és előre köszi mindenikek
Mennyi a keret? Aszerint kitaláljuk neked, hogy mi legyen. 😀
meg annyit hogy szeretnék venni egy új alaplapot de nem nagyon értek hozzá és sz.. meg nem akarok venni ebben kérnék még segítséget.
Olyan olcsó de időt álló típust 😃
lenne egy olyan problémám hogy kb. fél évvel ezelőtt vettem egy hardvert garanciásan csak megszűnt a pcbolt ahonnan vettem
mi a teendő ilyenkor? mert ha véletlen tönkremegy a hardver akkor nem tudom garanciáztatni
valaki tudna segíteni?
Az pontosabban Nano Thermal Dissipation hűtést alkalmaz, ami lényegében egy felkent, láthatatlan felület a memórialapkák tetején. A vállalat szerint ez a hővezető réteg 2°C-kal alacsonyabb hőmérsékletet eredményez, aminek hála hűtőborda nélkül elérhető 2400 MHz-s effektív órajel.
én azt töltöttem le amit a youtube ajánlót hogy töltsem le és az jó a 32 és 64 bites windows 7-hez.
Kingston Hyperx-et vegyél az jobb és csak 400Ft-al drágább.
ja bocs, félreolvastam