TripplaXXX2 írta:
a Mcaffe és a VIPRE szerintetek jó virusirtok?
nekem a laptophoz adtak egy 60 napos licence-val rendelkező Mcaffe virusirtot de nem volt vami jo minden sza*ba beleütötte az órát hogy vigyázz a számítógép veszélynek van kitéve minden 2. weboldalnál ezt írta még a youtube-nál is. Na meg a másik bevett szokása volt hogy vigyázz teljesítmény növekedés írta ki mikor tudom hogy az lesz mert telepítek.
volt az elözö lapomal ilyen az asrock kal hogy a zotak 9600gt amp editiont nem kezelte le elindult a játék és szétesett a kép és azért adtak egy 9800gt t helyette anno
philips20 írta:
gondolom ma vissza adják és kiprobálom én is, de aztmondták hogy 3dmark, meg a windows élményindex is simán fut vele, de akkor nálam miért nem ? ez a vicc
hozzáteszem ha újra indul a gép az lehet attól is mint pl nekem is az volt, hogy az alaplapon eldurrant egy kondi(én esetemben mind az összes az az 8 😆😉 és attól újraindult vagy el sem indult. Ha esetleg azt megtudnád csinálni, hogy haver alaplapjába bepakoljátok a te cuccaid és ha ott jó akkor az alaplap a ludas. Ha nem akkor ötletem sincs.
A táp teljesítményét pedig ha jól tudom akkor METEX multiméterrel lehet mérni, de nem biztos ehhez nem értek annyira. Fateromnak a hobbija az elektronika majd őt megkérdezem😃 😀.
az a helyzet hogy az alaplapot már kicseréltettem 😃 mert azt hittem hogy az a rossz így ez már egy új és ezzel is ugyan azt csinálja, szóval már másik alaplap van, próbáltam másik procit , már 4 féle mhz ü ramot próbáltam, így nem maradt más mint a videokari mert anélkül alaplapi videokari val meg megy a gép végig fut az élményindex újraindulás nélkül
az lesz a következö hogy belerakom a másik kártyát
Vagy villanyórával😃. Megnézed az utolsó 3 piros négyzetbe a számot. 10 perc mólva megint megnézed, és amennyivel nőt 10 perc alatt, azt beszorzod 6-tal. megvan 1 óra alatt menynit fogyaszt. Ráküldöd a Furmarkot, Aida64-t a gépre, és megint megnézed 10 perc múlva, és beszorzod 6-tal. majd amit előszőr kaptál alapjáraton számot, azt levonod a másodszori mérésből és megvan h mennyit fogyaszt terhelten. Én legalább is így néztem, és viszonylag jó eredményt kaptam.
philips20 írta:
gondolom ma vissza adják és kiprobálom én is, de aztmondták hogy 3dmark, meg a windows élményindex is simán fut vele, de akkor nálam miért nem ? ez a vicc
hozzáteszem ha újra indul a gép az lehet attól is mint pl nekem is az volt, hogy az alaplapon eldurrant egy kondi(én esetemben mind az összes az az 8 😆😉 és attól újraindult vagy el sem indult. Ha esetleg azt megtudnád csinálni, hogy haver alaplapjába bepakoljátok a te cuccaid és ha ott jó akkor az alaplap a ludas. Ha nem akkor ötletem sincs.
A táp teljesítményét pedig ha jól tudom akkor METEX multiméterrel lehet mérni, de nem biztos ehhez nem értek annyira. Fateromnak a hobbija az elektronika majd őt megkérdezem😃 😀.
VGA-val össze tudod kötni, a jack meg a hangra kell azt is össze tudod kötni, és kész 😀
általában minden notin van VGA kimenet, a jobbakon DP és HDMI is van.
Sziasztok! Mostanában vennék laptopot, és TV-vel szeretném összekötni. A TV-n csak VGA és egy stereo jack bemenet, és egy CMP van, ami 5 lyukból áll.
A kérdés h minden laptopot összelehet kötni így a TV-vel, vagy erre is figyelni kell a vásárláskor?
hát ez nagyon jó, visszavittem a kártyámat és aztmondták nincs semmi baja, de közb mégsem jó mert ha nyomok egy windows élményindexet (vagy játékot inditok) közbe újraindul a gép de ha alaplapi videokariról nyomom akkor jó, és erre azt mondták hogy a táp a rossz de eddig teljesen jól müködött nem értem a dolgot
Szilvexter írta:
Üdv, nekem az ESET Nod32 virusirtomtól lassú lesz a net, mit lehetne ez ellen tenni, ha semmit akkor tudnátok ajánlani egy jó antivirust?
A Panda Cloud a legkisebb erőforrásigényű vírusirtó, és még ingyenes is.
DarthRoni írta:
Sziasztok, az miért van hogy 64 bites windows 7-em a 4 giga ramomból miért csak 3,75-öt használ ki? pedig direkt azért nyomtam fel a 64 biteset h teljesen kihasználja, mitől van?
Ha van az alaplapba integrált vaga akkor az zabálja álítsad a legkisebértékre 32Mb-ra a 256 helyett a biosba.
ha nem használod le is tilthatod 😊
jaaaa értem, hááát msot várom h megérkezzen az új VGA, és addig az alaplapit használom, szóval akkor az zabálja 😀
Köszönöm h ilyen okosak vagytok 😃😃
köszi a választ 😀😉
akos328 írta:
nem tudok az alaplaphoz nyúlni semmit, sem, nem férek hozzá, popszegecselve van, a panel és alulról a lap beszerelve, fogalmam sincs hogy rakták úgy össze, de méginkáb nincs hogy szedjem szét teljesen. A biilentyűk nem használnak, bármit nyomok semmi. Eljut egy ideig, amikor azt kéri h nyomjak f1-et, addig nem reagál semmire sem, megnyomom az f1-et és ha megint nyomkodoma billentyűket b@$zik tovább bootolni, és aBIOS-ba sem lép. ha abahagyonm a nyomkodást akk bootol tovább, aztán megint megáll ha elkezdem nyomkodni és így tovább.
Igazából nem élet-halál kérdés, csak elszeretném adni, de nem tudok írni róla semmit, ha nem tudom mi van benne.
sima csavarhúzóval leütodd a popszegecs feját vagy kifeszited onan és lejön majd fursz bele egy akkora jukat amekkora lemez csavart bele akarsz tekerni és kész.
vagy csak az oldallap nyitható le mint az én régi gépházamon
akos328 írta:
nem tudok az alaplaphoz nyúlni semmit, sem, nem férek hozzá, popszegecselve van, a panel és alulról a lap beszerelve, fogalmam sincs hogy rakták úgy össze, de méginkáb nincs hogy szedjem szét teljesen. A biilentyűk nem használnak, bármit nyomok semmi. Eljut egy ideig, amikor azt kéri h nyomjak f1-et, addig nem reagál semmire sem, megnyomom az f1-et és ha megint nyomkodoma billentyűket b@$zik tovább bootolni, és aBIOS-ba sem lép. ha abahagyonm a nyomkodást akk bootol tovább, aztán megint megáll ha elkezdem nyomkodni és így tovább.
Igazából nem élet-halál kérdés, csak elszeretném adni, de nem tudok írni róla semmit, ha nem tudom mi van benne.
sima csavarhúzóval leütodd a popszegecs feját vagy kifeszited onan és lejön majd fursz bele egy akkora jukat amekkora lemez csavart bele akarsz tekerni és kész.
DarthRoni írta:
Sziasztok, az miért van hogy 64 bites windows 7-em a 4 giga ramomból miért csak 3,75-öt használ ki? pedig direkt azért nyomtam fel a 64 biteset h teljesen kihasználja, mitől van?
Ha van az alaplapba integrált vaga akkor az zabálja álítsad a legkisebértékre 32Mb-ra a 256 helyett a biosba.
DarthRoni írta:
Elvileg, ha megtalálod az alaplapi elemet, lenullázod a biost. Következő bekapcsoláskor ki kéne jeleznie hogy CMOS settings wrong, vagy CMOS checksum bad, és utasítani hogy menj be a biosba. Csak vigyázni kell, mert azzal nullázod az IRQ-ket is, a régi gépekben kész katasztrófa újrakonfigurálni őket.
köszönöm a további tippeket. Amúgy mivel kicsi fekvő házban van, csak a vincseszter, és a tápot tudtam kiszedni, az alaplap lefele néz egy panelon, ami viszont nem tudtam leszedni, egy kis résen láttam csaka RAMokat, de CPU hűtőt sem láttam, sztem 100Mhz nem is gyorsabb...
apetit1989 eddig én is eljutottam h bios, de nem tudok belépni nyomkodok, f12-őt, delete-t f1-et, amik a leggyakoribb BIOS belépések szoktak lenni, de nem reagál, egyszerűen bootol tovább.
igazad van a Windows 3.0 grafikus, és hazudtam h nincs vezérlőpult, de az összes menüpontot átnéztem és rendszerről semmi. Ha tudok még mondani vmit, akkor köszönöm szépen, illetve nézelőődk a google-be.
Áh google be semmi, a 3.0-ról van sokezer infó, de amikor már beírok mellé vmit, akkor már csak XP-t dob ki...
nem akarok beleszólni, de torrentről feltört vírusllenőrt??? az egyenlő félmillió vírussal. Gondoljatok bele, ami már felvan törve az mit véd...
mind1 nem ez volt az eredeti látogatásom oka😃
meg találtam a garázsban egy nagyon régi gépet. Gondoltam 1et, szétszedtem, és mondom magamba ez még biztos meg. és igazam is volt. Nincs rajta semmi különös egy DOS és win parancs után belép egy 1985-92-es 3.0-ás verziójú Windowsba.
Aza kérdésem h hogyan tudnám megnézni h miylen alkatrészei vannak, legalább is a kapacitásait, mert se a RAM-ra, se a Vincseszterre nincs ráírva.
A DOS-hoz értek valamennyit, de a mélyére nem tudom beleásni magamat.
Régenne emlékszem vmiről, azthoszem 4 éves lehettem amikor hozzájutottunk ehez a darabhoz, akkor 487-nek hívták, nem tudom ez mit jelenthet, és segít-e vmit.
Olyasvalaki(k)től kérek segítséget, akik láttak és tudják is h mi az a DOS, tehát iylet nem kérek h "nézd meg a vezérlőpultba" meg ehhez hasonlókat. köszönöm előre is
Hozzáteszem csókolomot köszönhetek neki a gépnek, kb 20-25 éves lehet.
Hát legálisnak nem legális 😃
Erről a trial resetről én nem tudok, sosem használtam olyat. De ha működik, akkor működik.
Én személy szerint kifizettem azt az 50 eurót hogy használhassam, nem is tudok mire panaszkodni vele kapcsolatban.
a trial resetessel mi a bajod nekem is az van havonta újraaktiválod és tulajdonképp van egy legális teljes értékű vírusírtód. Az összes tört vírusírtó egy halom szar mert nem frissít. A kis hackek a jók hogy pl megújítja az időlimitet.
nekem a laptophoz adtak egy 60 napos licence-val rendelkező Mcaffe virusirtot de nem volt vami jo minden sza*ba beleütötte az órát hogy vigyázz a számítógép veszélynek van kitéve minden 2. weboldalnál ezt írta még a youtube-nál is. Na meg a másik bevett szokása volt hogy vigyázz teljesítmény növekedés írta ki mikor tudom hogy az lesz mert telepítek.
hát inkább avast 😃 a mcaffe az idegesítő eléggé a vipre-t nem ismerem
az lehet hogy az alaplapom nem kompatibilis a káryával ?
kizárt szerintem. PCi -e az PCI-e
az a helyzet hogy az alaplapot már kicseréltettem 😃 mert azt hittem hogy az a rossz így ez már egy új és ezzel is ugyan azt csinálja, szóval már másik alaplap van, próbáltam másik procit , már 4 féle mhz ü ramot próbáltam, így nem maradt más mint a videokari mert anélkül alaplapi videokari val meg megy a gép végig fut az élményindex újraindulás nélkül
az lesz a következö hogy belerakom a másik kártyát
pedig a GTS 450-et egy 400 as tápnak is vinnie kéne nem hogy egy 600-asnak. nem az lesz a baj szerintem, sztem a VGA-n megment a táp
nem az új gépnél a réginél amit most újítottam fel a e6600 a procis nem az i7 es be
mondjuk abba is egy 450w os táp van
általában minden notin van VGA kimenet, a jobbakon DP és HDMI is van.
A kérdés h minden laptopot összelehet kötni így a TV-vel, vagy erre is figyelni kell a vásárláskor?
Üdv, nekem az ESET Nod32 virusirtomtól lassú lesz a net, mit lehetne ez ellen tenni, ha semmit akkor tudnátok ajánlani egy jó antivirust?
A Panda Cloud a legkisebb erőforrásigényű vírusirtó, és még ingyenes is.
jaaaa értem, hááát msot várom h megérkezzen az új VGA, és addig az alaplapit használom, szóval akkor az zabálja 😀
Köszönöm h ilyen okosak vagytok 😃😃
köszi a választ 😀😉
vagy csak az oldallap nyitható le mint az én régi gépházamon
igazad van a Windows 3.0 grafikus, és hazudtam h nincs vezérlőpult, de az összes menüpontot átnéztem és rendszerről semmi. Ha tudok még mondani vmit, akkor köszönöm szépen, illetve nézelőődk a google-be.
Áh google be semmi, a 3.0-ról van sokezer infó, de amikor már beírok mellé vmit, akkor már csak XP-t dob ki...
mind1 nem ez volt az eredeti látogatásom oka😃
meg találtam a garázsban egy nagyon régi gépet. Gondoltam 1et, szétszedtem, és mondom magamba ez még biztos meg. és igazam is volt. Nincs rajta semmi különös egy DOS és win parancs után belép egy 1985-92-es 3.0-ás verziójú Windowsba.
Aza kérdésem h hogyan tudnám megnézni h miylen alkatrészei vannak, legalább is a kapacitásait, mert se a RAM-ra, se a Vincseszterre nincs ráírva.
A DOS-hoz értek valamennyit, de a mélyére nem tudom beleásni magamat.
Régenne emlékszem vmiről, azthoszem 4 éves lehettem amikor hozzájutottunk ehez a darabhoz, akkor 487-nek hívták, nem tudom ez mit jelenthet, és segít-e vmit.
Olyasvalaki(k)től kérek segítséget, akik láttak és tudják is h mi az a DOS, tehát iylet nem kérek h "nézd meg a vezérlőpultba" meg ehhez hasonlókat. köszönöm előre is
Hozzáteszem csókolomot köszönhetek neki a gépnek, kb 20-25 éves lehet.
5000-ért már van kaspersky egy évre, gondolkodom rajta, hogy megvegyem
Én a saturnban 10500Ft ért vettem meg 3 hete 1 év licence-t. Nem bírom hangsulyoz ni hogy azért jó mert orosz😆
Erről a trial resetről én nem tudok, sosem használtam olyat. De ha működik, akkor működik.
Én személy szerint kifizettem azt az 50 eurót hogy használhassam, nem is tudok mire panaszkodni vele kapcsolatban.
Köszi!😀