Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TrolHunter avatar
HungarianFreak: Szerintem nem elég erős hozzá a telód, nekem is volt már olyan, hogy a marketről leszedhettem, de akadt meg nem indult el.
0
0
0
0
Takumi Fujiwara avatar
Azt nem tudja valaki, hogy a War of Tanks miért lép ki töltés után a telómon? (Xperia X8, Android 2.1-update-1) Marketről szedtem le, szóval nem tudom hogy miért van ez.
0
0
0
0
Iceburner avatar
telac4
Nekem is Lumia 520-asom van,a kedvenc játékom a Six Guns (western-akció-horror).
Zombis játékból a Zombie Derbie (autós-zombis),Zombie Village (ebben egy tökös csávóval kell péppé verni vagy agyonlőni a zombikat),vagy ott van pl. a Zombie High Vol 2. (ez inkább logikai-túlélő,ebben kapsz egy sztorit,pontosabban mindig csak egy részét,és minden ilyen kis történet végén választanod kell több lehetőség közül.Ez inkább arról szól,hogy vajon túlélnél-e,és hogyan egy esetleges zombi-apokalipszist.Egyébként angol nyelvű.)
De szerintem Lumia 520-ra (Windows Phone 8-ra) a Six Guns nálam viszi a prímet....
0
0
0
0
bukta2 avatar
telac4"gta hoz hasonló a Gangstar seria Gangstar Rio/Gangstar Vegas
De ha zombie s game-et szeretnél a "Dead Trigger" vagy Call of Mini Zombie Elengethetetlen 😃
Nagyon jó játékok! Xperia U alatt simán mennek nem tudom igy hirtelen milyen az az 520 de sztem nem lesz velük gond. Jó game-elést! 😉
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Nokia Lumia 520-ra kéne valami gta szerű játék vagy valami zombis.
0
0
0
0
no avatar
Ajánlatok nekem fps,akciós,műfajú,multis játékot ami elmegy a gépemen?
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
tudnátok mondani nekem olyan játékot mint pl: last of us, the walking dead stb. tehát mind1 milyen fajta csak jó történettel olyan ami inspirál hogy folytassam
0
0
0
0
Takumi Fujiwara avatar
Cheese:
Planetside 2. Kicsit olyan mint a Battlefield 2, csak tuningolhatod a fegyvered, járgányod, és még a kasztokat is.
0
0
0
0
alvast avatar
steamen ingyenes az america's army proving grounds beta, próbáld ki, nekem bejött
0
0
0
0
BFarkas avatar
az én gépemhez mien játékot ajánlatok amik futnának rajta rendesen?
0
0
0
0
Bronson avatar
prince of persia forgotten sands
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Üdv. Assassin's Creed sorozathoz hasonló játékokat keresek.
Előre is köszönöm az ötleteket.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Tunngle-n keresztül Borderlands tuti működik, meg Torchlight is. Dead Islandet meg L4D-et nem tudom.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Köszönöm mindkettőtöknek! 😀 Egy hülye kérdés: Muszáj megvenni vagy vannak tört szerók is? Codnak tudom hogy vannak, de az újabbaknak is van tört szerója? 😜
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Borderlands, Torchlight, Dead Island, Left 4 Death.
Torchlight, Dead Island nem igazán lövöldözős de egy próbát megér.
0
0
0
0
frostwagen avatar
GAMER2:

Hát LAN-ra én csak CoD 2 / CoD 4-et tudom ajánlani, az nem CS féle, mert szerintem sokkal jobb.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
LAN-ba melyek a legjobb játékok? Most tervezünk összeülni páran, lövöldözős kellene, és lehetőleg legyen grafja is 😃 (Ne ilyen CS féle)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Nokia Lumia 520-ra kéne valami gta szerű játék vagy valami zombis.
0
0
0
0
Bronson avatar
Half life, cod modern warfare, return to castle wolfenstein.
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziasztok!
Nekem mondanátok olyan FPS gameket ami elmenne a gépemen, min.30fps-el?
Köszi előre a választ.
0
0
0
0
flormate avatar
PMK94: arma 1, 2,3 , crysis 1,2,3 , dragon rising
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Gépemre valami jó futó játékot tudtok? Főleg valami "lövöldözös" kéne COD és BFen kívül.
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Akkor esetleg nézd meg a The Stanley Parable-t, a története "drámai" az biztos.😆
0
0
0
0
lacker15 avatar
TrolHunter: Spec ops megvolt már de azért köszi. 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
FarkasHarcos1000:
Valószínű futni fog
0
0
0
0
BFarkas avatar
Hali lehet nem ide tartozik de nem tudom hová írjam. Hogyha fut nálam a f1 2012 akkor a borderlands 2 is menni fog?
0
0
0
0
no avatar
darkness2013: Pontos megjelenési dátum nincs, konkrétan be sincs jelentve PC-re. A gépigény a képek , videók alapján nem lesz túl baráti...
0
0
0
0
darkness2013 avatar
GTA 5 mikor jn ki és a gépigénye milyen lesz szerintetek?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
TrolHunter hát akkor Minecraft. Ennél jobbat nem tudok mondani, úgy ami a kérésedhez közel állna 😀
lacker15 Mass Effect.
0
0
0
0
TrolHunter avatar
TerrorDom: Te pontosan a Mafia sorozatot írtad le
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Helló!
Tudtok mondani valami bűnözős játékot?Olyanra gondolok hogy nekünk kell alakítani egy gengsztert és lehet rabolni meg ilyenek. GTA-kat végigjátszottam, APB-vel is játszottam, Saints Row 3-at végigjátszottam(a 2-es nem ment).Előre is kösz!
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok. Mondanátok nekem játékokat? Már kivittem az AC3, Far Cry 3, Splinter Cell Blacklist, Thief Deadly Shadows, Far Cry 1, Prince of Persia, GTA IV felénél vagyok talán, Crysis 3 kicsit unalmas, Hitman Absolution 3. részében vagyok, Driver San Francisco, NFS, Tomb Raider, Payday 2. + Rajta van a gépemen 1 csomó játék amit még nem említettem. De azért örülnék ha írnátok 1 párat. Ezeket azért írtam, hogy azokat ne írjátok 😀. Szóval jöhet lövöldözős, mászkálós. GTA féle, Splinter Cell féle. Szóval minden jöhet ami szerintetek jó. Előre is köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
TrolHunter avatar
chorno02: Kösz, de a State of Decay ugyanúgy zombis
sudosu: Kösz, már játszottam vele, csak ez a 2D oldal/felül nézet nem nagyon jött be
lacker15: Spec Ops: The Line, egy kissé durva részek is vannak benne, de a története iszonyat jó (tapasztalatból mondom)
0
0
0
0
Slier avatar
Mortal kombat 2011 legjobb 😀
0
0
0
0
XfighterX avatar
valaki tudna nekem 1 jó verekedös játékot ajánlani.😊
0
0
0
0
lacker15 avatar
Hali, valaki nem tud egy játékot aminek a storija kicsit pörgős de jobb lenne valami drámai?! Pref. FPS/TPS és legyen elviselhető grafikája. Köszi. 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
TrolHunter State of Decay? Bár ott nem igazán kell fát gyűjteni, meg építkezni. Nem igazán van ilyen játék.
0
0
0
0
sudosu avatar
TrollHunter: Talán Don't Starve... nem tudom ez jó e
0
0
0
0
xoki avatar
TrolHunter: hát ilyen nem nagyon van de később lehet eszembe jut majd...

kami96: wow, swtor, tera, dc universe, guild wars 2, aion, neverwinter

RTMJozso: hát talán flatout, grid, bár nem emlékszek hogy van e benne tuning 100%ba
0
0
0
0
flormate avatar
TrolHunter: sajnos olyat nem tudok de az I Am Alive az túlélő
0
0
0
0
kami96 avatar
Sziasztok valaki tudna nekem egy jó MMO játékot ajánlani.
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Valaki tudna írni nem zombis túlélő játékot, ahol csak fát gyűjtesz, meg építesz esetleg vadászol.
0
0
0
0
no avatar
Valaki tud jó autós játékot amibe lehet tuningolni? Need For speed en kívül
0
0
0
0
flormate avatar
chrono02: jó akció játékokat sajnos nem sikerült találnom.
0
0
0
0
sudosu avatar
MBenjo: Civilization , Europa Universalis , Might & Magic: Heroes
0
0
0
0
MBenjo avatar
Sziasztok! XCOM/Heroes-szerű köralapú (turn-based) stratégiai játékokat tudnátok nekem ajánlani? 😃
0
0
0
0
MentaLike avatar
Hello!
Az én gépmen mien játéokok mennének el lagg mentesen? Előre is köszi a választ. 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Fél napodat azzal töltötted, hogy mindenhová számokat írtál, nem sikerült semmit találni?
0
0
0
0
flormate avatar
az én gépemhez tudnátok mondani jó akció játékokat?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció