Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem is Lumia 520-asom van,a kedvenc játékom a Six Guns (western-akció-horror).
Zombis játékból a Zombie Derbie (autós-zombis),Zombie Village (ebben egy tökös csávóval kell péppé verni vagy agyonlőni a zombikat),vagy ott van pl. a Zombie High Vol 2. (ez inkább logikai-túlélő,ebben kapsz egy sztorit,pontosabban mindig csak egy részét,és minden ilyen kis történet végén választanod kell több lehetőség közül.Ez inkább arról szól,hogy vajon túlélnél-e,és hogyan egy esetleges zombi-apokalipszist.Egyébként angol nyelvű.)
De szerintem Lumia 520-ra (Windows Phone 8-ra) a Six Guns nálam viszi a prímet....
De ha zombie s game-et szeretnél a "Dead Trigger" vagy Call of Mini Zombie Elengethetetlen 😃
Nagyon jó játékok! Xperia U alatt simán mennek nem tudom igy hirtelen milyen az az 520 de sztem nem lesz velük gond. Jó game-elést! 😉
Nokia Lumia 520-ra kéne valami gta szerű játék vagy valami zombis.
Planetside 2. Kicsit olyan mint a Battlefield 2, csak tuningolhatod a fegyvered, járgányod, és még a kasztokat is.
Előre is köszönöm az ötleteket.
Torchlight, Dead Island nem igazán lövöldözős de egy próbát megér.
Hát LAN-ra én csak CoD 2 / CoD 4-et tudom ajánlani, az nem CS féle, mert szerintem sokkal jobb.
Nokia Lumia 520-ra kéne valami gta szerű játék vagy valami zombis.
Nekem mondanátok olyan FPS gameket ami elmenne a gépemen, min.30fps-el?
Köszi előre a választ.
Valószínű futni fog
lacker15 Mass Effect.
Tudtok mondani valami bűnözős játékot?Olyanra gondolok hogy nekünk kell alakítani egy gengsztert és lehet rabolni meg ilyenek. GTA-kat végigjátszottam, APB-vel is játszottam, Saints Row 3-at végigjátszottam(a 2-es nem ment).Előre is kösz!
sudosu: Kösz, már játszottam vele, csak ez a 2D oldal/felül nézet nem nagyon jött be
lacker15: Spec Ops: The Line, egy kissé durva részek is vannak benne, de a története iszonyat jó (tapasztalatból mondom)
kami96: wow, swtor, tera, dc universe, guild wars 2, aion, neverwinter
RTMJozso: hát talán flatout, grid, bár nem emlékszek hogy van e benne tuning 100%ba
Az én gépmen mien játéokok mennének el lagg mentesen? Előre is köszi a választ. 😀