Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csáó
azt kérdezném hogy
egy hd 4830 512mb 2gb ram és egy 3 ghz-es amd procival max milyen felbontás az ajánlott a mai játékoknál high-on?
mert gondolom az 1920x1080 as felbontás az már lehet túl nagy lenne szal max felbontás?
előre is thx a választ
Én 1680x1050-en használom (persze tuningolva) és a játékok többségét elég szépen viszi.
csáó
azt kérdezném hogy
egy hd 4830 512mb 2gb ram és egy 3 ghz-es amd procival max milyen felbontás az ajánlott a mai játékoknál high-on?
mert gondolom az 1920x1080 as felbontás az már lehet túl nagy lenne szal max felbontás?
előre is thx a választ
Nézz teszteket pl prohardver vagy vgaspeed.hu
azt kérdezném hogy
előre is thx a választ
Hát ha az ott 20 000Ft akkor rohadt szarok a román árak ez itthon 12 000Ft szóval játékra nem éppen
Hát akkor eléggé 😕
Itthon egy HD4830-at már be lehet szerezni 20-22e-ért 😕
Itt a commenteknél mindneki dicséri,hogy ilyen jól megy a GTA 4 meg ilyesmik.
Hát ha az ott 20 000Ft akkor rohadt szarok a román árak ez itthon 12 000Ft szóval játékra nem éppen
Ezt mondtam, hogy sokkal drágább itt minden.
http://www.emag.ro/placi_video/placa-video-his-ati-radeon-hd-4650-1024mb-ddr2-128bit-full-hd-1080p-pci-e-platinum--pH465FS1GH
Ehez mit szoltok , érdemes?
Hát, ha játékra akarod használni akkor valahol kompromisszumot kell kötni a felbontással és beállításokkal.... az 1GB VRAM meg csak parasztvakítás 😕
Akkor ha olcson akarsz inkább 4670 😉 Nem drága és jobb szvsz... Vagy 9600GT nVidiábol 😉
Ehez mit szoltok , érdemes?
Kösz, csak nállam az van hogy itt Erdélyben az árak drágábbak mint ott magyarban.😞
Az nem valami jó 😞 Sztem külföldre is szállítanak, habár nem tudom... De ugyse nagyon érné meg mivel több lenne a futár 😕
Köszi, megnézem
Nincs mit.
HD4830 erős kari, meg 9800GT se rossz főleg, hogy 256bit-es 😉
Mind2 ugyanúgy megéri, de itt egy teszt:[url]http://vgaspeed.hu/graph.php?page=1&mode=compare&p2=acaoaeabd2&p3=aeapaeabdS&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa[/url]
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=80554[/url]
Vagy HD4830
[LINK]
Inkább játékra.😀
Mennyi pénzt akarsz vga-ra költeni?Játékra kell?Mert a 9600-as nemjátékra való.
Nekem 9550-ven van,és viszonylag el megy jó játékokkal,de nem Undercover+ Dirt-re gondoltam!! (Pixel Shader 3,0 kell azoknak a játékoknak!)
Vennék egy vga-t
Ati Radeon 9600Tulajdonságai:
-256 Mb DDR rammos videó kártya.
-AGP-s
-Tv-kimenettel rendelkezik
-pixel shader 2.0 támogatás
-passzív hűtéses
És 1 kérdés hogyan kell a gépbe szerelni és telepíteni?
Lécci válaszoljatok
Köszi!
1440x900 felbontáshoz elég a 4670 vagy inkább legyen 4830?
Barátom-nak 9400 GT -je van 1 GB-os, és valameik nap kérdezte tőlem ,hogy max: 30 000-ig van -e annál jobb..adtam neki néhány tippet,de segítenétek,hogy meik VGA a legjobb 30 000 FT ,lehetőleg nVidia legyen...!?
gts-250 Nvidia-ból radeonbol pedig 4850 vagy kicsivel többért 4870 😉
Hát 150euró max!
Ennél jobb választás nincs! 😀
MSI R5770-PM2D1G
[LINK]
Valaki ajáljon nekem egy videókártyát 10000 FT-ig
Előre THX.