Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
egy ienel énis bemennék a suliba igaz akkora mint a sulink 2 szerese de mind1 a tescónál leparkolok vele 😆
0
0
0
0
akos328 avatar
okész kössz a segítséget, akkor a CSX marad., mostmár csak az eddigi moduljaimtól kéne megszabadulni...
0
0
0
0
matyosowski avatar
a dual channel ha jól tudom akkor 3-5 % gyorsulás de nem biztos. Tényleg nézd meg googleban egy teszben.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A Dual channel gyorsítja egy csöppet, nézz utána a neten. Érdekes, igazából a kit szokott valamicskével drágább lenni, mint a szimpla modul.
0
0
0
0
akos328 avatar
Áh köszi😃 feszkót nem tudom mennyi, az nincs a leírásban, annyi h 1333mhz, mondjuk a CSX-en f@sza hűtőborda van.

most nézem részletesebben h a CSX végülis 2x2 GB, a Kingmax meg 1x4, ha Dual chanel akkor működésbe mennyivel másabb?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Véleményem szerint nyugodtan vedd meg az olcsóbbat. Az a kingmax, hogy ha ugyanannyi a frekije, mint a CSX-é, semmivel sem tud többet.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Inkább CSX szerintem 😀
0
0
0
0
akos328 avatar
Sztetek a CSX mint gyártó milyen, mert láttam, 4590 4 GB-os 1333Mhz RAM modult, de láttam Kingmaxot 4720-ért. Megspórólhatom -e azt a pár forintot, vagy vegyek inkább kingmaxot?
0
0
0
0
no avatar
ha nem win 98 vagy 2000 ret használsz akkor passz 😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
pls help!

Egy rohadt régi driver volt fent a gépen ATI 8.4 asszem, le töröltem és leszedtem a ATi 10.2-t, mert ezt adta ki az X1650 legfrissebb drivereként. Amikor telepíteni akarom azt írja ki hogy a driver nem talált kompatibilis hardvert...
Mit csin?
0
0
0
0
no avatar
tudom hogy poénak szántad énis az elözö mondatom 😆 lehet pár deka suja az tuti :_D
0
0
0
0
cseszka avatar
Scoutmap300 írta:
cseszka ez nem pár deka de ha feltudod emelni akor megemelem a kalapom előtted 😆

Poénnak szántam csak,de szerintem még Superman se....öl is kibujna a csokis csiga ha megprobálná megemelni.
0
0
0
0
no avatar
cseszka ez nem pár deka de ha feltudod emelni akor megemelem a kalapom előtted 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
FEARQq írta:
Sziasztok lenne 1 kérdésem 2 proci között vacilálok hogy melyik lenne a jobb választás ?
AMD Phenom-2 x4 840 vagy Intel Core i3-2100 a válaszokat előre is köszi 😃
Az i3 olyan erős mint egy phenom 955-ös ami viszont erősebb mint a 840-es mert az egy athlon.
0
0
0
0
FEARQq avatar
Sziasztok lenne 1 kérdésem 2 proci között vacilálok hogy melyik lenne a jobb választás ?
AMD Phenom-2 x4 840 vagy Intel Core i3-2100 a válaszokat előre is köszi 😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
KogeruKiller írta:
Várj! Sokkal jobban jársz! 160 000 ért nagyon ütős gépet vehetsz, kicsit később,mint egy gyengébbet most amit később se tudsz olyan erősre fejleszteni.

Hát én várnék, de most is egy P3-s gépről netezek, a mostani 80k is akkor lenne meg ha bevinném öcsém gépét.
0
0
0
0
KogeruKiller avatar
Várj! Sokkal jobban jársz! 160 000 ért nagyon ütős gépet vehetsz, kicsit később,mint egy gyengébbet most amit később se tudsz olyan erősre fejleszteni.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Én egy nagy dilemmában vagyok.

Most 70-80 000Ft-m van, szeptemberben tudok szerezni még ugyan ennyit. A kérdés, hogy most vegyek gépet, és felújítom vagy várjak? (ami már nagyon rossz)
A gép sürgősen kellene, mert az öcsém gépe most is szervizben van.
0
0
0
0
hojofor avatar
Hali! Jönnék még 1 kérdéssel!!! Apámnak egy 22"-os LG LCD monitorja van és játék közben (Witcher) egyik pillanatról a másikra megjelenik egy zöld sáv ha kilépünk a játékból ugyan úgy bennmarad az asztalon.. Olyan mintha 16 bitre állítódna abban a sávban a szín. Nekem fogalmam sincs mi lehet a baj. Újraindítás után is bennmarad néha. Ha mozgatjuk az egeret ritkán eltűnik vagy megjavul kis időre. Ötletek vannak?
0
0
0
0
grafi97 avatar
akkor minden happy.😆 kösz a választ.😀
0
0
0
0
akos328 avatar
Sztema BIOS-ban másképp van beállítva. Nekem is úgy lehet állítani h CPU hőfoktól függően pörögjön, vagy feszültségváltoztatástól, esetleg fix fordultszámon.
És mivel új az alaplap másképp vana BIOS-ba állítva. én erre tippelek, de csak 1 ötlet, egyáltalán nem biztos.
0
0
0
0
philips20 avatar
az miért van hogy a régi gépembe amit most felújítottam, az uj alaplappal a proci ventillátora csak 1100 at forog még játékközben is csak 1400 körül re megy fel, nem megmelegszik túl a proci csak érdekell ne hogy miért van ez mert az előző lapon alapból ment 2000 ret a venti
0
0
0
0
grafi97 avatar
az ASUS M4A87TD/USB3 alaplap támogatja az AMD FX-et?(legfrissebb biosal)
0
0
0
0
kisteker avatar
niteforce írta:
Hagrid írta:
kisteker írta:
nem tudsz rászánni húszezret? ezek NEM játékra valók!

De gondolom vinne lowon egy pár játékot.
Ati HD4330 se játékra való mégis visz sok játékot elég jól.
Nem akarok sokat költeni rá...

de mondtam hogy a best buy a ZOTAC GT 240 AMP! 13K-ért. Miért nem azt veszed? Azzal nem a lowon való 25 FPS-lenne hogy éppencsakhogy tudsz játszani, azzal kisebb felbontáson már játszhatóak a gamek. Teljesítményben a HD5570 és a HD5670 között van.
de még annál is erősebbet érdemes venni.
Nem hiszem hogy jobban megéri félévenként VGA.-t venni mert mindig az épp elég VGA-T veszed.

igaz 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Hagrid írta:
kisteker írta:

de mondtam hogy a best buy a ZOTAC GT 240 AMP! 13K-ért. Miért nem azt veszed? Azzal nem a lowon való 25 FPS-lenne hogy éppencsakhogy tudsz játszani, azzal kisebb felbontáson már játszhatóak a gamek. Teljesítményben a HD5570 és a HD5670 között van.
de még annál is erősebbet érdemes venni.
Nem hiszem hogy jobban megéri félévenként VGA.-t venni mert mindig az épp elég VGA-T veszed.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Csak egy sima utp kábel kell [LINK]
Egyiket a laposba a másikat a gépbe és megjelenik majd hálózatba mindkét gépnél a másik csak át kell küldeni. kb olyan gyorsan lehet küldeni amennyire a hdd bírja már ha 1000mbites a hálókari ha csak 100 as akkor durván 15mb/s
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
A-Villas-Boas írta:
Hello 😀 azt szeretném megtudni,hogy asztali gépről laptopra a dolgaimat hogy tudnám átrakni? van valami olyan kábel,ami erre való,vagy marad a külső vinyó?

és bocsi a hülye kérdésért 😊 😃

tutommal külsővel a leggyorsabb
0
0
0
0
A-Villas-Boas avatar
Hello 😀 azt szeretném megtudni,hogy asztali gépről laptopra a dolgaimat hogy tudnám átrakni? van valami olyan kábel,ami erre való,vagy marad a külső vinyó?

és bocsi a hülye kérdésért 😊 😃
0
0
0
0
Hagrid avatar
kisteker írta:

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Az intel pentium G620 mennyire jó proci? 775ös procikhoz viszonyítva van olyan jó mint egy E8400?
0
0
0
0
kisteker avatar
0
0
0
0
Hagrid avatar
Hát igazából játszásra de lowon is akár pl mafia 2 stb... Csak menjen akadás nélkül.
A 350w-os Codegen nem birná el őket nem?Az alaplapba Asrock Conroe 865PE-be bele lehet rakni?
Ja és tényleg annyira alkalmatlanok játszásra? A 2 kártya?
Akkor inkább ezt? http://***/webshop/product/_zotac_zt_20409_10l_gt240_1gb_gddr2_pcie/165282
0
0
0
0
kisteker avatar
igaza van 😀

Lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy mi a feladata az alaplapon az északi/déli hídnak?
0
0
0
0
niteforce avatar
amúgy VGA-ból a 12 -13 ezres sávban most best Buy a ZOTAC GT240 AMP!
az erősebb mindkettőnél.
0
0
0
0
kisteker avatar
Hagrid írta:
Erről http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1432
és erről: http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=420
Mi a véleményetek? Melyik a jobb? Illetve ezekről?
Intel Pentium Dualcore G620 2.6GHz BOX:
- Intel Pentium Dualcore
- Cock Speed 2.6GHz
- Intel Smart Cache: 3Mb
- BusCore Ratio 26
- DMI:5GT/s, 64 bites működés
- 32nm Gyártástechnológia
- 65Watt maximális fogyasztás
- DDR-3 1066 memória vezérlés
- Graphics: 850MHz/1.1GHz
- VT-x,SpeedStep,Fast-FlexMem
Intel Dual Core E6500 2.93GHz BOX
Intel Pentium CPU sorozat
- Órajel : 2.93GHz
- L2 cache méret: 2mb
- FSB: 1066MHz
- 64 bit támogatás
- 45nm gyártási technológia
- 65W max fogyasztás
Melyik a jobb?

VGA-k közül egyértelműen a 12ezres és a procik közül meg az első. Szerintem. Az órajel messze nem minden és ha 32nm-es a tech akkor szerinntm nem is melegszik annyira hogy ne húzhasd azt a procit fel 3 ghz-re. Mihez lennének eek a cuccok?
0
0
0
0
niteforce avatar
azok a VGA-k tökéletesek ha HTPC-t akarsz filmezésre, de játékra szinte alkalmatlanok.
a prociból a Pentium G620 a jobb, de érdemes játékra is már a 4 magos processzorokat választani 😀
0
0
0
0
Hagrid avatar
Erről http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1432
és erről: http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=420
Mi a véleményetek? Melyik a jobb? Illetve ezekről?
Intel Pentium Dualcore G620 2.6GHz BOX:
- Intel Pentium Dualcore
- Cock Speed 2.6GHz
- Intel Smart Cache: 3Mb
- BusCore Ratio 26
- DMI:5GT/s, 64 bites működés
- 32nm Gyártástechnológia
- 65Watt maximális fogyasztás
- DDR-3 1066 memória vezérlés
- Graphics: 850MHz/1.1GHz
- VT-x,SpeedStep,Fast-FlexMem
Intel Dual Core E6500 2.93GHz BOX
Intel Pentium CPU sorozat
- Órajel : 2.93GHz
- L2 cache méret: 2mb
- FSB: 1066MHz
- 64 bit támogatás
- 45nm gyártási technológia
- 65W max fogyasztás
Melyik a jobb?
0
0
0
0
niteforce avatar
kösz a választ, megpróbálom 😕
0
0
0
0
no avatar
niteforcnak:

huzva van a proci vagy akármi mertha igen vedd visza alapórajelre és akkor nézdmeg müködik-e több ötletem nincs :S

üdv:Scoutmap 😃
0
0
0
0
kisteker avatar
SziasztoK!

Lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy mi a feladata az alaplapon az északi/déli hídnak?
0
0
0
0
niteforce avatar
köszi 😀

hát nem műxik 😞
nem örülök neki 😞

ráadásul van még egy problémám:

mindig lagolnak a gamek. mindig windowsal is, és driver cleanerrel is letakarítom a drivertt. újraindítás, telepítem az újat. megint újraindítás. ezután mennek jól a játékok. azonban ha kikapcsolom és bekapcsolom a gépet, már megint lagol minden. ez mitől van?
0
0
0
0
Cooley avatar
niteforce írta:
sziasztok, van olyan parancs amihez kell escape billentyű? le akarom tesztelni mert játékok alatt nem reagál ha nyomom lehet hogy rossz.

Ctrl+shift+esc Feladatkezelő.
0
0
0
0
niteforce avatar
sziasztok, van olyan parancs amihez kell escape billentyű? le akarom tesztelni mert játékok alatt nem reagál ha nyomom lehet hogy rossz.
0
0
0
0
akos328 avatar
Ráadásul maj dmind2 ramot elakarom adni, azért nem egybe h addig azért legyen gépem... tehát elvégre 4GB, de egybe nem akarom eladni.
0
0
0
0
Cooley avatar
akos328 írta:
Hát pont ezért, mert 3 fölött vannak a 2Gb-os 800Mhz DDR2-es modulok, ha 300-ért eltudnám adni akkor sztem az jó lenne, már csak azért is mert a DDR3-as viszont csak 2500 FT körül van, de nem az***ról beszélek.
A lapomat meg nem tudom azzal mi legyen, menniyért?

Ja hogy 2GB-os? Az 5eFt körül mozog újonnan, azt elpasszolhatod 3-ért. Ha mázlid van, a modulért meg a lapért összesen kapsz 12eFt-ot.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció