Nem kell mindent elhinni, amit feltesznek oda! Kamu videó, mivel a CryTek elnöke - még anno, amikor felröppent egy kacsa, miszerint lesz Xbox360-ra Crysis - bejelentette, hogy a Crysis PC exkúzív játék marad. Viszont elmondta azt is, hogy nem feledkeznek meg a konzolt birtokló játékosokról sem, hisz a jövőben lesz több CryTek játék is konzlokra.
Még egy utolsó gondolat ezzel kapcsolatban, és utána térjünk vissza az eredeti témához.
A kedvesem, most is játszik (Settlers 6), és nem késsel vár haza 😃, mindíg én érek haza előbb.
Az utód még csak tervezve van, előbb az építkezés kezdődjön el. Ennyi... 😃
Nem mintha egy felnőtt nem élvezné a játékokat...de, fáradtan hazaméssz a munkából, a gyerek bömböl, az asszony ölni tudna, neked pont játszani lessz kedved 😆
Xbox 360 Arcade átalakítva (flash) + hűtésmod! 54.990 Ft
Xbox 360 Pro 60GB átalakítva (flash) + hűtésmod! 64.990 Ft
Xbox 360 Elite 120GB átalakytva (flash) + hűtésmod! 84.990 Ft
Igazából én is gondolkozom, egy xbox360-on, de valószínű, én olyat vennék ami flash-elve van. Ilyenkor annyi a gáz, hogy ha kiszúrnak a live-on akkor rögtön kirúgnak onnan, viszont mindennel tudsz játszani.(mert ugye nem olcsóak a játékok az xbox-hoz). Valamit valamiért!
A kedvesem, most is játszik (Settlers 6), és nem késsel vár haza 😃, mindíg én érek haza előbb.
Az utód még csak tervezve van, előbb az építkezés kezdődjön el. Ennyi... 😃
Fogok én még játszani, de azt majd babázásnak hívják majd.
A pc-től nem pártolok el, mert azon dolgozom is, nem csak játszom, egy box-on nem igazán tudnék...
csak úgy néha eszembe jut.
Ja és az xbox360 exkluzív game-k miatt esetleg. (GOW2) 😆
Xbox 360 Arcade átalakítva (flash) + hűtésmod! 54.990 Ft
Xbox 360 Pro 60GB átalakítva (flash) + hűtésmod! 64.990 Ft
Xbox 360 Elite 120GB átalakytva (flash) + hűtésmod! 84.990 Ft
1 ÉV TELJESKÖRŰ GARANCIÁVAL
szerintem elég korrekt, és mindent lejátszik
Pl.:GTA 4 PC:10ezer,Xbox360:17ezer....😶
Hol 17ezer? Csak abban a sz*r nem mondom ki melyik boltban.... boxra 11ezer....
Flash? A gépem? Nem értem 😆
Csak a gyári lemezeket játsza le, vagy azokat is, amiket te írsz ki?
Csak érdeklődöm, hogy Ő milyet használ!
Ps2-öt és is flash-eltem, anno. B)
Mien Dvd re lehet ki írni a játékokat? :\
Egyébként király a kép!
[LINK]