Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jozsefgyorfi avatar
Na megnéztem még három most kezdődő animének az első részét és jöttem véleményezni.
Szeretném a Working-ot és a Durararax2 Ten-t is elkezdeni, de még az előző évadaikat nem fejeztem be, de most neki is kezdek.

Először is kezdeném a Charlotte-val. Ez a rész nagyon nem arról szólt, hogy most akkor keltsünk egy jó benyomást a nézőben , hanem arról, hogy lefektesse a történet alapjait... már ha lesz történet, mert eddig nem sok jóval kecsegtet. Spoiler!
Ugyebár egyes embereknek különleges képességeik vannak. Kiváncsi vagyok, hogy ezen képességek eredete el lesz-e magyarázva.
A főszereplőnkre úgy néz ki, hogy rá lesz erőltetve, hogy megváltozzon tehát némi karakterfejlődés is lesz. Őszintén szólva nem várok el tőle semmit. Nagyon jó indulattal erre a részre 6/10-et adok és remélem, hogy ki is érdemel majd legalább ennyit.

Másodszor jöjjön az Ushio to Tora. Be kell valjam, hogy eleinte bele sem akartam nézni. De itt jön a bökkenő, mert valószinüleg megbántam volna a közeljövőben. Ez az első rész nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Igy első ránézésre nekem ez egy shounen-comedy animének tünik. El kell mondjam, hogy a mai animékhez képest ennek tényleg van története, hogy mi az azt mindenki nézze meg magának. Másik fontos dolog az, hogy eléggé hangulatos nem az a "no feeling what so ever" anime. Miután kicsit utána is jártam a forrásnak kiderült, hogy ezt is egy régebbi mangából adoptálták, mint annó a Kiseijuu-t is. Persze semmi közük egymáshoz.
Ehhez az animéhez már vannak kissebb elvárásaim. Egyenlőre egy erős 8/10-et érdemel.

És végül a Rokka no Yuusha . Érdekes kis sztorinak indul. Ahogy a neve is mondja 6 hősről van szó benne, habár az első rész alapján még csak kettőt ismerünk meg belőlük. Nem éreztem az epizód alatt, hogy nagyon odakötne a monitor elé, de annyira nem is volt unalmas. Majd negnézem a többi epizódot is és reménykedem, hogy jó lesz. 7/10
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ushio to Tora első része jóféle lett, nézzétek meg, bár még csak angol subbal van, de megvan benne a Hangulat meg a Régiség íz.
0
0
0
0
soko avatar
dispPap : Listámra felvéve az anime 😃 elég érdekesnek tűnik 😃
0
0
0
0
soko avatar
xoki : Ha ez az anime nincs még a listádon akkor vedd fel ->Akatsuki no Yona első 4 részt láttam de már jobbnak ígérkezik mint a gunslinger stratos 😃
0
0
0
0
visor261 avatar
"EPIK HASONLAT"... az én melegszendvicsemre kajaként gondolsz?
mert "joey nem ad a kajájából..." és mivel nem eheted meg ezért nem kaja... 😜
meg ha nem te tenyésztetted azt a csirkét honnan tudod hogy az van benne?(amikből előállítják+ elkészítésnél hozzáadnak...) "EPIK HASONLAT" A külömbség a kutyaszalámi és a sima közt az hogy... ők legalább nem tudják mi van benne úgy eszik... mi meg tudjuk mi van benne és mégis megesszük.

toriko x one piece x dragon ballz... de a gintamás rész az a bishokuja filmben jelenik meg 1-2 ms-re... azért gondoltam hogy nem könnyű megmondani(photografikus memória kéne hozzá...😃😉
0
0
0
0
xoki avatar
visor261: amikor megnéztem a One piece X Toriko special akkor raktam a megnézendő listára a Torikot. 😃 és ekkor találtam rá valami cikkbe erre a képre. De egyébként azt hiszem ez valami special volt nem?
De egyébként jó hogy eszembe jutott most, meg kéne nézni a torikot ! 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ergo Proxyról? Egy átlagos dark fantasy beütésű Cyberpunk cucc ami próbál mondanivalót erőltetni magába és nem is lenne rossz ha nem egy mocsok nagy cliffhangerrel érne véget. Bár így könnyű láttam, meg ez sem éppen mai.

De már a borítóról lehet tudni hogy valami mélyebb darkos cucc lessz.

Xoki igazad van, megtérítettél mától mindent csak élvezek bármilyen és mindenre 10/10et adok. Most erre mit mondjak, tényleg nem értelek. Te írtad még ma hogy csak azok az animék rosszak amikre 4 pont alatt adsz, most meg még sincs rossz anime? What?

Magyarán azt akarod mondani hogy bármilyen valami biztos lesz (több kevesebb) ember aki szereti? Szép gondolat, a kutyatápot is emberek számára fogyaszthatónak készítik, még is inkább csirkemellet eszek, pedig olcsóbb lenne a kutyatáp. EPIK HASONLAT!

Amúgy szép gondolat, csak túl naív.
0
0
0
0
soko avatar
disPap : Ne értsd félre nem bántás volt amit írtam 😃 Számomra te tökre elmennél egy anime kritikusnak 😃

xoki : Egy két anime-vel már megjártam hogy sokat fűztem hozzá és arca estem 😃 Azóta máshogy állok én is a dolgokhoz .😃
0
0
0
0
visor261 avatar
xoki ding dong 😃 te vagy hc animefan vagy vagy nem rég nézted... 😜
(vagy elárulod honnan tudtad? 😲)
és most kiállok melletted "Nincs rossz anime" mert "nincs rossz kaja... minden ami kaja megehető... ha nem lehet megenni az nem kaja... ">D
meg szerintem se volt vicces... mi abban a vicc hogy:megerőszakolnak,eladnak kilóra,és még a hozzáállásod is szar? O.o
0
0
0
0
xoki avatar
visor261: öööm, Toriko?

soko: na ebbe egyetértek.
Sose szoktam sokat elvárni egyiktől se, nálam ez a veszély nem áll fenn 😃

dispPaP: Nem hanem az idegesit fel hogy a véleményedet szentnek tartod. Nincs rossz anime, csak más ízlés.

(igen, elolvastam, soko miatt, ha már szerinte ez egy jó nagy poén volt...)
0
0
0
0
dispPaP avatar
Akkor meg a Sket Dance, mert csak abban szerepeltek még Gintokiék. Vagy esetleg valamelyik új szezonosba bevágták, amit kétlek.

Bár most így megnézve egiyk háttal álló srác pulcsija olyan mint az Outbreak Companyban a srácnak.

Jaaa azt mond. Gondolom valami zenés komédia, de foggalmam sincs, eleve nem mai és nem is anime volt hanem OVA. 😜
0
0
0
0
visor261 avatar
...

gintama,sket dance,Outbreak Company ,egyéb tipp? 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
De miért lennék kritiku...? Mind egy. Túlsokat láttam ahhoz hogy bízzak bármiben is, borítórol megmondom 10ből 8x hogy mi lesz az animében. 😆

Amúgy Visor: Gintama. Bevillan nagyban Gintoki Kagura és Shinpachi is.

0
0
0
0
visor261 avatar
minden kétséget eloszlatva igen a shambala zárja le az fma-t és a fma+fmab 2 külön animének kell venni... mert azon kívül hogy sok közös dolog benne a történetek eltérnek... vagy a sokat emlegetett steins-hez kell hasonlítani miszerint van az fma és az fmb route egy univerzumba tartozik mind 2ő de más a story...(sztm fma>fmb(és még szép hogy régebbi... nekem vhs-en is megvolt valahol... olyan régi... 😜))

Most egy kis esti quiz a feszülcségek oldására... mi ennek az animének a címe:https://picup.hu/8c71i68.png
Aki eltalálja kap tőlem 1 kexet :3
Spoiler!
Tipp:keresd waldot :3
0
0
0
0
soko avatar
Nekem ez teljesen poénos volt megmondom őszintén néha én is viselkedek így .
A másik hogy eddig dispPap ne vedd sértésnek de te nekem amolyan kritikus/negatív emberke vagy és ha egy ilyen ember ír ki egy ehhez hasonló hsz-t 😃 Nekem persze hogy poénos .
Mellesleg xoki nézd meg csak sokat ne várj az anime-től 😃
Most már viszont tényleg meg kellene néznem a sao 2-t 😃 Bár lehet lesz egy full resi az anime-val kapcsolatba mert jó rég láttam .
0
0
0
0
dispPaP avatar
Magyarul azon akadtál ki hogy kissé máshogy állok az animés dolgokhoz? Kicsit vicces, ha mindenre azt mondom hogy így meg úgy ***a jobb lenne? Nem csak két színű ez az ipar se, amíg valaki 7-8 színben gondolkodik más lehet hogy 100-200ban. Sry én így gondolom. Kicsit vicces ha valaki máshogy gondol valamit mint az átlag és megossza a véleményét egyből egy nemnormális sz*r. És én egyáltalán nem utálom az animéket, a színvonal az amit utálok. (Nem fejtem ki túl hosszú lenne.) Csak mondom egy animével lehet kiakasztani, drága kedvenc Sword Artotokkal, anno leírtam róla hogy miért nem szeretem, kb fél éve, azóta kapom a fenyegető leveleket érte. 😜 I Won! Meg nem kell egyetérteni de ne hogy már én legyek a rossz azért mert megosztom a gondolataimat.

Két három éve amúgy hasonlóan vélekedtem azokról akik úgy csináltak mint én, pl akkori Ricz vagy Balaz, mára a régi magamat sem értem hogy mit szerettem azokban amikben a mai gondokat látom a múltban és a jelenben.

Ez "Anime"ideológiai rasszizmus tőled. 😜 (Tudom hogy nem létezik egybe a kifejezés!) 😆

- Idézzétek már ki neki, kíváncsi vagyok mit szól rá.
0
0
0
0
xoki avatar
soko:
Nem tudom már melyik stratos trailer volt, de az nagyon hasonlitott erre 😃 Azért kérdezem, de mindegy egyébként, igy is úgyis elkezdem majd nem sokára.

Ja és komolyan viccnek gondolod amit irt? Mert egyébként nem azon akadtam ki, hanem az anime utálata minden kommentjében ott van és ez volt a ki tudja hányadik alkalom amikor ez megtalálható volt a kommentben.... mindegy...

flyaway2 hát nekem nem tetszett a film a brotherhood után, mivel jóval előtte volt a megjelenése. Gondolom a sima FMA hoz tartozik. Vagyis azt bőviti.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hallod, majd befostam a röhögéstől már a megírása alatt is 😃
0
0
0
0
soko avatar
disPap 😃 nem tudom én jót röhögtem 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Hogy nem fázik fel a veséjük?...
0
0
0
0
dispPaP avatar
Kajak kiakadt a srác a poénomon? 😆 Vicc akart lenni de mind egy. 😃

Az az utolsó komment is csak random ***ság volt. 😃

Kérdezzétek már meg hogy komolyan felhúzta-e magát mert akkor adok magamnak egy csillagos ötöst. 😆

Fly: Shamballa hóditója a sima FMA lezárása a'szem. A Brotherhood végig feldolgozza az egész mangát.
0
0
0
0
soko avatar
Először is dispPap-on most meghaltam 😆 😃 Ez tetszett 😃

xoki 😃 őszinte leszek veled még mindig nem kezdtem bele a sao gun gale-be 😃
Annyi mindent hallottam róla hogy félek meg kíváncsi is vagyok hogy mi lesz . De mivel most jelenleg nincs mit néznem lehet akkor elkezdem 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
😆😆😂 Pedig ez az utolsó komment adta az ívet.

Khm...na szóval.
Elkezdtem a Gintama-t.
És a véleményem.... hogy sajnálom, hogy nincs szabadidőm.
Első 2 részt láttam eddig de már érzem, hogy sok könnyet fogok hullajtani ettől az animétől.
Az első rész első 1-2 percében már a röhögőgörcs kerülgetett.😃 Nem tudom, hogy eddig miért nem néztem.

És ha volt is szabadidőm, akkor Full Metal Alchemist B.-ot néztem.
Na szóval itt meg azt sajnálom, hogy megnéztem a Shambala hódítója (ha ez a neve) filmet és hogy láttam már belőle jópár részt az Animax jóvoltából szóval már elég sok dolog le van Spoilerezve belőle.
Nem értem magam, ez azért már tényleg alapmű és még csak most kezdtem el nézni úgy, hogy elejétől végéig.
Amúgy, ha én jól értelmezem akkor ugye a Shambala hódítója film az a történet befejezése ugye?

Off
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/s720x720/11700685_10153706516666840_870080202830970083_o.jpg
0
0
0
0
xoki avatar
Jó kész elegem van.
/ignore
Már rég ezt kellett volna tennem. Nincs kedvem felidegesiteni magamat, annál meg inteligensebb vagyok hogy továbbra is reagáljak az ilyen hülyeségekre. Ne is fáradj azzal hogy irsz rá valamit, láthatatlan minden kommented most már számomra.

soko: mennyire hasonlít a sao-gun gale online ra a stratos, mert amikor először láttam a trailerjét nagyon copynak tűnt, de remélem nem az 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Egyik szar anime kifog lépni a gépedből és megfog erőszakolni figyeld meg. Veszélyes üzem ez, de komolyan, aztán kivisz az autópályára, kilök a kocsik elé majd a fekete piacon eladja a szerveidet. Velemis próbálták ezt megcsinálni, de befostak. Inkább a maffiával vagy a yakuzával kezdj mint a szar animékkel.
0
0
0
0
xoki avatar
Irtam régebben a ki miszerint pontoz kérdésemnél hogy nem adok 4nél rosszabb pontot egyikre se. Mivel annál rosszabb nálam droppot jelent. Valamint 1,2,3 pontos anime nálam azt jelentené ha végigszenvedném hogy befejezetlen/otromba (amivel nem hiszem hogy fogok találkozni, hogy mit értek alatta, legkönnyebben játékokhoz birom hasonlítani, szóval pl olyan anime jönne mint egy pre alfa játék, úgy beharangozva mint egy rendes normális sorozat, remélem érthető a hasonlat 😃 pl félig rajzolt, hiányzik a háttér stb, ilyen nagyon nagy hibák esetében )
0
0
0
0
dispPaP avatar
Most szidtad szanaszéjjel és 6/10. Kedvesség okozza a veszted, egyszer egyik szar anime fog megölni figyeld meg!
0
0
0
0
xoki avatar
Na
Candy boy
Először is, halvány fogalmam sincs miért ez a cime. 😃 Na mindegy
Nos az anime shoujo ai, de abból is a leg-leg-legvisszafogottabb fajta. Tág fogalom mert jelentése közeli kapcsolat lányok között, és ez ugyebár sok mindenre vonatkozhat. Na már most én a műfajt minimum egy Sakura trick ként képzelem el, tehát minimum csók van benne. Hát ebbe a maximum egy kis szájszélről tejszinhab lenyalós jelenet volt, ami nem is baj, még meg is könnyebbültem, miután elkezdtem nézni.
Na ezzel a kicsit hosszú bevezetővel azt akartam mondani hogy kicsit "shoujo ai -sabb" ra számitottam, de jó hogy nem olyan lett, és hogy miért azt a következő mondat megválaszolja 😃
Tehát: az anime két lány testvérről szól, akik nagyon jóban vannak, mindig együtt akarnak lenni, együtt alszanak, egy iskolába mennek mindig stb. Kevés rész van, pontosan van a 0. episode +7 rész +2 special. Ezért nem sok minden történik mivel a részek 15 percesek. Az egész hogy olyan szivmelengető érzést ad, de sajnos nagyon üres az egész. Karakterekről szinte semmit nem tudunk meg, mellékszereplő 2 van, az egyik a két főszereplő kishúga aki féltékeny a kapcsolatukra és egy alsóbb éves lány aki szerelmes egyikükbe és állandóan képeket készit róla... Amint látható ahhoz képest hogy "üres" elég sokat lehet róla irni, ez pedig annak köszönhető hogy egy kidolgozottabb történetet hozzákapcsolva, akár egy nagyon jó anime is lehetne, mivel minden adott, de a legfontosabb ami hiányzik belőle az nem és ezért sajnos csak 6/10 jó indulattal, mert tényleg szivmelengető kis részekből áll...
0
0
0
0
dispPaP avatar
A Gangsta és az Ushio to Tora. Gangsátval várok a magyar subra, Ushiot este megnézem. Amúgy többe bele fogok nézni, de őszintén szólva csak ebbe a kettőbe bízok igazán. Remélem hogy az Ushio tartja a 20 évvel ezelőtti hangulatát és nem fordul másba.

Ranpo Kitant-ba tuti belenézek, a Charlotte-ba is, Gakko Gurashiba, Gatebe. Chaos Dragontól a kedvem is elvették azzal hogy az Akamegafoshoz hasonlították. Meg talán az Overlord kap esélyt.

Tehát összesen 7 anime, ahhoz képest hogy tavaly nyárig egy szezon sem volt amit 20 alatt adtam nevetséges szám.

Szerk: A GIntama ilyen, mindig ilyen volt, nagyon beteg paródia, pedig az új széria néha még visszafogott is, voltak benne nagyon epic részek régen is, az mindent parodizál. 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
dispPaP: Még annak idején emlitetted, hogy téged csak 2 anime érdekel a nyári felhozatalból. Az egyik a Gangsta volt ha jól emlékszem, de mi volt a másik? És hogy állsz velük?

Szerk: A többi Gintama szériát nem láttam, de ez rohadt jó. Néha-néha hangosan felröhögtem, mert már nem birtam bennt tartani és ilyenkor anyámék mindig néznek, hogy ennek mi baja van 😆.

Szerk2: Nem tudom, hogy ki mennyire szerette a Zero no Tsukaima-t, de én személy szerint szerettem. És azt akarom mondani, hogy a múlt héten kiderült, hogy folytatják a light novel szériát és befejezik. Ezek alapján én azt mondanám, hogy talán van esély egy utolsó évadra is és én örülnék neki. Ti hogy vagytok vele?
0
0
0
0
dispPaP avatar
"hiányzott az a hangulat"

Mint a mai animék 99%ból. Ez nem újdonság. 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Na végre megnéztem a Ranpo Kitan első részét. Hát még nem lehet biztosra mondani, de szerintem ez nem horror. A többi részben, hogy mi lesz az persze még egy rejtély. Ebben az első részben semmi horrorisztikus nem volt. Az egészből hiányzott az a hangulat, ami általában egy horror animében vagy filmben jelen van végig. Spoiler!
Mikor megláttam a tanár testét akkor egy kis gore volt a sok vér miatt, meg a végén egy kicsi az emberi részekből csinált székek miatt.
Ja és még valami. A főhősünk rohadtul úgy néz ki mint egy lány, de akkor legalább lány szerepet játszana. És az osztály felelős fiú is elvörösödött mikor beszélt vele. Mi ez egy rom com?
Ez igy első résznek egy 6/10 és ez is jó indulattal.

Tegnap megnéztem a Gangsta első részét is. Nem is tudom mit mondjak. Igy első rész után elég jó animének igérkezik és a karakterek is érdekesek. Azt már most megmondhatom, hogy megéri majd legalább egyszer végignézni. Kicsit hirtelen a Devil May Cry-ra emlékeztet csak ez jobb. Első résznek talán 8/10.

És egy másik anime amibe tegnap nyertem benekintést az Okusama ga Saitokaichou. Hát ez megint az a tipikus ecchi anime és egy kicsit már hentai is. Megint itt a hires klisé, hogy Spoiler!
"Fiam annak idején mikor a lány anyjával eggyütt ittunk, akkor ő megigérte nekem, hogy ha elég idősek vagytok, akkor feleségül veheted a lányát."
WTF?. Semmi jó poén , szóval semmi. Azt sem tudom miért nézek még ilyeneket, lehet azért mert még nem láttam eleget ahhoz, hogy megunjam. 4-5/10
0
0
0
0
dispPaP avatar
Amúgy ezeket a véleményiteket másoljátok már be AA-ra is. Sokkal több emberhez eljutni. Én ezért hirdetek mindenhol mint a prostik 😆
0
0
0
0
soko avatar
Befejeztem az gunslinger stratos: .t nem tudtam hogy idei anime .
Nem lesz hosszú a véleményem igazából még őrlődök mit is mondjak róla nah de.
A story nem volt rossz ezt írtam is hogy érdekes egy elképzelés ám már a megvalósítás nem a legjobb volt szerintem . Először is a vége fele kezded megérteni az anime-t ami normális lenne de itt csak nézel ki a fejedből . A másik hogy túl "okosnak" akar tűnni az anime ami szerintem nem sikerült . A grafika nem volt rossz volt egy két érdekes arc kifejezés .....A zene elment nem volt egy kiemelkedő . Nem mondom hogy a legjobb anime egyszer nézős de annyi . Kár hogy a megvalósítás nem tetszett pedig a story jó volt(lett volna). 10/5 .
0
0
0
0
norbli01 avatar
Kíváncsian várom! 😃 Én nem igazán tudom mire számítsak belőle 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: aha, de nem olyan mint amire számítottam :/ Legalább is eddig. Bár már csak két rész meg egy special maradt...
Holnap lesz majd beszámoló róla! 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ohh, te is nézed a Candy Boy-t? 😃 Vagyis... nekem még csak listán van 😆
0
0
0
0
xoki avatar
És én meg nem akartam sok animébe belekezdeni egyszerre, de megint csak szaporodik, ráadásul biztos lesz a nyári szezonból is amit elkezdek -_-
https://www.kephost.com/images/2015/07/02/Nevtelencfaca.png
0
0
0
0
norbli01 avatar
nemvagyokitt: Én zene hallgatás közben tudom leginkább szövögetni a story-m 😃 Nekem csak 1 történetem van, de azt hosszúra tervezem, habár szerintem megint át kéne szerkeszteni, mert kezd... weird... Rajzolni meg magamtól igazán nem tudok, képekről szoktam Natsu-t 😆 de kéne már mást is 😃
0
0
0
0
soko avatar
norbli01 : A négy rész alapján nem volt rossz érdekes . Szerintem egy neki futást mindenféle kép megérne ! 😃

flyaway2
Spoiler!
Android felejtős komolyan .. nekem is egy ace 3 telefonom van és a gyári szoftver kb 4 hónapot bírt ki ugy hogy semmi fagyás...stb aztán nem töltött be dolgokat .meg ehhez hasonló majd feltettem rá a legújabb androidot a lolipop-ot de hát nfc kilőve mert az nem működik nem mintha használtam volna . De ennél is bajok vannak egyáltalán nincs stabil verzió . Igaz gyorsabb volt de mostanában elég sűrűn leáll a play áruház és annak eszközei . Nah de amit mondani akartam hogy az android egy szar .... Nekem nagyon tetszik a nokia lumia 925 de ha tehetném én is iphone-t vennék és NEM egyáltalán nem 6-ot hanem 5S-t csak borsos az ára .. De mennyit szánnál rá ?
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
intel a fürdőkádban meditálás csodákra képes...(5 különböző történetem van amiket csak megléne valósítani... :3)
fly Spoiler!
olyan mint win7ről 8ra váltani... eleinte fura megszokni, új gép új környezet... de ha az appok nem zavarnak akkor szerintem tőled függ hogy 1-2 hét vagy 1-2 hónap alatt szokod meg ... vagy tovább vagy eggyáltalán... de az android se egy álom mert a 2.3 hoz a 4es már teljesen más... hátmég az 5ös... szal mindeggy hogy váltassz e alkalmazkodnod az androidnál is kell én ha tehetném ios-ra váltanék az appok miatt... sok sikert ^^

black én is próbálkozom... de eddig nagyon csúnyák... 😞 egyedül profilból tudok csakcsak valamit... :/
vigi kössz hogy szólsz hogy kijött a folytatás... :3
am neked mi a véleményed a harcokról? mert tudom hogy csak egy spin off de teljesen más(szinte táncolnak) meg az a gyorsaság a 4 lábúnál... a sima cgben sokkal monotonabb volt a mozgásuk nem?
meg az újrafelhasznált arcok azért nem a legkedvesebbek... :/
0
0
0
0
Vigilante avatar
Code Geass: Akito the Exiled 3. részét nézitek?

https://kepfeltoltes.hu/150702/_Ohys-Raws__Code_Geass_Boukoku_no_Akito_-_03__BD_1280x720_x264_AAC_.mp4_snapshot_00.48.04__2015.07.02_10.22.49__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
norbli01 avatar
nemvagyokitt: Ja, ezt nem tudtam 😃 Te jó ég, sürgősen meg kell tanulnom rajzolni 😆 Ez egészen meg tetszett most 😃

soko: És 4 rész alatt mennyire tudod ajánlani? Gondolkodtam, hogy elkezdem, de valamiért mégis dobtam az ötletet 😜
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Off
Spoiler!
Telefonváltás előtt állok, eddig androidot használtam és a környezetemben is kb mindenki androidot használt kivéve 2 barátom akik WP-t. Ééééés én kijelenthetem, hogy kifejezetten nem szeretem az androidot ezért szeretnék WP-s telóra váltani. És itt most nem is arról van szó, hogy a telefon milyen gyors lesz, hanem arról, hogy fura lesz megszokni a csempéket meg a kevesebb appot stb...? Van már vele tapasztalatotok?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Még a rajzolás csak csak...de történet ? Azért oda már kell is késség ilyenhez
0
0
0
0
soko avatar
Én meg elkezdtem a Gunslinger Stratos 4 résznél tartok .
Eddig elképzelés nem rossz de a megvalósítást majd meglátjuk.... 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció